Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
kava, ok, but ra a kava what does it means????

but the pow@ be with U young padevan

jahh és aki ezt végiolvasta ,természetesen sikeres ember nem lehet...
[link]

#4045 jeges: tévedés: lóf@sz JÖTT be!!!!! Mint ahogy a link is mutatta...
#4107 EQMontoya: Mi van, nem sikerül kriszta???
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
sajna, kid-re 50$, az drowk igen kitartóak, és qrva jól lőnek célba is.....
mondjuk nemtom mi az az u-loket???
de azér aza z arab mondat már gyanús lehet ca-ban :
RA A KAVARA!!!
más: patron kifogyott, mond neked valamit az a szó, hogy pl:
PEN, PENCIL, PAINT????

C4mp3r :^ ^ ^ senki nem ismeri már ezeket az ősi eszközöket? még a vaskor környékén használták, a tudósok véleménye megoszlik , hogy mire......
De ha nagyon nincs más, a monitort kell odaragasztani.....
#4021: Jánoska! [link]
bár szvsz ez közelebb áll: [link][link].
Másrészt napl@ után szabadon, a víz+pipa- pöstiesen- a Rudas fürdő lesz, páratlan napokon.....

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
öhhm, bocsi, de én a másodikra gondoltam: a LOGOSZFÉRÁ-m ban ezt a hsz[link] elcsesztem, nem tettem offtopikba.
A mútkor már egyszer ugyanezt elkövettem, és amikor a moderátoros totyikban kértem szépen, hogy offolják ki télpapó :[link]
most gondban vagyok, ha megint kérem, megcsinálja-e egy jólelkű modi nyomban, esetleg másban bontakozik ki a véleménye
a luvnya-ról : I think I see you, but Ithinkalso U didn't make out this play so clear.
I've find the most unused likeness, and this is an hidden pic, if U don't know the fact

mod: another question, if I'll publish the procedure to use this likeness, should I brake any rule of pH!???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
sdaf9ü áafóiöiö432 őfaőafsd sd f iúaőöió dfsakóöi á
k ák sdöifóösdif a j3awö98u 3öw89ur ü39 a pufü9u safaü9eu fü f üsuüa 3 9 9üa fa3la fa.
dsfa üafsw eü9343 dsfa ásdfjsdáőögiy ü9u93 afd 3ö8 gy78gzöyg ea ü9ugy ságy89gy
aö89fs ls fágy8g ésjádjüa3 9 ó1 pdőqwé9df üséájéjsü934 2ó dsfü932ó s9üdf aéÚü9g
na tessék. titkosírás.
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Műbizonylat akkor kell, ha típusidegen (eredetileg nem ahhoz a típushoz gyártott) alkatrészt építesz be az autóba. Bármilyen alkatrészt, beleértve kormányt, felnit, ülést. Ezzel azt próbálják megakadályozni, hogy a sok lelkes barkácsoló kedvű idióta a pl saját kezűleg fából faragott kormányát szakértelem nélkül az autójába applikálva ne okozzon balesetet, amikor egyszercsak a kormány eszeveszett tekerésekor csak a kormány fordul, és az autó nem.
A sötétítés a szélvédőn és az első ablakokon tilos (a korábban említett 70%-os mértéken túl), a cél éppen az, hogy a közlekedésben részt vevők láthassák a közlekedési partnerek reakcióját - személy szerint támogatom, sokkal biztosabb vagyok benne, hogy megkapom az elsőbbséget, ha látom, hogy felém is néz a mellékutcából kifelé araszoló.
Az autó elejére szerelt rendszámtábla pedig jól jön a jármű azonosításakor az automata forgalomfigyelő kamerák használatánál, ami nem csak gyorshajtást figyelhet, hanem piroson áthajtást, de egyszerű veszélyhelyzet okozást is kereszteződésben, vagy gyalogosátkelőknél.
Mindhárom dolog jó ötlet véleményem szerint, és csak olyan esetben adhat okot rendőri ''szivatásra'', ha jól látható, és egyértelmű a szabálytalanság.
p -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
gyorshajtók ellen valami testarossák is vannak tán, ha jóltévedek.
De ez sem rossz
mod: off-ban is jó volt, meg a kép sem volt olyan vészes, szvsz....
Bár neked több mint 5 perced is van...
Kicsereltem a kepet egy tetszetosebbre, csak az kicsit nagyobb azert linkesitettem - tiv -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
1 órája értem haza Punta Gorda-ról, ahol reggel 8 óta a napon végeztem fizikai munkát. Így este 6 után van ott most kereken 100°F [link], szerintem te már reggel 11-re félájult lettél volna. Nekem ezek után mégsem az az első dolgom, hogy ledőljek. Kidus legyen a #1 prioritásod különben lemészárollak! Tessék jól bánni a kedvessel!
-
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
mikorazistenlámpástadottnekemakezembeittpesten!
anyád, a szúnyogok!
A sikeres ember nem parancsol, mindig csak óhajt!!!
#2669: igen, copypaste volt, de még jókor szóltál, javítva.
(egyébként volt egy totyik a betűkeverésről, simán fel sem tűnt, mert az 1. és utsó bteű a hleyén vlot).
A skereis ebemr az elrít szkavaat is anoanzl és hlyeseen étlmerezi.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
peckek alatt meg szekrénykék, fotelek.
A sikeres ember mindig bakancsban fürdik, és a sört csak hidegen issza....
#2636: nickjét, vagy dickjét? mer nem mindegy..
A sikeres ember a szigetre dolgozni megy és nem szórakozni : cáfolom, a sikeres embernek a munka csakis szórakozás
#2643: sikeres emberben fel sem merül, ki a sikeres. Chuck.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Mentek így is: D. Nagy és a Frakció.
Más: hazajttem anyémák házába , mivel ők nyaralnak, így én adok msot a cicának , kutyának eni. Cirka fél órája zenére ébredtem, előszor azt hittem halucica, de nem. Szentgyorgyon, itt a vilag hata mogott, ahol mar x eve nincs diszko, valahol buli van. Idehallatszik. Meg a juuu , meg satobbi kiáltozás is. Előbb volt valami kissé goásabb szám, most meg egy sommer sun átdolgozás... És persz eazóta nem tudok aludni, furdalja az oldalam a kiváncsiság, honnéz jn a ''muzsika''.
Hm, lehet a vadasban van valami bulaj... Nodehát akkor is. ITT? Ez meglepő. -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
? nem volt ferós bikini?
#2456: azért tessék addig is szorgalmasan gyakorolni!!!!
122: igen, ez is egy a nemműködő magyar unikumok közűl.
''nem érted a lényeget: míg a sörödet majszolod (eks!) : azért kell az alapirataidon kívűl minden hatóság felé egy külön, csak nekik szóló, és persze azonosításra csakis az az elégséges azonosító, (vagyis az APEH csak akkor hajlandó azonosítani, ha a személyi, lakcím, személyiszám-on kívűl az adószámodat is igazolod (nem bemondod, az nem elég), de a Tb csak a TAJszámod, a cégbíróság csak a cjsz. stb alapján), hogy pl. ha adótartozásod van, azt csak 'úgy', a cégbíróság nehogymár megtudhassa mondjuk a személyiszámod alapján visszakeresve. Vagyis ha csődbe viszel egy céget, ne kelljen megvárnod a felszámolást, az ezüsthajó2001 bedőlésekor simán megalapítpd az ezüsthajó2002-t, átmented a cégvagyont, viszed tovább a boltot, és tehermentesen indítottad a céget, az ezüsthajó2001 tartozásait meg szépen lenyelik a hitelezők (beszállító, APEH,tb). Na ezért nem lehet 1 azonosító (ami simán működött 40 évig, pl. a személyiszám), mert AZONNAL, EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTHATÓ LENNÉL BÁRMELY HATÓSÁG SZÁMÁRA
#2458: de ez csak apró technikai kiegészítés, ugye?
Amúgy pontosan mennyi is az idő arra nálatok, mostanság???
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem értettél ezexerint? azért van egy szatyor, hogy amint jailfiller-re veszed, rögtön eltűnhess a sheriff elől!!!
Csak leszopatjak vele a nagynepet es ESSZERUTLEN. : nem érted a lényeget: elég 1 igazolást eltüntetned, és máris nem te vagy te, persze ha nagyban játszol. Nem beszélve a baksis melegágyáról...
mondjuk tisztességes melósként engem qrvára nem fenyeget az a veszély, hogy ámérikába fogom rontani a hírnevünket (meg persze a levegőt).. .sry.
#2450: miért vetítenék? Konkrétan a pici lányom születése volt,2001-ben, és én is azt mondom, sux dear officer.... De ezért vagyunk baklánia....
nem, meg nem szul Kidus : még korai lenne, enm??? azért dolgozni rajta szorgalamasan , hadd javuljon ámerika statisztikája (white)
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
ps: Jo tudni ezt a 112-t, de ezt a jogsis-lakcimes-szemelyis dolgot meg most sem ertem : picikét segítek, de szokásos - hangulatban.
Képzeld el, hogy Te egy törvénytisztelő, egyszerű gyári munkás vagy, adót, tb-t gázvízvillanyt rendesen fizeted: Állandóan bosszankodsz hogy mia faxér kell egy szatyorra való igazolványt -fele wcpapírra nyomtatva 3ezerér- állandóan magaddal cipelned, hogy a NAGY hivatalok elhiggyék rólad (=bürokraták) hogy Te Te vagy, és nem más helyett szeretnél mindenféle díjakat befizetni....
Ellenben ha te egy nagyon amerikás (szabadelvű=liberális) sikeres vállalkozó vagy , aki baxik adót, tb-t gázvízvillany, gyorshajtásibüntetést, adóhátralékot kifizetni, és mivel a 200 igazolásból egy-kettő mindig elveszik, a nagy HIVATALOK mindig elhiszik, hogy Te bizony nem Te vagy, így elnézést is kér a rendőr, adóellenőr, fogyasztóvédő, hogy a magánhadseregeden átverekedve magát, egyáltalán érdeklődni merészelt nálad....
na, vajon miért nem egy egyszerű , automatikusan 14 évesen kiosztott plasztik Driver licence- vel igazolod magad akárhol, itt magyarasztániában????

-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
egyszer csak pojénból kipróbáltam az 'általános segélyhívó' számot, 112 (a'la america 911) -gondoltam én baca.
A központ qrvára nem a területileg illetékes diszpécserközpontba kapcsolt (ha jól tudom, mobilnál az átjátszótorony pozíciójához lenne hozzárendelve a legközelebbi ügyelet), nem beszélve arról, hogy egy főkapitánysági ügyeletes jelentkezett.
mondom: mentő kéne.
mondja: aztán hol történt a baleset
mondom: nem, baleset nincs, szülés lesz
mondja: akkó hívjam a mentőket
mondom: melyik számon is? mer ez nem az?
mondja: nem, a hmmmmm számont hívjam üket.
mondom : köcce!
ja, a mobájlok csak a 112-őt engedik mindenféle extra (pl SIM) nélkül, ugyebár......
szóval, magyarisztánia, ez az ahej, ahol élünk

-
neduddki
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
HI!
De mieg mijjen jo nota is ez:- )))
A ki meg tugya az tugya oszt szavazhat!!!:- )
udv
neduddki
p.s. hangmernok esmerosoktol hallotam: igy kell megcsinlani egy felvetelt! egy szar szokol radion is hallgathaotdd ugy is kiB! jo!!!:- ))) /na vajjuk: be ez vot ami miatt itt piheg ez a ket kis vacak (az sanyo-nak alcazott orion hs284-eseken) :- )))/ -
neduddki
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
HI!
Engem nem erdelnek anagy betuid, nem attol vagy Te rossz vagy jo ember /es egyiktok sem/
De ha valoban Atyad volt akkor meg jobban kecsegbe vagypok esve mintha Te lettel volna, de termeszetssen abban az esetben ebben megkovetlek /de akkormeg Atyad iranyaban vannak kecsegbeeseseim:- (((/, ez msot hogy jobb??? sehogyse:- ( en elhiszem, hogy kobasxzbol van a kerites, mert a csapbol s az fojjik hogy mijjen kibaszott jo es szep kinn /meg a kint szaksdt hazankfiai lesajnalkozasabol, dolgozm parnak, a kulturaltabbja nem mondja, de laccik es erezni rajtuk es nem azert mert ez a szandekom/, csak min en hejjel kozzel vevo vagyok a beleolvasni dogokba addig Nektek, az egesz vilag meg jobban nem letezik mint a szuletett amerikiknak es igy a globilsi problemak sem/es ez szamomra komojj kecsebeeses/ -bocsanat de ezt sikrult leszrunom az elmutl par napbol-
MOt komojjan: en tovabbra is kivancsi vagyok barmejikototol /SOT: mindnyajatoktol/ meghallgatni, hogy globalsi problemek hogy vannak odakint talalva, mert ez leglabb annyira fontos mint a valos dolgok /es nem az a celom hogy azzal lehuzzam usa-t, hogy ott mennyir ehujjek az emberek, ne feledd enm en vettem elo kiotot es nem en hujjeztem az usa-t*, en csak erre a rohatt kerdesemre akarnek VEGRE valszt kapni! / de feltehettem volna azt akerdest is, hogy reagalja le az atlagember a ... valsz egy temat /pl alaszkai olajmezok, de barmi mas is, mogyuk ez nem annyir aglobalsi mint zsebremeno/
* es anmikor atkoztam a a fejlett nyugat farizeus hozzaalast azt se feledd el, hogy nem csak az usa-t, hanem mindeki mast, de mivel az usa a legnagyobb igy meg a szandek ellenre is odaerti mindeki
udv
neduddki
p.s. es meg egyszer ha nem TE voltal megkovetlek meg egyszer!
Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én melóban hallottam nemrég, és egy darabig elröhögcséltem magamban
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nappalok szombat kivételével csodálatosak, az éjszakák hűvösek, de még elviselhetőek.
![[kép] [kép]](http://img244.imageshack.us/img244/3271/picture1mv9.png)

![[kép] [kép]](http://poffsoft.extra.hu/folder/52g.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes5/136.gif)

hát ti nem tököltetek, vagyis igen, vagy mi