Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Na ja, akit csak meg akarok ...ni azt leszólítom ha oda kerül a sor, de akitől elfelejtem hirtelen mit is akartam, az már nehezebb eset. Itt az történt, hogy mikor vacsinál először megláttam, simán elfelejtettem miért mentem a svédasztalhoz, és úgy keringtem ott mint egy holdkóros.
Az önmagam levéssel nincs is baj, csak ott a gondom, hogy az ''önmagam'' kifejezést ugyan állítólag igen, de amit valójában takar, azt nem biztos hogy kedvelik a nők. Na ezt most jól megmondtam, szóval önmagamért aki épp vagyok nem feltétlenül vannak oda, ezen akarnék kicsit változtatni, hogy önmagam maradhassak, csak hatékonyabb marketing és PR tevékenységgel.
cs2: de remélem akkortájt is melegem lesz a piától
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.
Na tényleg lefekszem. Jóéjet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.