Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Üdv Népem!
visszatértem
-
Vérboci
addikt
hozzá akartam szólni a témához, de nem tudom, hogyan érintene egyeseket és mivel nem akarom, hogy rossz pillanatukban lealadározzanak, inkább hallgatok csendben mint egy germán félisten.
Pedig engem még szeret is 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Nabazz, ide járok évente többször is auditálni. [link]
A hengermű melletti raktárcsarnok teteje omlott be, jártam is ott...
-
Vérboci
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
Tetüládák a Balatonátúszás szervezői. Ilyen gerinctelen módon rászervezni az öbölátúszásra...

A múltkor simán megtarthatták volna, jó idő volt. De ha már halasztottak, akkor ne másszanak rá egy másik, sok sportolót vonzó rendezvényre. Tehették volna vasárnapra mondjuk. Az öbölátúszásosok meg még írták is a honlapjukon, hogy jó a két szervezet közt a sportbaráti kapcsolat, így remélik nem lesz ütközés. Na tessék...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig engem még szeret is

A gúnár bejött