- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hogy érted hogy elment a fórumrol?

Amugymeg a témához:nagyon sok helyen látni hogy valaki leanyáz vagy valami,mert vannak nagyképű újoncok rögtön rászólsz(vladinak mondom)persze,tudom igazad van,csak nem kéne rögtön visszaanyázni,nekem tulajdonképpen semmi bajom veled,sőt,de tudod a mondást ha emgdobnak kővel dobd vissza kenyérrel,és ne sziklával.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
engem nem az zavar, hogy valami gyoker provokal, hanem hogy mindenki mas beleszol, mert azt hiszi, hogy tudja mirol van szo, vagy mert azt hiszi, hogy valaki hirtelen bekebironak tette meg, mig aludt
de akkor most elmondom lassan is (a gyorsan olvasni nem tudok kedveert), hogy miert nem eroltetem meg magas, s adok eselyt az effele nepeknek:
mert mi a%moderálva%?
kell o nekem? hianyzik? ott dogoljon meg, ahol van, nem erdekel
a segitokesz, ertelmesen ervelo, hozzaerto VladimirR egyebkent vegleg itthagyta a forumot
meg joval enelottem
Aktív témák
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- FIFA 16 Playstation 4
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest