Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Hát azért kicsit mélyedj el jobban a témában, szerintem... Egyrészt felszínes információd vannaka stirlinggel kapcsolatban, másrészt érteni se értesz hozzá.
A stirlingben sok lehetőség van , de ''fejleszteni'' kell még.
Ha meg beszolsz, epitsel jobb Otto motort konzervdobozokbol, mint RGB konzervdoboz stirlingje
Kolombusz: lényegtelen. Sok dolgot megvalósított abból, amiket mondott, és párotokkal ellentétben én a saját szememmel láttam is. JAvasoltuk is neki, hogy talán a youtuben nagyobb sikere lenne. Ph-ra nem való, de nem hülye.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a mindenféle hülyeség az konkrétan jópár működő dolog. Pl. van egy fasza, tök gyors stirling motorja, amit ő épített. Párommal folyamatosan konzultál, jelenleg kölcsönösen segítik, tájékoztatják egymást.
Ja és személyesen is ismerem.
Nem emgfelelő hely a ph neki, de csak amiatt , mert:
-hülyén adja elő magát
-más utána csinálja véletlenül.
A személyes vélemény: ártalmatlan a gyerek. Csak épp kiváncsi.
tbs: a légifotós cuccát is láttam, király képek lettek.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt mondani is akartam , hogy a vonat nem túl olcsó. Nekem diákjegy volt 100 kmre 6000 ft, teljesárú jegy 12000 lett volna. Ha repcsit nézel , nézd meg a norvegian airt. (Most néztem szeptemberre jegyet: 291+146 (adó és illeték ) KR-ért is van már, ez kb 12E ft. )
Próbálok osloban olcsó szállást kutatni neked. Addig is esetleg it tnézz körül: [link]
Itt vannak 7-8ezer forinttól is szállások. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Király, gratulálok, látom lépdelsz felfelé a ranglétrán.

Nos ha fjordot akarsz látni, akkor jó hírem van: norvégia szinte teljes partvidéke az. Ajánlom Sandefjordot (ott is van egyébként reptér, és hajókikötő) , kb 100 kmre van oslotól, az már rendes fjordos vidék. Vonat van, a kölyökképednek ksözönhetően szerintem még be tudod azt is adni, hogy diák vagy (nem nézik).
Szállás változó áron van, adok címet [link], ahova érdemes írnod, kinn élő magyaroknak , nagyon segítőkészek, biztos segítenek olcsóbb szállást találni. Egyébként a szállások valóban nem olcsók. (nekem egy 9 nm-es szobácska volt ~45E ftnak emgfelelő korona)
Osloban egyszer voltam, a pályaudvaron és környékén. Ott voltak nagyon jópofa tigrisszobrok
A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Kinéztem a hősök terére, de a repcsik gyorsabbak voltak nálam, így őket nem tudtam lefényképezni. pár kép , ami útközben készült: [link]
Mondjuk kicsit későn is érkeztem

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyi erővel akár mérhetnék Kelvinben is
Ott legalább tényleg nincs negatív hőmérséklet

Azért kiváncis lennék, alaszkában a nagyon hideg teleken vajon mit mondanak, ha nincs -F
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Fahrenheitnak van valami értelme? Merthogy a celsius legalább a víz olvadás és forráspontjához van kötve
Ami mondjuk időjárásilag azért nem egy elhanyagolható dolog : lásd az emebr fel tud készülni arra, hogy ha 0 fok körüli , vagy picivel alatti a hőmérséklet , akkor egy ordasat eltaknyolhat a megfagyott tócsán

Vááá baszki, most olvasom, hogy a szülőfaluja legkeményebb telének a hidegéhez van ''állítva''.
Noemg a testhőmérsékletéhez... Hát.. Ez azért nem kicsit LOL

[link]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Van mikor igen, van mikor nem (ez utóbbi inkább akkor van, amikor minden édes-mézes dolog jobb ha elkerül).
Egyébként valóban nem rossz
---------------------------------------------------------
Én valahogy nem tudok örülni ennek a 3 napnak, nem igazán tudom, mit is kezdjek magammal (köszönöm , a szexuális töltetű ''ajánlásokból '' nem kérek
)
Párom ugyanis Szlovákiába megy túrázni moccal, én viszont maradok itthon.
Úgyhogy valamit ki kéne találni erre a 3 napra, ami nem is drága, ami elfoglal, és amit örömmel is teszek.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Fügepáleszből maradt még?
sajna nem tudtam táborba menni, akkor épp nyaraltam. -
tildy
nagyúr
válasz
Pukkancs
üzenetére
Én valahol 64.4et is olvastam 747ről, de az lehet hogy nem utaszállító.
-----------------------------------------------------------------
Mellesleg ugye nem a kerepesire merőlegesen szállnak le a gépek, tehát ha a sugár fölött vannak, akkor amíg fölöttünk elzállnak, az legalább 600-700 méter.
Az emelkedési szögről: Vitorlánál ez úgy működik, hogy bizonyos magasságig laposan majd meredeken emelkedünk. Tehát a repülőgépek nem konstans szöggel emelkednek felfelé. Motorikus gépeknél nem tudom , hogy van , de vitorlánál emlékeim szerint így volt , mégpedig amiatt, hogyha elfogyna a sebesség (pl. elszakad a csörlőkötél) , akkor le lehessen normálisan szállni. Alacsony magasságban éppen ezért a nagy emelkedési szög nem túlságosan ajánlott , emlékeim szerint.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ha érdre rakják, a budaörsiek szólnának. Ha csömörre, akkor meg a váciak.
Egyébként minap néztem, egyik 10 emeletes panel felett kb 6-8 emelettel suhant el az egyik. Jahm, és néha lazán ,meg lehetne csúzlizni.
Zugló felett azért már jóval magasabban vannak.
Mondjuk nekem -egy két kivételtől eltekintve, mikor felébredek rájuk- nicns nagy bajom velük, szeretem a repülőket. A gyakorló út zaja néha sokkal nagyobb.
Bár tény és való ,ez a mútlkori dolog megdöbbentett, saccperkb jó ha 400 méteren voltak ott, de szerintem lehet még annyin sem.
tbs :
Egyébként nem olyan rossz hely.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egész nap olyna álmos voltam, most keltem fel. Igaz ma már voltam fenn egyszer. No nini há itt meg egy batman?
-
tildy
nagyúr
Ennyiért nagyon nehéz lesz. Hacsak nem akarsz közösködni, akkor is az alsó határ általában 50E+rezsi.
Sok szerencsét.
------------
Itt a társasházban vanak ilyen egyszobás, konyhás , fürdőszobás lakások... 45ről tudok a elgolcsóbb helyen, de kérdezgetek, hátha van kiadó lakás.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Éljen az ifjű pár!!!
Ja hogy odaát még péntek van
-
tildy
nagyúr
hú gyerekek úgy felhúztam magam az index főcikkén, hogy azt elmondani nem tudom. Mintha bennem mártogatnának meg egy 30 venti hosszú kést, komolyan mondom. Ez az ember nemnormális....
Azon gondolkodom, ha ilyen dolgokban lazán ferdít az index, mi lehet más témákban???
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam is

-
tildy
nagyúr
Vááá, lebuktatott a piroscsuhás , puttonyos
.... -
tildy
nagyúr
Valaki kiengedte a bárányokat a 31esre Tápiószecső és Tápiószentmárton közt
Vagy baleset volt?
na mindegy , teljes útzár van. -
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Na most meg malacvisítás. Hihetetlen , mekkora csend van így egyébként így minden zaj jobban hallatszik. Lehet elindulok ám hangirányba.Érdekel mi hol és miért
. Sajnos eléggé felébredtem, pedig nálam akár ágyút is lehetne dorgetni , ha alszom , de az apró neszek azok felébresztenek , pl. csoszogás és ezek szerint nagyon halk, füleimnek tetsző zene. Akkor szivnam meg, ha a szomszéd faluba lenne (3 ill. 5 kmre vannak)
Most épp Love Comes again megy.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Mentek így is: D. Nagy és a Frakció.
Más: hazajttem anyémák házába , mivel ők nyaralnak, így én adok msot a cicának , kutyának eni. Cirka fél órája zenére ébredtem, előszor azt hittem halucica, de nem. Szentgyorgyon, itt a vilag hata mogott, ahol mar x eve nincs diszko, valahol buli van. Idehallatszik. Meg a juuu , meg satobbi kiáltozás is. Előbb volt valami kissé goásabb szám, most meg egy sommer sun átdolgozás... És persz eazóta nem tudok aludni, furdalja az oldalam a kiváncsiság, honnéz jn a ''muzsika''.
Hm, lehet a vadasban van valami bulaj... Nodehát akkor is. ITT? Ez meglepő. -
tildy
nagyúr
Fejfájcsi

-
tildy
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
Bocs , hogy beleszólok, de
egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
Akkor ez mi?:
[link] És az utána lévőeket, akkor most miért vladimirR-t cseszteted csak és kizárólag?
Mellesleg az ominózus jópár hozzászólás még mindig nincs moderálva
Na kalandor épp most moderálta ki , így már nem lehet látni mi volt odaírva...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kezdjük ott, hogy nem szép dolog valakit a háta mögött'' kibeszélni. Aki akarja eléri vladot , nem kell üzengetni jobbra-balra.
-
tildy
nagyúr
Hazaköltözik Simonyi András?

Nemár

Legjópofább nagykövet, maradjon odakinn
-
tildy
nagyúr
Hazaertunk. M7 nem volt szopacs, eger ut es lagymanyosi hid a hungariaval annal inkabb, sot. Ja es persze itt qrva meleg is van, balcsin nem volt ilyen meleg.
UTALOM Budapestet!
Pompi: most ertunk fel, 4 korul voltunk a palyan. Lefele dugo van az M1-M7 elagazasig, de utana normalisan lehetett haladni a syembejovoknek. Fehervartol mar lattuk, hogy sokan mennek le, de dugonak meg nem lehet mondani.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Szerintetek holnap este nagy forgalom lesz az M7esen?sajnos vége lesz a nyaralásnak
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Párom alatt szakadt le meg a 'lányom' alatt. Sajnos viszont a 89 kiló részemről tényleg nem jó fény.
-
tildy
nagyúr
Éjszaka volt a nyaralónkban egy idegen. Alattomos sunyi módon lopózott be mi már csak arra ébredtünk hogy egy idegen kb. 20 centis álló farokkal néz velünk riadtan farkasszemet. Örült hajsza kezdődött , de elbújt. Egy cuki kis mókus volt.

-
tildy
nagyúr
Reggelt. Akarom mondani délutánt.
Ma még meló, de holnaptól már abalatonon süttetem, mit süttetem, égetem a hasam.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még mondod, hogy na akkor biztos ő élvezi. PEdig senki nem kényszerít rá, hogy róla beszélj

Mondjuk páromét még le lehet nyúlni

![[kép] [kép]](http://images.hasznaltauto.hu/1017883/1393216.jpg)