Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
csúnya, nem szeretlek

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jaaaa, így már érthető, hogy Te milyen okos vagy, nemhiába fedeztél fel olyan sokmindent

-
én se, csak ilyen házikészítésű motort, abban vajon mi az ami tilos?

frame>24 : annak a sok baromságnak amit itt írogatunk sincs sok köze semmihez
de valószínű, hogy reklámnak nézték, át kellett volna irányítani a megfelelő topicba, mer van olyan amibe beteheti az oldalát asszem

[Szerkesztve] -
ez egy jóreggelt hsz.
Jóreggelt mindenkinek!!!
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nemrég vettem a vásárba valami Lakatos Józsitól 1 doboznyit

[Szerkesztve] -
No kellemes hosszúhétvégét mindenkinek, Én úgy döntöttem eltolom a bringát

-
válasz
csapos2
üzenetére
Amúgy ez azért ment olyan gyorsan, mert amikor még a tied volt terítéken még akkor nem volt FTP-m

Összekéne már mosmá azanyámidegesúristenit, épp minap beszélgettem az asszonnyal, hogy köllene csinálni egy pécsi talit, de oda Ti nemtom eljönnétek-e esetleg-e

[Szerkesztve] -
Ideje vóna má felébredni huszárok mert kezdek unatkozni, ünnepeljünk péntek van, jön a háromnaposhétvége
huppijéjj

-
no emberek besz@rt a Skype

-
ismer-e valaki olyan programot ami méri az adatforgalmat egy adott időn belül, konkrétan havonta?Mer az egyik ismerősnek mobilnete van és figyeltetni kéne, hogy nem lépi-e túl az ötgigát
előre is köszönöm a többszáz segítséget és linket

-
Gyerekek, ötösöm van a lottón
. csak azabaj, hogy a skandinávon hogy rohadjon meg, mult héten fizetett rá hétezret, most meg 3-at csakazér mert rajtam kívül még egy csomó embernek ötöse volt, ezt nem hiszem el
amúgy jóreggelt 
-
válasz
csapos2
üzenetére
Visszaküldeni meg nem lehet? Itt nincs 3 napos pénvisszafizetéses gari?Vagy ezt nem lehet csiszolni?Bár nem igazán értek hozzá sajna

ngabor2 : Ne szójjá be, Te csak szijjad ha megvetted
egyébként is 503 napos vagyok mostnézem, az öccázra nem ittam egy falatot sem, muszállly lesz pedig ma mert az asszonnyal ma vagyunk 14 hónaposak, má lassan 2 gyereket kihordhatott volna ha belehúzunk
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
jajj nekem most mi lesz?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
az nem baj, hogy igaza van-e vagy nem, a lényeg a balhé

-
válasz
PazsitZ
üzenetére
büdös meg szőrös?

ngabor2 : dehogy kötekszem, csak azér vagyok a kelleténél talán kissé ingerültebb mer még mindíg nemtudom miarosseb aza mittudoménmilyen vizipipa, mivel nem hajlandó nekem választ írni rá a Nagy agancsos kék csúnyabácsi
üdv,
best regards,
etc,
Én
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
Nem volt könnyű, de hát tudod, hogy nagy szívem van
egyébként valaki biztos használta már, ha ott van 
Winner_hun : meglepően és kínosan hallgatsz az NG által felvetett hozzászólásról, tudod ez a méretes dolog meg miegymás, szerintem ideje volna visszavágnod valami frappáns beszólással, aztán a végén hátha lesz belőle valami jó kis balhé

[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyesmi már velem is előfordult amikor a tyúkbél beakadt a prociventimbe, én meg csodálkoztam rajta, hogy állandóan leáll a gép, nézem nézem mint ökör, nagynehezen feltűnt, hogy áll a venti, a bordák meg rendesen sütötték a kezem, kiakasztottam, beindult a nagyüzemi légkondi a gépbe, kb fél percig aszittem felszáll
utána hepi vót, és újra megmenekült a világ hála Jánoskának

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
szedd le a ventit, a gépet meg tedd be a hűtőbe

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon ügyi vagy, majd kapsz egy makkot jutalmul

-
ez a 30 centi meg a mártogatás, valahogy teljesen más ugrott be hirtelen

csapos2 : Rocky jó, csak rá kéne már venni magam, hogy megnézzem a 6-ot asszony aszongya frankó lett, de sajna sosincs rá elég időm, tudod a nagy hajtás meg minden
persze a cserkész is istenkirály, a kis focis csávó pisztojjal a kezében az elején kimondja a frankót 
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
mondjuk ja, csalánba nem üt a ménkű ezt sosem írtam még le
pedig lehet aggódni, kocsival vagyok anya ideadta, egyedül megyek haza, hétfő reggel nem leszek akkor hozzatok 1 szál virágot legalább ide Pécsre a balesetire

Racecam : Há mivan csak nem unatkoztatok? bocs de néha nekem is kell dolgoznom
azér látom elvagy rendesen, van zsákodban 30 perces pihi rendesen 
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
kinemszarlyale?

[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
most hogy nézett volna ki, hogy mindenki ott sztárol engem és mindenki más a háttérben marad
.papucs a rossebb, csak szeretem a barátnőmet oly annyira, hogy nélküle nem megyek sokáig sehová ha nem muszály, majd egyszer megtudjátok ti is 
tildy: jóvammá na, aszittem hogy ez a nyavalya ketyere program az oka
.ahogy így elnézlek meg tudom érteni az exed, nem szeretem ha csapkodnak itten jobbrabalra

-
válasz
troland26
üzenetére
legalább nincs gondod hajzselére, kis puccosszáju

ngabor2 : Ja, juteszembe, kezdhettek összedobni a telefonszámlára mind a 10-en kb akikkel beszéltem mikor táboroztatok, itt a részletezőm, fél órámba került mire mindet kihúzgáltam, jobban jártam volna ha a cégesekkel kezdem, fél perc alatt meglett volna
.
amúgy a hangod alapján egyből megmondtam volna hogy Te vagy az, nem héliummal dolgozol véletlenül?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

huppijéjj
. Bőven elég ez szerintem hashajtóval is