Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
hmm kidus is amcsiba? háyn moderátor lakik magyarországon egyáltalán?

amúgy tényleg, moderátorok voltatok és ugy költöztetek ki? vagy hoyg letetek azok usaban? (meg úgy általában) -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
1 órája értem haza Punta Gorda-ról, ahol reggel 8 óta a napon végeztem fizikai munkát. Így este 6 után van ott most kereken 100°F [link], szerintem te már reggel 11-re félájult lettél volna. Nekem ezek után mégsem az az első dolgom, hogy ledőljek. Kidus legyen a #1 prioritásod különben lemészárollak! Tessék jól bánni a kedvessel!
-
tiv83us
veterán
Jah, csak te nem ugy csinaltad a gofrit, hogy edes almaidat alukaltad, mikor egy kekfeju hegyesfulu, csunya elf radvetette magat, hogy ''goooooooooooofriiiiiiiit akaroooooooooook'' /se puszi, se pa csak gyurt, ahogy birt...
/. De igy is dijnyertes gofri lett, thank you /s meg en is ettem belole egy kicsit.../.
ps: es meg a takarot is lerancigalta rolam /mikozben en almomban buszt vezettem...
/.
ps2: sose bocsajtom ezt meg, epp eloleptettek tavolsagi buszvezetonek, mikor ez a bestia ram vetette magat...
-
neduddki
nagyúr
HI!
DragaOvoneni ez Nked szoll:
Szoval a mai vizaalsjelentes:
Ma a dugok napja volt:- (
Mikor menem befele az oktogon mar akkor is bolondokhaza, ellenben irinyi es petofi hod oke!:- )
Amugy du 4 kornyeken mentem a reumatooglus fele, oktogon-jaszai 25-30 perc (!!!) nyugati teljes kaosz!!! mar a vegre is ugy altbe hogy a ''forditoba'' ki sem szallitott:- ( a 22es busz igen komojj tolakodassl forsult kia a fordulasbol
visszafele a Szilagyi erzsebeet tejes balhe, Janso orhaznal at is vilire a kozut all mindhol milesz itt szeptemberben ha nem lesz nyitas!!:- )))
udv
neduddki -
REDeath
őstag
én amúgy mikor van nutella szoktam kókusszal enni. bleöntök egy kis kókuszt, összekeverem, nagyon finom. kár hogy egy 750 grammos üveg max 2 napot bír nálam. a 2 nap is úgy jön össze ha elfelejtem hogy van
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nutellas tejszinhabos gofri

-
REDeath
őstag
wmp mér ratyi? pl. smoothbeats.com rádiót hallgatom winamp kiírja számcímeket stb, wmp-be nemigen.... meg wmp vmiért meg se jegyzi az utoljára játszott dolgokat...
lehet csak én nem állítotam be, de ez alap dolog lenne...
amúgyis, JetAudio-t használom csak azzal nem próbáltam még rádiózni. Néha meg LastFM
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
az sosenem lehetett vót
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fatál error?
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki azt a számot, vagy e-mailt, amin panaszt lehet tenni a sziget miatt?
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/ekszit.png)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
kinemszarlyale?

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért gyanús? Egy csomó különböző paraméter van rajta felsorolva a hozzájuk tartozó adatokkal, a végén pedig összesítésképpen azvan odaírva, hogy : Megfelelt
Ha nem az lenne ott, akkor bajban lennék... -
válasz
ngabor2
üzenetére
most hogy nézett volna ki, hogy mindenki ott sztárol engem és mindenki más a háttérben marad
.papucs a rossebb, csak szeretem a barátnőmet oly annyira, hogy nélküle nem megyek sokáig sehová ha nem muszály, majd egyszer megtudjátok ti is 
tildy: jóvammá na, aszittem hogy ez a nyavalya ketyere program az oka
.ahogy így elnézlek meg tudom érteni az exed, nem szeretem ha csapkodnak itten jobbrabalra

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
De ez miért baj? Mondom én hogy lusta vagy
Csak 1 nyamvadt betűt kéne beírni.
Az áramköreimmel semmi baj, megjött a papíron és annyi volt benne hogy megfelelt
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áááá, ne is figyelj rám már félrebeszélek.
Nem az volt az egyik baj vele hogy nincs autologon? -
Skipp
senior tag
Hi!
Megyei Rendőrfőkapitányság milyen ajánlott levelet szokott kiküldözgetni? Büntit? -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát aki lusta belépni az így járt.

-
válasz
troland26
üzenetére
legalább nincs gondod hajzselére, kis puccosszáju

ngabor2 : Ja, juteszembe, kezdhettek összedobni a telefonszámlára mind a 10-en kb akikkel beszéltem mikor táboroztatok, itt a részletezőm, fél órámba került mire mindet kihúzgáltam, jobban jártam volna ha a cégesekkel kezdem, fél perc alatt meglett volna
.
amúgy a hangod alapján egyből megmondtam volna hogy Te vagy az, nem héliummal dolgozol véletlenül?

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
és tükörbe néztél már?

én mikor megborotválkoztam, tükörbe néztem... majdnem összetört. csináltam pár fotót, hogha megint elkap a vágy a borotválkozásra, megnézem... és elszáll ez a hirtelen jött ötlet. egy páran (sajnos) láttak szakáll nélkül. maradjunk annyiban, hogy szakállal kevésbé vagyok csúnya, mint nélküle. -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Reinst volt mégis?
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam is

-
Winner_hun
félisten
hmmm az img.prohardver.hu-hoz való csatlakozásért csak nálam sírnak a böngészők? (ff, opera, ie egyaránt nem hozza be a flash tartalmú hirdetéseket)
-
válasz
ngabor2
üzenetére
phzom

más: ki használ valaki aki hajzselét?Én ezt a sárga velmentinát használom mert ha nem használnám, olyan lenne a fejem mint a partfis, mondjuk így sem sokkal jobb, de legalább nem akarnak velem felmosni
. no de úgy viszket tőle a fejbőröm mint a bolháskutyának, pedig még mosom is rendesen(a lábamat is
)milyet használjak ami bivalyerős és a fejemet sem b@ssza el jobban ennél?
no ezt jómegaszontam 
[Szerkesztve] -
bumcsikivává, megint itt rohadok vagy 11ig, ennyi túlórát ki se bírnak má fizetni

-
ngabor2
nagyúr
[Szerkesztve]
-
csapos2
addikt
Az a megveszekedett jó moderálva L zero bamoderálva L zerota volna meg. Gyújtsuk fel inkább a moderálva L zero kis genyó moderálva L zerokat.
még egy ilyen megmozdulás és repülsz. L zero -
csapos2
addikt
Látom a gyógyszeripar sem a régi már, nem tudják kielégíteni a növekvő igényeket. ;)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy bugyogtassak'' oldalt? 

![[kép] [kép]](http://www.hunbook.hu/item_pics/medium/1141000420371.jpg)

.papucs a rossebb, csak szeretem a barátnőmet oly annyira, hogy nélküle nem megyek sokáig sehová ha nem muszály, majd egyszer megtudjátok ti is