Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Hozzám, mikor pár éve elvágtam az ütőerem és 10 másodperc alatt az előszoba vérben úszott 42 perc alatt értek ki.
Pedig faterom mondta, hogy mi történt és mondták, hogy sietnek.
tiv: Na pont ez az, hogy egy fényképes igazolvány elégnek kellene itt is legyen, de neeeem, itt olyankor már megy a fenyítés és a bírságolás. Ez magyarország. -
I_Am
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
A telefonos riasztót ha valaki vonalasra köti az meg is érdemli.

Alapból mobilkártyás a modul, pont azért, hogy betörés vagy szabotázs esetén ne tudják alóla kivágni a vonalat.
-
I_Am
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Tudod hányszor viszek ki set top boxot meg voip-et idős embereknek? Néha még én is meglepődök, hogy 3-as digitális csomag + bónusz csomagra fizetnek elő és kérdezik tőlem, hogy mennyiben jobb mint a sima.
-
I_Am
veterán
Az utóbbi 72 órából 54-et melóval töltöttem. Szerintetek ez már káros?
Utóbbi három nap alatt elfogyasztott ételek: 2 húsos croi, fél tányér borsos tokány, egy pizzás csiga és egy fél bécsis zsemle, ami annyira száraz volt, hogy majdnem visszavittem a benzinkútra és a fejükre kentem 400-ért. A mérlegre már nem merek ráállni.
Reggel 6:30-kor megint kelni kell és holnap megint éjfél mire hazaérek.
Azt hiszem a héten megdöntöm Sztahanov rekordját is.
-
I_Am
veterán
Ma tudtam meg, hogy múlt hét vasárnap megszületett a kissziszááám.

Szerintetek mi legyen a neve?
Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig faterom mondta, hogy mi történt és mondták, hogy sietnek.