2019. július 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • HARAG - nincs kiút.

  Ez a bejegyzés nem akar más lenni, mint ami. Egy nagyon rövid bejegyzés. Nem érdekes a helyszín, nem érdekesek a szereplők, a résztvevők, érintettek. Csak egy valami fontos. A végeredmény.

  A végeredmény:

  -Az a helyzet, hogy ma, ebben az országban TE, aki szeretnél nyugalomban, békés módon, disztingváltan - emberhez méltóan élni, megoldani problémákat, pihenni, aludni, akármi...esélyed sincs. Ha van egy olyan szomszédod, aki kíméletlenül azon van, hogy minél hamarabb feladd az elveid. És miután magadtól rájössz, hogy a TÖRVÉNY mindenki mást, akár férgeket is - jobban véd, mint téged, elgondolkodsz, hogy vajon van e olyan kiút ebből a csapdából, ami morálisan és erkölcsileg megfelelő. Elárulom, nincs.

  A történet röviden:

  Vidéken laksz, egy olyan kis faluban, ahol sikerült egy nyugis környéken letelepedned sok-sok évvel ezelőtt. A környéken elé sok házat megvettek a "külföldiek", akik magasról tesznek ezekre a házakra és mostanára a legtöbbje össze is dőlt. Azt kell mondanom, hogy sajnos nem mind. Mert ha így lenne, akkor most nem lenne miről írnom. Egy falusi utcának általában két oldala van, ahol emberek házakban laknak.

  Folytatás...

  Geller72 2 napja 43

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.