Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Sok boldogságot Katicának és Péternek!!
![[kép] [kép]](http://hangulatjelek.extra.hu/images/553.gif)
-
-
Kedves fővárosi kollégák!
A keleti pályaudvar milyen messze található az Andrássy úttól? Menyi idő alatt lehet megjárni egy odavissza utat a kettő között? Illetve van-e csomagmegörző a keletiben? -
Most Lord Zero, vagy Lortech avatarja az erdeti

-
ti is szeretitek olvasni ladybug blogját?egyértelműen a legjobb, a lányok pedig nagyon aranyosak
régen twollah volt a kedvencem, de kicsit meguntam az örökös panaszkodást, és borúlátást, nameg a tünetmentességet 
-
mi a véleményetek az egyetem melletti munkálkodásról? szeretnék valamit melózni mellette, nem akarom, hogy anyuék fizessék minden kiadásom.. amiket összeszedtem szempontokat:
-lehessne mellette rendesen bejárni előadásokra
-havi 20-40k
szívesen veszek minden hozzászólást
-
már írtam anno, hogy az oroszlányi balettos lányok európa bajnokok lettek rijekában. jelenleg az első 3-ban vannak a hollywoodi vb-n. döntő magyar idő szerint kb 4 óra körül
imásom őket 
-
Sziasztok!
Van itt a ph-n olyan személy, aki az apehnál dolgozik, vagy esetleg rendelkezik ilyen ismerőssel? a kollégiumi jelentkezéshez szükséges olyan, hogy:
''minden kereső személy esetében eredeti APEH igazolás, és alkalmazottak esetében munkáltatói igazolás is''
na most erreől se nekem, se anyuéknak fogalmuk sincs, hogy mi a fene lehet ez
szóval valaki hozzáértő felvilágosítana hogy ezt hogyan is lehet beszerezni?
illetve aki esetleg illetékes, és kicsit meg tudja gyorsítani a procedúrát, azt is szívesen venném
sajnos határidős a dolog, és még így is van egy csomó papír, amit be kell szerezni.. nagyon túlbonyolítják -
Bash, Tiv, ma melóba menet jutott eszembe a kérdés: az usa-ban vannak névnapok?
meg úgy egyáltalán bárhol máshol, vagy ez is csak hülye magyar szokás? -
-
válasz
tiv83us
üzenetére
igen, ahogy így számolgatom, 1 misi szerintem simán kell egy ilyen kiruccanáshoz, hát, ez még a nagyon távoli jövő akkor
bár amúgyis szeretnék itthon az egyetem mellett dolgozni, ha esetleg valami pöpec melót kifogok, talán összejöhet majd 
egyébként még írtam az usás topikba is, a kint való tanulással kapcsolatban, ha esetleg lenne erről is ném i infotok megosztanátok?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
hát, nekem jövőre még tuti nem lesz rá lehetőségem, szóval ez még a távoli jövő.. de fene se akar tanuli, inkább csak szórakozni, meg a feeling miatt

Bash:
nem igazán hotelra gondoltam, azt nem tudnám megfizetni, bár ahogy így hirtelen rákerestem, az olcsóbb, 2-3*-os hostelek, apartmanok is 60-70 euró körül mozognak éjszakánként. szóval az ilyesmire tényleg nagyon el kéne kezdeni spórolni
-
válasz
burgatshow
üzenetére
hát, ha csak ennyi lenne, akkor nem
de oda-vissza még sztem 4-500k simán megvan a repjegy, meg sztem 150-200k költőpénz sem ártana oda. íg ymár egészen más a helyzet. -
Bash, nekem is lenne egy kérdésem. Nagyon-nagyon tetszik nekem Miami, egyszer el szeretnék jutni oda pár hétre, mondjuk a diploma megszerzését megünnepelni. Ez jó esetben 5 év, ezalatt még talán össze is tudnám spórolni rá a pénzt, csak az a kérdés, hogy ott Floridában mibe kerül az élet. Kb mennyibe fájna egy 2-3 hetes kiruccanás oda, strandolással, jópár bulival, a környékbeli nevezetességek megtekintésével. Tudom, hogy ez így pontosan nem behatárolható, de gondolom Te tisztában vagy az ottani szórakozóhelyek/éttermek/boltok áraival, meg a szálláslehetőségekkel, ezért így irányadónak mondhatnál egy összeget

-
az, hogy nem vagy szimpi egy dolog.. nem szeretek feleslegesen kötözködni, de néha akkora (szvsz) hülyeségeket írsz, amikről úgy érzem le kell írni a véleményem..ettől függetlenül nem szeretnék én rosszban lenni itt se veled, sem mással. (
pl mióta van, a te blogodat azóta is olvasom
, kár, hogy abba nem lehet beleszólni
) -
fogalmam sincs min kaptatok össze, ha unatkozom majd visszakeresem, de nemhiszem, hogy ok nélkül tette volna. bár személyesen nem ismerem

az észjáccásról pedig nem vitatkoznék veled, egyszer már rohadtul leírtad magad a vezetős topikban (aki belenéz az láthatta), szóval kereshetnél már magadnak más elfoglaltságot, mint Vlad távollétében róla flémelni. a fene nagy igazságérzeted meg hiába játszod meg.. bár lehet még valaki elhiszi..
-
uygan még igen messze van, de eszembejutott egy kérdés: a vőlegénynek illik leinni magát a sárga földig a lakodalmon, vagy erre van a legénybúcsú. bár ha előbbi eset következik be, akkor nemhiszem, hogy a menyasszony számára túl emlékezetes lenne a nászéjszaka..

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Más az életstílus, mást szoktak meg az emberek. Nekik kell a nagy, hatalmas, kényelmes autó. Abba meg kell a nagy motor, hogy mozgassa. Amerika teéjesen más világ, menniakarokéénis

-
fura kér(d)és:
a rendőrakadémia filmekben van az az állat, hosszú hajú, aki a 2, részben még bűnöző volt, és mindíg ordít, és légfrissítővel fújja a száját. nos neki az ordítása megvan valakinek bármilyen hangformátumban, vagy msn-es hangban?
köszi
-
oroszlányon végre egy kis eső

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha jobbfejek tuti adnak.

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0708/belfold/ors_pillango/ors04.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)