Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mennyit is lehet beleírni, 30k-t? Szerinted mennyi idő alatt éri el ezt a számot?

-
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hiába próbálsz aljas módon személyeskedéssel kihozni a sodromból, ez nem fog menni. Van tapasztalatom az ilyen idiótákkal szemben.
Ha ez te beilleszkedésnek nevezed, akkor gratulálok, büszke lehetsz magadra.
u.i.: Tanítson téged a halál!
-
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Javíts ki ha tévednék, de idáig úgy tudtam, hogy nem regisztrált tagok is olvashatják a fórumot.
Viszont alaposan utánaolvastam a történteknek. Mire nem jó a kereső? De szerintem Te sem szégyenkezhetsz banolt nickek terén. 
-
C4mp3r
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
''ui: amugy imadom a jazz zenet, a kedvencem a metallica.''
Ezzel csak az a probléma, hogy a Metallica-nak köze nincs a jazz-hez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Nem járok batz papucsban.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen ez az, csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy választotta ki azt az avatart, mert alapból nem lehet.

poffsoft: És megosztod velünk is?
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Emlékszem egyszer VladimirR beállította. Máig nem jöttem rá, hogy hogy csinálta.
-
C4mp3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is eltűntek már párszor. Meg most sem láthatók az adatlapokon az e-mail-ek.
-
C4mp3r
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Kövezzük meg őket amiért nem tudnak a nap 24 órájában a fórumon lógni.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Én 2 emberről tudok, akinek meg lett változtatva a nickje. Az egyik MárK, Neki az előző nickje Killerman! volt. A másik WN31RD, Neki az előző nickje ha jól tudom Bálintosz volt. -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Opera?
#2744: Nálam az nem csinálja ezt.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Nem, kezdőlap csak akkor kell, ha honlapot szeretnél csinálni. Itt arra kell figyelned, hogy a kezdőlapot mindig index.html-nek nevezd el, különben nem az lesz a kezdőlap vagy esetleg nem lesz. Ha csak simán feltölteni akarsz, akkor csinálsz a wwwroot mappán belül egy olyan mappát mondjuk, hogy kepek, és oda töltöd fel a dolgokat.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Először is bemész a Hálózati helyekbe, utána rákattintasz, hogy Hálózati hely hozzáadása. Ha ez megvan akkor továbbot nyomsz amíg el nem éred azt a menüt, hogy Mi a cím ennek a hálózati helynek?, és oda beírod, hogy ftp://ftp.extra.hu. Továbbra kattintasz, és beírod a felhasználóneved amit regisztráltál az oldalon. Megint tovább mész, és elnevezed a hálózati helyet. Utána befejezed. Ha jól csináltad, akkor valami ilyesmit kell látnod.:[link] Ha minden stimmel, akkor rákattintasz arra a mappára, beirod a felhasználóneved és a jelszót, és már töltheted is fel a dolgokat.
Arra figyelj, hogy amit be akarsz linkelni, azt mindenképp a wwwroot mappán belülre rakd. -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Ha nagyon belejöttél, akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy saját tárhellyel. Kicsit bonyolultabb ugyan, de megéri. Ezt ftp-n keresztül érheted el, és azt töltesz fel amit akarsz.
(Persze a szolgáltató által tiltott tartalmakon kívül) Én ezt ajánlom, mert elég gyors, és 2GB tárhelyet ad.:[link]
poffsoft: A kepfeltoltes.hu azért nincs az ajánlott oldalak közt, mert sokszor lassú, és nem elérhető.
Race: Ezt még gyakorolni kell.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2393: Még nem ártana egy kicsit közelebbről megismerkedni a
gombbal. 
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
tar.hu-ra akkor érdemes regelned, ha sok képet, galériákat szeretnél létrehozni. Viszont ha csak adott pillanatban, gyorsan be szeretnél illeszteni/linkelni egy képet, akkor ezeket érdemes használni.:[link], [link] Ezeket regisztráció nélkül is lehet használni.

MOD: A fenébe, most én voltam lassú.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Nem, neduddki a fórumtársunk.:[link] Olvass vissza kicsit és nézd meg a hozzászólásait. Egyből tudni fogod miért hoztam fel.

Race: Akkor mindegyikőtöknek külön kell sört venni. Kinek van ennyi pénze?
-
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Szia!
Ahhoz előbb fel kell töltened pl. ide:[link], aztán a hozzászólásnál rákattintani a ''Kép'' gombra, és oda beilleszteni a kép URL-jét.
Ha csak linkelni szeretnél valamit akkor a ''Link'' gombra kell rákattintani, és oda beilleszteni a linkelni kívánt dolog URL-jét.
Race: Lassú

[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jó hogy mondod, én mentem is.

Jó éjt! -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#1958: Jólvan, én meg most látom először.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Miért, csak Neked szabad?

-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ahogy én mondom: Kabbe.

[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
De most nincs itthon egy darab sem.

-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Biztos olyat írt amit nem szabadott volna, és gyorsan kitörölte, nehogy egy mod meglássa.

MOD: Közben megvan a válasz.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Hová lett Bash hozzászólása?[link]
Nyoma veszett! Katasztrófa!
Bash -
C4mp3r
addikt
Neduddki írási stílusa. Direkt ilyen ''szétszórt''.
Race: Ennyi idő alatt csak tudott volna újat venni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#617: Engem különösebben nem zavar, mostanra már megtanultam elolvasni. Az elején még nehezen ment.
Azért egy 2-3k-nál többe nem hiszem, hogy kerül egy billenzyűzet. Legalábbis a tescos-ok. Az meg szerintem kibírható.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Rendes zenét. Amiben van dob, gitár, bass gitár, szinti, minden. Azért kell hozzá alapfokú zeneiskolai jártasság, mert kottázni kell.
Integra: Egyáltalán nem hiszem azt. Már csak azért is, mert az ismerettségi körömben elég sok zenész van. Ez a program csak egy kis segítséget nyújt. Lehet vele próbálgatni, kísérletezni. Arra jó, hogy meghallgasd, hogy szól ami épp eszedbe jut.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Az direkt van, hogy az alapelvek 4 percet ír a hozzászólás utólagos szerkesztésére, viszont ha lejár a szerkesztési időlimit, és utána szeretném szerkeszteni, akkor ezt kapom.: [RI/OS R4 HIBA] Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható! Szóval akkor most 4 percig, vagy 5 percig lehet módosítani a hsz.-t?
Kolombusz: Ne haragudj, de nem vagyok kíváncsi az idióta tanácsaidra, úgyhogy kérlek a jövőben hanyagold ezeket. Köszi.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem úgy sikerült, hogy megszakadt a net és kétszer nyomtam az ok gombra.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor csak nem mondtam hülyeséget.

-
C4mp3r
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt nem csak adatbázisból lehet?

-
C4mp3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha azokat tényleg kitörlöd, akkor az azokra adott válasz postokat is ki kéne. Szerintem akkor elég sok post-tol szabadítanád meg a topicot.
-
C4mp3r
addikt
Ez nagyon jó.
[link]
u.i: Több ilyet nem linkelek.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha nem jön rá magától, hogy miért cseszegetted, akkor legyen 3(három)!!

-
C4mp3r
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Túl messze van.
Mire ideér megmelegszik. 
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sajnos nekem sem aktív.

Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ez te beilleszkedésnek nevezed, akkor gratulálok, büszke lehetsz magadra.
Viszont alaposan utánaolvastam a történteknek. Mire nem jó a kereső? De szerintem Te sem szégyenkezhetsz banolt nickek terén.

A nevem FPS játékokkal kapcsolatos. Keress rá a kinek miért az a nick-je, ami topicban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

''