Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Például én is. Mostanában. Csak valahogy elért egy zsíros pechszéria. Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot? Meg hogy reggel óta nyitva van a szobám ajtaja-ablaka, de idebent még mindig 27 fok van, kint meg 21?
Amúgy végre van vidámkodni való. Lementem rövidgatyában pólóban szandálban a csepergő esőben 21 fokban, közepes szélben bevásárolni, és az emberek arcát nézve röhöghetnékem támadt. De most mit tegyek, most adja le a testem a beszívott hőséget.
Na megyek vissza takarítani a vízözön nyomait, majd még később leszek. Ki kért csajos képeket?
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Ja, azért az utolsó két napban találtam egy igen szemrevaló fehérnépet, kicsit bele is szerettem, de sajna semmi nem történt. Pedig nagyon szép volt, német létére csendes és szolid, és a szülei is normálisnak látszottak. Miért nem kezdtem vele semmit...?
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...