Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
REDeath
őstag
ja és én is nagy miami rajongó vagyok
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem 
minek annyi? oké hoyg nyaralás de az szsz akor is sok. egy ismerősöm texasi, és azt mondta olyan 1,5-2 dolcsi egy kenyér. én ebből naívan azt vontam le hogy a kaja kb ugyanannyi. azért is mondtam hogy naívan, mer fogalmam sincs mi várna rám miamiban a sok bikinis csajon és melegen kívűl
és gondolom nem árt befogadó kártya sem vagy mi.. vagy nyaralni lehet menni amúgy is?
aludni meg csak szállodában lehet? szóval nincsenek olyan olcsóbb szállások mint itt európában? (kiadó kis ház, vagy valami ilyesmi? )
a repjegyet meg mindjárt megnézem, és kiváncsi vagyok hajóval mennyibe kerülne, mert ha ugyanannyi akor én szivesebben mennék hajóval, az már önmagában egy 1 hetes nyaralás
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem