Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #1570 üzenetére

Például én is. Mostanában. Csak valahogy elért egy zsíros pechszéria. Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot? Meg hogy reggel óta nyitva van a szobám ajtaja-ablaka, de idebent még mindig 27 fok van, kint meg 21?
    Amúgy végre van vidámkodni való. Lementem rövidgatyában pólóban szandálban a csepergő esőben 21 fokban, közepes szélben bevásárolni, és az emberek arcát nézve röhöghetnékem támadt. De most mit tegyek, most adja le a testem a beszívott hőséget.
    Na megyek vissza takarítani a vízözön nyomait, majd még később leszek. Ki kért csajos képeket? :) Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.

Ja, azért az utolsó két napban találtam egy igen szemrevaló fehérnépet, kicsit bele is szerettem, de sajna semmi nem történt. Pedig nagyon szép volt, német létére csendes és szolid, és a szülei is normálisnak látszottak. Miért nem kezdtem vele semmit...? :U Mert töketlen hülye vagyok..azért. :W Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...

Aktív témák