Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Például én is. Mostanában. Csak valahogy elért egy zsíros pechszéria. Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot? Meg hogy reggel óta nyitva van a szobám ajtaja-ablaka, de idebent még mindig 27 fok van, kint meg 21?
Amúgy végre van vidámkodni való. Lementem rövidgatyában pólóban szandálban a csepergő esőben 21 fokban, közepes szélben bevásárolni, és az emberek arcát nézve röhöghetnékem támadt. De most mit tegyek, most adja le a testem a beszívott hőséget.
Na megyek vissza takarítani a vízözön nyomait, majd még később leszek. Ki kért csajos képeket?
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Ja, azért az utolsó két napban találtam egy igen szemrevaló fehérnépet, kicsit bele is szerettem, de sajna semmi nem történt. Pedig nagyon szép volt, német létére csendes és szolid, és a szülei is normálisnak látszottak. Miért nem kezdtem vele semmit...?
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...