Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
REDeath
őstag
lol a blizzard a sok sc2-es video letöltés gyorsabbá tételére írt egy saját torrent progit

vagy a prog edig is létezett?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
valakinek van itt 125-ös motorja? midnenmotorrarendszámról mit tudtok?
most tervezek venni 125/50-es tdr yamahat csak ha tényleg nem késnek többet ezel a rendszámos izével és 2009-re már bevezetik akor irdatlan szopás lesz, (forgalomba helyezés ... cirka 150 minimum..) -
REDeath
őstag
most vettem csak észre hogy az anandtechneknél is ezek az avatarok vannak

-
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
valakinek van tapasztalata szélesvásznú monitorokkal?
-
REDeath
őstag
A Widescreen TFT-ken a játékokkal mi a helyzet? kétoldalt lesz két fekete csík? vagy szélesebb lesz a látószög fps-ekben, rts-ekben meg több látszik a pályából??
azért kérdem, mer eladnának nekem 40-ér egy samsung 932b-t, de 40-45 ért láttam LG 19-es Widescreen tft-ket.
meg a szélesképernyős monitorok gondolom abból is jobbak, hogy több ablak fér el rajta, filmet nagyobban lehet nézni, meg pl Ps, meg 3d modellező progik is kényelmesebben használhatóak ugye? -
REDeath
őstag
jóéjt mindenkinek
vasárnap este mindig ilyen csönd szokott lenni amúgy?
-
-
REDeath
őstag
az mekora film
edig számszerint 9 szer láttam de kevésnek érzem 
mikor siófokon nyaraltunk tavaly sporttáskába vittünk házimozit is zenének, de ha már ott volt gondoltuk levisszuk a Hotel kis aula szerű étkező mellé épített létesítménybe. mindezt este 9 kor kezdtük el. nem volt filmünk. go téka. nem vagyunk regisztrálva. hmm, letét mennyi? 5 rongy. hát, oké, kérdik miylen film? tapló télapó.
és a tékás egy gyökér volt, mer nekünk nem volt távirányítónk, mert azt haver ottohnhagyta és kértük hogy néze meg tékában hogy alapban magyarul indul-e a film mer angolul csak 3an tudtunk olyan szinten hogy élvezzük is a filmet.
nálunk persze angolul indult
ez kb 11 körül lehetett. aztán elmentünk gyalog a tescóba univerzális irányítóért
de megérte, mer kb az egész hotel velünk nézte a filmet
ja és még valami oroszok is nézték pedig egy kukkot nem értettek magyarul 
-
REDeath
őstag
js és vbs közül mi az amit egyik tud, masik meg nem? gondolom js jóval többet tud, de csak most kezdtem, nem vagyok teljesen képben a képeségeikkel.
konkrétan a js-hez értek icipicit...
webre vbscriptet szoktak egyáltalán használni?
lol ez az offtopic? mér csak most veszem észre hogy félrenyomtam?
akor legyünk offok, pár fárasztás
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni.
Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hűséges asszony.
- Azt gondolom, hogy k...vára nem hozol szerencsét!
Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
Gavallérosan megjegyzi:
- Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény, mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!
A raccsóló bemegy a boltba, és így szól az eladóhoz:
- Hányszoh mondjam el magának, hogy nem epehízű óvszeht kéhek, hanem epehízű hágógumit?
Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét.
Erre a hölgy:
- De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
- Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
- Maga halotta ezt?
- Hogyne.
- És nem tesz semmit?
- Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?
- Miért ne igyál Coca-colát a kedvenc kajád után?
- Mert a Coca-cola kihozza belőled a legjobbat.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
jóéjt mindenkinek
-
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
hmm kidus is amcsiba? háyn moderátor lakik magyarországon egyáltalán?

amúgy tényleg, moderátorok voltatok és ugy költöztetek ki? vagy hoyg letetek azok usaban? (meg úgy általában) -
REDeath
őstag
én amúgy mikor van nutella szoktam kókusszal enni. bleöntök egy kis kókuszt, összekeverem, nagyon finom. kár hogy egy 750 grammos üveg max 2 napot bír nálam. a 2 nap is úgy jön össze ha elfelejtem hogy van
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
wmp mér ratyi? pl. smoothbeats.com rádiót hallgatom winamp kiírja számcímeket stb, wmp-be nemigen.... meg wmp vmiért meg se jegyzi az utoljára játszott dolgokat...
lehet csak én nem állítotam be, de ez alap dolog lenne...
amúgyis, JetAudio-t használom csak azzal nem próbáltam még rádiózni. Néha meg LastFM
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
jéééé msot vetem észre hogy a CTRL+i az ugyanaz mint a TAB gomb szövegszerkesztésnél meg egy két helyen

pl msnbe szobegirasnal a tab gomb ellépked a tobbi kis ikonra, mig a ctrl+i 8 szóköznyi helyet hagy
le vagyok maradva mi?
#3133: ez komoly?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
és azzal az ablaktisztítóval hogy lehet az oldal újratöltése nélkül egy div-be behívni egy másik html fájlt?
ezzel szenvedek 2 napja, próbálom megérteni de w3schoolson másféle példa van, és van még egy oldal forráskódja ami megvan és így van megoldva, de abból az istenért sem tudom kihámozni hogy mi-miért hogyan, mer van benne még csomó más is -
REDeath
őstag
valaki ért itt az ajaxhoz?

-
REDeath
őstag
lezúúztam két szúnyogot!!! előszőr csak egy volt, azt kinyírtam és kiderült hogy van még egy hullajelölt.
végre megjelenik, rászáll szekrényajtóra. rácsapok és eltűnik mintha varázsló lennék.
gondoltam van 1% esély rá hogy a kis résen beütöttem a szekrénybe, és bejött. ajtót kinyitva kirepült, de utána csak azt vette észre hogy a földön fekszik, én meg ráugortam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
REDeath
őstag
azért ki szoktak bas*ni embereket helyekről ha pl sört akar magának csapolni?
-
REDeath
őstag
francba megint bealudtam a film végén... és megint nem látam utolsó 15 percet a filmből
(kardhal)
már látam egyszer de akor is idegesít, ahogy elterülök a kanapén egyből csukódik le a szemem... még akor is ha napi 4 óránál többet alszok véletlenül -
REDeath
őstag
kalandor: h cserélni akarod esetleg a kábelt akor muszály valami cső, ha nem akarod, akkor gletteld nyugodtan be, esetleg tekerd körbe valami vékony kartonpapírral hogy véletlenül se sérüljön a cső. ha meg biztosra akarsz menni, akor bemész bármelyik villanyszerelős boltba és veszel ilyen vékony csövet kb 200 Ft-ért, esetleg vékony gégecsövet, ha nem egyenesen megy a kábel.
ha nem vagy annyira óvatós típús akkor meg semmi sem kell, én most gipszkartonozok nyáron, és a vilanyszerelők a klíma vékony kis madzagját is, meg nyitásérzékelők madzagját is simán berakták a falba, festők meg nyomták rá a glettet, és feltételezem az nem 5 évet fog bírni hane msokkal többet
-
REDeath
őstag
most őszintén szerintetek ez megnyugtató?
2 napja nem gépeztem, mer ahogy hazajöttem, egyből mentem is el itthonról...
most leülök géphez, opera megnyit, kb 11 fül. hmm.. 3-4 fülnél mikor ki akartam lépni kiírta hogy jogrend megávltozása.. jahmmm
wtf... rossz előérzet 
kilépek belőlüök valahogy. nézném leveleket opera hirtelen kilép. jupiiiíí
feladatkezelőben ''csak'' 3 ismeretlen folyamat volt.
és még csodálkoznak ha lecseszem őket, hogy összevissz katitngatnak a gépemen, anéálkül hogy elolvasnák hogy mit ír ki...
ennél már csak az a durvább, hogy kapok naponta 9 spamet, eddig csak 3 volt max...
és másik dolog meg muterom. kap néha ilyen szokásos '' szia andrás rég láttalak hoyg vagy?'' spamot. de nem vágná le hogy ez nem is neki jön csak úgy reklám meg ilyen afszságok. pedig mondtam neki eddig kb 5-6 szor. és mikor 7edjére mondom, akkor is kételkedik, hogy mivan ha csak a nevét írták el stb. kérdem címzettnek sem te szerepelsz, akor mit erősködik? és ilyenek használják a gépemet... csoda hogy még megy midnen gond nélkül
(azt leszámítva, hogy nővérem csak tölt és tölt és tölt de dvd-t nem vesz hogy kiírja a sok sazrt vagy valami...
hát lesznek itt reformok
spontán törlés, meg miegymás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
REDeath
őstag
amúgy a képen szerintetek kinek a nagymamája van? szerintem vagy Kodiaké, vagy Fuchsusette nagyija beszállt egy kis codba
azért mondom mert ott van a kötött szponzor mellényke rajta -
REDeath
őstag
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070730/mama_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
REDeath
őstag
na de jó let ps-el? elhittétel mikor először néztétek hogy valóban olyan festése van ?

(amúgy tudom hogy még most sem tudjátok melyik az eredeti olyan jó lett, de ha azt mondjátok hogy tudjatok akkor tudom hogy hazudtok
) -
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
[link] na nekem ilyenem lesz

-
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére

én mindjárt az új autómmal dicsekszek
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
létezik ingyenes asp.net-es tárhely? hostingabc-nél szükség van saját domainra ami már megint nem ingyenes.
-
REDeath
őstag
lol ps mér használja a rendszerparticiót? tempnek vagy miafaszéér? nem elég neki az 1 b ram?

-
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
tanits engem ilyen tekkenes howarang mozdulatokra

-
REDeath
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
de a meleg az a homosexualitást jelenti, de az a lányoknál is ugyanaz csak őket leszbikusoknak ''becézik'' pedig ők is melegek.
szóval
nem lehet olyan rossz a bikinis melegek látványa ha innen nézzük
persze bizonyos súlyhatár azért kell hogy legyen 
szerkesztve lett mer kimaradtak itt is betűk
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
ja és én is nagy miami rajongó vagyok
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem 
minek annyi? oké hoyg nyaralás de az szsz akor is sok. egy ismerősöm texasi, és azt mondta olyan 1,5-2 dolcsi egy kenyér. én ebből naívan azt vontam le hogy a kaja kb ugyanannyi. azért is mondtam hogy naívan, mer fogalmam sincs mi várna rám miamiban a sok bikinis csajon és melegen kívűl
és gondolom nem árt befogadó kártya sem vagy mi.. vagy nyaralni lehet menni amúgy is?
aludni meg csak szállodában lehet? szóval nincsenek olyan olcsóbb szállások mint itt európában? (kiadó kis ház, vagy valami ilyesmi? )
a repjegyet meg mindjárt megnézem, és kiváncsi vagyok hajóval mennyibe kerülne, mert ha ugyanannyi akor én szivesebben mennék hajóval, az már önmagában egy 1 hetes nyaralás
-
-
REDeath
őstag
a jutubos videóakt is letölti a gép valami tempbe? mer amit most ejel 3 kor neztem, msot mar nincs fent, account is torolve lett... nem az enyém.. de pl a keresésben még kiadja a kereső, csak azt irja hoyg a user eltávolitotta :S
na megyek is körülnézek, remélem gépen van valahol :S

-
REDeath
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
évente rendszeresen

ui: de mindennap kosarazok, így elméletileg a kondimnak csak ki kéne bírnia. de idén még egy métert sem úsztam
ui2: sebaj, mellúszásban amúgyis végtelenségig lehet úszni, ha mégsem akor 30 méterenként lesznek hajók és kimenetenek
ui3: ettől függetelnül azért én is aggódok hogy mi lesz
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
hmm az csak 3.2 km lehet odak éne menni?

ui: eddig azt hittem hogy szántód-tihanynál vannak az átúszások mer ott a legkisebb a táv
de megnéztme térképen révfülöp-bboglár kicsit hoszabb 
ui2: de láttam hogy kis 10 évesek is átúszták, akor remélem nekem is sikerül majd
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
mennyit fizetett ms itnewsos reklámért?
annyi ilyen nagy kereskedelmi és pénzügyi hír van it newson, ezt is el lehetne árulni 
-
REDeath
őstag
hallottatok oylan oldalrol hogy NetLog? elvileg olxan mitn a myvip meg iwiw.. kaptam egy emailt hogy valaki meghivot engem, érgen téleg volt ilyen nevu ember msnen.. de registrácionál kérte a hotmail jelszot, vagy msn jelszot, vagy xyz jelszót
innentől kezdve felejtős, de azért tudni szeretném tényleg csak phising-e vagy valóban hivatalos ez az izé -
REDeath
őstag
tegnap ugyaniylet kaptam csak ebay helyett nortfforkbankos volt....
Dear eBay user,
eBay Customer Support Team requests you to complete eBay user confirmation form.
This procedure is obligatory for all users of eBay.
Please click hyperlink below to access user confirmation form.
http://userconfirmationform-id413780.ebay.com/userdirectory/eBayISAPI.dll
Thank you for choosing eBay.
This mail generated by an automated service.
de dátum, a címzett sem én vagyok. de sajnos tuti van olyan marha aki így is klikkelgetni kezd össze-vissza.
feladónak meg ez állt
eBay [supportteam.refO95490029828.nf@ebay.com] -
REDeath
őstag
Loool rájfájzen levélből ha sok volt, itt az új, primitívebb csali XD
[link]
a linkre nem kattintottam, nem tudom mi van ott, gondolom ez is phising -
REDeath
őstag
hmm, szombat vasárnap mehetek dolgozni... már másodjára maradok le streetballról munka miatt. ezé lesz az hogy ha nagy leszek csak kötetlen munkaidős állásom lesz, még ha csak filctollakat is kell öszerakni

vagy csak nagyon pro leszek sc2-ben, és abból fogok megélni és és és és és.....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

edig számszerint 9 szer láttam de kevésnek érzem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kardhal)