Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
A lényeg, hogy legyen a közeledben szék....

-
aDM|RaL^
őstag
Revo.......................................it's my life!.................I Love it............................................... said:
[Messenger Plus! Sound] - Data{8C480854AB1F} - Bazd meg bazd meg!
sF admiral` // sF* // teh_dokument said:
O_O
sF admiral` // sF* // teh_dokument said:
csá
Revo.........................................................BED BEACH........................................................... says:
Tisztelt olvasó ezúton szeretnénk tudomására
adni, hogy az M N Messenger megszűnik , mivel a Microsoft
már nem tart rá igényt. Ha ön szeret msn-ezni, akkor
tegyen a neve elé 2 nagy M betüt és ezt az üzenetet küldje
el az összes partnerének. Ha 2005.10.01-ig nem gyülik
össze 2millio M betü akkor megszűnik az MSN.
sF admiral` // sF* // Deep, Silent, Complete says:
és ezt el is hiszed bazdmeg?
Revo.........................................................BED BEACH........................................................... says:
hát
mért nem kéne??,
NEMIGAZÁN DD
ezeket hoaxoknak hívják ^^
rémhír másnéven, és olyan emberek útján terjed akik elhiszik, és max a sávszélt foglalod vele
MM Revo........................................................BED BEACH......................................................... says:
?
MM Revo........................................................BED BEACH......................................................... says:
uuu te gyerel
k
szerinted a microsoft majd szájhagyomány útján indítana útra egy ilyen hírt mint a népmeséket? DD
nagyon okos vagy
...
és ez most mire jo akkor és kinek?
viccnek jó, jó játék hülyegyerekeknek, 5 éve még mi is küldözgettünk ilyeneket, nézve hogy mindenki kirakja a kiskacsát a neve elé...
amugy azt sem tudom hogy kivagy
talán ligeti?
BÁÁÁH.... és mindennap vagy 200 ilyen. COPTER. -
Pacák
senior tag
Az én párom is nagyon csinos, hátulról nem is látszik, hogy babát vár. Pedig hét nap van a kiírásig. Doki szerint már bármikor jöhet a pici.
-
ladybug
őstag
Igen, így van. Ahogy hazajöttünk a kórházból az első babánkkal, már csak 3-4 kg felesleg volt rajtam, amit 2 hét alatt le is adtam, anélkül, hogy fogyókúráztam volna. Ahogy termelődött az anyatej, és a baba szopizott, úgy fogytam le én is. Mindent átalakít a tested, hogy a gyermek jól fejlődjön.
A terhesség alatti hízásra viszont igenis oda kell figyelni. Tudatosan, okosan kell étkezni már az első 3 hónap után. Az első 3 hónapban vagy rosszul van v.ki, vagy folyotn enne, vagy hol ez, hol az. Utána viszont visszaáll nromál szint. Én 13 kg-t szedtem fel a kislányunkkal, most 25 hetesen 5,5 kg-ot a második babánkkal. -
MarKoo
addikt
Ennyit találtam. Remélem elég lesz. Ha hozzájutok több térképhez, akkor szólok.
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Mindjárt feltöltök egy .rar-t Kyria és Ynev politika térképpel és egyebekkel.
-
MarKoo
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Köszi szépen a segítséget.
És neked is anulu!
Feltöltöttem a térképet. Bővebben: link
De ha neked jobb lenne az e-mailben való küldés, akkor állok elébe.
Még keresgélek, hátha találok valamit. Jah és nem politikai. 
-
anulu
félisten
Bővebben: link
a kép alatt kiválasztod vmelyik szériát, utána ''technikai adatok'', ''méret''
tükör/tükör-t nem találtam. -
MarKoo
addikt
Scannelem. 5 perc és megy mailben.

Segítsetek légyszíves!
Szükségem lenne a következő kocsik hosszára, szélességére és a tükörtől tükörig való szélességére is:
VW Golf IV.
VW Passat
VW Bora
Én is keresem, de közbe kocsit is kell nézni, és nem tudok kismillió kérést teljesíteni ennyi idő alatt. -
lorcsi
veterán
A prosztata rák vizsgálata fájdalommentes irány aki betőltötte az 50-et

-
anulu
félisten
bocsi, h nagyon offolok az off topicban, de a magus-os topic zárva van.
sz'al a kérdésem az lenne, hogy valaki tudna nekem mailbe küldeni egy Kyria térképet? lehetőleg politikai kéne...
még mielőtt...: kerestem guglival sokféleképpen, de nem találtam, vagy ha igen, akkor halott olt a link.
előre is nagyon köszi, bárki is küldje (lehetőleg olvashatóak legyenek rajta a dolgok, és ne legyen nagyobb 5MB-nál
) -
kymco
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Igazad van... Nem szabad diétázni, mert a kismama szervzete fokozottan terhelve van. Az Isten úgy alkotta meg az anyát (bocs, hogy belekevertem a hitem
), hogy a gyerek fejlődni fog, ha kell az anya rovására is. Így az alultáplált anya szervezete sínyli meg a fogyókúrázást. Hiánybetegségek lépnek fel, elvonódik a csontokból, fogakból a kálcium, csökken a folsav menyyisége stb stb....
De az sem igaz, hogy kettő helyett kell enni, mert az elhízott kismama legalább annyi veszélynek van kitéve, nem beszélve a magzatról.... Odafigyelve a minőségre (fehérje, vitamin, rost, folyadék, ásványianyagok stb...), ésszerűen.... -
kymco
veterán
A feleségem elkezdte a Norbit a szoptatás idején Rubint Réka tanácsára. Majdnem elapadt a teje.
Alaposabban utánanézett, és kiderült, hogy Réka nem szoptatott sokáig....hamar átálltak a tápszerre...ja így könnyű...
Amint a feleségem elfeljtette a diétát volt anyatej bőven.... -
lorcsi
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
A fiatal anyukák nagyon szépek szoktak lenni
olyan szépen kikerekednek 
eRről jut eszembe Sorbert felesége meg alig evett & lett egy kis nyeszlett gyereke
fú meg a hasa is inkább hegyes let a sok fogyózástól
Szerintem igen is 2 (de legalább 1,5) ember helyett kell ilyenkor enni
Jó egészséget mindkettőtöknek
.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Köszönöm, köszönjük.

kymco: Igen, valószínűleg erről van szó. De ezt a vizsgálatot mindenkinél elgvégzik. Olyan szükséges rossz. Ha bővebben kíváncsi vagy, akkor keress meg. -
crab
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
jajj erről jut eszembe. régen a suliban volt ilyen egészségügyi ellenőrzés, aztán tesi órán szóltak, hogy fel kéne menni. ugye 150-es vérnyomás(a tesiórai állatkodás miatt), azannal mennem kellett a háziorvoshoz, jól van mondom legalább nem kell bent lennem. el is mentem a dokihoz, de én olyan típus vagyok hogy 3 perc várakozás után lelépek, most nem tehettem mert várták a papírt a suliban, ültem 2 óra hosszát a váróban mire kinyögték, hogy nincs is orvos. na ekkor felment a pumpa, elküldtek egy másikoz, újjab egy óra várakozás..
14*-as vérnyomás, azonnal menni kell a kórházba. be is rángattak, első nap magas is volt a vérnyomásom, nem csoda,le kellett volna ütnöm pár embert amiért ide kerültem. na erre kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok és hogy a vesém is rossz.
1 hét alatt napi 2-3szor vettek vért, tömték belém azt a cukros szart amit beléd is, gyűjtötték a vizeletet, röngen meg ultrahang meg látás/hallás vizsgálat. mondtam anyáméknak, hogy vagy most kivisznek vagy magamtól elmegyek. szerencsére kirángattak, aztán megállapították, hogy tökéletesen egészséges vagyok, még magas vérnyomásom sincs, fasza. ha belhalok se fogok többet kórházba menni, ja és azóta megtagadtam minden orvosi vizsgálatot, néha fenyegetőzni is kellett.
-
lorcsi
veterán
Én kis naív azt hittem ma végre ki tudom kérni az indexet (hiányzik 1 jegyem beiratása)
persze..
Időben elindulok hogy ne legyenek előttem sokan- annyira- már kb 7:45 kor elég sokan álltak előttem.nem gond, ha 9:00 ig sorra kerülök pont jó lesz.
Mire olyan közel kerültem az ajtóhoz hogy majdnem beértem láttam a kiragasztott papírtarról hogy kinek nincs ma ügyintézés- persze nekem sem volt- de gondoltam 1 index kiadása csak nem lesz olyan nagy dolog
. Bejutok - 8:45
- mondom a kiscsajnak mi kell. Ma nem tudom kiadni mert nincs itt Tünde
-a másik szobában vannak az indexek, ki is nyitottam az ajtót csak át kellett volna adnia
- még jó hogy most van a beiratkozás 
mehetek megint...ja & az okítás már megkezdődött én meg addig nem járok órákra míg bene iratkoztam...minek ..
Szóval jöhettem haza semmivel
-
aDM|RaL^
őstag
unalmas ez a webprogramozas ora
-
ladybug
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Együtt a kettő, éhgyomorra és fél liter belőle. Na, ez fúj.
-
ladybug
őstag
Örülök, hogy ennyire tetszik mindenkinek.
Nem gondoltam volna.
Most vagyok túl a vércukorszintterhelésen. Nem reggelizhettem, és 11 után ehetek csak. Pedig nagyon éhes vagyok.
Fél liter szőlőcukros vizet kellett meginnom. Fúúúj.

-
Vérboci
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
''A kocsma szagot sem bírom'' --> tehát akkor nem jössz holnap?

-
ladybug
őstag
Bővebben: link
Ma reggel ez az email fogadott a postaládámban. Hogy ez mire jó?
Loretto: Én sem lázasodok be már sok éve. Ez csak akkor gond, amikor nagyon beteg vagyok. Lázasan sokkal előbb kiizzadja az ember magából a kórt.
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
SOTE ollé...SOte ollé...SOTE a mo-so-gatóLÉ

gyertek mindannyian az ELTE TÁTK il. TTK elé a sörsátorba vedelni
holnap én is ott leszek -
Loretto
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az baj ha valaki nem lázas sosem?Nekem talán ovis koromban volt utoljára lázam...
-
MyKonzerv
senior tag
baj, ha ideírom, hogy PINA? csak mert ittas vagyok

-
tildy
nagyúr
BEerősödött?:
Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Kösz!
Hát néha eltolok egy pár szál cigit.
Mod: Felvettelek MSN-re.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Végi nézve az oldat, azt mondom, hogy biztos, hogy nem kamu. Meg hallotam már róla valamikor régebben is. Mellesleg, ha hülyeség lenne akkor nem hiszem hogy itt is fent lenne: Bővebben: link
-
csapos2
addikt
Kedves fórumtársak, elnézéseteket kérem ,hogyha egy kicsit erőszakosnak tünök,de nagyon érdekelne azok véleménye akik már hallotak a Find a drug-ról.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Nagyon szerencsés vagyok,mindig kizárólag jún. vége-júl.eleje körül lázasodok be cirka 3 napra,és ennyi.Se allergiám,se semmi más nyavalyám(kopp-kopp-kopp) sincs,ámugye én soha nem iszom alkoholt,és nem dohányzom,kocsmaszagot már régóta nem bírom elviselni,ellenben szépszámmal fogyasztom a gyümölcsöt,és cukor nélkül iszok 5-6 KV-t naponta.Nekem már maga az életmódom is egy jó recept
A cigaretta büdös is,drága is,nekem meg szétszakadt a tüdőm tőle(igaz 3 dobozzal toltam/nap),aki gondolja sztem hagyja abba még ma. 
Nem is kérdeztem,dohányzol?
P.S. :Látom gyengélkedtek,gyógyuljatok fel minél előbb!!
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az a bajom, hogy nem találtam sehol se olyat ami egyértelműen mutatja, hogy mi volt 2003.10.20. án este fölöttünk, mert akkor látható volt elég sokáig 1-2 óra hosszat biztos még itt kecskeméten is. És úgy tudnám hasonlítani a mostani állást. Csillagász meg nem vagyok, hogy az adatokból tudajak jósolni.
Szerk: Lehet neki kihatása.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt is van már egy elég régi topic a PH-n róla . Csak az már régóta halott. Kíváncsi lennék olyanok tapasztalataira akik már csinálják egy ideje .Persze ha van egyáltalán ilyen itt , köztetek.
-
-
Rez_Grof
őstag
Már fölhoztam egy topicot, de ott senki se válaszolt érdembe. És lehet hogy ez sok embert érdekelne, mivel felénk elég ritka látvány.
Kérem szépen a Bővebben: link szerint sarki fény várható az elkövetkező napokban főleg ma. Meg jött a nasa spaceweathertől is egy mail, hogy erősen lehet figyelgetni, mert lehet hogy lesz ma éjjel valami. Elvi lehetőssége megvan. Aktuális térkép a dologról.Bővebben: link Elvileg akkor látható lesz ha feletünk is be kékül.
-
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen erre gondoltam csak egy kicsit bővebben,ha lehetne . A minap ajánlották a figyelmembe ezt a programot és ha valódi akkor szerintem mindenképpen szót érdemelne.
-
-
csapos2
addikt
Hello emberek , van itt valaki aki hallott már a Find a drug-ról?
-
V.hol találtam egy programot, vagy flash ''játékot'' egy nyúl főszereplésével. A lényege az volt, ha a közelébe vitted a nyilat, megpróbálta elkapni, amennyiben sikerült neki, lógott rajta, míg ''ki nem rántottad'' azt a kezéből.
Tud v.ki egy linket?
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Dehogy. Semmi ilyen nem volt benne.

Itt egy másik. Bővebben: link
Így betegen egész nap itt döglök (nem mintha máskor nem így lenne
). -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
/roló fel
Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...
''A többire inkább nem reagálok.''
Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.
Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.
/roló le -
MarKoo
addikt
Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

történik,így inkább léptem aluszni.

Órán max programozhatok, de internetezni nem. Sajna beteg vok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

persze..
jó játék.