Hirdetés

Aktív témák

• SPDeluxe1.0

aktív tag

Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból:( ),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt:U,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
    Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
    Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek:)Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! :C

* :WN31RD :C

____

Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
    A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
    - WN31RD

Aktív témák