Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! 
* :WN31RD
____
Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
- WN31RD
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot!