Hirdetés
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! 
* :WN31RD
____
Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
- WN31RD
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot!