Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Átlehet:

Mutatom: Bővebben: link
Itt van a magyar nyelvi file is
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Első letöltés firefoxszal is ilyen(volt nekem). Stylesheet miatt van.
-
erdeya
senior tag
Ugyan...

Csak nézegettem egyik kedvenc oldalamat és ott írták, hogy ma van ilyen akcijó. Egy hardverfórumon meg mégiscsak népszerűsíteni kell az ilyen lehetőséget.
Akkor tehát mégegyszer: Ma, azaz aug. 31-én éjfélig (középeurópai idő) ingyenesen regisztrálható az Opera böngésző. E-mail megadása, submit és íme a kód. Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lassú nettel az opera gyorsabb hidd el. Tapasztalat. 33k-s modem, G betű megnyomása operán

-
(Kolombusz)
veterán
-
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
használom mind a kettőt
az opera a gyorsabb, és csak azt használnám, ha lenne benne reklámblokker -
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ettől teljesen függetlenül ma 10 éves
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezért átharapoma torkod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Linux alatt egyébként a mondatod fordítva igaz. Sőt szerintem win alatt is
Ja és az opera is ingyen van (kíbírom a bannerjét) -
erdeya
senior tag
Lehet hogy már máshol ki lett tárgyalva, de csak most találkoztam ezzel az infóval, és mivel úgytudom, sokan használnak operát, ezért beírom.
Szóval ma 10 éves az Opera böngésző és ingyen osztogatják a regisztrációs kódot itt: Bővebben: link -
escie
őstag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
valóban, ezt a legújabb dizájnt nagyon eltalálták. főleg a Vectráét.
az enyém még mindig a jó öreg 1.7D Kadett, ami még mindig a szívem csücske, imádom ezt a gépet. egyszerűen csak úgy hívjuk itthon, hogy ''az Öreg''
na, ezt ha kipróbálnád, az is nagy élmény lenne. jó hosszú pedálutak, semmi kormányszervó, a gázt meg taposhatod, mint az állat, mert idő, míg felgyorsul.
viszont még mindig nem füstöl, csak egy kicsit, pedig már kamaszkorú bőven... -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
szerk.: hat, nem kimondottan (esetleg ha van valami szep, kifejezo szavatok a ''lohugy''-ra
)
szerk.2.: tellegg: neked, mint amerikajiul beszelonek, nincs valami otleted?
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
#965: jól laknának
#966: jólaknának
valószínűleg mindketten ezt akartátok mondani: jóllaknának![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostmar orulsz?
- tiv83us -
jeges
senior tag
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
anno még volt vmi ilyesmi topicom is Bővebben: link
ha gondolod, végy fel MSNre, ha van kérdésed, válaszolok. lehet h lenézek a gólyatáborba is, bár szervezőséget nm vállaltam. -
Sianis
addikt
Gyerekek!
Hogyan készítünk paradicsomsűrítményt? Segítsetek pls -
brownus
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egy barátom foglalkozik akvárium készítéssel, ha érdekel irj, és megadom a számát! biztos, hogy kevesebb pénzből megúszod.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig azt ocso etetni, beledugod az akvariumba a kezed, egy etetes kesz is
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát igen ezek nem olcso dolgok de aki szereti annak megéri.
-
Gh0sT
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Nem tudtok olyan oldalakat, ahol vőfély-köszöntőket találok? Esetleg nincs valakinek elfekvőben néhány ilyen ''versikéje''?
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tengeri akváriumot elég nehéz fentartani és nagyon költséges is. Sima trópusit már egyszerűbb. Nekem a trópusi halak közül a sügerek, a torpedó sügerek tetszenek a legjobban, de azokat meg macerás összeválogatni, mert elég agressziv halak.
-
brownus
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Na látod a sáskáktól is félnék.
A halakhoz is értesz gondolom. Mennyibe kerül valami különlegs trópusi hal? Láttam az egyik plázában egy nagyon vagány akváriumot, mindenféle szines hallal, tengeri kigyóval (ha van ilyen, de nekem kigyónak tűnt). Kb kompletten mennyibe kerülhet egy olyasmi? Az akvárium tisztásának idejére hol kell tartani a halakat? -
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor képzeld el azt, hogy volt a szobámban akvárium benne sügérekkel (tenéysztettem őket), mellettük gőték egy másik akvaterráriumban. Aztán salamandrák egy másik nagyban, fent a fejem felett egy nagy terráriumban 400 db botsáska (azokat is tenyésztettem), aztán mellettük krokodil gekkók, és szemben az ágyammal a gyönyörűséges kis kigyócskáim. Aztán egy időben az arachnofóbiám legyőzésére sikerrel tartottam mindezek mellett pókokat is.

-
brownus
veterán
ez egy boa?:
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Az a baj, hogy ennek természetesnek kellene lennie. Csakhogy úgy állítják be egy társaságon belül is, hogy mekkora adomány.
Mifelénk most volt ''ésszerűsítés'' a buszmenetrendben. Ez azt jelenti, hogy eddig ment busz 18:30, 17:10 20:20 21.00, 22:40 indulással. Most majd megy 18:50, 20:20, 22:40
Tehát ha valaki kicsit tovább akar dolgozni, az éjfélre van otthon 10 helyett. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta. Csak azt kívánom neki, hogy este 8-ig dolgozzon, és busszal járjon haza a munkából. Ja, és minimum 30 perc legyen az út a munkahelytől a buszállomásig, mint nekem. -
tildy
nagyúr
Megvarialtak az ejszakai jaratokat. Tokjo. 1 atszallassal eljutottam igy a moriczrol az alberletbe, fel ora alatt. Bevarjak a csatlakozast a buszok.
na ez egy bitang jo otlet lett szerintem. -
jeges
senior tag
őőő...sry, b@romságot írtam, a bal felső negyedben a fejecske, két oldalán a két könyök.
a jobb felsőben a méh belső fala, placenta, miegymás
sianis: na hja, ez uh-s felvétel.
hja, és a ''kis dudor''-t nem tudom, de annyi bizonyos, h egy uh-s felvétel nem a ''valóság'', mer' a folyadék és a szilárd anyag határait tapogatja le, de a folyadék mozgása miatt nem igazán tiszta a kép. ha bizonyos helyen ''dudorok'', azonosítatlan ''tárgyak'' látszanak, az lehet a képalkotás hibája is (ha jól tudom persze...)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
esetleg írjon sajátot
szerk:
tessék, téma:
ő a lányunk (legalábbis utoljára azt mondták, h lyány)
szerk2: a jobb felső negyedben látható a feje, a kezevel pedig a füleit ''takarja el''
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
minél több embert ismersz meg, annál jobban megszereted a kutyádat...
ez sajnos így van. -
erdeya
senior tag
Dögvész volt tegnap, hogy alig van post?
No minegy, persze így kevesebet kellett olvasnom.
Bár ennek most annyira nem örülök.
Elég nagy problémám van, remélem a PH segít, hogy elterelje a figyelmemet róla... -
Tud v.ki olyan progit, amivel az egyben leszedett (mix) CD-hez lehet olyan információs fájlt (asszem a kiterjesztés CUE) készíteni, h. az író külön vegye lemezre az egyes számokat?
Jó bonyolultan fogalmaztam, de remélem, érthetően...
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Jól tudod, hogyne tudnád jól

Csak azért írtam a kekeckedő hozzászólásom, hoyg akkor ne írják oda , hogy oktassa, emg tanítsa a hentest, meg ne írják oda, hogy ő vegye fel az embert, hiszen ha nem is ért a szakmához, akkor dunsztja nicns kia jó hentes. Tudom , hogy így van, hogy beraknak valami marketinget végzett nyápicot oda , azt pazony -
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon rég jártál errefele, már többen kezdtek aggódni miattad.
, minden kezdet nehéz, ....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gratulálok

)
nem neked szólt, hanem a béna vezetőségnek, h. mindig a legkevésbé rátermett egyént tudták kiválasztani a posztokra...