Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
brownus
veterán
ezt is megéltem
tetszik robin w. új zenéje, kicsit elvont de pont ezért!
vki: 3368#-ra? -
Sianis
addikt
Nos...nem kiabálom, de lekopogom, hogy egyenlőre jó...
-
tildy
nagyúr
Ilyen szemüvegárak mellett ekzdem áldani az eget, hogy az általad leírt ár 5-szöröséből megműtettem. Utolsó szemüvegem akkor készült, amikor még votl mom(12 éve kb) , és csináltak vékonyított lencsét. Rá két évre akartunk venni szemcsit, de a vékonyított lencse maga 20000 lett volna, úyhogy sarkon fordultunk meg kijöttünk. Az a durva, hogy most már midnen szir szart ráraknak a szemüvegekre, pl. portaszító réteget meg hasonlók, azt nemhogy taszítaná, hanem még jobban vonza a port meg a piszkort , alig lehet leszedni. Az enyémen még iylen sincs, ráfújom a clint és arany tiszta ha megdörlöm. Páromét meg itt takaríthatjuk, sosem tud tökéletesen tiszta lenni.
-
eziskamu
addikt
Na nem nézte valaki a Szomszédok retrót? Mindenféle infó jelenik meg az infóbuborékokban (mert fel van turbózva szó szerint, a sorozat a vége is gyorsított volt) pl. amikor a Mágenhejm doki nem fogadta el a hálapénzt, akkor megjelent egy ilyen buborék, hogy manapság az orvosok egy műtétért 30-100ezer forintig terjedő összeget sem fogadnak el ;) (a szmájli is ott volt, és benyult egy kéz ), mintha vicceskedvű történészpalánták íratoznák fel.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nekem maximum a SPY napszemüvegemben van kinézetem!
De az is csak akkor ha 80-al repesztek hegyről lefelé a bicajjal, vagy 130-al megyünk Nyékládra, mint az állat! 
Nem hiszem, hogy jól állna nekem a szemüveg, csak a nagyon drága, 30-at meg nem adok ki egy keretre, mégha az unokáim is látni fogják, akkor se
-
divot
veterán
Az szívás...

De komolyra fordítva: Harry Potternek két dolgot köszönhetnek a szülők: egyrészt, hogy olvasnak a gyerekek, másrészt, hogy nem ciki, sőt menő dolog a szemüveg. A felnőtteknél pedig az menedzserimázst szemüveggel értelmesebbé tevő reklámcégek hozták divatba ismét. -
-
Sianis
addikt
Szia!
Elkezdtem a szoftver szűrést, jelenleg semmilyen köhöm letöltő program
nem megy. BitComet-re gyanakszom, remélem, add uram, hogy beigazolódik, ha most 2-3 órán át nem dobja el magát akkor meg van a ludas. Hardverre azért nem gyanakszom, mert eléggé karbantartom ahhoz a gépem, hogy tönremenjen, lsd, 19 fokos a procim most is. Megtisztelő, hogy régi motorosnak hívsz, az a baj, hogy köhög a motorom, és nem tudom mi akadt meg benne.... -
Loretto
veterán
Tegnap hosszú évek után elkezdtem szemüvegkeretet nézegetni, mert szemdoki javallotta, hogy próbáljam csökkenteni a kontaktlencse viselés időtartamát. Fel is próbáltam egyet, és meglepő módon nekem sem okozott nehézséget a tükörbe nézni.
Barátnőm szerint kimondottan csini voltam, már csak egy fodrász kéne. De amilyen árak vannak
15 éve vettem az utolsó szemcsit, mindennel együtt 500Ft volt.... -
Szalma
őstag
(~1000 éve nem láttam ilyen vírust, és egy windowst elég nehéz rávenni egy ilyen kikapcsolós trükkre... Apró darabokra szét kell szedni a gépet (alaplapot is kiszedni!), kondikat az alaplapon/videokártyán átnézni, procit ki/be rakni, másik táppal/rammal/videokártyával/alaplappal összepróbálni, fokozatosan összerakni, nem vidóz alatt tesztelni. (UltimateBootCD)
A fenti metódust a lehetőségeidhez képest maximálisan követni.
Hajrá!
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Az eseti barkácsolás ritkán jön össze. Ha vírusra gyanakodsz, akkor ~fél óra alatt fel lehet húzni egy wint egy másik vinyóra/partícióra és sokkal könnyebb egy nem jött/ment driverekkel terhelt, bizonytalan rendszeren hibát keresni, mint egy összeomlás szélén álló windowson... Elég régi motorosnak tűnsz ahhoz, hogy ilyesmivel kelljen szórakoztatni téged. Egy pécé-buzerátornak ez ujjgyakorlat.
szerk.: Eltolt arcok...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Háááát nem tudom....sikerült neki megint elszállni. Olyan, mintha valami vírus lenne, ami egyszercsak gondol egyet, és csöndben, vagyis nem annyira, megöli a gépet. Ültem itt előtte most, és egy pillanat alatt váltás fekete képernyőre, aztán már csak power gombra reagált.....
ötlet? NOD32-m van, nem talál semmit! -
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. Remélem ma pozitívan álltok hozzá az elkövetkező óráknak.

Kymco: Örülök, hogy jól sikerült a ''randitok''. További boldog házasságot.
Pacák: Sok erőt kívánok Nektek. Most aztán élesben fog menni. Keress meg nyugodtan msn-en, ha segíthetek v.mit.
Sianis: Kellemes takarítást, csavarhúzogatást. Talán ma már menni fog. -
Sianis
addikt
Na szétszedtem VGA-t is. Kiszedtem, csatit metöröltem, visszaraktam, visszacsavar, kiszedés előtt meg nem volt semmi kimozdulás....bár az gyanús lehet, hogy mikor lehajoltan ngabor javaslata miatt megigazítani a monitorcsatit, mikor visszanéztem, megint elsötétült. Csak akkor azt nem értem, hogy mi a franctól van az, hogy a power gombra azonnal kikapcsol, semmi WIN féle leálítás, semmi, csak power off és bye.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Jó reggelt!
Heveder zárat felszerelő embert v. céget keresek, tudtok segíteni? köszi!
eddig csak ezt találtam:Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Ha van másik gép, amiről be lehet lépni pl. ssh-val, akkor meg lehetne nézni, hogy történt-e valami. Exetleg az X logját (ugye Ubunturól beszélünk?).
Ha nincs, akkor amit beszéltünk msn-en, az megvan, majd egyszercsak hirtelen odaadom. Okt. 14-én tali lesz Debrecenben, gyere te is
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk többször is előfordult, hogy a gyerek elaludt rajtam a nagy sírás közepette, majd arra ébredtem, hogy én is....
-
Sianis
addikt
Jó reggelt! nekem kezd nem az lenni!
mitől van az, hogy egy idő után gondol a gépem, fekete képernyő, és semmire nem reagál? Ha power gombot megnyomom, akkor kikapcsol. Tegnap csinált random restartot, de az lehet, hogy azért volt, mert szétszedés után úgy tűnt, mintha az alaplapi feszcsati nem lenne a helyén rendesen, de ez az elsötétülő képernyő a halálom! Mitől lehet? Valahogy akkor kezdődött, mikor feltettem a SKype-ot, vagyis nem, mert tudtam vele egy csomót beszélni.....
Segítsetek pls, és bocs, hogy OFF ba tettem... -
Necrolyte
tag
Jó reggelt (jó xar)!
Remélem senkinek nincs olyan kedve, mint nekem. Vagy csak Miskolcon esik az eső? -
kymco
veterán
Megünnepeltük! Romantikus volt. Beszélgettünk sokat. Megint rádöbbentem, hogy mennyire szeretem, és hogy mennyire fontos nekem....
Jó volt.Sajnos szakadt az eső, de igyekeztünk nem tudomást venni róla..... -
-
tiv83us
veterán
Es itt az ujabb... Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
grafi egy kocsog (es epp most fenyegetett meg eletveszelyesen)
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na ilyen szempontból szerencsés vagyok. metró is és 7-es busz is kb. 2 percenként jár

-
Engem pl. marhára idegesít, h. Tschepel-szitiből mindenhova (min.) egy órával hamarabb el kell induljak, h. odaérjek. Nem az út hossza miatt, hanem a várakozások miatt... Amennyiben csak ezt spórolom meg az autóval (de mint tudjuk, általában ennél többet lehet), már sokkal hamarabb ott v.ok...
Ezért leszek én is környezetszennyező, egyedül az autóban ülő sofőr...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is időszaktól függ. Párom 5 kmre dolgozik az albérlettől, kocsival 15 perc alatt benn van, általában. BKV-val 30-35 perc, de múltkor kocsival kifogott egy frankó dugót: 45 perc. Viszont én sokkal messzebb vagyok, és gyorsabb szvsz a hév-metró-7es bsuz kombó, mintha ugyanezen a vonalon kocsival jönnék

Kényelem: szinte mindig van ülőhelyem
Ráadásul reggel 6kor gyakran végigbóbiskolom az utat... Ezt kocsiban nehezen tehetném.
Peterket: tudom, tudom, vidék az más.. .Nem is azért mondtam.... Remélem ladybug nem nyel le emiatt keresztbe, hogy kicsit belédkötök, de : neked sem a 40 km a nyomós érv, hanem a megfelelő tömegközlekedés hiánya
Vidéken én sem gondolkodnék a dolgon, de itt?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Busszal másfél óra lenne az utam oda, és ugyanennyi vissza. A bérlet 80%-át fizetné a cég, de a város buszmegállójából ki kell jutnom az onnét kb 8 km-re lévő céghez (nyilván helyijárattal), amit már nem fizetnek, és így megint pénz - nem is kevés. Nem beszélve a helyijáratok és a helyközi járatok összeszervezéséről, és arról, hogy túlóra esetén (elég gyakran előfordul) meg vagyok lőve. Ezzel szemben a 40km-emet autóval 30-35 perc alatt lehúzom, nem vagyok buszhoz kötve, ha valamire szükségem van a városból, beugrom érte, és ott az egész csomagtartóm a bevásárláshoz. Néha 2-en, 3-an megyünk, váltott autókkal (amikor tudjuk, hogy senki nem fog túlórázni és időben el tudunk szabadulni), ez jelentős megtakarítás. Benzinpénzt térít a cég, ez kb az útiköltségem 75%-a. Tehát anyagilag is jobban kijövök, és spórolok napi minimum 2 órát, amit a feleségemmel és a kislányommal tölthetek. Mi nem éri meg ezen?
Ez nem Budapest, ahol 15 percenként megy a metró, és ott van még a helyijárat és a villamos.
Szerk: kihagytam a tömegközlekedési eszközök zsúfoltságát, és a járatok ritkaságát. A távolsághoz viszonyított extrém menetidő azt hiszem megvolt.
p
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a napi 2*20(25) nem... két nap alatt megy el egy 100as, az budapestet alapul véve 9 lityós fogyival számolva ~24E forint./hó. Na most ebből én 4 db bp-i felnőttbérletet veszek, azt már csak halkan mondom, hogy kb 10 diákbérletet

-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem veszek még autót fél évig, és a kötelezőkből már be is jött az ára ....

... sajnos én az autóvételt még csak meg se tudom ideologizáélni, ugyanis gyalog 8 percre lakom a munkahelyemtől .... -
parandroid
félisten
Szép. Nekem ez is ''csak'' egy hátizsák, de tényleg szép. Mondjuk biztosan csak én nem tudom becsülni a jót, állandóan autóval járok, így nekem a sima notitáska szimpatikusabb. Nézegettem egyébként ilyen félvállraakasztós modelleket is, van egy-két szép darab, ami sportos is meg elegáns is, de mindig másra kell a pénz...
p -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy éreztem, ennyit, ennyi túlórázás/munka után igazán megérdemlek ....

nagyon stílusos, visszafogott, erőszakos, dinamikus, aggresszív ....
Bővebben: link
ngabor2 Én is úgy érzem, hogy nagyon masszív, strapabíró darabot vettem. Az előző táskám, Karrimor már 2000 óta megvan, pedig taknyáltam már vele rengeteget, volt hogy bicajon elütött egy Fiat Ducato, és a táskán landoltam kb 40-el ....
Most a zipzárokat szervizelik rajta a Mountexben, mert olyan vastag anyagból van, hogy egy''sima'' ''ipari'' varrógép, amit műhelyekben használnak, nem bírja el, a varrónő nem vállalta el!
Szóval, győzött a minőség! 5 évig megint van táskám. -
aDM|RaL^
őstag
Mióta jobban beosztom az időmet a tanulás is megy, jobban is lövök, és barátnőmmel is több időt töltök el.
Reggel suli, délután tanulás, barátnő, warozás, és minden készvan -
ngabor2
nagyúr
-
rii
nagyúr
Bementem a vesztend szitibe szétnézni mizu pulóver ügyben, és láttam egy olyan hátizsákot, ami sziven ütött .... többszáz táskából ez az egy .... OAKLEY
ára is volt .... 28,400. Megleptem magam vele.
a gratulációkat köszönöm, a virágot az öltözőmbe kérem ....
-
ngabor2
nagyúr
No, megtudtam ismét valami szomorú dolgot a netemről
kb. 5 szinten keresztül van NAT-olva, így a fix IP-hez jutás kb. lehetetlen. Persze lehet venni +5k/hóért, de kinek van arra annyi pénze? Már nagyon unom a passzivitást, de úgy tűnik, nem igazán van választásom.
-
törölt tag
fiugyi egyik témában volt egy sitre amin egy Gömb volt és vmi kis matematikai számítást kellett végeni.És ami kijött azt kiírta a gömb
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jó válasz

most ez így beleakadt a fülembe, nem egy rossz zene, tetszik az elején az a hanszerölés vagy hogynevezzem
Pontosabban most olvastam a másik hsz-ed.
A szöveg tényleg nagyon jó, de ahogy az elején elsuttogja az is megtetszett
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nos, töredelmesen bevallom, hogy 5 perccel ezelőttig én sem tudtam. Admiral hozzászólása után rágugliztam az első sorára, amiből kiderült, hogy ez egy Slipknot dalszöveg-részlet. És hát tetszik, na. Ez a folytatás amúgy, ahonnét Admiral abbahagyta, de még jobb, mint amit idézett. Hallgatni hallgattam már Slipknotot, de sosem figyeltem a szövegre.

Ja, láttam a listát, ilyesmire gondoltam, köszi. A tartalom elsőrangú, a dizájnon még lenne mit finomítani.
p
[Szerkesztve] -
-
aDM|RaL^
őstag
Gently, my mind escapes into the relaxing
World of pleasure, a pleasure that’ll take
My mind off the reality of my life,
My past life... life as I know it now. -
(Kolombusz)
veterán
beszivás powaaaaaaaaaaaaaaaaaa, megittam 4 deci vodkát meg 3 söprt és k jó kedvem van, csak nehzwen megy a gplesé.
Szóval, hogyha nem jön össze a dolog a szerelmemmel, azt onnan fogjátok tudni, hogy érkezik ide egy ilyen hsz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hát kb a kapcsolatunk is ilyen
De Kidus elég jó emberismerő, ő teljesen jól leírta , hogy is viselkedem. Minden embernek vannak hülyeségei, amit a másik tolerál. Én is -bár lehet azt érzem ennek mégsem ilyennek kéne az egésznek lennie - ezek még tolerálható határon belül vannak. Amúgymeg kitombolom magam, pörgök rajta két napig , aztán meg minden megy a régi normál kerékvágásban (Amikoris kijön elém a metróhoz, amikor este 11ig dolgozom, csinál nekem teát meg hasonlók)
Hülye vagyok, ugye?
-
ladybug
őstag
Ne haragudj, ha félreértettelek.
Ha viszont együtt vagytok, akkor ott csak közös dolgoknak kellene lenniük. És nemcsak a nagy dolgokban, hanem mindenben, így még az utolsó szem morzsán is osztozkodni kellene. De ez csak az én véleményem.... Nem tudhatom.
Mindenesetre érdekes, hogy hol bánt a viselkedése, hol meg úgy véded, mint egy anyatigris. Nagyon instabilnak érezlek.
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
ladybug na ez viszont félreértés a részedről. Abszolúte nem anyagias, sőt inkább én vagyok az.
Az csak az én megjegyzésem volt hozzá, hogy nekem úgyis ingyen van . És azért kért hogy én hívjam, mert ha valami baj van, akkor a távolból ő azt hogy érezze meg? Szal, lehet bealszik, de ha baj van ne habozzak felhívni. Meg estefele amúgyis szoktam hívni.
Az enyém tied dolgot meg én találtam ki , megoldásnak(sajnos nem vált be!) , mert ha közös volt, akkor abból mindig csak keveset , vagy semmit sem láttam. Nagy dolgokban tényleg nem közösködünk(pl. kocsi..) -
rii
nagyúr
voltak nálunk megint a ''rendszer''-''gazdák''.
Kiderült,. hogy azért csinált irási problémákat a windows 2003 server, mert bekapcsolva hagytak valami energy saver, meg susped, vagy stand-by üzemmódot a HDD-re vonatkozólag .....
AAAAAAAAAAARRRRRGGGGGGGGHHHHHHHH.......
2 hónap kellett ,hogy erre rájöjjenek.
2 hónap alatt 5-ször volt adatvesztéses másolásom emmiatt.
Zsír. -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem mondod, hogy még bunkó sem voltál senkivel?
Hogy még egy újoncot sem volt kedved letolni, és sehol egy Bővebben: link?
p -
tildy
nagyúr
Általában nem rossz ez. Csak amikor az, akkor az nekem fáj. Bár lehet én kerestem a bajt, minek pattogok 20 deka sajt miatt. Pl most kaptam előbb egy hívást, hogy nagyon köszöni az ebédet, és hogy msot bealszik, de aha akármi gond van, vagy estefele nyugodtan hívjam fel(nekem ingyen van) Meg hogy vigyázzak nagyon magamra. Hát ezért.
-
Sianis
addikt
Ez is eljött! Nagy alkalom egy PH!-s életében
faster
nagyúr
Sőt:
Bővebben: link -
Gero
tag
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tetszik robin w. új zenéje, kicsit elvont de pont ezért!

és nem értik sokan, mikor ''helyesen'' fogalmazok..... Tehát akkor helyesen rödid lesz a kezem az olvasáshoz...
)

15 éve vettem az utolsó szemcsit, mindennel együtt 500Ft volt....
Azt te csak hiszed, hogy kialvatlan vagy.