- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Én kis naív azt hittem ma végre ki tudom kérni az indexet (hiányzik 1 jegyem beiratása)
persze..
Időben elindulok hogy ne legyenek előttem sokan- annyira- már kb 7:45 kor elég sokan álltak előttem.nem gond, ha 9:00 ig sorra kerülök pont jó lesz.
Mire olyan közel kerültem az ajtóhoz hogy majdnem beértem láttam a kiragasztott papírtarról hogy kinek nincs ma ügyintézés- persze nekem sem volt- de gondoltam 1 index kiadása csak nem lesz olyan nagy dolog
. Bejutok - 8:45
- mondom a kiscsajnak mi kell. Ma nem tudom kiadni mert nincs itt Tünde
-a másik szobában vannak az indexek, ki is nyitottam az ajtót csak át kellett volna adnia
- még jó hogy most van a beiratkozás 
mehetek megint...ja & az okítás már megkezdődött én meg addig nem járok órákra míg bene iratkoztam...minek ..
Szóval jöhettem haza semmivel
Aktív témák
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- További aktív témák...
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
persze..

- mondom a kiscsajnak mi kell. Ma nem tudom kiadni mert nincs itt Tünde