Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Én kis naív azt hittem ma végre ki tudom kérni az indexet (hiányzik 1 jegyem beiratása)
persze..
Időben elindulok hogy ne legyenek előttem sokan- annyira- már kb 7:45 kor elég sokan álltak előttem.nem gond, ha 9:00 ig sorra kerülök pont jó lesz.
Mire olyan közel kerültem az ajtóhoz hogy majdnem beértem láttam a kiragasztott papírtarról hogy kinek nincs ma ügyintézés- persze nekem sem volt- de gondoltam 1 index kiadása csak nem lesz olyan nagy dolog
. Bejutok - 8:45
- mondom a kiscsajnak mi kell. Ma nem tudom kiadni mert nincs itt Tünde
-a másik szobában vannak az indexek, ki is nyitottam az ajtót csak át kellett volna adnia
- még jó hogy most van a beiratkozás 
mehetek megint...ja & az okítás már megkezdődött én meg addig nem járok órákra míg bene iratkoztam...minek ..
Szóval jöhettem haza semmivel
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze..

- mondom a kiscsajnak mi kell. Ma nem tudom kiadni mert nincs itt Tünde