Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Ideges ember nincs csak bolond
Különben van akinél ez csak megszokás kérdése. Volt egy PH!-s aki így írt de amikor valaki szólt Neki akkor onnantól kezdve odafigyelt rá, hogy ne rakjon felkiálltójeleket.
Különben nem tudom mi benne az idegesítő
de ez is gondolom ember függő. -
BosX
aktív tag
miért jó az egyes júzereknek, hogy minden egyes mondatuk után felkiáltójelet tesznek
Ritka idegesítő
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
az igazi

na lassan letolom a maradék söröm, aztán alvás, reggel vizsga... -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
az en kedvenc sportom a 200 noi mell....
#2079: azt tudtam eddig is, hogy a nok nem igazan tudnak egynel tobb dologra koncentralni, na de hogy ennyire....
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
hmm tengerpart csajok feszülös bugyik?

-
Pacák
senior tag
Pacák nem fér a bőrébe c. műsorunkat láthatják.
Ki szeretne egy starcraft meccset? -
Integra
titán
agassi rulz, 35 évesen is döntős!!!

-
rdi
veterán
Hali,
most hallottam Rod Steward számát egy néger énekkarral, egészen egyszerűen elképesztően jó volt, de tényleg, szinte nem vártam ezt ettől az alaktól. Teljesen el vagyok bűvölve... -
Korcsii
őstag
Melyik Magyarország öt legnagyobb városa? (állandó lakók száma szerint)
Sorrend nem kell. Gondolom a legnagyobb az Bp. de a többit csak sejtem.
szerk: sorry
közben megjött egy másik topcban a válasz Bővebben: link
De ha ezek az adatok nem jók akkor szóljatok.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem ez inkább kárörvendős smiley. Amúgy lehet, hogy én vagyok ma érzékenyebb.
-
-
Glottis
senior tag
Bővebben: link
Bővebben: link
Sikerult atvagni egy optikai gyurut a 11. keruletben, a backup link meg nem birja el a teljes forgalmat, de dolgoznak rajta. -
MarKoo
addikt
Éljen sokáig az a köcs*g chello:
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
8x.x8.1xx.x1x
Übertragungsdauer: 80 sec.
Bandbreite: ~100 Kbit/s
Most felhívom őket, de ha megint hülyének néznek, úgy elküldöm a pics*ba, hogy megemlegeti. -
kíváncsi
őstag
Tiv msn-en felvehetlek? lenne pár kérdésem

-
VladimirR
nagyúr
megint megy a kereso => Bővebben: link
Kidus: jol ertem, hogy egy pizzaert, es nehany* sorert cserebe kapok egy nyamvadt kis csokit?
nem tudom, nalad hogy van, de nalam ez mar a pofatlansagot surolja (a felso hatarat)
*: sok
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha máspénzét költeném, nekem is izgi lenne

-
tildy
nagyúr
Na kotorhatok a hugomnak valahonét egeret. Na nem az amia válykunkat eszegeti néha, hanem komputeres rágcsálót. Persze pesten nincs az albiban egy sem. Szal emhetek mediamarktba rágcsálót venni

-
parandroid
félisten
Mindenki nézi az időmérőt, hogy így meghalt a fórum?

p -
Loretto
veterán
Kisütött a nap, és csak délig melozok...

-
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hehe. Nem sok mindenről maradtál le.
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre. 
-
net84
őstag
Kellemes Reggelt Mindenkinek!
Hogy mik vannak....!
visszaolvastam a tegnap történteket... 
Jó munkát mindazoknak, akik velem egyetemben szombaton is ''dolgoznak''.... -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Nem, olyan ejfelkor kezdodott a boncolosdi, a szado az meg 1-kor.
Ehh, szedokanallal szedegette ki a manusz az ebedet a csako gyomrabol, aztan rakosgatta bele ilyen muanyag vodorbe. Kozben meg nezegette es kozben mondogatta, hogy ''hmmm, ez valami hus lehet, ahh, latok egy kis tesztat is...''
-
tiv83us
veterán
Ehh...hazajovok, bekapcsolom a tv-t, erre mit latok? Boncolas teljesen cenzurazatlanul, had szoljon, guszta dokumentum film. Kool. Vege. Erre mi jon utana? Total elesben, szaddo-mazzo szexdoksi. Szinten teljesen cenzurazatlanul. Hmm... Nemtudom, hogy most utaljam, vagy kedveljem ezt a csatit

Rez_Grof: Tevedes, ti laktok tul messze
-
Drizzt
nagyúr
Á, nem merek elaludni.

-
-
estie
tag
ne má wazz
lebukok

és még az írás se megy
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
bahh, epp beszelgetek msn-en
-5-en vannak
-lanyok
-epp bemelegitenek (kerdesemre valaszolva: ''ize''-hez melegitenek)
-es kerdik, van-e kedvem betarsulni
es ma mar nem megy vonat pecsre
(
) -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most hogy mondod, már tényleg After Eight. Megyek is aludni!
Jóccakát!
Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Csak sajnos most nem tudom megkeresni mert nem működik Vlad keresője 

Különben van akinél ez csak megszokás kérdése. Volt egy PH!-s aki így írt de amikor valaki szólt Neki akkor onnantól kezdve odafigyelt rá, hogy ne rakjon felkiálltójeleket.
de ez is gondolom ember függő.

.... sajnos

Na majd esetleg este otthon