Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
QuarK
senior tag

Itt döglök a koliban, árva teremtett lelket alig látni... Azért nem mentem haza, mert azt hittem, el tudok valamit intézni, de kiderült, hogy csak hétfőn járthatok utána... Most egyedül vagyok, emiatt nem lehettem a szerelmemmel sem, és legközelebb csütörtökön látom; tanulnom kéne kalkulust, és ehelyett itt sajnáltatom magam; letöltöttem a Trainspotting-ot mert meg szerettem volna nézni erre semmi se játssza le F3nézőke szerint DIVX3 de akkor se megy, megettem a heti túró rudi adagom és nagyon nem tudok mit kezdeni magammal váááááááááááá-hhááááááááá... -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én ma felkeltem 10-kor, elléptem auchanba finom pulykahusit, dögös farmergatyát, és egyéb dolgokat, kaját venni, majd hazajöttem, bealudtam, majd kimentünk vezetni.Kb egy kilométerre van egy jó kis placc, lehet régen rutinpálya volt, na mindegy, szal találtunk egy jó helyet gyakorlásra ( google earth a barátod

Kiderült mirét nem tudtam eddig a szamárral elindulni: rendszeresen 3asba raktam
ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban) 
Én leszek majd az utak réme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Vladi, ezt most találtam neten: Bővebben: link
Harkonnen Barbie. Besz*rás.
p -
-
-
Grafiqs
őstag
Itt vagyunk Hacktivityn.Jók az előadások!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
elírtad a nevét, m-mel írja.
Amúgy az aranyköpésekben a druszámra gondoltam, hogy valószínűleg használni fogja egy párszor... -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
HA jo rantott sajtot akrsz akkor elmesz a Dohany Akacfa sarkanal feleheto kis fustot kocsmaba, en meg ojjan rantottsajtotto nem ettem mashol, egyszeruen isteni, mongyk a rantot borjulabszaruk is:- )))
huuuu, de reg jartam arra.. el kene mar menni megint:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
letezik tesco gazdasagos novenyi eredetu sajtszeru keszitmeny, lehet, hogy vele talalkoztal
p.s.: a masik topicbol nem szedetem ki a hozzaszolasod, ennyi sikerelmenyed had legyen mar
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Hogy azt higgye mindenki, hogy ő is sajt.

És ha már sajt: Tegnap céges menzán olyan rántott sajtot ettem, ami pl biztosan nem az volt. Egyik kolléga felvetette, hogy ahogy a tej helyett is létezik tej ízű reggeli ital, így a sajt helyett is van ''sajtízű készítmény''. Na, az olyan volt. Az utóízes sajtokat általában szeretem, de ez katasztrófa volt. Alulmúlták magukat. Még jó, hogy két hét múlva lépek a cégtől...
p -
ngabor2
nagyúr
Én most ebédeltem, laskagomba-paprikást tésztával, aztán benyomtam egy mesesajtot
Nem rossz, de nem olyan, mint régen 
Aztán teázok egy kicsit utána (SZuSSZaNáS, a táborozóknak: ez a HBM tea). -
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már rutinos pelenkacserélő vagyok. A húgomnak van két gyereke, a ''nagyfiú'' két év és háromhónapos, a kislány három hónapos. Némi nemű fürdetési és pelenkacserélő gyakorlatom van. Továbbá szakképzet ''ló'' is vagyok a ''nagy'' alatt.

A nukikról annyit, ha sikerül újra felfejlődnöm, ami már nem valszínű harminc felett és pelenkával a kézben, akkor lehet kétségbeestten keresni, hogy hol, melyik ghost szúrta be az ellenfélnek azt az ominózus indítást.
Innentől mindenkinek:
Köszi mindenkinek a gratulációkat! Most értem újra haza, jól van a baba is a mama is, nagyszülők is voltak a párom részéről. Az én részemről inkább később, mert húgomék náluk vannak, és beteg lett a nagyfiú: Már mindenki őt pátyolgatta és nem lenne szerencsés terjeszteniük az újszülötteknél a bacikat. Én se megyek hozzájuk bacit gyűjteni. A páromnak pozitív volt a kenet valamilyen baktériumtól, ezért kapott antibiotikumot, de nem eleget, mert túl gyorsan kibújt a picurka. Ezért most a picit szúrkálják kúraszerűen, pedig tünetmentes. ÉS SZÉP!
Mondtam már, hogy szép?
Ja igen!
Erdey_a! Mindjárt meghallgatom az mp3 -at.
-
Gh0sT
addikt
Itt a hétvége, végre PH! közelbe kerültem, de nem merek nekiállni olvasni a topicokat, mert itt ragadnék egész napra.
Ördögi kör... -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Édes. Szeretem.

-
parandroid
félisten
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Long, dark teatime of the soul.
Milyen szép irodalmi utalás... Mindjárt megyek olvasni.
Apropó, Katica:![[kép] [kép]](http://www.logitech.com/lang/images/0/6951.jpg)
Bővebben: link
p
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Oh nem kicsi a Katica, észre lehet venni. Nem direkt csinálom. Lementem kiválasztani, hogy melyik cipőt veszem fel és ebédeltem. Megyek esküvőre 16:00-ra. Most elmegyek zuhanyozni, de mielőtt elmegyek mindenképp megpróbálok veled beszélni, csak hogy lásd nem direkt csinálom.

Lécci lécci jelentkezz be.
-
ladybug
őstag
Nálunk kávétime van. Egy kis finom süti mellé, és lehet pihenni. De jó is ez.

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nah, torta time van!
Megtömöm a bendőm!
stfuzok -
parandroid
félisten
Bevallom férfiasan, még nem kóstoltam, rutinból úgy rendelek, hogy 'egy unikumot, légyszi!', ez már amolyan feltételes reflex, ha kocsmapultot érzek a könyököm alatt.
PH!-nak is van rss-e amúgy (http://prohardver.hu/_xcache/rss_ph.xml).
Admiral: elsodorta a viccrovat nevű hurrikán. Olvass vissza a jogos moderálásban, de légyszi ne nagyon vesd fel sehol a témát, most, hogy végre túl vagyunk rajta.
p
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
megpróbáltam értékes szempontokat figyelembevenni

erdeya: mitörtént a régi nickeddel? -
pweisz
senior tag
Ott van a link a hozászólásában: Bővebben: link
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
némi módosítás: az unicum jó (eddig rendben), az unicum next nem jó (ez hiányzott)

hja, és mi a rák az az rss
-
Vérboci
addikt
Pacáknak küldeném az alábbi linken letölthető szerzeményt, Kispacák világrajövetele alkalmából. A file kiterjesztését mp3-ra kell módosítani!
http://verboci.uw.hu/lord-kisfiu.abc -
AMDpower/
senior tag
Lenne egy elég láma kérdésem.:
Mivel minap kaptam 2db gold hl2 kupont, ezért feltámadt bennem az a gondolat, hogy visszaküldöm drága atinak és megvárom mit küldenek végülis, sokat nem veszthetek vele.., igen ám, de nem találtam semmi konkrét címet ahova nekem ezeket a drágaságokat felkellene adnom..., ati oldalán is nézelődtem, de lámaságomat misem bizonyítja jobban nemtaláltam semmit..
Szóval ha esetleg valaki tudná, hogy hova kellene feladni a kuponokat, magyarán kitudna segíteni egy címmel, vagy linkel azt megköszönném!
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha én választhatok, akkor az egyén torz on borz lesz

őt megfelelőnek találom a feladatra
-
parandroid
félisten
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

nincs definiálva mennyi az a fél![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Az Unikum jó. Akkor tegnap te már szedtél gyógyszert ezek szerint. Bár a 2 cent csak gyerekadag ebből...
Más: tud valaki ajánlani valami jó rss-linket valami normális weboldalhoz?
Próbáltam a Népszabi Online-t, de ez az oldal vérlázítóan idióta: Bővebben: link. És ha nekem már van rss-readerem? Adjatok már egy linket vazze! A kategóriák alján is néztem, de ott sem találtam... Ha esetleg valaki tud FigyelőNet-es rss linket, az is jó lenne, a hvg-n meg én is találtam. Indextől és Origótól kíméljetek...
Más ajánlatok jöhetnek. Lehet, hogy megnézem addig a BBC-t.
p -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tea... úgy volt, hogy tegnap este is teázok csak a helyi krimóban, de aztán sörözés lett belőle. Meg unikumozás

Tényleg, összefutott már valamelyikőtök az unicum next új promóciójával?
3 nővérkének öltözött (feszülős fehér miniszoknyás egybeszerkó, sztetoszkóp, fehér neccharisnya, tűsarkú) csajszi 2 cent unicum nextet tesz eléd egy készülékre, elindítja és amikor az 5 másodperces számláló nullához ér, fel kell kapni a piát és 2 másodpercen belül az üres poharat visszatenni a kütyüre, megállítván vele az órát. Ha sikerült, akkor ilyen bóvli mobiltelefon/pendrájv nyakbaakasztót adnak. A lényeg persze a 2 cent ingyenpián van
Meg a csajokon...
ööö szia Kedvesem! Tegnap nem is volt ám ilyen... Úgy olvastam erről valahol
-
Vérboci
addikt
Bizony bizony, szerda óta én is torokfájok, meg orrfúvok. De nem beszélnék járványról. Ez a szokásos őszi megfázósdi hullám.
Reggel elmegyek rövidujjúban, mondván deélben majd meleg lesz. CSak amig váom a buszt, kétszer megfagyok.
Vagy mint tegnap, mégis veszek zakót, de akkor meg délután izzadok mint a ló és a szél meg megfúj.
Nincs megoldás
-
ladybug
őstag
Még egyszer gratulálok Pacák, és sok egészséget, boldogságot és türelmet kívánok a Kicsihez. Az első 2-3 hónap után már beáll a rend, úgyhogy ne aggódj.

V.mi járványféle lehet, mert a gyermeknél az oviban is lebetegedett a fél csapat. Nagyon hamar ledönt mindenkit a lábáról. Vigyázzatok magatokra. Egyetek sok C vitamint, és igyatok sok teát.
Szép napot mindenkinek.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
Szülinapom vaan!

17edikén 17, csak 2 3as kell közé és 1337! -
-
ngabor2
nagyúr
Pacák, gratulálok. Jó egészséget, sok boldogságot az új családtaggal.
-
Sianis
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Szép hétvégénk lesz, nagyon kell a pihenő...
Fáj a nyakam, fáj mindenem, bekaptam valami vírust! 
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Eddig aranyos nyugis gyerek, ha megjön, akkor ez már biztosan változik.
Kicsit panaszkodott a csecsemős nővérnek, hogy ne piszkálja. Aztán figyelmesen megnézett mindenkit, aki közel hajolt.
És végül elaludt, mikor el kellett jönnöm, mert finoman szóltak, hogy akkor ennyi. Menni kell az apukának. -
VladimirR
nagyúr
na, mar valoban megy (ment eddig is, csak nem latszott ki a netre)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXBővebben: linkXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ujra a regi => Bővebben: link
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
válasz
Integra
üzenetére
nem kell állítani semmit, de ha gondolod ezt olvasd át Bővebben: link
-
escie
őstag
most látom csak...
gratula Pacák!!
jóegészséget a mamának, babának, de apunak is!!

-
-
-
Integra
titán
ááá, ezt nem hiszem el..
végre megtalálom az összes tom petty albumot 1976-tól, erre 128kbit-es.....
nincsenek meg valakinek 256kbit-es tömörítésben????? -
PeliScan
addikt
(érdemes megnézni, engem meglepett, h milyen szépen meg van csinálva. Bővebben: link)
-
e.vid
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Törölték a topicját ha jól emlékszem.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudná nekem valaki linkelni azt a topic-ot,ahol az Erdoke aláírását Bővebben: link szolgáló szösszenet született by kukkermakker
Bővebben: link.
Hihetetlen ez a duma,meg megnézném még néhány hozzászólását a fentemlítettnek.(persze ha megmaradtak egyáltalán
) -
neduddki
nagyúr
HI!
Bővebben: link
Szegeny Edit es popnt ma van a nevnapja...
udv
neduddki
p.s. :- ))))))) -
Agostino
addikt
Hello all.
Elöbb folytattam egy tanulságos kis társalgást a T-Rágya-val. Napok óta 75k vagy 80k a letöltésem a 130-134k helyett, na mondom ezt nem hagyom annyiba, betelefonálok. Elzavartak menjek mérjek tesztsebességet. Ott rendben minden. Visszkapcsolódok, ott nem akar menni. Nem tudom miért van ez, de nem is ez a lényeg. Visszahívtam őket. Elvitatkoztunk egy darabig a rendszeremről, hogy rakjak fel más tűzfalat. Furcsa ez az egész, mert ami most van az ugyanaz, mint amit lassan egy éve használok.
Nem baj, majd lecserélem, legyen igaza. Azért nem hagytam ennyiben a dolgot, továbbvittem a fonalat. Kihozta az úriember a dologból azt, hogy azért kevés a letöltésem mert feltöltök. Hopp mondom csuhajja. CFosSpeed dísznek van csak fent. Erre annyit mondtam neki, hogy 3-4 oldalról akartam tölteni, feltöltés nem volt, ott sem ment. De,de a feltöltés a zavaró. Okés, ahogy Cartman mondaná. Feltöltés ahogy Agostino csinálja : némi torrent, napi 2-3 óra Skype öcsémmel, weboldalakra töltögetés. Holnap el ne felejtsem feljelenetni magamat, mert az ilyen aljas kis mocskok mint én, akik fel mernek tölteni minimum kötelet érdemelnek.
A legcukibb rész ekkor következett. Sokat töltögetek. Ajve ajve. Mondom mennyit? Sokat, szeptember 10én letöltött 5gbtot. Na azt hogyan? Elötte ez van. Okés. Ez a best of, idézem '' Letöltött egy rahedli adatot, azért van ez meg ez'' valamint '' Ebben az évben nagyon sok adatot letöltött''. Megkérdeztem tőle, hogyha az én adatmennyiségem rahedli (1 év alatt 220gb), akkor hogyan jellemezné azoknak a letöltött mennyiségét, akik egy hónap alatt annyit szedtek le mint én egy év alatt? Néma csend. Okés.
Erre megkérdeztem, hogy mennyiben tekinthetőek valósnek ezek az adatok? Ezek valósak. Akkor, kérdem tőle, miért van az, hogy volt amikor 12-13 nap adatforgalma nem volt sehol sem? Adatbázishiba volt, ki lett javítva. Remek, remek Agostino örül. Eztuán elkezdtem kissé morcos lenni, de a végén csak annyit mondott: ''és most én mit csináljak?'' Mondom akkor semmit. Nah itt tartok most, jövő héten meg átmegyek Externethez valószínüleg.
Azért itt egy kis furcsaság még akad. Ugye adsl 24óránként bonttódik, uj ip-t kapok. Namost nekem akad egy ilyen : 38h04m28s hálózaton töltött idő egyhuzamban.
-
kymco
veterán
A hétvégén Miskolcra utazom
. -
MarKoo
addikt
Nincs valaki aki Debrecenből Budapestre megy a napokban? Egy alaplapot kellene felvinni.

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban)

''
Amúgy az aranyköpésekben a druszámra gondoltam, hogy valószínűleg használni fogja egy párszor...