Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
katavagyok
üzenetére
Eseti. Mivel minden kérdést ő válaszolt meg, így megtettük chéf-nek.
p -
parandroid
félisten
válasz
katavagyok
üzenetére
''ladybug ez milyen főzőiskola amit reklámozol?''
ad hoc.
p -
parandroid
félisten
A Szerencsi Étcsokinak nincs párja!

p -
parandroid
félisten
Az erőszakról általában: az vele a baj, hogy visszakap(hat)od. Ma te vagy az erősebb, adsz neki. Ő bosszút fogad, és holnap ketten jönnek vissza. Erre te másnap 4 emberrel mész. Ő harmadnap nyolccal. Te megkarcolod a kocsiját. Ő beveri az ablakodat. Te megmérgezed a kutyáját. Ő megveri a nődet. Te kinyírod. Holnap egy barátja kinyír téged. Legjobb lenne, ha el sem kezdené senki.
Nyilván pár tízezer forintért tudni kell, hol a határ. Én nem mennék bele. Inkább lemondanék a bárányos rajzaimról, ha nem tudom erőszakmentesen intézni a dolgokat.
Nehéz kérdés ez, de abban egyet kell értened, hogy senkit nem bátorítahtunk egy nyilvános fórumon, hogy fizikai erőszakkal lépjen fel a jogaiért. Mi lesz holnap? Menj vissza a boltba, és adj az ügyintézőnek, ha nem cseréli garisan a tápodat? Nem ez a jó irány.
Annyi helyen átverik az embert, és nem tehetsz semmit. Ez rossz. De erőszakkal nem megoldható. Elővigyázatosnak kell lenni, és óvatosnak, és még így sem biztos, hogy nem történhet baj.
Azt gondoltok, amit akartok, azt csináltok, amit akartok, de kérlünk mindenkit, hogy itt a fórumon ne adjon ilyen ötleteket.
A téma amúgy 'voltmár' kategória: Bővebben: link. Mind a kölcsönadás, ami épp most szóba került, mind az erőszak, amit akkor abban a topikban megbeszéltünk. Ha mindenáron folytatni szeretnétek a beszélgetést, akkor ott tehetitek, de kérek mindenkit, hogy higgadtan, átgondoltan és kulturáltan tegye ezt.
p -
parandroid
félisten
Ejnye, Betsy: Bővebben: link.

p -
parandroid
félisten
Bővebben: link
Erdeya, kérdezd meg, hogy párosujjúak is jöhetnek-e!

p -
parandroid
félisten

No, adtam neki még len-t.
p -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ja, ebből a topikból valahogy ki is maradtam. Pedig jó totyik. Azért örülök, hogy örülsz.

Hálából én is megosztok veled egy linket: Bővebben: link - no comment.
p -
-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Teljesen egyetértek. A képalkotásból már kifelé jönnek amúgy is, nagyon úgy néz ki, hogy a szerverek meg a storage az a két terület, ami még hasznot hoz. Erre kellene koncentrálniuk... No, de nem a mi gondunk. Egy hét múlva már az enyém sem.

Ahogy a Galaxis Útikalauzban meg vagyon írva: ez egy SEP (Somebody Else's Problem)
p -
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
A hanyatlás akkoriban kezdődött, amikor itt gyártották (gyártottuk) a nyomtatókat Zalában (és Sárváron). Aztán költségcsökkentés címén ment ez a részleg kínába.
Most már én sem vennék HP nyomtatót. A notijaik még tartják magukat, a fényképezőkkel pedig szintén szép nagyot buktak - teljesen jogosan. Most a vállalatirányítási rendszerük átalakításával és a logisztika racionalizálásával próbálják kiszedni magukat a szarból. No meg kitesznek ~5k alkalmazottat csak az EMEA régióban. 
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
AZ új nyomtatóhoz adott patronok soha nincsenek teli. Kb harmad-, feleannyit tudsz vele nyomni, mint egy tényleg új patronnal. Egyébként ügyesek, tényleg. Utántöltővel is lehet persze próbálkozni, vagy utántöltöttként kapott patronokkal, az olcsóbb, de sokak szerint nem is tart annyi ideig...
p -
parandroid
félisten
Kiindulásnak ezt a honlapot javasolnám: Bővebben: link.
p -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kitartást hozzá, ez valamikor nyár elején volt, ha jól emlékszem...
Próbálkozz Vladi keresőjével.
p -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Több nézeteltérése is volt a vége felé, ha jól emlékszem, és nagyon függőnek érezte magát. Divot hasonlata nem áll messze az igazságtól. De én csak kívülállóként figyeltem, nem emlékszem pontosan. Olvassátok vissza az offtopikokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
Ó, igen, a régi szép twollah fan-klubos idők.
De a ''Kérném Bash-t'' is közönségdíjas topikcím...
Hm. Bővebben: link. Bezzeg neked még csak egy árva topikod van, az is csak a nyomorult holywoodi múltad miatt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Ajánlom a következők átolvasását:
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre, ha nincs a kereső.
p -
parandroid
félisten
Na, visszajöttem. Jó volt a vacsi, köszönöm, kicsit jobban vagyok.

p -
parandroid
félisten
Lehet hogy gyorsan törölni kéne ezt a topikot, mielőtt valami médiaguru lenyúlja az ötleteinket.
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Sztivenszegálnak volt már kudarca ilyen repülőgépesdivel nem? Rémlik valami film, amikor egyik gépből akart átmászni a másikra és leesett...
WN31RD: kicsit bizarr tévéműsor lenne, de a kereskedelmi adók nyilván kajolnák. Még ők szerveznének gépeltérítéseket, hogy legyen mit közvetíteni, vagy szándékosan okoznának műszaki hibát. Aztán amikor sikerült letenni a gépet, a túlélőkkel el lehet játszatni a Lost-ot...
p -
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A máglyarakást csak kajában szeretem.

p
Aktív témák
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Subaru topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/anim2/36_2_29.gif)

]
Mind a kettő félig van. Vagy csak harmadig...