Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A húgomék ''nagyfia'' - két éves és három hónapos - most a nyáron közölte a húgommal, hogy: ''A Baba most felhívja a Papát és a Mamát.''.
El is kezdett a vezetékes telefon rádiós kézibeszélőjén billentyűjén pötyögni, a tesóm arra lett figyelmes, hogy elkezd Anyukánk hallózni a kagylóból. Simán leküzdötte a billntyűzárat a kiskölyök és elsőre benyomta azt a gyorshívás gombot, amire a szüleink száma van eltárolva. Szóval így dicsérgesse az ember a picit, hogy milyen édes, ahogy a távirányítót nyomkodja. Legyen a picinek saját -játék - távirányítója, amit nyomkodhat. Az igazi távirányító Apáé és Anyáé, meg fogja érteni, ha neki is van.
Mellesleg a gépek a ''nagyfiú'' mániái. ''Porcicó, dalálógép, cámítógép (neki a számológép és számítógép all in one), mocógép'' stb. tökmindegy. Apukám kapott egy SDS befogású fúrókalapácsot, látni kellett volna a kissrác felcsillanó tekintetét. Egész este a nehéz fúró-véső hegyeket hurcolta. A távirányítókat rejtegetni kell. Gyerekzár az új készülékeken rulez.
-
Pacák
senior tag
Egyébként, most délután a második konfigomra olyan előlapi USB kivezetést rittyentettem, hogy csak na!
Mindehhez kellett egy gázlángon melegített kés, egy tapétavágó, egy melegragasztós pisztoly, csavarhúzó, kombinált fogó, egy kalapács a ''finomabb'' munkálatokhoz és a Tusl2-c gyári hátlapi usb kivezetése. A többit a fantáziátokra bízom.
Mellesleg nekem már nem volt szabad meghajtóhelyem, ahová egyszerűbb lett volna, mondjuk egy takarólemez hátára felügyeskedni, de így sem megoldhatatlan a feladat. -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azóta megnyugodott. Amig anyuka fürdött, én ügyesen megnyugattam a picit. Most alszik, mint a tej.
Mindenkinek jóccakát.
-
Pacák
senior tag
Túl vagyok életem talán eddig legkevésbé sikerült fürdetésén.

Nem ennek indult, mert a szoba és a víz hőmérséklete ideálisnak lett belőve, cuccok előkészítve. Popsikrém kéznél, body kigombolva előre stb. A pici élvezte a vizet, ellazult és engem nézett. Aztán mikor kivettem és bebugyoláltam elkezdett tiltakozni, a body persze nem hagyományos, megszenvedtünk vele, a pelus, a krém nem ott volt, ahová raktam. Popsikrémezés közben elszabadult a pici szökőkút és a bodyt, a kifogót, a sapis törcsit is eltalálta. Kértem másik bodyt, a válasz persze értetlen pillantás, na jó, akkor gyorsan elcsattogtam érte én...
Mindegy, túl vagyunk rajta, a baba most elégedeten szopikál.
-
Pacák
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ennek vajon mekkora része foglalkozik hardver ill. IT témákkal?

-
Pacák
senior tag
Tudom én. De mégis csak ez volt az első napja itthon. És mégis más volt így fürdetni egy picit, hogy a miénk.
Úgy tetszett neki, bár az öltözködés nem a kedvence neki se. 
Ja, a kaki csak egy pici kosz a pelusban. Ilyenkor még nincs is szaga.
Yááááy! Elfelejtettünk fotót csinálni itthon!
Megyek is fotózni. (Filmre, hagyományos módon.) -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Köszi szépen.
Most találtam meg ezt a hsz -t. Ritkább vendég lettem a fórumon.
Elmentem vacsizni és talán pancsiztatni. Bár a védőnéni azt mondta, hogy ha a mai pancsi kimarad, abból nem lesz baj, és már így is érte a picit elég megrázkódtatás a mai napon.
Pedig gyakoroltam a fürdetést hugi kislányán. 
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Gyakoroltam a kialvatlanságra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vasárnap a szüleimnél aludtam, ott voltak húgomék a két gyerekkel (2éves ill. három hónapos). Felváltva nyomták a sírást éjjel, a húgomat és a sógort nem irigylem. Nem jutott túl sok alvás senkinek se.
Mikor az előző hsz -t írtam, utánna kb. két órát aludtam, aztán a kórház várójában, aludtam másfél órát, amíg adminisztrálták a picit és a páromat.
Most itt vannak végre.
Megyek, a pici elkezdett finoman panaszkodni valamiért..
-
-
Pacák
senior tag
Csináltam egy kondér szoptatós teát a páromnak. Laktoherb a keverék neve. Van benne édeskömény, kömény, ánizs, citromfű és csipkebogyó. Tehát semmi extra, amit én nem ihatnék meg, és nagyon finom.
Hatása úgyis csak az anyukákra van. 
-
Pacák
senior tag
Soha nem vennék tuskóban, madaras tecsóban és társaikban PC -t. De az apróbb dolgokat (az évi 10 CD -ez nem vicc) néha igen. Tegnap is nézelődtem budaörsön a madaras t -ban.
Ami ott megy, ahhoz pofa kell. Szénné dobált, lifegő fedelű dobozában van pár PC, és monitor. A PC talán 2,4? -es Celeronos konfig, mellette a szöveg, hogy 40 rugó az ára, és csak alkatrésznek használható.
Egy összedobált (törött?) gépből melyik részét használja a tisztelt vásárló alkatrésznek? Szvsz az alkatrészekben a nyák biztos megrepedt a ''szakszerű'' raktározás és szállítás miatt. Talán így látatlanban a házat esetleg ki lehet kalapálni, talán a ventik és a procihűtő jók. Így 40 rugóért kicsit drága vétel volna egy ''gazdaságos'' konfigról álmodó kiscsaládnak. Persze garanciát nem vállalnak a cuccra. Fogyvédelmet nekik, aztán büntit, hogy belezöldüljenek.
A bibi az, hogy ezt már több árucikkel is eljátszották. -
Pacák
senior tag
Yááááááy! Béá Ásszony pont megnyilvánult, amikor vadul kapcsolgattam és egy rossz mozdulatra a retekklub jött be a tv -n. Sírba visz az ''inglish'' kiejtése.
Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni nyilvánosan. Egy kis kazettáról hallgatott nyelvlecke, vagy egy gyorstalpaló tanfolyam csodákat tenne.
A párom és a gyermekem csak egy nyáladzó roncsot talál itthon, ha ez még egyszer megtörténik.
Asszem a retekklubot ki fogom iktatni a tv memóriájából..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már rutinos pelenkacserélő vagyok. A húgomnak van két gyereke, a ''nagyfiú'' két év és háromhónapos, a kislány három hónapos. Némi nemű fürdetési és pelenkacserélő gyakorlatom van. Továbbá szakképzet ''ló'' is vagyok a ''nagy'' alatt.

A nukikról annyit, ha sikerül újra felfejlődnöm, ami már nem valszínű harminc felett és pelenkával a kézben, akkor lehet kétségbeestten keresni, hogy hol, melyik ghost szúrta be az ellenfélnek azt az ominózus indítást.
Innentől mindenkinek:
Köszi mindenkinek a gratulációkat! Most értem újra haza, jól van a baba is a mama is, nagyszülők is voltak a párom részéről. Az én részemről inkább később, mert húgomék náluk vannak, és beteg lett a nagyfiú: Már mindenki őt pátyolgatta és nem lenne szerencsés terjeszteniük az újszülötteknél a bacikat. Én se megyek hozzájuk bacit gyűjteni. A páromnak pozitív volt a kenet valamilyen baktériumtól, ezért kapott antibiotikumot, de nem eleget, mert túl gyorsan kibújt a picurka. Ezért most a picit szúrkálják kúraszerűen, pedig tünetmentes. ÉS SZÉP!
Mondtam már, hogy szép?
Ja igen!
Erdey_a! Mindjárt meghallgatom az mp3 -at.
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Eddig aranyos nyugis gyerek, ha megjön, akkor ez már biztosan változik.
Kicsit panaszkodott a csecsemős nővérnek, hogy ne piszkálja. Aztán figyelmesen megnézett mindenkit, aki közel hajolt.
És végül elaludt, mikor el kellett jönnöm, mert finoman szóltak, hogy akkor ennyi. Menni kell az apukának. -
Pacák
senior tag
Úgy néz ki, hogy a mai nap lesz a kisfiúnk szülinapja.

Bye all! -
Pacák
senior tag
Nem vagyok nagy pesti utazó én sem, de a keletiből a legegyszerűbben a piros 7 -es busszal elmenni a Ferenciek terére (jó a fekete 7 is, meg a piros 173 is) ez mondjuk 10-15 perc, aztán onnan kék metróval Lehel tér, megállónként számolj két perccel, anno ez elég pontos volt, a vilire nem emlékszem melyik is lehet pontosan, de 15 perc kb.
Össz.: 40-50 perc lehet a csúcsidőben, dugó miatti ráhagyással egy óra.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Az én párom is nagyon csinos, hátulról nem is látszik, hogy babát vár. Pedig hét nap van a kiírásig. Doki szerint már bármikor jöhet a pici.
-
Pacák
senior tag
Ha a kalandozók a seggükön maradtak volna Erionban, most élnének, több bor fogyott volna és sokkal kevesebb örömlány heverne parlagon...

Most hol van a Keleti Szél folytatása?
Még mindig semmi? -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ez stratégiai játék nem fps szerencsére, linux alá ugyan belőhető, de csak ugrattalak ezért ne melózz ennyit, nem érné meg.

(Kellene hozzá egy win alatti eredeti install, és egy linux, amin már van Wine.)
Az eredeti CD-tokon a ys req.: win95/98, nt.4.0, Pentium120MHz, 32Mb ram, , 80Mb hard drive space, 2* CD-rom, local bus svga video card (directX-compatible). -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi.
Gyere te is játszani. -
Pacák
senior tag
Az egyik kollégám öntapis cetlin kiírta, hogy a monitort tilos törölgetni. A cetlit meg a kávára ragasztotta.
Nekem is körben cetlik vannak a 21'' -os moncsin, itt a munkahelyen. És nagyon csúnyán tudok nézni én is a monitor taperolókra. Mellesleg kurv@ gyorsan mozdul be a kezem a monitorom felé nyúló mutatóujjak láttán.
Nem is tükröződik a monitorom, viszont vastagon poros.
De nem érdekel. Ahogyan nem érdekel az a három pici pötty kóla sem, amit az elődöm hagyott a moncsin.
Ha TFT lenne, akkor pixelhibának látszana.
Ha adnak monitor tisztító folyadékot, akkor takarítok, addig nem nyúlok a monitorhoz. 
-
Pacák
senior tag
Gyerek nyugi van. Itt kockultok, gyakjátok egymást. Ha nem bírtok magatokkal, legközelebb menjetek a battlenetre.
Én megyek ágyazni, a kismama aludni kíván. 
-
Pacák
senior tag
Szolgálati közlemény. Minndenkit várok szerettel a Battleneten PH! chanel -en. A Starcraft ma is fog egy kisebb frissítést tölteni magának. Gyertek!

Nem vagyok már huszonéves fiatal, csak újra elkapott játszhatnék.
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
No. A párom ''lánykorában'' lakott olyan albiban, ahol a szomszéd ürge volt olyan, mint ez a vénasszony. Ott könyökölt egész nap a gangra nyíló konyhaablakban, szívta a cigijét, én meg szívtam a fogamat, ahányszor el kellett mennünk előtte. Mindig meg kellett kérdezni, hogy hol voltunk/hová megyünk, valamit jópofiztunk neki, aztán csá... De megúszni ritkán lehetett, mert szó szerint mindig ott lógott az ablakban. Mindketten vidékiek vagyunk, az ürge pesti. Abból a fajtából való, akinek, ha megemlíted a disznóvágást, már földönkívülinek néz.
Ez vén szipirtyó még egyszerű eset. Az ex-szomszédról utólag tudtam meg, hogy mikor még főiskolás volt a párom, akkor bepróbálkozott nála. Áthívta beszélgetni a páromat - akivel akkor még nem ismertük egymást - aztán bezárta az ajtót. És közölte, hogy egy kis gyengédségre vágyik stb. - mellesleg felesége volt. A párom kikelt magából és liluló fejjel leüvöltötte az ürgét.
Kardos egy menyecske. 
Amikor összeismerkedtünk, nekm is elmesélte a párom, és megértettem, hogy miért sunyít kicsit az ürge, ha meglát engem. Erre később még rá is játszottam persze.
Aztán a párom előbb hozzánk költözött (szülőkhöz), onnan együtt elmentünk albiba, itt rendes szomszédaink vannak, aranyosak, kedvesek, csak olyan ritkán látni a másikat, hogy szinte csak arcról ismerem meg őket. -
Pacák
senior tag
Tessék parancsolni: Bővebben: link
-
Pacák
senior tag
Szolgálati közlemény. Gyertek játszani a bnet -re PH! szoba.

-
Pacák
senior tag
Látom mindeki ráér gyerünk a bnet -re játszani!
PH! chanel. -
Pacák
senior tag
Pacák nem fér a bőrébe c. műsorunkat láthatják.
Ki szeretne egy starcraft meccset? -
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hehe. Nem sok mindenről maradtál le.
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre. 
-
Pacák
senior tag
Szolgálati közlemény: fenn vagyok a battlenet -en (Starcraft)
a Hun-3 chanel -en.
Mindenkit, akit érint, ott megtalál engem.
-
Pacák
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Én meg nem használom, jelenleg nem nyújtana annyi pluszt, hogy azt is megvegyem. A gyári win98 CD -t ráadásul elfelejtettem elhozni az albiba. A 2k esetében ez nem gond, de ott az installt baftam el valahol. A ráadás nyavaja az, hogy a 98 olyan régi, hogy még matricát sem osztogattak vele és a kézikönyvét is elő kell túrnom, ha installnál kell a serialom.
Bakker, két hétig cd -kről installálgattam a frissítéseket, progikat kis részletekben a w2k alá, erre sz@r, és most lusta vagyok újra kezdeni. Inkább együtt élek az őskövület w98 baromságaival. -
Pacák
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Szegény ember nem vesz új gépet xp -vel. Szegény ember használja a régi gépét a régi 98se -vel, ill. 2k -val.

Közérdekű közlemény: Panther, Vlad esetleg Peliscan, ha erre jártok. Kora délután, ha hazajutok felteszem a Starcraftot a win98 installom alá is. A w2k -t ugyanis annyira sikerült levédenem mindenféle földi jóval, hogy nem engedte ki az explorert sem a netre, se a chello oldalára regisztrálásra. Még szerencse, hogy egy kis vinyón volt a win98 -ról egy viszonylag szűz install.
Ha minden klappol, akkor a Ma este Starcraft Brood War topikba is beszólok. Jó?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Kaptam ingyen egy 3c595-tx -et. Nem ismeritek a típust? Most találtam hozzá drivereket, pci 10/100 -as kártya, a (c)1995 a nyákon engem arra enged következtetni, hogy elég régi darab. A w2k mégsem ismeri fel driver nélkül. Nagy betűvel a driver mellett persze UNSUPPORTED felirat van a 3com oldalán. Otthon kipróbálom estefelé, csak furcsának tartom.
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem. Aztán arra is rájöttem, hogy az explorer mellé telepített pcfórum féle beépülő modul is blokkol pár dolgot a popup -okon kívül. Többek között az oldalban előforduló png kiterjesztésű képek sem jöttek. A párom az nlc fórumba nem tudott beírni miatta. Hibát okozott a pcforum dll -je az iexplorer.exe -ben. Pedig jópofa dolog volt. A javascriptek meg rendbe is jöttek egy kiadós win update után. Hm, lehet, hogy nem is olyan rossz a 98 böngészésre? Minden esetre az NT alapú os -ek hibáit kihasználó vírusoktól nem kell félni.
A másik, hogy a q3 demót megint ki akartam próbálni neten, de nem él a szervere. Túl sokat akartam.
Háhá a starcraftot még fel sem installáltam erre a win -re!. Lehet, hogy holnapra marad, mert kezdek összeesni.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Most éppen a winupdate -en keresztül töltögetem a 98se frissítéseit. Eddig minden rendben, kivéve a javascriptes dolgokat. Azok valamiért nem mennek, pedig telepítettem már az ms félét.
-
Pacák
senior tag
Sziasztok!
Itt vagyok végre otthonról, chello alól.
Nem úgy ahogyan terveztem, nem úgy ahogyan akartam. Az előre CD -ről frissített w2k, minden földi jóval bevédve nem akarja az igazságot, ezért a félretett eredeti w98se -t kellett egy másik vinyómról bevetni.
Csak avast és opera van felrakva egyelőre. -
Pacák
senior tag
Az aranyköpések rovat #856 -os hozzászólásában linkelt topikot elolvastam.
Ez nálam teljesen kiverte a biztosítékot. 19 évesen egy 6-8 éves gyermek értelmi szintjén élő ember már nagyon fárasztó.
Gondoltam valami dobjon már fel a mai napon, ezért szerettem volna aranyköpéseket olvasgatni, de ez halálos.
Megyek haza, mert állítólag volt nálunk a chellós muki, és közölte a feleségemmel, hogy szerinte a hálókártyát át kell rakni másik slotba vagy rossz.
Lásd második konfig adatoknál. Két éve abban a slotban van, nem egy márka, de nekem teljesen megfelelt néhanapján Starcraftozni abban a slotban. 
Felmentem egy kollégának elpanaszolni a bánatomat, erre kezembe nyomott a fiókjából egy 3com c959TX -et, hogy vigyem, az enyém lehet, hátha mégis rossz a Realtek. Ennek legalább örülni lehet
Minőségi csere ingyen. 
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Kevésbé ''értékes'' alaplapról is le lehet műteni a kondikat. Régi 486-P1-P2, amit már nem akar az ember felhasználni. De ez nálad gondolom nem járható. Esetleg bontókban érdeklődni kell. Újonnan nem valószínű, hogy kapsz ilyet, mintha egy OldMan féle cikkben olvastam volna, hogy nem sikerült beszereznie...
-
Pacák
senior tag
Sziszegő kolléga kérdésére a válasz, amit ebben a topikban tett fel.Bővebben: link
Tudomásom szerint magyarországon csak egy helyen foglalkoznak ilyen nyomtatással. Egyebet már nem tudnék róla mondani, de anno nagyon készségesen elmagyarázták, hogy milyen nyomdai filmet (klisét?) kérnek. Sajnos nem az én munkám volt konkrétan, ezért anno nem is volt módom beleásni magamat gyekesként, akkor csak a logisztikai részébe kellett besegítenem, mert közben szabira ment a kolléganő.
Holoprint Holográfiai és Nyomdaipari Kft.
1163 Budapest, Veres Péter út 37. (1) 4034470 -
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hej, jó hogy itt vagy. Csütörtökön kötik nálunk a chellót. Ha a születendő baba úgy akarja, akkor végre újra tudok a neten is Starcrafttal nyomulni.

Hm? Benne lennél? Tudom, hogy szénné leszek verve, mert nem gyakoroltam eleget humán ellenfelek ellen, de a rend kedvéért játszanék.
Utoljára még lehetek gyerek kb két hétig. Utána végleg fel kell nőnöm, mert nekünk is gyerekünk lesz.
-
Pacák
senior tag
Megpusztult a régi genius golyós-görgős egerünk otthon. Vettünk egy optikait helyette. Este eszembe jutott, hogy kipróbálom a q3 demóban mit tudok vele.

Kiderült, hogy az ugrálós pályán már van esélyem nyerni a három alap férfi bot ellen Nightmare! fokozaton. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig nyerek is.
Mondjuk az már nagy előny, hogy a ''filléres'' optikai egérrel oda tudok lőni, ahová szeretnék. A görgős egér persze olyan régi volt már, hogy folyton ugrott. -
Pacák
senior tag
Érdekes egy nap ez. 1000 napja regeltem ide. A mai napon lesz két éve, hogy összeházasodtunk a feleségemmel.

-
Pacák
senior tag
A Karnevál I-II. még nekem is megvan. Utána kezdtek el szarakodni. Utána lett a kiadó Inomi. Még tőlük is van jópár könyvem, még csak egy éve, hogy elszakdt nálam a cérna és bepöccentem. Mostanában inkább elővettem a sci-fi könyveket. Brett Shaw, Paul Wittgen és társaik, jó is az.

-
Pacák
senior tag
De három éves elmaradás?! Mutasson a kiadó nekem egy Wayne Chapman rajongót, aki nem venné meg a fojtatást! Az első részt már ronggyá olvastam, aztán a neten anno találtam egy icike-picike részletet a folytatásból az író honlapján, de ennyi, kész. Szerintem elvágták magukat. Én egy ideje megfogadtam, addig nem veszek tőlük más könyvet, amíg a folytatást ki nem adják. Inkább rongyosrra olvasom a meglévőket.

-
Pacák
senior tag
Méregdrága? Én egy 400-500k feletti notit azonnal a szakszervízbe vinnék, aztán öt perce van a szervízmókusnak, hogy kicserélje benne a drive -ot, adminisztrálja a csere tényét. Ha egy 200k tacskó gazdaságos lapi, akkor nem szóltam.
Ott lehet, hogy szakállat eresztenék, mire hozzányúlnának.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Uhhh...
Reggel óta esik.. Én meg mióta bejöttem, pattogok egy OS/2 -es PC, egy G3 Mac, egy win NT4 és egy win 2000 között.. és már nincs jókedvem sem...
Csoda, hogy tudom, hogy hol és mit kell nyomkodni..
És még kapok majd egy új pc -t is ide.
Ez cumi.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)