Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
jajj erről jut eszembe. régen a suliban volt ilyen egészségügyi ellenőrzés, aztán tesi órán szóltak, hogy fel kéne menni. ugye 150-es vérnyomás(a tesiórai állatkodás miatt), azannal mennem kellett a háziorvoshoz, jól van mondom legalább nem kell bent lennem. el is mentem a dokihoz, de én olyan típus vagyok hogy 3 perc várakozás után lelépek, most nem tehettem mert várták a papírt a suliban, ültem 2 óra hosszát a váróban mire kinyögték, hogy nincs is orvos. na ekkor felment a pumpa, elküldtek egy másikoz, újjab egy óra várakozás..
14*-as vérnyomás, azonnal menni kell a kórházba. be is rángattak, első nap magas is volt a vérnyomásom, nem csoda,le kellett volna ütnöm pár embert amiért ide kerültem. na erre kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok és hogy a vesém is rossz.
1 hét alatt napi 2-3szor vettek vért, tömték belém azt a cukros szart amit beléd is, gyűjtötték a vizeletet, röngen meg ultrahang meg látás/hallás vizsgálat. mondtam anyáméknak, hogy vagy most kivisznek vagy magamtól elmegyek. szerencsére kirángattak, aztán megállapították, hogy tökéletesen egészséges vagyok, még magas vérnyomásom sincs, fasza. ha belhalok se fogok többet kórházba menni, ja és azóta megtagadtam minden orvosi vizsgálatot, néha fenyegetőzni is kellett.
Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Tőzsde és gazdaság
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest