Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Én se bírom megállni, hogy ne nyomjam ki a pattanásait, ne kapirgáljam a hátát. Akkor én is szakemberre szorulok? Na mindegy hülyék vagyunk mindketten... (Egyébként más kajájához sosem nyúl.. Itt volt hugi egy hónapot, külön volt kajszija, ahhoz hozzá sem nyúlt! Csak az enyémhez..Vagyis, miénkhez, de ..(de én szeretek pár dolgot magaménak tudni..)Szal az enyémhez))
Nade legyen a téma hanyagolva most
Ma találtam rá erre, nem piskóta: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ehhehe
Azért páncélszekrény nem szükséges. Csak valami kulccsal, lakattal zárható , kis , max 20*20cm-es doboz.
--------------------------------------------------------------------
Divot: csak kicsit elegem lett abból, hogy én mindent emgtennék érte, ő meg értem.. Hát nem is tudom. Persze ''családi féeszeknek'', biztos pontnak jó vagyok... Nameg bújni... Csak kicsit úgy érzem , nem értékel engem.
[Szerkesztve] -
-
escie
őstag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
a keletit tuti megtalálom, oda megy be a vonat.

jah, 8:12-re van kiírva a vonat, bár nem tudom, mennyi a máv-faktor, amit rá kell erre számolni.
olyan útvonal lenne az igazi, hogy keveset kelljen átszállni.
de ha mondasz egy jól behatárolható helyet, ahol összefuthatunk, és érdemes is arra menni, akkor megpróbálok odatalálni, és nagyon megköszönném a kalauzolást...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Nagyon szerencsés vagyok,mindig kizárólag jún. vége-júl.eleje körül lázasodok be cirka 3 napra,és ennyi.Se allergiám,se semmi más nyavalyám(kopp-kopp-kopp) sincs,ámugye én soha nem iszom alkoholt,és nem dohányzom,kocsmaszagot már régóta nem bírom elviselni,ellenben szépszámmal fogyasztom a gyümölcsöt,és cukor nélkül iszok 5-6 KV-t naponta.Nekem már maga az életmódom is egy jó recept
A cigaretta büdös is,drága is,nekem meg szétszakadt a tüdőm tőle(igaz 3 dobozzal toltam/nap),aki gondolja sztem hagyja abba még ma. 
Nem is kérdeztem,dohányzol?
P.S. :Látom gyengélkedtek,gyógyuljatok fel minél előbb!!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
szombaton jottem le kocsival (kulon jo volt, hogy ugy indultam el, hogy nem vlt kulcsom, es nem tudtam lesz-e valaki a lakasban, utkozben sikerult elernem a sracot, es beszeltuk le, hogy adjon kulcsot, mert a lakas ures lesz meg aznap - meg jo, hogy el tudtam erni, es nem szegedreol kellett visszafordulni, mert utvonalat kellett modositani, kecskemetre kellett menni a kulcsert), hoztam a cuccom, aztan mentem is haza, es tegnap vonatoztam le, mert a sok kocsog nem birja idoben jelezni, hogy nem kell rohanni, hetfon meg nem lesz suli
hat bekaphassak -
PeliScan
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Két hónapja vettem az autót, rögtön az első úton az út szélén hagyott, most készül el - azóta egy percet sem ültem benne. Tehát, h mennyi fogyaszt, arról saját infóim nincsenek, neten ilyesmit találni > 21 mpg (city) 26 mpg (hwy). Ennek örülnék. A drágaszágom épp most 23 éves, tehát idősebb a vas mint én! A javítása pedig, igen, nagyon drága.

Kedves Ámerikai Fórumtársak!
Ugye, Amerikában az mpg fogyasztás kiszámolásához az U.S. Gallon mértékegységet, és nm Imperial Gallon-t használják? -
-
erdeya
senior tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Pincesörözők/borozók átka, hogy hazafelémenet a lépcsőn bizony fel kell jönni.
A padlássörözők ezért jobbak (ha vannak) mert lefelé mégiscsak könnyebb. A fizika nagy segítségére van az embernek
Ez a lány is megmondhassa: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó nagy mennyiségben ... vörösborral, sok paradicsom, még több hagyma .... most megint rá akarom venni magam ...

Mégegy aki a kajámra ácsingózna? Nane![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

történik,így inkább léptem aluszni.