Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Üdvözlök minden kedves Fórumtársat!
Lenne egy kérdésem.Van e itt valaki aki tud biztos információt a Find a Drug nevű
programról,szerveződésről?
Ez a dolog arról szól , hogy halálos betegségek ellenszerét keressük a szabad proceszor kapacitással. Jómagam nemrégen csinálom még , de most feljött egy olyan dolog ami nagyon elbizonytalanított.
Továbbá érdekelne az is , persze csak akkor ha törvényes keretek között lehet megoldani , hogy hogyan lehet egy IP szám alapján beazonosítani egy szervert , vagy a működtetőjét.
Előre is köszönöm! -
PeliScan
addikt
In case of ugly chick...
Bővebben: link -
kymco
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ja---- Eső miatt nics romantikus séta a Duna parton, a babysitter (egyik nem ér rá, a másik) csak 2-6-ig ér rá. Ugyhogy beugrunk délután a
''szokott'' éttermünkbe egy szolid délutáni vacsorára. Bízom abban, hogy ''kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet belelépni'', vagyis más lesz, mint a korábbiak. -
jeges
senior tag
no akkor én is:
sörhas: megvan, nem is olyan kicsi, de már dolgozom rajt', hogy még nagyobb legyen
szemüveg: -4,5 mindkét oldalon. korábban lencse vót, de mostanság inkább üveg
linux póló...no az nincs.
sör: az egyik legjobb dolog, amit valaha is kitaláltak
(lásd az első pontot)
pizza: alkalom-szerűen. nem vetem meg, de megvagyok nélküle.
hja, és ha úgy adódik, gond nélkül eszem-iszon gép közelébe' is, mer' tudok vigyázni, h ne egyem/igyam le![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jóreg mindenkinek
-
kymco
veterán
Nekem nagyon kellemes lehetne a hétfő.... ma szabin vagyok.... Tíz éves a párkapcsolatom, és ma ezért nem dolgozom, hanem a családdal vagyok (hétvégén erre úgysem volt lehetőség). Jó reggelt!
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na én nem vagyok kocka!
Nincs szemüveg, mini sörhas, de az sem attól, és pizza sincsen, max 1 hónapba 1x-er. Akkor most nem vagyok kocka, vagy hülye vagyok?
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Okulare megvan, -0.75 illetve -0.50, Linuxos polo nincs de a kocsin ott figyel az ''I'd rather be pimpin' my PC'' feliratu rendszamtablakeret, enyhe sorhas szinten stimmt.
Pizza annyira nem, helyette megy a buffalo csirkeszarny ''Hotter Than Your Mama'' /altalam/ elnevezett szosszal megkuldve, amelynek jellegzetessege, hogy ketszer faj, /egyszer befele -, egyszer kifele menet/ tovabba leulesi nehezsegeket okozhat elfogyasztasa utan par nappal
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
szemuveg: kellene, 2.5, 2, mindketto +os
sorhas: mersekkel, de van
linuxpolo: I (fuck) Linux (viszont most epp egy kolcsonkapott kani.hu-s polo van rajtam)
sor: a sorom ugy egy fel oraja fogyott el
pizza: ma volt egy keves (esett mar kicsit fentebb szo rola), de csak alkalomszeruen...es hidegen ugyanolyan jo -
VladimirR
nagyúr
nah, hazaertem vegre
imadom szegedet....csak egyszer jonne az utolso vonattal az a kocsog, aki a helyi tomegkozlekedest szervezi.....fel oras seta volt, merthogy ilyenkor (ha a 25 perces keses nincs, akkor sem), mar nem jar a trolli
kapjak be -
Rez_Grof
őstag
Panther, Motion_Blur: Jobbulást!
-
Rez_Grof
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Sörhas: Akad! De erősen dolgozom elmúlásán.

Linuxos poló: Def Con 11 van, ill. bootable linux partition
Szemüveg: 0,5 jobb, 0,75 bal távolra.
Sör: Néha-néha kap egy kicsit az egér is
Pizza: Itthon sose, de néha előfordul, hogy eszek.
Jelenlegi kedvencem a són sült csirke ill. a chilis bab, de mindent meg tudok csinálni, ami beszerezhető alapanyagokból áll.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Megfáztam a hétvégén, de nem tudom mikor... tök szar, tegnap este óta fújom az orrom. És holnap Mérés labor, kötelező óra.

-
Hercooles
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Inverter az mi? Szted mennyit érdemes adni egy kábelért max?
-
parandroid
félisten
válasz
Hercooles
üzenetére
Nem, FDD kábel külön van - alaplapra is máshova kell dugni, tehát nem keverhető az IDE-vel. Márkák között általában nincs sok különbség, általában igaz a drágább jobb elv, de csak ésszerű határok és azonos árfekvésű üzletek között.
Re #3176: az nem buli, ahhoz üzemeltetési engedély kell, megfelelni szigorú feltételeknek, meg félni, hogy feltörik, meg mittomén. Arról nem is beszélve, hogy iskolától bizonyos távolságon belül ilyesmit nem is szabad üzemeltetni. Úgyhogy marad a lakás, aztán nyomjátok a haverokkal.
p
[Szerkesztve] -
Hercooles
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Beraknám a panel tövébe, ált. suli mellett lakom, szóval meggazdagodhatnék!

-
Hercooles
aktív tag
szuper off: nem volt dolgom még csőkábellel, van ezek közt valami különbség? ugyértem márkák között? Van olyan IDE-os ami egybe van az FDD-vel?

-
Hercooles
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Panelba gondoltam!

-
Hercooles
aktív tag
Szerintetek mennyibe kerülhet régi mortal1-2-3.. -as autómata? Tudjátok amik a vidámparkokban voltak/vannak? Amúgy milyen gép van azok mögött?
-
WN31RD
addikt
Erre való a Moderátort keresek! topic (Bővebben: link), a jövőben a hasonló kéréseket oda írd be.
Az említett topicot zártam. -
Kemper
csendes tag
Hali
Moderátornak akinek van egy kis felesleges ideje bezárhatná a topicom!Üzletek megköttettek!
Bővebben: link
Elöre is kösz! Üdv!
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ott van a válasz a hozzászólásban, amire válaszoltál.
p
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
láthatod, most is gyilkolni akar... mást nem akarok hozzátenni, mert szemétség lenne részemtől, különösen vele szemben...
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valami köcsög megkérte, hogy ne Killerman néven menjenek ki a cikkek. Szóval vannak ilyen hülyék..
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tanúvédelmi program.
Új arc, új nick. 
Persze killerman mára már történelem.
p
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
Most jöttem a temetőből és mélységesen fel vagyok háborodva. Kilopták a síron levő gyertyatartóból a kb. 400 Ft-os gyertyát, ami egy kis fém dobozkába volt. Nem a 400 Ft bosszant, mert bármennyit kiadnék érte, hanem az hogy lopták. A lopás eleve undorító dolog, de hogy egy elhunyt ember sírjáról vigyen el valaki valamit, az undorító.
Nem vagyok rosszindulatú, de kívánom annak a féregnek, hogy a saját sírjára rakja a tetvedék gyertyát. És ez már nem az első eset. Múltkor egy koszorút loptak el, ami tele volt orchideával (mondjuk az orchidea roppant drága növény).
Utálom az ilyen férgeket, pfúj. Meglátnám, tuti felgyújtanám a gyertájával együtt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Melyik részében? Mert elég sok változó volt megadva... (no megyek SG1-et nézni, már eléggé le vagyok maradva, majd jövök.)
-
Den
veterán
válasz
Dufresne
üzenetére
Igen ha egyéneket nézünk akkor nem lehet automatice hozzáadni mindenkinél 5 centit a szülőkhöz, de átlag magasságról beszéltünk és átlagban igaz hogy a gyerekek átlag öt centivel túlnövik a szüleiket. eben van genetika és táplálkozás is, a gének sok esetben csak a lehetőséget, a korlátokat adják meg, aztán hogy ebből mi lesz az a környezet, stb fügvénye is, lásd pl a különböző rákokra hajlamosító génváltozatok,amiknek megléte nem jelenti automatikusan hogy az illető biztos rákos is lesz. A magasságnövekedéshez sem elég nyilván a szükséges gén(ek) megléte, ha a szervezet a növekedési szakaszban nem kap meg mindent ami a plusz centikhez kell.
Ennél mélyebben nem mennék bele mert nem értek hozzá komolyabban csak aféle érdeklődő amatőr vagyok. Mindenesetre öcsém két gyerekén és a környezetemben lévő kisgyerekeken látom hogy hihetetlenül gyorsan fejlődnek, mindent korábban kezdenek (ülés állás járás stb...) mint kéne. -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Kanállal.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Majdnem... Szemüveg, sörhas stimmel. linuxos póló a melóhelyre (egy Deb és egy Linuxvilág), az egér mellett söröskorsóban tea (most épp Pina colada), a gép tetején max. cd-k, a ropi a fiókban van

-
Vérboci
addikt
Na ha már ilyen ''mindent magamról'' buli van, akkor:
Sörhas: Pocak nagyobb a kelleténél, de már dolgozom rajta
És különben sem sörtől van.
Linuxos póló: Mijaza linuksz???
Szemüveg: Van valahol egy 0,5-ös, távolbalátáshoz, de szinte soha nem hordom.
Sör: Folyadékoknak nincs helye a gép közelében. Nagyritkán azért előfordul...
Pizza a monitoron: Kajázni sem szabad gépezés közben. zsíros lesz a billentyű. A monitor tetején egy plüss teknős és egy plüss malac figyelget. -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal... 
-
Vallon
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Na nézzük csak:
sörhas: Hát izé. Nincs, de sajnos kockahas sincs.
Linuxos poló: Elvetemült microsoftos vagyok.
Szemüveg: Sas-szemem van.
Sör: Nincs helye a gép környékeén!!!!!!!!
Pizza: Nem szeretem, Mert egy időben azt ettem, de meguntam.
Alkoholt ritkán iszom. és kedvencem az UZO.
[Szerkesztve] -
Vallon
tag
válasz
parandroid
üzenetére
IGen? Ha ez a sztereotípia akkor húzok innen, de előbb megkérem Bash-t, hogy banoljon.
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Se szemüveg, se sörhas, se linuxos póló, alkoholt nem iszom, pizza-t pedig frissiben szoktam elfogyasztani. Ettől még természetesen kocka vagyok.
Magasságom átlagos, 6 feet. -
Dufresne
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én nem vagyok szemüveges és sörhasam sincs, igaz most éppen van egy doboz sör az asztalomon, meg egy üveg tequila, de csak a szülinapom miatt

-
Dufresne
addikt
Na jah, de ez az átlag 5 centi sokmindentől függ, nem csak a megelőző táplálkozási szokástól, ami mondjuk épp a hollandpknál elég jelentsen látszik.
Hiábal eszel te, meg előtted pár genberáció a családban bőséges és tápláló, meg mittomén milyen kajákat, ha akivel párosodsz, annak a genetikai állománya jóval alacsonyabb ( az alacsonyabb itt nem rendbeli különbséget jelent, teszem azt telepesekkel való kapcsolat, (telepesek, mint állatvilág))
akkor ha éppen az őp génjeiből örököl sokat az illető, akkor megint sok-sok generáció kell ahhoz a 210centihez
És itt lép be az elmaradott vs fejlődő vs fejlett országok ellentétei és, hogy a benne élők milyen étkezési szokásokat engedhetnek meg maguknak.
Nem beszélve arról, hogy a soakt számítógépező, ücsörgő egyedek görbe hát génekkel hiába adják tovább a 210centit 2100-ra, ha az a 210centi erőteljes S alak lemérése után jön ki....
Mindazonáltal természetesen a növekedés tapasztalható és általános dolog is, de nem ilyen messzemenő talán. -
válasz
ladybug
üzenetére
Miből gondoltad?
Sőt, ha még azt is leírom, h. 27 v.ok, de sokkal kevesebbnek nézek ki -többek közt a ''magasságom'' miatt?
peterkeT:
Hasam ugyan van (nem sör-, hanem ülőmunkát végzek, nem mozgok-), a szemüveg is stimmel, de Wim XP alól gépezem, ill. nem v.ok sörös/pizzás (előbbi vonatkozásában elég csupán e topikban visszaolvasnod)...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most megleptél.

Azt hittem egy magas, sportos fickó vagy. -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyire sajnos nem sikerült megtörni a tüzfalat. Sajnos csak a 80-as port megy ki. Ezért nem müxik az msn. Este ha lesz lelkierőm akkor összerakom a masinámat.

-
Den
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
visszafele nem igaz csak egy bizonyos mértékig. Nyilván az ősember nem egér méretű volt
, de mai szemmel baromi alacsony. Később se volt olyan intenzív a növekedés mert hát a táplálkozozás nem volt épp bőséges, ha megnézed a nagy délceg középkori lovagok páncéljai, mind elég alacsony. Az iparosodással gyorsult föl ez a folyamat. a 2100-ra jósolt 210 centi egyáltalán nem lehetetlen, bár nyilván van egy biológiai korlát, amint túl az ember ''konstrukciója'' nem tud nőni (egészségi problémák nélkül). -
ngabor2
nagyúr
teljesen szubjektív véleményeket várok, hogy mivel kössem le a gépem szabad idejét. jelenleg a find a drug fut (innen hallottam róla, ha nincs jobb ajánlat, akkor marad). Jelszót nem akarok törni, a seti@home saját meglátásom szerint hülyeség (szigorúan magánvélemény!). Klímaváltozás... talán, ha valóban van értelme. A FAD elég szimpatikusnak tűnik. Esetleg más, genetikai vagy gyógyászati, esetleg matematikai progi (prímszám keresése). Ha megy a gép, akkor a legritkább esetben van 1-2%-nál jobban kihasználva a proci. Memória is van viszonylag bőven, miért álljon kihasználatlanul...
-
parandroid
félisten
Ha egy generációt átlag 25 évnek veszek, akkor ez azt jelenti, hogy a 2100 körül születő gyerekek átlagos testmagassága 210cm lesz? A 2200-ban születőké pedig 230?
Kicsit nem túlzás ez? Számolhatunk visszafelé is. Akkor ezek szerint ezer éve (40 generáció) 200 cm-rel voltak kisebbek az emberek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: remélem jól számoltam, csak így fejben gyorsan végigszaladtam rajta...
Csak hogy békülékenyebb hangot üssek meg: az utóbbi 100 évre ez kétségtelenül igaz. Érdekes folyamat midenesetre, és nyilván az életkörülmények és a táplálkozás változásával függ össze.
p
[Szerkesztve] -
Den
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ez a tíz centi egyrészt a természetes magasságnövekedés, minden generáció általag 5 centivel magasabb az előzőnél, másrészt a bőséges sokoldaló táplálék miatt van
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Bizony, okosék szerint a szennyezett levegő miatt van. Hogy mi a konkrét összefüggés, vagy igaz-e, az kizárt dolog, mert nem tudom.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos azért, mert rám is jó(azért van akkora választék).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jó , befejezem a viccelődést, mindenesetre ledöbbentem , na.
(Hiába, amit a családjában megszok az ember, azt vetítheti ki esetlegesen általánosnak. )
Egyébként nagyon helyes, hogy vannak magas pasik, van(vagyis inkább volt) honnét válogatnom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem csak azt jelenti, bár nálam majdnem ugyan az. Bár ebben az 5 napban volt összesen vagy 2, mikor a szolgáltató ''újraindította'' a rendszert, és mivel grafikus bejelentkezés van, ezért addig szépen állta a net

Most is ilyesmi ping-statisztika van:
20 packets transmitted, 18 packets received, 10% packet loss
round-trip min/avg/max = 671.1/1446.0/3238.4 ms
nem túl szép, kb. 3 órája még 5-9ms volt
Remélem nem találja ki megint az újraindítást, mert csúnyát fogok gondolni.
Egy kósza gondolatként felvetődött bennem, hogy lenne-e értelme az IPv6-ot ajánlani neki? Vagy az átállás nagyon bonyolult rá, minden az IPv4-re van felkészítve? -
parandroid
félisten
Viszont 42-es cipőt mindig, mindenhol kapok. Ez az a méret, amiből mindig a legnagyobb választék van. Amúgy az én korosztályomban ez a magasság és ez a cipőméret is normálisnak számított, ezek a mai suhancok nőnek csak 190 centi magasra és élnek ilyen nagy lábon. 20-25 éve még a 42-es láb is nagynak számított, és az átlagmagasság is vagy 10 centivel kevesebb volt.
p -
Bocsánatot kívánok, h. beleszólok, de az uptime nem a neten töltött időt jelenti?
Egyébként a lábbeli méretem 41-es -168 centi magassághoz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
14 éves koromban is már 40es lábam volt. Szal mifelénk otthona női lábméretek 39-41esek, szal ez nálunk nem nagy

Egyébként meg , mint írtam, a 180 centit valamin el kell cipelni
Egyébként ami miatt furcsálltam,: általában úgy vettem észre, hogy a férfiak jó részének 43-44-45s lába van.
42 az olyan kicsi
Nekem fura
[Szerkesztve] -
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az enyém is töléletes, 9-9,5-es cipőim vannak, bár nem nagyon hordom őket.

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Férfi létedre elég kicsi lábad van

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor ha éppen az őp génjeiből örököl sokat az illető, akkor megint sok-sok generáció kell ahhoz a 210centihez
Nem. 9 1/2-es.(és ha jól tudom ez a férfi méret 9 1/2)