Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Minek kéne nagyobb? Krumplit akarsz rakni, vagy mit?

Peli: ne csábíts még te is...
''Szerencsére'' pillanatnyilag szűkösen elég a pénz egyik hónapról a másikra is, és jöna második gyerek, úgyhogy viszonylag könnyen ellenállok az ilyen fajta kísértéseknek. Ahogy apósom szokta mondani: ''Majd ha egy havi fizetésemből kijön, akkor veszek egyet.'' 
p
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát nem egy nagy kertrész. Kb arra elég , hogy a a kutya elszaladgáljon benne.
Én amit kinéztem, nem is pesti, szép is, stb. Csak túla nagy, cserébe viszont új:
Bővebben: link
MAGLÓD-KLENOVÁN (új negyedben)400m2-es önálló kerítéssel leválasztott telken, 99,28m2-es+32m2-es lambériázott fedett terasz, 4 szobás, amerikai típusú iker ház fél kulcsrakészen, szeptemberi átadással eladó. Építése:30-as Porotherm tégla,OTÉK szabványainak megfelelő szigeteléssel, fafödém szerkezet, Bramac cserépfedéssel, fűtése:gáz-cirkó.
Helységei:2x14m2-es 1X10,5m2-es szoba+nappali,étkező-konyha, előszoba, közlekedő, kamra, wc, fürdő-wc.
A burkolatokat, falszíneket a Vevők igényei alapján alakítják ki!
Kulcsrakész ára:17,5M
Mondom az az egy bajom, hogy nagy, lehetne 60nm-es és olcsóbb kb 2-3 millával
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha esetleg, netán vmikor úgy gondolod h 944et veszel, szólj, emrt igen sok kellemetlenségtől megkímélhetlek a tanácsaimmal, tekintve h végigjárom a 944 pokol minden bugyrát.

-
PeliScan
addikt
Pl ilyesmire gondoltam.
Családi ház és lakóház
feladás dátuma: 2005-09-06
III. Jó fekvésű saroktelken, csendes mellékutcában lévő 2,5 szobás, 60nm-es házrész utcára néző, D-i tájolású ablakokkal eladó. Roppant világos a lakás, mely egyébként felújítandó. Mintegy 200nm saját kertrésszel és gépkocsi beállóval rendelkezik. Irányára: 12,5 MFt. Érdeklődni lehet ***** ********tól a 06-30/***********-es telefonszámon!
ár: 12.500.000 Ft
ház/lakás alapterülete: 60
telek területe: 200
ladybug > bizony, komoly filozófiám a használtan vásárlás. laptopot, fényképezőt, sz.gépet, mobilt, autót... és majd lakást is. -
net84
őstag
hát ez az! az én fizetésem max decemberben rúg 80ezer fölé (nettó) Ha azt számolom, hogy az egész fizetésem a hitel törlesztésre fordítom, akkor sem élünk meg ketten a párommal az Ő fizetéséből... és még nem fizettünk rezsit.
De a vidéki dologban van valami... A gáz az, hogy a környező falvakban nem nevezhető olcsonak a telek, amin meg van egy régi ház (és a villanyon és vizen kívül nincs bekötve semmi), mire eldózerolják és újra beépíthetővé válik a telek, arra árban egy normális frissen parcellázott építési telekkel lesz egyenértékű...
és akkor nem pattognak a szomszédok, hogy szombat vasárnap megy a betonkeverő, meg építem a házam... -
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem is ez a szívem csücske, de épp azért nem lesz sose ilyenem, amit te átélsz vele...
Kár hogy minap nem voltál fent amúgy, Integrával pont erről beszélgettünk: Bővebben: link. Most már még inkább érdekel, úgyhogy csináld azt a blogot!
p -
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
944 természetesen, 911 az végtelen pénz. (nekem kevésébé is tetszik szerencsére)
-
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Fotóblogot szeretnék már vagy egy éve, de sajnos nem hogy erre, de fingani sincs időm.
Meg kell keresni a napi porschére valót. 
Szvsz egy békásmegyeri, nem lakótelepi lakás/ház/házrész talán még az elérhető árkategória, és mégsem falu még. Legalábbis én majd 3-4-5 év múlva vhol arrafelé képzelem el hogy veszek még elfogadható törlesztésű hitelből egy még elfogadhatóan lepusztult házikót, amit majd az évek során fel lehet újítani. -
válasz
parandroid
üzenetére
Ezért szeretnék már egyéni avatart... Egy szemüveges papírzacskót...

-
erdeya
senior tag
tetszik a párhuzam a sulinettel...
Van benne valami amit mondsz
Az a nem mindegy ráadásul, hogy a 15 millás hitelt 30 évre felveszem, akkor közel a dupláját fizetem vissza. 30 év alatt a házikó értéke a nullával lesz egyenlő. 30 évig 80 ezres lakbért fizetek a saját házamban, 30 évig rettegek, hogy jövő hónapban is lesz-e 80 ezer forintom. Úristen... ki az aki ma meg merné mondani, hogy akár csak jövő ilyenkor lesz-e állása
tildy: Országon belül nagyon nagy különbségek vannak. Egy győri panel árából valahol az alföldön palotát lehet venni. De mit tegyek. A magyar ember már csak ilyen röghöz kötött. Győr és 20 kilométeres vonzáskörzete a maximum...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Őszintén szólva figyelmetlen voltam, és abban a hiszemben írtam a hozzászólást, hogy VladimirR-nek megy (zacskó-zacskó). Miután elküldtem, akkor láttam, hogy te vagy, de gondoltam nagyon nem ment mellé, maradhat.

Persze feltűnhetett volna, hogy nincs benne Bővebben: link .
p
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mondod, h. belátsz a papírzacskó mögé???

Amennyiben mégis így volna, lécci ne terjeszd a hírt itt a Ph!-n...
Szeretném az anonimitásom megőrizni...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
inkabb igyal, az legalabb meglatszik rajtad'' - poen
olyan esetkeben hasznaljuk, mint pl.:
-mit csinalsz?
-tanulok
-inkabb igyal, az legalabb meglatszik rajtad
utalva ezzel a jelenlegi cselekves kvazi ertelmetlensegere, eredmenyessegenek valoszinutlensegere, s a kilatastalan helyzetre -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt ne mondd, hogy normális ember lett belőled. Nézz magadra.

Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy a paneltől van.
p -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem semmi bajoma panellal. Csak nekem ne kelljen benne lakni. (egyébként meg a panel nekem hangyabolynak tűnik. Nem jó).
Jobb szeretem, ha alakásból kiemhetek a saját udvarmba, napozhatok, és szedhetema fáról a gyümölcsöt.
Hogy adorka kutyáról ne is beszéljek... -
válasz
parandroid
üzenetére
Ne tessék bántani a panelokat!!!

Jómagam panelgyerek vónék, semmi kivetnivalót nem találok ebben a létformában!
Sőt! U.azt eszem, mint a nempanelok!!!
Na jó, ha gondolkodom rajta, találok, de ez megvolna nempanelként is...
-
parandroid
félisten
Nekem történetesen ez 35 km-t jelent(ett eddig). Kedvesemnek olyan 25-öt. A még használható autó pedig első körben egy Skoda Favorit volt, akkor 430k-ért. Most már ennél jóval olcsóbb, igaz közben ezek az autók 5-6 évvel idősebbek... A jogosítvány hiánya egy fájóbb kérdés sajnos.
p -
net84
őstag
az elöttem szólók jól mondták... az tudja felvenni, akinek egyébként nincs sok szüksége rá...
nekem arra sincs pénzem, hogy telket vegyek. Az építkezés már egy kicsit egyszerűbb lenne. Olcsón lenne alapanyag, apósom festő-kőműves...
Közmő nélkül egy telek 0,5-3milla. A közmőves telkek 2,3 millától felfelé... Ha a telekre veszek fel kölcsönt, akkor nem lesz miből építkezni.
Fészekrako ugyanolyan mint a sulinet! Egyiket sem tudom igénybe venni. Előbbit azért, mert nem tudnám fizetni a részletet, utóbbit meg azért, mert nincs miből leírnom...
Szo*pás ez az ország... -
erdeya
senior tag
Van lakáshozjutós dühöngős topik? Mert akkor átvonulok...
peterkeT: Mi az a várostól nem messze? 30 km-en belül nincs normális árú és normális ház. Nameg akkor még vegek autót is? Jogsim sincs, arra se tellett sose. A még használható autó szvsz az albérlettel egyenértékű. Csak a pénzt viszi nem engem
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A megoldás egy kis házikó valahol nem messze a várostól meg családban lévő felnőttenként egy-egy használható autó. Ezt a fent említett összeg feléből bőven megúszod, és értelemszerűen a hitel törlesztőrészlete is kevesebb. És hidd el nekem, napi 2x 30-45 perc autókázás manapság teljesen normális és elviselhető...
Ja, és jó esetben 20 év múlva kifizeted...
A másik lehetőség egyébként riasztóbb, szintén az imént említett összeg feléből veszel egy 10. emeleti panellakást, helyijárattal jársz mindenhova és beleőrülsz a szomszédokba meg a bezártságba. Persze van olyan, aki jobban bírja, nekem az első jött be.
p -
-
-
erdeya
senior tag
Házat kellene építeni...
Kilátástalan a helyzetem
Telek nyóc, házicskó 12 milla =20 misi.
Fészekrakó szarság max 15 és akkor havi 100 a törlesztés. Van ebben az országban aki ezt tudja finanszírozni???
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Jaja, feljött lábon végülis, a szerelőbácsinál csekély 190e-t hagytam. Csak kiköhögtem vhogy, de gondoltam, legalább jó lesz most a kocsi. Hehe.
A motor jól megy - adddig amíg el nem érem a bűvös 4000 percenkénti fordulatszámot, mert a fölött úgy füstöl, mint 2-3 kétütemű trabant egyszerre. Ha 4000 fölé megyek, mindenki elkezd villogni, azt gondolván h kigyulladt a kocsi.
Itt pesten azt mondják, h motorgenerál, kb 150e, vidéki szerelőm megelégedne egy szelepszárszimering cserével, ami 30e. Én meg titkon reménykedem benne h a füstölés nagyrészt annak köszönhető h állati öreg az olaj, teszek bele vmi sűrűbbet és jobbat, talán javul. Aztán a váltó nem vált fel az utolsó fokoztaba, csak 5500rpm fölött. Szal vagy 70ig autózok, vagy 120 körül. Erre a gyógyírt itt pesten 200e fölött mérnék, mosonmagyaróváron elvielg lehet h meg lesz pártíze-ből.
Ez még hagyján lett volna, de tegnap este kilazulhatott egy váltóolaj-cső (Bővebben: link) és elfolyt az összes, szal most megint mozgásképtelen. Nem szeret engem ez a kis kurva.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel sem tiv83us sem én nem vagyunk állampolgárok (még), ezért nem szavazhattunk. tiv még egyébként is pelenkás korszakban van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
De jó volt újra játszani, 4-5 hónap után.
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Bizony, gyorsan le is mirroroztam az egész tárhelyet, amikor megtaláltam, és eltettem az unokáknak.

'Látjátok, gyerekek, Zalalövőn megyünk át, itt található a Nyina Vasziljeva MgTSz telephelye, aminek teljes kollektívája olvasta a 90-es évek forduláján a Commodore Világot.'
p -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azok a regi szep idok /nagy sohaj.../. Holvan mar az a jo gyerekkor?

-
parandroid
félisten
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ezt szívd magadba, ez a kultúra!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mihről becél maga?1 olyanoom nincs.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére

576 Kon*ol. -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Errol eszembe jutott 1 ujsag neve.
-
parandroid
félisten
Höhö, egy vidámabb évforduló: ma vagyok 576 napos a PH!-n.
Végre egy szép kerek szám.
p -
(Kolombusz)
veterán
jó reggelt minden off függő ph-s barátomnak!
Szeptember 11. Már négy éve volt.
F*sz terroristák, ha keménykedni akarnak, akkor öljék meg Busht, de miért sok ezer ártatlant ölnek meg?
Láttam NYC-ben a halottak névtábláit, rettenetesen hosszú.
MOD:
tényleg légiós moderátorok, Bash és tiv83us!
Ti kire szavaztatok, ha nem titok?
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Tegnap este ment nálunk a farenheit 9/11 eléggé felzaklató volt számomra, Amilyen ez a Bush
.A miket nyilatkozik...normálisabb országokba (francia, norvégia,svédek )ilyen még véletlken se fordulna elő.
meg ez a mostani New Orleans-i eset is ..
, nehogy már kimagyarázzam magát belőle.
Ráadásul a vizsgálóbizottság feje kicsoda Hát Bush.
Eltudjátok képzelni kiderülhet eolyan hogy a bizottság elnöke a feleőse annak amit vizsgál
REndesen bohóckodás az egész.
Még ami Ambrus Attilánkat gúnyolják hogy itt mit csinált (vagyis hát azt ahogy elkapta a rendőrség, de legalább az igazi tettest kapták el -ott ez soha nem fog megtörténni.Keresnek vmi bűnbakot az lemond & kap néhány millió $.
Arra meg rájöttem miért lehet mindenhol az USA-ról szóló dolgokba botlani.
Mert van kamera , fényképezögép ( ezek az ezközök ráadásul olcsók is) tudják rögzíteni az eseményeket. Pl. egy nigériai, szudáni, dél-afrikai mészárlást nem tudnakmivel rögzíteni nem lehet dokumentálni nincs mit bemutatni a pl. CNN-ben csak elhangzik hogy mészárlás történt hozzáfűznek még 1-2 dolgot és el van intézve.Pedig elképzelhető hogy ilyen helyeket is van legalább akkora mértékű halal mint most az usa-ban.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
![[kép] [kép]](http://www.harmonet.hu/filagoria/cikkimages/gyertya21103.jpg)
Emlékezzünk rájuk.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Látom, érted az egész lényegét...
Csak azt nem tudom, ilyeneket miért kell beírni. Akár meg is tarthatnád magadnak az ilyen megjegyzéseket.
Nekem pl nem az jut eszembe erről, hogy kik és miért, hanem azok a szerencsétlenek, akik ott haltak meg.
Na mindegy...
Engem inkább sokkolt, mint meglepett anno.
Persze, erre most majd lehet mondani, hányan halnak meg naponta máshol. -
Sianis
addikt

-
Sanya
nagyúr
gyújtsunk gyertyát azokért az áldozatokért, akik a repülőgépek pilótafülkéjében lelték halálukat, mikor véletlenül, és nemdirekt nekirepültek az ikertornyoknak.
amúgy azóta sem tisztázódott minden, most vagy összeesküvés elméletnek hiszel, vagy a bin laden féle terrornak, vagy egy köztest válaszolsz.
igaz engem is meglepett a ténye a pukkanásnak -
tiv83us
veterán
![[kép] [kép]](http://www.jerseycityonline.com/wtc/wtc_photos/i-2454.jpg)
9/11 -
Kidus
őstag
15 óra utazás? Ilyen messze kell menni? És mire fel kell ilyen korán ott lenni?
Bár az én hetem sem lesz egyszerű, fél 7-kor indulok reggel, majd fél 6-ig bent leszek, és este 7-re érek haza minden nap, egészen péntekig. Fain lesz
( Nekem is meglesz a 15 óra utazás, de legalább csak 45 óra meló ) -
Bash
őstag
Én meg újra itthon, e heti summárum:
60 óra munka, 15 óra utazás, 0 óra szórakozás
Na persze nem sokáig élvezhetem a hétvégét, hétfő reggel 5-kor indulás megint. Éppen elég az időm arra, hogy kimossam a ruháim, meg beszerezzek némi élelmet.
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
''Es mi az oka, hogy ilyen koran kelo lettel?''
Csak neked elárulom... randim van reggelenként
Asszem ez a ''nem csinálok kávét'' nem fog menni, naon nem tudom összeszedni magam.
Éljen a kani, imádom, megint összesz*rta magát, minden reggel össze kell tenni lassan. És ki más ugye... tudnám, mi a baja, na mindegy, még pár ilyen, és talán meg tudom fűzni az illetékest, hogy rendet rakjunk a serveren, meg ilyen apróságok. Ahh, már most kezdek ideges lenni, tényleg jót fog tenni az a kávé. -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
dinka

Amúgy szépjóreggelt mindenkinek. Én se vagyok normális, életemben nem keltem vasárnap reggel fél 7-kor, max ilyenkor feküdtem... de ennek vége
Ma is leszokok a cigiről. Hm... kíváncsi vagyok, meddig fog menni. Kezdem azzal, hogy nem csinálok kávét. Bár akkor lehet, hogy elalszom. Nah, ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik
-
VladimirR
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
uj ertelmet ka a ''baszdmeg azt a rohadt gepet'' mondat
-
MarKoo
addikt
Amikor mutatták leestem a székemről. Sőt még annál is lentebb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Hehejj összeraktam anyámék gépét

ÍGy cirka 4 olyan gép van(egy notebook, a nagy gépem, a hugi gépe veszprémben, és anyámék gépe), ja nem talán 5 (párom ajándékba kapott egyet tőlem annak idején), amit én finanszíroztam össze.
Úgy látszik a sempron szereti ez az asus lap, egyeloőre egész szépen futogat.
Szal most happy vagyok. -
MarKoo
addikt
Felháborító. Ezért laggzott a game.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
hmm, kubikoltam reggel, csak nem emiatt nem megy a net rendesen?
-
-
_az
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
görög mézes joghurt után nem akarnál olyat enni...
-
Agostino
addikt
Hmm érdekes. Firefox végtelen ciklust gyártott a belépésből, de Explorer rendes gyerek volt és beengedett
Hi all.
Egész nap nem akar menni a net rendesen, meg most bökte ki egy haverom, hogy neki sem az igazi, 40k val jönnek max lefele a cuccok, belassult az egész. (Mindkettőnknek 1mbites adslje van)
Nem tudja valaki mi a helyzet? Jár más is hasonló cipőben?
-
-
_az
senior tag
görög joghurtot eszem magyar akácmézzel

jó párosítás. ezek után a mézesmüzlis sktivia bekaphassa
-
parandroid
félisten
-
BosX
aktív tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
vlahol nekem az írásjelek tudatalatt az írott szöveg élő beszédre utaló jelei, úgy olvasok, hogy magamban megjelenik a hangsúly.
Egy kijelentő mondatot felkiáltójellel (ráadásul mindegyik mondatot)) olyan mintha mind1 mondat végén elhúzná a mondandód, ezért zavaró.
Egy ilyen
meg ezerszer figyelemfelkeltőbb. Akár 1 darab is
Meg igaza van Integrának, nem túl egészséges...
Sok emebrnél láttam már ezt, nem csak egynél itt a PH-n...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Thermalright Assassin X 120 V2
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

''Szerencsére'' pillanatnyilag szűkösen elég a pénz egyik hónapról a másikra is, és jöna második gyerek, úgyhogy viszonylag könnyen ellenállok az ilyen fajta kísértéseknek. Ahogy apósom szokta mondani: ''Majd ha egy havi fizetésemből kijön, akkor veszek egyet.'' 
![[kép] [kép]](http://www.ingatlan.expressz.hu/img/0/0/1/big_1131001_1.jpg)

, nehogy már kimagyarázzam magát belőle.