Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Bocsi, nem beleszólni szeretnék, de véletlenül én is felfigyeltem erre a kérésre.
Bővebben: link
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vkinek megigertem, hogy felveszem a Villam Sakeaspeare: Sok muhod semmirt cinu orekervenyu szomorujatekto az televizos alkalmazasbul.
Na szovla tegnap megesetta dolog a Dunna-bol:- )))
Aki tugya kinek igertem, netan koll nekije az jelenkezzen nalam a boenyuvajuknal!!!
udv
neduddki
p.s. :- ))) -
ngabor2
nagyúr
Nem is gondoltam volna, hogy egy labor életét ennyire meg bírja bénítani egy vízszünet. Gyakorlatilag semmit nem tudunk csinálni, mert mindenhez a rotabepárló kellene, ami vízhűtéses. A diklór-metán gőzét meg ''valami miatt'' nem szívesen eregetném le a vákuumgépházig, legalábbis nem mindet, mert így is jut oda bőven.
-
VladimirR
nagyúr
es termeszetesen csak azutan, hogy megitta mas soret
egyebkent bocs mindenkitol, hogy olyan hamar kidoltem, de eleg szar volt a hangulatom, kozerzetem, s ez ranyomta bely7eget az egesz estere
megegyszer elnezest
anulu: Bővebben: link -
anulu
félisten
hogy Tharr játszadozna el annak a lelkével, aki széttúrta az utcára, lomtalanításhoz kirakott dolgainkat! jóapámmal szelektálva kiraktuk a fémeket/papírokat/stb, erre valami tökarcú széttúrta az egészet!
napok óta járkálnak errefelé ''hiénák'', és elkérik a fémet, meg akármit. ezzel nincs is baj. a cuccot ma azért raktuk ki, mert holnap viszik el, de ma - úgy tűnt, hogy - senki nincs itthon, és eszük helyére se jusson, hogy utat törnek a kutyánk mellett, és az udvarból viszik el. ezek után most hazaértem, és látom, hogy össze van b@szva az egész!
rohadjanak meg!!!!

bocs mindenkitől, hogy ide írtam, de a fáradt gőz kiengedős topicot nem találtam...
-
-
Kidus
őstag
Még valami..
A párkapcsolat a szerelemről, és szeretetről szól, ez pedig összetartozást jelent.
Nem osztozkodást, enyém-tied megkülönböztetést, és nem egymás igényeinek lesz*rását, hanem épp a figyelmet, törődést. Ha ez nincs meg, az az igazán gyanús. 7 év után félni a kötődéstől? Eddig mi volt, tán lakótársi viszony? ( Hozzáteszem, még ott is kialakul ennyi idő után valamiféle kötődés. ) So, nekem ezek szerint kicsit mást jelent szeretni valakit, mást jelent a jó kapcsolat, mást a boldogság. Nem is tudom, ez az egész valahogy meglep, hogy valakinek ez így ''vihető'', és lát benne értelmet. De talán túl sokat beszélek. Abba is hagyom, véletlenül sem akarnék beleszólni, befolyásolni, csak tildy sorait olvasva kikívánkozott belőlem a mély döbbenet. -
Sipi
addikt
A táblázathoz:
Sörhas: nincs. Sőt, elkezdett kockásodni a pimasz.
Linuxos poló: van kettő Linuxvilágos. Nem vettem, kaptam.
Szemüveg: volt, nem hordom, le vele! Inkább vaksizok.
Sör: naná!
Pizza : megesik.
Sipi -
ngabor2
nagyúr
Én (még) nem élek semmilyen párkapcsolatban, pedig ideje lenne már. Egy kicsit tartok tőle, de úgy vagyok vele, hogy majdcsak kialakul. Nem vagyok egy romantikus típus, úgyhogy a pártalálás is elég érdekes lesz...
-
Azazello-
senior tag
3 ev egyutteles utan szetmentunk, a kocsi az ove lett, a mi a lakasban volt (alberlet) az ove lett, es nekem maradt 250ezer hitel amit kozosen vettunk fel... ez a hatranya a kozoskodesnek.
ettol fuggetlenul a mostani baranommel kulon elunk (mert nincs hol laknunk egyutt) es megis kozos kasszan vagyunk. es hogy miert mukodik megis? mert mind a ketten szarunk a penzre... ha valaki akar valamit akkor megveszi... ha nalam van eppen penz es tudom, hogy szeretne valamit akkor megveszem neki es forditva. lehet ezt igy is am..
-
Szalma
őstag
(Félelem a kötődéstől..? Nagyra nőtt egó -> félelem a saját elvárásaitól. Hogy nem tudják viszonozni azon a szinten, amit ő elvár. Amíg van elvárás, nincs kötődés. Az igazi kötődés egyoldalú és önzetlen... Az ''én'' teljes elnyomása jellemzi. Az, amit nem szeretsz: önfeladás. Mert Te ezt annak éled meg...
)
Szeretettel:
Szalma -
divot
veterán
Szerintem meg az első lezárható dobozka megjelenésével a kapcsolat elindul szép lassan az enyészet felé. (Vagy viharos sebességgel, a pár mentalitásától függően.) Ha valami nem az enyém, akkor nem az, és kész. Ezért nem olvasom el a kedvesem levelét, mert nem nekem írták, sms-ét hasonló okból, íméljeit szintén, sőt, itt van egy dobozban a 16-éves korától a találkozásunkig írt naplója, amiben benne vannak az engem megelőző pasijai yól, ezért ha épp az önsanyargatás mocsarában szeretnék dagonyázni, csak elő kéne vennem őket, és olvasgatni naphosszat, amíg csak ki nem vetném magam az ötödikről.
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Szerintem ilyen eccerű az egész. -
ipgirl
tag
a pénzügyek nálunk is így zajlanak. Csak nálunk picit fordítva működik a dolog. Mert ha veszünk valamit /pl. 2 joghurtot/ és én megeszem az enyémet, ő meg nem, de én másnap megenném az övét, akkor sem eszem meg, mert az az övé. Ezek után, pedig ő veszekedik rám, hogy miért nem ettem meg, és hogy fejezzem be azt, hogy ''az a tiéd, ez az enyém''..stb.
Hát nem irigylem a helyzeted, de lezárható dobozka nem is olyan rossz ötlet... -
tildy
nagyúr
ladybug te mint ilyen jártas emebr: miért félnek az emberek kötődéstől? Miért félhetnek? Szerinted ez mivel függ össze?
-
ladybug
őstag
Alapvetően most is közösködtök. És működik, akkor meg?
De ez paranoia. Nem szabad így félni a jövőtől.
És mi az, hogy a mának él. Egy felnőtt ember ezt egy kor után nem teheti meg. Egyszerűen kell venni a fáradtságot, az önzőséget félretenni, és egy 6 éves kapcsolattal a hátam mögött már tervezni is együtt. Nézd, ha te nem igényled, hogy komolyabb legyen köztetek ez a kötődés, akkor rendben. És nem követelőzni kell, hanem megbeszélni. De ha ő nem partner ebben, akkor sosem lesz az.
Egyszerűen fél a kötődéstól, és bár hiába vagytok már x éve együtt, ő ezt nem érzi kötődésnek. -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Albérlet felét, kaja felét, rezsi felét, amit épp venni kell dolgok, annak a felét. A kocsit teljes egészében.(benzin, biztosítás, stb).
Én terveznék közös jövőt, de ő carpe diem tipusú ember. Szerinte felesleges tervezni. ÉS fél, hogy ha közösködünk, akkor ha valami gond van és szétmegyünk, akkor nem fogunk tudni megegyezni.. íPedig ez szerintme hüyleség
Nem vagyok olyan ember, aki sokáig tudna haragudni rá, vagy, hogy követelném a jussom... -
Szalma
őstag
(Nagyon furcsa nekünk egy párkapcsolatban a ''te kajád/én kajám'' megkülönböztetés... Esetleg a külön kasszát meg tudjuk érteni, de már az is elég homályos... A nők köztudottan jobban bánnak a pénzzel...
)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: A másik kívánságának a ''semmibe vétele'' is furcsa...
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ez inkább a ''leszarom a másikat, úgyis megúszom, ha szépen nézek'' felfogás, nincs tekintettel rád, csak magára, én megmondanám neki, hogy lóf*sz a seggébe, bár ahogy már más is mondotta volt vala, nem is laknék szívesen együtt ilyennel, nem is bírnám sokáig. Ez valahogy olyan elcseszettnek tűnik nekem, az egyik fél azt csinál, amit akar, és nem érdekli, hogy a másik meg szív, és hogy mien rossz neki. Ráadásul párkapcsolat. Na mindegy, hagyjuk, felhúztam magam.
-
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Én se bírom megállni, hogy ne nyomjam ki a pattanásait, ne kapirgáljam a hátát. Akkor én is szakemberre szorulok? Na mindegy hülyék vagyunk mindketten... (Egyébként más kajájához sosem nyúl.. Itt volt hugi egy hónapot, külön volt kajszija, ahhoz hozzá sem nyúlt! Csak az enyémhez..Vagyis, miénkhez, de ..(de én szeretek pár dolgot magaménak tudni..)Szal az enyémhez))
Nade legyen a téma hanyagolva most
Ma találtam rá erre, nem piskóta: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Az is lehet ám, hogy óránként egy feke lyuk manifesztálódik a hűtőszekrényben.

Egyébbként tényleg pofátlanság a másik kaját teljesen felzabálni, föleg ,hogy elvileg jóba is vagyok vele, meg egy háztartásban élek vele.
Én utoljára koliban zsákmányoltam más hűtőjéből, kajatárjából kosztot, de akkor se mindent, meg általában attól aki, ha kapott otthonról sok kosztot akkor minket meg se kinált, mondjuk almássütiből, de jóizűen eszegette előttünk.
#3259 Tildy: Persze elhinném, ha mondjuk 6 éves lenne. De nehogy már egy felnőtt ember ne tudja megállni, hogy megegye az ami más-é. Mindig.
Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Nem tudom mi lehet a háttérben, de jó dolog.
Lehet, hogy mivel elég sok közösségi téma is fut, ezért a google sok oldalt dob a Ph!-ról is.
Meg ne feledjük el, hogy 1 év alatt duplájára nőtt a regisztrált tagok száma.
Tildy: A második linken vannak kicsi ládikák. De van egy jobb ötletem vegyen magának egy hűtőt, a tiedre meg tegyél egy jó nagy lakatot. Pl.:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ehhehe
Azért páncélszekrény nem szükséges. Csak valami kulccsal, lakattal zárható , kis , max 20*20cm-es doboz.
--------------------------------------------------------------------
Divot: csak kicsit elegem lett abból, hogy én mindent emgtennék érte, ő meg értem.. Hát nem is tudom. Persze ''családi féeszeknek'', biztos pontnak jó vagyok... Nameg bújni... Csak kicsit úgy érzem , nem értékel engem.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Itt biztos adnak neked lakatot: Bővebben: link
Kis ládikák: Bővebben: link; Bővebben: link -
Achill3uS
nagyúr
Srácok, nektek is feltűnt hogy az utóbbi időben egyre több hölgy fórumozó társunk lett? mi lehet ennek az oka? az eddigi tagok beregeltették b.nőiket vagy valami más áll a háttérben?

-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lesz legnagyobb kokca verseny is?

-
tildy
nagyúr
Megmondtam(csúnyább kifejezéssel, mégpedig, hogy ez , hogy hozzányúl ez gec*ség)
Hasztalan.
Nem is tudom mit csináljak
Sebaj, lehet elköltözök hamarosan, meglátom fog -e könyörögni, hogy....
--------------------------------------------------
NA ha már így kitomboltam magam, megyek csinálok sajttal töltött pulykát, ha még van. Ugyanis azt sütni kell, magyarul foglalkozni vele, forgatni , stb.. Ez idő mire kész van, és az ilyesmit nem komálja, szal szerintem abból van még
Jól gondoltam. Ami nicns készen kaja, amit sütni főzni kell, abból mindig van még...
[Szerkesztve] -
peterkeT utólagos engedelmével készítettem egy kis táblázatot a Ph!-s adatlap kiegészítő adataival -Bővebben: link (bocs a modemesektől -a kép mérete 199 kB
).
Amennyiben v.kinek valamilyen adatát hibásan írtam volna be a táblázatba, bocsánatot kívánok érte...
Most nézem csak, de bunkó v.ok... Magam tettem előre... Bocsika...
Mentségemre legyen mondva, a topikban előrehaladva jegyeztem fel az
adatokat...
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Vesztegetés, zsarolás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha megeszi a sajtodat, lemegy a boltba pl. Nem hiszem, hogy nem lehetne megoldani, ennyit az ember megtesz a párjáért, ha még ennyit sem ( bár a kérésed tiszteletben tartásának a hiánya is elég érdekes számomra ), akkor az elég nagy baj.
Ha meg téged hibáztat, mert befal valamit, amiről tudja, hogy nem jó neki, de mégis megeszi, csak hogy kajáljon megint, akkor az megint csak gond.
Nem tudok erre mást mondani, érdekesen mennek felétek az ilyen dolgok
-
tildy
nagyúr
Mert finnyás vagyok kaja ügyben. Neki van mindenféle pizza, paradicsom, uborka, paprika, tavaszi felvágott,zöldségkeverék , husika a fagyasztóban stb.
Én az ilyen bolti pizzáért nem rajongok, a tavaszi züldségesért szintén nem. egyen a szalmámiból, sajtból én nem bánom, de ne arra érjek haza, hogy mind eltűnt . Legalább a fele megmaradhatna
Nagyn fasza ám úgy hazaérni a munkából, hogy a másnapi reggelidnek hűlt helye
A kaják jó része pedig közös.
-------------------------------------------------------------------------------------
Most már értem miért nincs soha semmi náluk otthon a hűtőben. Akármikor leutaztunk hozzájuk, ott is ugyanez volt, szinte tök üres volt a hűtő (pedig ott nem is tudta kikajálni, hiszen velem jött haza!). Szvsz a nevelés az oka
-------------------------------------------------------------------------------------
Én ahhoz vagyok szokva, hogy benézek a hűtőbe is válogathatok a kaják közül, mit egyek. Ezt itt nem tudom kivitelezni, hiszen még az az egy , ami ott van, annak is hűlt helye. Nem is tudom mi legyen.
------------------------------------------------------------------------------------
Na szal tud valaki lakatos ládikót?
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Igen a sajtom eltűnésére nagyon hárplis vagyok. Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, hogy abban a tudatban, hogy van otthon mindenféle földi jó kaja a hűtőben, így mennétek haza, azt mikro hazaértetek semmit nem találnátok a hűtőben

Nem sok iyeyn különbejáratú kajám van, próbálkoztam már úgy is, hogy neki is vettem sajtot, meg magamnak is, direkt mondtam ne egyen belőle, azt látom 2 nap után, hogy az övé már nincs meg, az enyém meg vészesen fogy. Mivel elég finnyás vagyok kaja ügyben, csak ez a két kaja , amihez mondom, hogy ne nyúljon hozzá, mert az enyém. Midnen másból nyugodtan ehet. Volt neki sajttal töltött pulyka is a hűtőben, meg ubisali is, meg 4 ksi csomag pizza , amit meg lehet csinálni.(azt meg is ette egy nap alatt..)
2.egyél olyant amit ő nem szeret: nem megoldás. Mert azt is megeszi, ráadásul még hibáztat is, ha véletlenül nem bírja a gyomra, vagy akármi (minek kell sz.r kaját csinálni, ami neki nem jó... Hát bocs, de ez nem neked lett csinálva.. Hát ne csináljak akkro ilyet... )
Nem szoktam sokszor patáliát rendezni, de a sajt/szalámi eltűnésre harapok.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Mekkora gondot csináltok ebből a kajából.Legyetek minden nap másnaposak és alig esztek
. Mint én tegnap, este hatkor ettem először és utoljára, igaz kb fél 9 kor hagytam abba. 
Tildy több megoldás is felmerült bennem:
1. csókolózzatok sokat, akkor csak nem tud enni
2.egyél olyant amit ő nem szeret
3. adalbert kollega is ötletes dolgot mondott
-
tildy
nagyúr
Muszáj. Másképp nem tudom megóvni tőle. Egyébklént ő szorgalmazta az ötletet...
AZtán még iylet beszól, ha megveszem akkor egyek is belőle, ne álljon ott, aztán meg ő egye meg... De bakker, én ezekből csak csipegetek reggilere, stb.... Szal megveszek egy negyed kiló sajtot, az nekem egy hétig lazán elég... Neki 1 napih, kb.
Kidus: amikor minden kajádnak eltűnik több mint a fele, ráadásul a párodnak külön is veszel még kaját ,akkor baromira idegesítő.
Képzld el hogy megveszel fél kiló sajtot, azt jobb esetben az 1/5-e jut neked....
''Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni'' mifelénk is így járja otthon, szüleimnél. Mindig telia hűtő, midnenki azt vesz el , amit akar. De ott az nem egy nap alatt ürül ki. Én itt ha feltölteném a hűtőt teljesen, két nap alatt midnen eltűnne belőle
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem értem ezt a kaja dolgot. Azt se nagyon, miért zavarnak az ilyenek.
Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni. Ha meg megette az 1 szem sajtot, hát istenem... belefér
De hogy emiatt akár csak összezördülni is.. nem hogy kiabálni.. nem értem 
-
tildy
nagyúr
ööö , mégha csendes lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megint eltűnt tegnap a munkaidőm alatt egy fél csomag szalámi az itthoni hűtőből

Természetesen leordítottam a csenő manó fejét, mert mindig eltűnik hol egy fél sajt , hol a szalámi, ami a reggelim.
úgyhogy egészen estig ment a morc.
Nem tudtok valahol jó kis, lakattal zárható ksi ládikót, amit hűtőbe is be lehet rakni? Sajna muszáj , ha meg akarom oldani kis kajáim épségét. -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Féri kocka + Női kocka = Csendes házasság
Férfi kocka + normális Nő = Papucs Férfi kocka
normális Férfi + kocka Nő = Gyors ágyjelenet, közben internet
normális Féri + normális Nő = Egyszer kidobja a Google a Prohardver-t
-
parandroid
félisten
No, egész szépen összejöttünk, mi kockák.

Most meló, úgyhogy nem, de később csinálok majd egy összefoglaló táblázatot, hogy kinek mije van.
Esetleg megfontolandó lenne ezeket a rubrikákat betenni az adatlapra, hogy
Szemüveg: X
Sörhas: X
Linuxos póló: X
Sör: X
Pizza: X
És akkor mindenki pipálgathatna.
Egyszerűbb lenne az ismerkedés.
p -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
No, akkor én is beszállok.
Szemüvegem már nincs. Szerencsésen megjavult a szemem. Különben 0,5 - ös volt a jobb szememen, a másikon sima üveg.
Bár sörhasam nincs, de legalább akkora pocim van most, mintha az lenne.
A linuxos póló jó ötlet, kellene egyet szereznem, mert imádom azt a kis esetlen pingvint.
Sört nem iszok. Még sosem vitt rá semmi, hogy megkostóljam.
Pizza: Imádom. Szinte bármikor tudnék enni, persze nem a gép közelében. és melegen. -
Loretto
veterán
Megkaptad Tiv 
Kida: jó emberismerő vagy?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
''Kidus: ahogy elnéztelek, elég messze állsz a kockától ''
És ezt mire alapozod kérlekszépen?
Attól függ, honnan közelítjük meg a dolgot, ha akarom, elvagyok gép nélkül, bár nem nagyon tetszik. Pár hétig ok. De ha akaratomon kívül nem jutok gép/net elé, meg tudok bolondulni. Sok emberrel teló helyett neten tartom a kapcsolatot, talikat is így beszélünk, a fórum is elég rendesen hiányozna 1-2 hét után, warcraftról már nem is beszélve, bár most csak chat kliensem van, azzal vagyok fent, ennyi kell
TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság. 
De ha a kockát a napfényt nem látott, virtuális világban élő, emberi kapcsolatokat nélkülöző egyénekre próbáljuk definiálni, akik a boltba se mennek le, csak netről rendelnek, és néha enni is elfelejtenek ( megesett már amúgy
), so, akkor nem vagyok kocka. -
Kidus
őstag
Énisénis

Sörhas: sör bármikor, poci nincs, nem vagyok egy hasnövesztős típus
Póló: Kani.hu és WCG rendező póló
Szemüveg: nincs, bár a sok moncsibambulástól állítólag feles lett, de azt mondták, ha felállok néha nézegetni, elmúlik. Remélem, igazuk van, de ha nem, akkor is csak 10 év múlva lesz a felseből 1es.
Pizza: melegen ameddig bírom, gép előtt, mint minden más kaját
Aztán ha kihűlt, megeszem a maradékot. Kávé és egyéb folyadékok is gép előtt. Bár ebbe talán az is belejátszik, hogy nincs másik asztalom, csak ez, ahol a gép is van.
Egyébként pedig kocka vagyok, és büszkén vállalom
-
csapos2
addikt
Mindenki dolgozik?

Vagy senki nem tud róla semmit?
szerk:Hoppá .... bocsi a Find a Drug-ól lenne szó.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na ha már midnenki, akkor jó reggelt ....
Sörhas: Nőknek ilyen nincs(szerintem)
Pici (nagy?
) poci azért akad, fogyasztása folyamatban .
Linuxos poló: kéne egy, mert nincs.
Szemüveg: Sasszem vagyok
vagyis lettem. Régen kellett: J -.5.5 D -2.5cyl B: -4.25D -2.25cyl
Sör: Soha. nem is értem hogy tudják egyesek meginni ezt a kesernyés, számomra rosszízű valamit . Tea iylesmi szokott lenni, jellegzetességem, hogy begyűjtöma bögréket a gép köré.
Pizza : Diéta miatt elvileg tilos. Sajnos ph talin ''elcsábultam'' , eredménye : percenként nyúlhattama számhoz, ugyanis kicsit paprikás volt a mexikói pizza
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Üdvözölek!
Igen láttam a Find a Drug-os topickban a vinyós dolgot.Nekem ilyen dolgot még nem csinált csak ismerőseim mondták , hogy lehet ez esetleg nem jó dolog is.
Ennek szeretnék utánna járni.
Alakítottunk új csapatot is meg minden ami kell és nem szeretném ha kiderülne , hogy az FBI szerverét törögetjük.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Egyszerűen fél a kötődéstól, és bár hiába vagytok már x éve együtt, ő ezt nem érzi kötődésnek.

Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.
) info site, és főleg az utóbbi 2-3 hónapban volt ez feltűnő jelenség

Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
vagyis lettem. Régen kellett: J -.5.5 D -2.5cyl B: -4.25D -2.25cyl