Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok nem tudjátok melyik reklámba hangzik el az a mondat hogy ''mert megérdemlem''???
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na az ilyen összeszámolásokból mindig valami jó dolog sül ki...
De ha esetleg kevés lenne majd a végeredmény, ne aggódj, te már tankolhatsz majd a 300 Ft-os benzinből hogy el tudj döcögni hazáig.

Escie: Érdekes... pedig én is mindnekinek mindent oda pakolok fel és linkelek be.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Vladi, KovacsUr,
nem nagyon bíztattok.
asszem napi mentést kell csinálni az oldal érdemi részéről, adatbázisról.
remek.
(mondjuk ezt amúgy is illik.)
de fel is veszem a kapcsolatot az illetékessel, hátha szót lehet velük érteni...
KovacsUr,
csak az mp3-makat, törlték, vagy cakk-púder az egész oldalt? -
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ma lett meg a műszaki is, csak mna ezért nm mehettem még érte, mert vmi rejtélyes hiba miatt a lámpák nm csukódnak le (amikor én próbáltam, 2 hónapja, csukódtak) és a hűtőventi nm kapcsol be még ha magas a hő sem (2 hónapja még akkor is dolgozott a venit amikor megemeltük a kocsit h megnézzem az alvázat) szal ha ez a kettő kész, ma, vagy inkább pénteken már le is zúzok győrbe, és felhozom ami az enyém.

H mennyibe fog fájni, azt még nm mondta meg, ''összeszámolja''

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem, nem bűnözünk. Szépen betartjuk a törvényt. (Kivéve a 30-as táblát.
)
Jut is eszembe, szerencse hogy délután az ablakpucolás közben valami hírekbe beleakadtam véletlenül... gyorsan teletankoltam még a Mazdát 277 Ft/literért. (Múltkor még 254-ért tettem ugyanezt...)
Escie, KovacsUr: Át kell húzni az ultraweb-re, nekem még soha nem töröltek semmit. (Pár ilyen ''miez.mp3'' pedig már fent van egy ideje.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
neptun?
ne irigyelje senki.
előre rettegek az új változattó. bár lentebb nem nagyon van, az is igaz...
-
escie
őstag
van egy oldal, amit én csináltam egy zenekarnak. van nekik egy demófelvételük, ez fel van töltve a tárhelyre, be van linkelve az oldalon, néhány mp3 file, a zenekar tulajdona, és hozzájárulnak a zenéik ingyenes letöltéséhez, tehát ez legális...
namost.
az ingyenes szolgáltató(atw) joggal hiheti azt, hogy mi itt warezolunk ezerrel, és törölheti az oldalt.
joggal hiheti? bármikor törölheti az oldalt? vagy ésszel csinálják, és megnézik, hogy tényleg warez-e? vagy egy script nézi, hogy mp3, akkor biztos warez, adjunk neki? hogy működik ez?!
szerintetek? -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Rólad? Ugyan. Coder.hu

Azért a Neptunosok egy szót sem szólhatnak, tesóm (bme építész) tavasszal már tudta az idei órarendjét, én még most sem
az ETR főfőfőfőfelelőse meg épp a legnagyobb szar közepette mondta azt, h neki eddig tartott, innen csinálja vki más, szal most egy rendszergazda nélküli rendszer intézi a tanulányi ügyeinket.
(
) -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Mennyivel eccerűbb, mennyivel kevesebb felelősség és vesződés! Csupa jó

az elte ETR rendszerét kéne meghackkelni, egy órára már betelt a limit de én csakazért is fel akarnám venni, vállalja vki?
(keddenként 14:00-15:30ig egyszerre 4db órán kéne lennem, ez már kicsit sok, ezért kéne) -
PeliScan
addikt
''my friend can build a computer so i asked him how to do it. hes really good with computers, but i guess everyone makes mistakes. ill try to return it. my friend said that the lines were like fringed edges on a piece of paper and you just need to cut carefully at the line :-[''
eszméletlen

-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Kinézem az emberiségből, h produkál ilyen egyedet is. Eredeti: Bővebben: link
-
PeliScan
addikt
Biztos volt már 1000x, de ha mégsem.

Bővebben: link -
hogy ez az ibrahimovics mekkora egy kis köcsög....
végig színészkedik, felvágja magát, dühöng, aztán az utolsó percben meg bevágja...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hireknel, cikkeknel
105 Alaplap
110 CPU
112 RAM
116 Hűtés
115 Ház/Táp
118 VGA
120 TFT
125 CD/DVD
126 HDD/USB
150 Hálózat
128 Multimédia
130 Imaging
140 PC
142 Notebook
144 PDA
180 Egyéb (hardver)
405 IT.gazdaság
407 IT.társadalom
410 IT.technológia
413 IT.net
420 IT.szoftver
415 IT.sec
499 IT.soho
425 IT.telecom
205 Mobil
210 Okostelefon
144 PDA
215 Szolgáltatók
220 Techinfó
280 Egyéb (mobil)
805 PROHARDVER!
810 Hazai pálya
815 Pro Gaming
820 Sajtószoba
forumtemaknal:
105 Alaplapok chipkészletek, memóriák
110 Processzorok, tuning
115 Hűtés, házak, tápok, modding
118 Videókártyák
120 Mointorok
125 HDD-k, CD/DVD írók/olvasók
128 Multimédia
130 Digitális fényképezés, Imaging
142 Notebook, PC, PDA
180 Egyéb hardverek
150 Hálózat, szolgáltatók
400 Infotech
420 Szoftverfejlesztés, OS, alkalmazások
815 Játékok
425 Mobiltefonok
210 Okostelefonok
215 Szolgáltatók
220 Mobil techonlógiák
280 Egyéb mobil
805 Közösségek, piac
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy mert sok kis kötéldarabra van szüksége, és a pengével könnyedén fel tudja vágni az egy nagyot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
együtt sid-juk azokat, akik ezt az értékes infót nem osztják meg...

-
F-ECT$
titán
#1726?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
igen, ha a keresesnel az url-ben megadod a megfelelo sid-et (alapbol csak sid=), akkor lehet bizonyos kategoriakra szurni
ha menne a keresom, akkor ajanlanam, mert ott erre is van jofajta megoldas...de meg nem megy, bar mar rajta vagyok az ugyon (csak susu vagyok a linux-hoz) -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kiszurtem => Bővebben: link
remelem nem baj
-
neongorack
senior tag
Ma regeltem pont egy éve itt a PH!-n

Ennek örömére....Hmm.......őőőő.....megírom ide OFF-be!
Jobb nem jutott eszömbé..... -
parandroid
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szűrd ki ezek közül a piacos témákat és szerintem találsz bőven tapasztalatot: Bővebben: link. Jó olvasást.
p -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jó.Valóban.Főképp,hogy nálam készült.Gondolkozom egy DFI lanparty nf4-es lapon,azon is integrált a hangkaresz(7.1).Vajon az is ilyen problémás lehet?
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én az asus a7n8x deluxe E wifi lapot azért vettem emrt hú de milyen fasza. Aztán pofáraestem tőle, sajnos nem pozitív értelemben. Abszolút nem vagyok megelégedve, de anyáméknak '' elmegy''
-
parandroid
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó kép.
p -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet benn valami,hogy az nForce2 és a hangvezérlő nincsenek igazán köszönő viszonyban sem,a jó példa(lásd verziószám):Bővebben: link
LOL!! -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Én szerettem a kredencajtómat, mondjuk az enyém, mint írtam, SiS csipes volt, bár nekem a Via-val is szerencsém volt. Igaz, hogy egy Asust én is gariztattam (azon is a hang szállt el, de teljesen, úgy, hogy a gépet is lefagyasztotta, ha le volt tiltva az integrált hang, akkor nem volt gondja a gépnek), de az a 3 év garancia elég meggyőző volt. Aztán nagyjából azóta nem figyelem a trendeket, amióta a P4P800 volt az Asus csúcslapja.
No, ennyit a márkahűségről és a sznobizmusról. Egyébként a mostani alaplapom is Intel chipsetes a notimban, de asszony notija Via chipes és azzal sincs gond...
A tanulság az, hogy tökmindegy, csak működjön. 
p -
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
-
parandroid
félisten
Gondoltam, hogy a drivereket lecserélted, de nem hiszem, hogy az ilyenkor sokat ér. Nem lepődnék meg, ha a Win reinstall után menne az alaplapi hang.
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz. Mondom ezt úgy, hogy sose volt amd-s lapom, mindig Intel procijaim voltak, de a Via chipseteket igyekeztem kerülni. A SiS nekem bejött, bár sokan szidták ezt is, de persze az Intel chipsetek azért az igaziak...
p
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jól érted. Nem volt idő win reinstallra(feküdni kellett aludni, másnap vinnia gépet veszprémbe) , viszont azért ''hülye azért nem vagyok'' alapon leszedegettem a réginek a drivereit, és az eszközkezelőben is csak az egyik fajta (a cmedia, emrt a másik soundstorm volt) szerepel.
Win újratelepítés az majd lesz, de ahhoz le kell utaznom veszprémbe , hugi gépéhez.
Muszáj votl alaplapot cserélni, mert az már alapból sz.r és instabil volt (soha többet asus lapot!!!)
------------------------------------------------- -------------------------------------------
VladimirR azt hittem már rég a betonkeverőben vagy
Egyébként meg nem ismersz még te erről az oldalamról
Valószínűleg amiatt, mert nincs ilyen
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Én se igazán tudok mit kezdeni egy kártyával, úgyhogy ha gondolod, ajándékozd tovább. Már jópár éve minden lapomon ott az integrált hang, és nem vagyok audiofil, tehát nekem tökéletesen megfelelt a sztereó Realtek cucc is.
Vagy építsd be mindkettőt, és akkor az egyikben lehet füles, a másik meg megy hangszóróra
-
satza
tag
Nem tudtok egy linket adni a Csillangok Háborognak : Az Ekekapa Visszaránt című Star Wars paródiához?

-
F-ECT$
titán
Mivel ez a legolvasottabb topik, ezért itt is megkérdem:
''Bp-en keresnék olyan kocsmát, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
-Jó sör van, tehát lehetőleg külföldről hozott import csapolt sör. Kiesik a Dreher, Soproni, stb. mert itthoni, és pl a Gösser is mert azt meg itt gyártják. Kb ezek jöhetnek szóba: Löwenbrau, Budweiser, Zipfer, Radeberger, Pilsner Urquel, Schwechater. (Most több nem jut eszembe, de a lényeg látszik.)
-Lehet kártyázni. (Nem az asztalra dobáljuk a pénzt, hanem papíron írjuk az eredményt.)
-Közel van a 4-6-os bármelyik megállójához, a legjobb a Móricz és a Margit híd közötti rész lenne.
-Megfizethető, tehát max 500/korsó.
-Viszonylag jó a kiszolgálás, tehát nem nekem kell az asztalhoz vinnem a sört.
-Szokott hely lenni hétköznap estefelé.
-Lehet beszélgetni, tehát nem szól 1000L a zenegép/élőzene.
Eddig 2 ilyen kocsmát találtunk: Sherlock Holmes, de sajnos a Zipferről áttértek az Aranyfácánra; Nevada, ez utóbbi viszont egyrészt a hangos élőzene, és a 480/4dl-es ára miatt nem az igazi.
Szóval név/cím/tapasztalat leírásokat várnék
'' -
Cosmic Gate
aktív tag
LOL ez szinte lehetetlen 2 mbites DSL-em van és valami begörcsölt

Bővebben: link
Figyelmetekbe ajánlom a sebességet amivel lejött és hibátlanul működik!
Bővebben: link
Próbáljátok ki ti is! csak ez az 1 letöltés jön ilyen gyorsan!! amikor elöször szedtem le 45mega/sec volt mostmár csak 31mega
Minnél többször szedem! annál lassabb lesz
az utobbi letöltés már csak 22mega/sec volt 
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megérkezett a sulinetes processzorom is a szolnoki boltba, anyámék gépébe. Kezd egyre jobb lenni a napom

Bakker a családban anyáméknak lesz a legerősebb gépe
2600+ sempron
Mondjuk csak 10 gigás vinyóval. -
Szalma
őstag
(Azért egy nem Sztk-s példány elég jó szokott lenni. (Persze nem kizáró ok az Sztk, ez csak egy csúnya általánosítás volt tőlem.) És lehet vitatkozni is velük a ''felületes ítéletükről''. Szeretik. Ez a műsoruk.

Kicsit perverz volt Sigmund (szerintem), de alapjában véve jó eszközöket adott a modern pszichológia kezébe.
Kezdetnek egy autogén-trénig tanfolyam megteszi.)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
Amiatt nem csüggedek, mert tegnap jól ment, viszont látom, mennyire lelkiállapotfüggő a dolog nálam .Ha rossz hangulatom van vagy ideges vagy parás vagyok, akkor nem fog jól menni. Valaki idegen szakember meg kéne, de lelki dolgokban nagyon enhezen bízom meg idegenekben, mert esetleg felületesen ítélhet meg dolgokat, ha meg ismerős akkor meg az a nem jó.
-
Szalma
őstag
(Vezetés miatt ne csüggedj! Senki nem születik sumákkernek...

Családnál van egy fontos dolog, amit nagyon hamar muszáj tisztába tenni: a saját szüleinkkel való kapcsolatunk. Minden szülő gondosan és tudat alatt azokkal az érzelmi és viselkedésmintákat fogja a gyermekeit ''átitatni'', amelyeket a szüleitől kapott. Ezért egy kisgyermekkorban átélt rossz és nem feldolgozott élmény hatása szép lenyomatként megjelenik az utód gyermekben, akiben ezt már nagyon nehéz ''lenyomozni'', feldolgoztatni. Ezek a ''fel-nem-dolgozások'' pedig a kapcsolat hiányosságaiból következnek: hibás kommunkációs módszerek vagy fizikailag sérült helyzet.
Ezért, ha a szüleid által ''beléd itatott'' terheket (rossz minták) nem szeretnéd a gyermekeidre hagyományozni, fel kell őket oldani. Nagyon nehéz feladat, hiszen saját magunkban kell felfedezni a hibát, amit korrigálni kellene. Egy kívülálló segíségével ez könnyebb, objektívebb.
A buddhizmus jó út, de a(z ön)megismerés halálig tart. Gyermekvállalás esetén ajánlott kissé gyorsabban haladni. Nem véletlenül nem 50/50% a nemek aránya a buddhista szerzetesek soraiban...
A feladat nem reménytelen! Ha már odáig eljut magától az ember, hogy kell neki egy ''külsős'', akkor sínen van a dolog.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Szücsi-nek van pár igazsága itt/ott szétszórva. Szerintem keresd meg! -
tildy
nagyúr
Saját és párom tapasztalatából ítélve én is ''jogosítványhoz'' kötném a gyerekvállalást.
Embert annyira nem tud más elba.ni mint egy rossz, avagy nem jó család
------------------------------------------------------------
Természetesen sza.ul ment ma a vezetés
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
''akkor nő fel valóban az ember, amikor gyermeke születik''
Mondják, hogy jó, ha egész életében kicsit gyerek tud maradni az ember... Most már értem, miért.
Az alkalmassági vizsga után a smiley hangsúlyos (akart lenni).
(Azért leírom külön: Ellenzem a gyerekvállalás alkalmassági vizsgához kötését, mint valós politikai célt, ezt kizárólag elméleti lehetőségként említettem meg.) -
Szalma
őstag
(''...fele-fele arányban már felnőttek...'' Valahol már írtam, hogy akkor nő fel valóban az ember, amikor gyermeke születik. Gondolom (tudom
), hogy nem vagy annyira ''vén'', hogy 4-30 éves korig terjedő tudatos megfigyelést alkalmazz egy alanyon...
És nagyon hibás az elképzelésed az alkalmassági vizsgáról: gondosan csökkentené a szocializációs diverzitást, és egy pillanat alatt eugenikába torkollana a dolog...)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Az első bekezdés a saját (egy/két tapasztalat alapján) megalapozatlan és nem tudományos nézetem. Ez alapján gondoltam.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
''a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek''
Természetesen, de ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit én írtam. Ez az általam említettektől teljesen független szempont. Ha ilyen okból kerül egy gyerek óvodába, akkor arról van szó, hogy a szülők és a gyerek érdekeinek ütközését egy kompromisszumos megoldással oldották fel. (Ami egyébként tökéletesen normális és elfogadható dolog, és az ilyet - mint arra utaltam is - sem bírálni, sem elítélni nem akarom.)
''Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek.''
Ezt miből gondolod?
Egyébként akikre gondoltam, azok kb. fele-fele arányban már felnőttek, de a legfiatalabbak is tizenévesek.
''Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban.''
Mondjuk inkább, hogy valamivel (nehezen meghatározható mértékben) kevéssé ismerem őket, mint a szüleik. Ez természetesen igaz. De nem gondolom, hogy egy szülő is akár csak megközelíthetné azt, hogy ''teljes valójában'' ismeri egy gyerekét.
''És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.''
Tulajdonképpen nem azt akartam mondani, hogy ''csak így jó'', bár talán túl sarkosan fogalmaztam.
''Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda.''
Ezt én nem vitatom, sőt egyetértek, és nem gondolom, hogy ezt én tudnám legjobban, vagy akár különösen jól megítélni. Amit (ilyen fiatal gyerekeknél különösen nagy) problémának tartok, az az óvoda intézmény-jellege, és az ottani válogatatlan társaság.
Szerk.:
gyerekvállalás - Hajlok rá, hogy alkalmassági vizsgához kellene kötni.
(És könnyen lehet, hogy nem mennék át.
) -
erdeya
senior tag
Annyi a melóm, hogy jó ideje nem jutok a péhához.
Vlad keze lehet a dologban
Nem tudom hogy csinálja, de egyenlőre sikerül távol tartania
-
Szalma
őstag
(Ha lesz gyermeked (legyen sok!
), akkor azt hiszem sokat fogsz változtatni az álláspontodon ebben a kérdésben is. Hidd el, a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek.
Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek. Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban. És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.
Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda. De nem hinném, hogy ezt pont neked kellene magyarázni...
)
Szeretettel:
Szalma -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Ladybug megkérdezhetem, hogy Te és PeterkeT együttvagytok?
Tiv83us felvehetlek msn-en, lenne pár kérdésem
?
PeterkeT itt van amit anno kértél latinul God Vazzeg fordította le
Qualis stipes sum
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
(''Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani.''
Én sem a szülő, hanem éppen a gyerek érdekében írtam, hogy ha lehet, ilyen fiatal korban inkább ne óvodába kerüljön.)
''Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.''
Erre csak azt tudom mondani, hogy konkrétan ismerek több olyan embert is, aki minimális óvodai látogatás mellett is megtanult nem csupán jól, hanem kifogástalanul viselkedni, és az átlagnál messze önállóbban gondolkodni. Mivel ők ezért mindenképpen kivételek, nehezen vizsgálható, hogy vajon abban is kivételek-e, vagy netán éppen ellenkezőleg, hogy szinte óvoda nélkül váltak ilyenné. -
ladybug
őstag
Ha csak magamon múlna, akkor én sem vinném a gyereket óvodába. De...
Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani. Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.
Ha a gyermek mindig anya vagy apa közelében van, az nem jó senkinek. A gyerek nyomja el a szüleit vagy fordítva, vagy kölcsönösen elnyomják egymást.
Azt azonban állítom, hogy szükség van a közösségi nevelésre, és ezt az óvoda vagy iskola tudja megtenni. Ezt azonban úgy kellene kialkítani, hogy a gyerek ne érezze azt, hogy őt most nem akarják otthon látni. -
bobsys
veterán
már semmi
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem megint belemegy egy 1o.ooo most is simán.
De ha esetleg kevés lenne majd a végeredmény, ne aggódj, te már tankolhatsz majd a 300 Ft-os benzinből hogy el tudj döcögni hazáig. 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább valami pozitív is történik a mai napon