Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hát abból a pénzből már inkább mást vennék.....

-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek ez ér ennyit...

Bővebben: link -
erdeya
senior tag

Köszike -
erdeya
senior tag
Véletlenül nem láttátok meg ezt a topikot, és mivel én jó forumtárs vagyok, sietve fel is hívom rá a figyelmeteket. Főleg a 812 sz. hozzászólásra

Bővebben: link
A kis egoista mi????
-
guti1
tag
Van hozzá vmi streamripper plugin, ha minden igaz. talán: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
hehe. ez nem is olyan bonyolult:
winampot megnyitod, alt+l
kiválaszot d az internet radiot
persze előtte a preferences-ben beállítod, hogy hányat is szeretnél látni(nálam 500.000 van
)
utána kiválasztasz egy megfelelő bitrátaszűrőt, és duplaklick az általad kiválasztott radióra
-
brownus
veterán
Hi!
Mondjatok légyszi online rádió katalógus linkeket, jöhetnek angol rádiók is.
az ismertebb magyar rádiókét ismerem, csak már unalmasak. Előre is köszi! -
-
parandroid
félisten
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig egy eleg izgalmas akcio/romantikus/drama/komedia/ismeretterjeszto konyvvel lehetnel gazdagabb

Egyebkent valszeg az lesz, majd ha nem leszek lusta, athajintom .txt-be... -
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
msn log, nem nyitja.... de még próbálkozom.
köszi a felajánlást, ha minden kötél szakad, ezt fogjuk tenni szerintem ( mármint áttesszük )
-
Kidus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
assenem, semmiféle ilyen nem nyitja meg rendesen
szerk: grat
[Szerkesztve] -
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tulképp nekem kéne tudnom megnyitni a filet, benne van a szerelmünk története

Nagyon kell, mert ki akarjuk nyomtatni és elrakni a leendő unokáinknak megmutatásra
win xp professional (version 2002)
No sp2
Avantot használok, de már mindenhogy próbáltam, Office se ( XP ), explorer se, társítás se, semmi se nem...
Ezt az üzit kapom:
''The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. '' -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az en voltam az elkoveto, user keresere eltav...rossz helyre jott a hsz.

-
parandroid
félisten
Hm, ez érdekes. Milyen verziójú XP? SP2 esetleg? Milyen Office verzió (if any)?
Társítással próbáltad már?
Most direkt megnéztem, de duplakattal behozza explorerbe, úgyhogy ott valami regisztri-kavarás lesz, vagy valami bekavart a fájl-asszociációknak...
Kalandor: azért jött az ötlet, mert ő szereti nagyon ezt a beköszönősdit.
Nem értem amúgy, szegény kicsi újonc udvariasan beköszönt a legjobban pörgő topikba...
De ugye nem bannoltátok rögtön? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyire azer nem vagyok lamer, ezekkel probaltam eloszor, de nemtudja...
A win reinstall elott pedig az iexplorerr siman megnyitotta...
-
-
erdeya
senior tag
Bővebben: link
vaccs disz -
erdeya
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
7 szavazat
37e forint egy házicskóra? Nem keresek rosszul, de 15-nél többet nem adnék ki egy házra. Persze táppal együtt. Mondom ezt akkor, amikor egy 3 éves, anno 7000 forintért vásárolt nemtommilyen, de tágas házam van, benne egy 300W acorp táppal. És igen, GF6600 is megy vele. -
tiv83us
veterán
Valaki elregelne nekem, ha szepen megkerem, hogy .XML -t milyen progi nyit meg...? Koszontem

-
ngabor2
nagyúr
válasz
I. Richard
üzenetére
legyen 6... ennyit gépházra én nem költenék, ennyiből sk megcsinálnám.
-
I. Richard
senior tag
5 szavazat, h. nem vagyok észnél...

Nos, azért akarok ilyen házat venni, mert:
-a jelenlegit anno úgy vettem, h. melyik a legkevésbé csúnya...
-ebben kezd kevés lenni a hely
-nagyon tetszik az Armor házon a design
-mindenképp olyan házat akarok, aminek az elejébe be tudok tenni 2db 12cm-es ventit (tehát jelenleg ez a ház, a Stacker és a Casetek 1022-es sorozat tudja ezt)
-a Stacker is ennyi lenne, de nem néz ki ilyen jól, a Casetek-ről semmi hír, h. mikor fog megjelenni, szóval marad a TT
Tudom jól, h. nem a legjobb vétel ez a ház, de jó befektetés, nem értéktelenedik el 3-4 hónap alatt...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
jo lesz az 9500-nak is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem az atszallas a gond, korabban volt, hogy az 5 es fel - 6 oras uton 3x is at kellett szallnom, a problema az, hogy most pesten kell kovalyognom, holott semmi kedvem hozza
alberlet teren nekem is hasonlo jo, hozzadobva azt is, hogy mosogep is kell, merthogy havonta max 1x jarok haza - ha net nincs, az annyira nem gaz, bekottetem en (kell melohoz is, szoval nincs mese), elozo evben is igy volt netem -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Most nézem épp ez a 7500. hozzászólásod

Amúgy minden tiszteletem a tied engem ha ütnének se lehetne rávenni arra hogy olyan helyre járjak egyetemre ahova csak átszállással jutok el...ez a 2 óra is sok amit le kell utaznom
Amúgy jelenleg éppen én is albérlet után kutatok eddig nem sok sikerrel
Igaz valszeg az én igényeimmel van baj
Ha már itt tartok megragadnám az alkalmat:
Ha valaki tud Veszprémben olyan albit, ahol van net és lenne külön szobám akkor szóljon! Akár itt akár msn-en akár e-mail-ben, akár telefonon, bár grat neki ha azt kideríti
-
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm lehet le kéne feküdnöm: az előbb az aktív témáknál egymás alatt voltak a Különleges képességű emberek ide! és VladimirR PH!-s fejlesztései topicok, amit sikerült összeolvasnom VladimirR különleges képpességei topicnak

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
valoszinuleg nem mindenkinek futja arra, hogy a legujabb, meg a hirekben is alig-alig szereplo termekekbol valogasson, igy tobbsegunk elmondhatja magarol, hogy az O amd processzora jobban melegszik, mint a korabeli intel vetelytarsak
btw a hazra 37k-t kiadni szerintem is hulyeseg, nekem egy nagytornyom van egy 350W-os (tudom, oruljek, hogy nem robbant a pofamba, sot, anyamat is egyesek szerint) noname tappal (valami EC feliratot velek felfedezni rajta)...minde 3 eve 15k-ba kerult buntetessel egyutt
szellozes nem gond, mert a burkolatot leteptem rola, csak ne lenne ilyen kurva nagy es nehez, mert igy kicsit problemas szallitani (miskolc-szeged tavon vonattal kb 2 havonta oda-vissza egyszer) -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
''...nekem egy gagyi (...) házban van a gépem, ráadásul rosszul szellőző helyen, meg AMD-processzoros'' - az aláhúzott részt azonnal magyarázd meg!!!
-
I. Richard
senior tag
most késő van,h. leírjam,miért akarok házat venni és miért pont ilyet... majd holnap (akarom mondani ma reggel...)

eddíg 4 ''nem normális'' szavazat...
óvatosan, mert még a végén meggondolom magam...

[Szerkesztve] -
válasz
I. Richard
üzenetére
Nem...
Nekem egy -ehhez képest- gagyi kb. 5-10 k HUF-os házban van a gépem, ráadásul rosszul szellőző helyen, meg AMD-processzoros, stb., de működik, fagyás, hibák, stb. nélkül... -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
+1 asszem kezdek gyűjteni.

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
Mondjuk nekem meg most közeleg a szülinapom, és egy új gépet tervezek, mert már az alaplapom 4-5 vagy éppen 6 éves?
Anyam beszólt hogy elege van hogy ilyen hangos a billentyuzetem... BÁH.
37k sok pénz. Azért gondold át mégegyszer
-
I. Richard
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
marad pénzem vacsira+ajándékra is, azért ennyire nem vagyok számítógépbuzi, h. minden zsetont a gépbe nyomassak...
És még mindíg jobb vagyok, mint aki 3 hónap alatt ugynennyi pénzt elfüstöl..

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Most hogy a kedvest eszembe juttatod, nekem is most valahogy inkább kedvem lenne rá költeni, vagy ránk költeni vagy nemis tudom. 37k-ból sokmindent lehet csinálni/venni.
-
Lord Zero
addikt
minden külső (be)hatástól mentes, legechtébb autenticizmussal (értsd: eredendő rácsodálkozással) szemlélő, abszolút sallang- és elő/utó/jobb/bal/konvex/konkáv ítéletmentes rajongó
megmagyarázom: én nem tudom úgy nézni mazsolát, h közben ne azon elmélkednék, h hogy a picsba lehet egy malacot egy tökbe begyömöszölni - no, ő igen
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jól
2. Csapjunk hozzá még egy nullát és sikerül megakadályoznunk egy embert élete fatális hibájának elkövetésében
! -
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
nem aztmondom h. hülyeség, de én megeléxem ezzel a vasdarabbal mellettem

-
parandroid
félisten
válasz
I. Richard
üzenetére
Akkor eddig 2, ha jól értelmeztem Admiral kolléga hozzászólását.

p -
I. Richard
senior tag
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
ha 20 ember azt mondja, h. hülyeség, akkor talán elkezdek gondolkodni... még nyár elején akartam Stackert venni, de amikor megláttam ezt a házat, tudtam, h. itt csúnya dolgok fognak történni
az tuti, h. nem 1 évig lenne meg, hanem min. 3-4 év
Csak nehogy sztornózzák a BTX szabványt, mert akkor lehidalok.

-
I. Richard
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nekem nagyon teccik, és már elkapott a gépszíj, úgyhogy mostmár mindegy....
csak a barátnőm meg ne tudja, mennyibe került...

Mivel az A64-re az átállás jójal többe kerülne, és arra nincs lé, ezért arra nem költök...(minden cserélve lenne: proc, mem, vid kari...) A régi házat meg megpróbálom 12k-ért elnyomni...
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
személyszerint lesz@rom miben csücsül a gépem. biztos vannak előnyei... de nekem nemlenne pénzem ilyenre.
-
parandroid
félisten
-
I. Richard
senior tag
szerintetek normális dolog ilyenre ennyi dellát kiadni? (37k): Bővebben: link
-
mayerlaci
senior tag
Ha már itt tartunk emlékszik még valaki?
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor jöttünk a 8-ason esett csöpörgött
-
ngabor2
nagyúr
Alakul az otthoni hálózat. Kisgépet belőttem, hasít rajta a net (épp 2 Ubuntu image-t szedek lefele, gyakorlatilag full sávszélességet kitöltik). A wines géppel az ftp/ssh is megy. Csak a netmegosztás nem. Linux részről elvileg minden oké. A winhez meg nem értek. Majd holnap a megfelelő topikban kérdezek, most túl álmos vagyok ahoz. Jó éjszakát mindenkinek.
-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na csak föl ne faljon Téged az a mazsola, nagyszájú

-
Szőrös
veterán
hoppá mi folyik itt ? mazsolák háborúja ?
tegnap ettem rízsfelfújtat vagy mi az s tele volt mazsolával...mmmmnyamnyam isteni. -
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Te még nem zabáltál kétkézre görög vörös mazsolát. Hát az valami mennyei.
Mazsolából én csak a mazsolás - túrós - vaníliáspalacsintát nem szeretem.
Ja és a másik mazsolája mindig mazsolább... -
Lord Zero
addikt
válasz
I. Richard
üzenetére
már egy órája megtette (oda is)

-
parandroid
félisten
Á, előzött volna, csak folyton jöttek szembe a többi mazsolák, akik nem álltak félre.
Nem baj, a gyerek jót aludt a hátsó ülésen, eléggé kiütötte az előző napi vitorlázás, meg az esti borhetek meg tüzijáték. Aznap meg állatkertben voltunk még délelőtt és kora délután, szóval ráfért egy kis alvás.
p -
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Ö vagy egy nagy mazsola, vagy nem

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
AZt mondod megint jön az eső?

szerk: már kezdtem megijedni. sosem járok ernyővel... ma elmentem vezetni, aztán a munkába menet nem elkapott a legnagyobb zuháré?

Munkatársaim persze rögtön köszörülték rajtam a nyelvüket... Hogy miért nem fehér blúzban jöttem...(barna passzos poló volt rajtam)
Na majd kapnak ezért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Sziasztok!Nem téved erre netán egy angoltanár vagy egy pöpec angolos?
In my opinion she exeggarates this problem as all of the women.
My mother is also overstate this problem.I understand you, because I know that all of the woman like good-looking.
That you can lost some kilograms, you shouldn't do anything else, only you should do something for your health.
You should go to the Bio-shop and buy sugarless meats, drinks.
In the biomarket you can buy low saccharine fruits, for example :strawberry, kiwi.You mustn't eat sweets.
You can get training video casettes in the video shop.You should do half an hour exercises every day.
Within a short time (nem csak a kilóid fogynak de egészségesebb is leszel -- fordítani kéne )
My mum also (ezt tette -- fordítani ) and today she is a healthy and glad woman.
Ezt kellene leelenőrizni nyelvhelyességileg
léci nagyon fontos.
Köszi. -
mayerlaci
senior tag
Lehet hogy ugy értette hogy nyáron ugye meleg van és ha megy inni akkor is meleg lesz

Láttátok a Rábát meg még 1 ksi pöcs patak (Csörnöc) is hogy kiontott ott mentunk mellette kamionnal de 1-ik utat le is zárták ahol mentünk ott meg az egész földet kurva hosszan de a fene se érti mert a Zalába meg alig volt viz. -
Vangelis
félisten
MNár 201 post és nem is tudtam hogy uj off topic van
.... jobbra fel!!!!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

boldog szülinapot.