Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
2048
-
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr
Nekem hála égnek nem
Áldom az eget, hogy 3 év garis alaplapokat vettem például
---------------------------------------------------------------------------------------------------
tényleg tud valaki oylan helyet ahol használt , de garis notebookot beszámítanak új vásárlása esetén? (Mondjuk nekem angol billes noti kéne)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egy notebookra qrva kevés szerintem az egy év gar. Miért is? Ez nem egy olyan gép, amiben ahh tönkrement a kijelző ahh veszek másikat, tönkrement a bill ahh veszek másikat dolog van. Csak a kijelzőcsere kb annyi , mintha egy új notit vennél.
Elvileg az eu nagy részén két év gari van.Én notim is két év garis, de nyugodtabban aludnék, ha 3 lenne az a kettő
Egy iylen árú terméknél én már keveslem rá az 1 év gart.
Nekem pl. rögtön az első hónapban pixelhibás (egymás mellett 5 rossz subpixel)lett a kijelzője
De ez akár kijöhetett volna most is, és akkor ha nem kétéves lenne a garipapír, akkor kenhetném a falra az egészet.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hááát, nem sok gari van rá

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pont ezt néztem ki én is. Jó kis turijjon processzor , x700as vga-val

Köszi a segitséget.
Ráadásul Wifi és Acer minőség! -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nézz körül a notebook.hu-n, de találtam is egy 128 MB-os vid.karisat: Bővebben: link.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Mondjatok nekem légyszi egy notit, amivel játszhatok is és max 300k-ba kerül! (bruttó kisker ár) -
-
Loretto
veterán
Miért a fáj a tenyerem?
A gond (remélem érthető lesz):öklöm csöntos részének a másik fele fáj...
Nem felületi fájdalom hanem ''bent''.Nyomásérzékeny eléggé.
Mintha 100kg-s vasvödört cipeltem volna és megnyomta a csontokat.... -
mayerlaci
senior tag
-
Rez_Grof
őstag
Azt hiszem én is kiveszem a husit a mélyhűtőből, és jó kis mustáros pácba kerülnek kiolvadás után, mellé meg csinálok egy kis tört krumplit. [nyálcsorgatós smiley] Estére úgy is jó sok görög salit akartam csinálni, majd úgy csinálom hogy maradjon holnapra is a husik mellé.

-
erdeya
senior tag
fákk... eltűntek a hozzászólt topikjaim.
Amúgy szép idő van felétek is?
-
Sianis
addikt
Tehát fél álmodni. Ne érts félre, de szerintem aki fél saját magától, az, hogy él a mának?
Fél a kötöttségektől? Az eljegyzés, és a házasság kötelék és nem kötöttség. Semmivel sincs több kötöttsége, mint így is. És kötelességei sincsenek...szeintem. Furcsa dolgok ezek, de így nem áll össze a kép eleőttem, hogy ez most hogy is van, valami vagy nem igaz belőle, vagy még hiányzik valami. -
tildy
nagyúr
Nem önzőség, (hanem) önvédelem

Aki tervez az nagyot koppanhat, aki nem tervez az meg nem koppan. (annyira)
''lmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...''.
2. (második, azaz...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szalma fogalmam sincs mi a karmám(a szó jelentését ismerem, nem erre vélzok most), ha tudnám, akkor úgy tennék...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jeges írt talán a lakásról: nem, azt se igazán tervezi, hogy közös lakás, de azért szeretne már olyat , ami nem albérlet, hanem az otthona. És mindketten tudjuk, akármi történne, én direkte ártani nem tudnék neki, inkább mindent hátrahagynék rá (rugalmasan, és persze normális módon ''kérve'' persze a jussom... szal idővel...) , ha mennék is, mert kettőnk közül én vagyok a mobilisabb.
Tulajdonképpen féla kötöttségektől. Enenk ellenére 7 éve velem van. Ki érti ezt?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Kolléganőm ismét alkotott...
Nyomtatott kis címkéket, de egy kicsit elcsúszott, a nevéről az ékezetek lemaradtak (Mészáros). Mondta, hogy a külföldiek úgyse szokták rendesen kimondani, mert bonyolult. Mondtam neki, hogy az én nevem egyszerű, mégse tudják nagyon sokan kimondani. Erre megkérdezi, hogy hívnak...
-
Sianis
addikt
-
Lord Zero
addikt
kérdés:
nem tudja vki (ez ilyen hülye kamu felvezető szöveg, mert bizton tudom, h vki tudja) hogyan működik a ph motorban a bejelentkezés vs idő? tehát ha beregelek, de nem lépek ki (nem szoktam soha) csak bezárom a böngészőt, mennyi ideig és minek a függvényében maradok ''aktív tag''?
az otthoni gépemen még system reboot után is aktív maradtam, tehát ha újra megnyitottam a ph-t, nem kellett ismét bejelentkeznem
ez azt is jelent(het)i-e, h ha pl egy A gépen kilépés nélkül zárom a ph-oldalát és a netet, majd egy B gépen be szeretnék jelentkezni, akkor a motor nem fogja engedni? -
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
-
Sianis
addikt
Hogyan lehet csak a mának élni? Ezt csak önzőségnek tudom felfogni. Nincs terv arra, hogy hogyan akarok majd élni, hol, mit akarok majd dolgozni? Hány gyereket szeretnék, és hol szeretnék velük élni? Szerintem aki komoly kapcsolatban él, tehát házasságot képzel el az adott illetővel, az nem csak arra gondol, hogy de jó MOST, hanem, hogy milyen lesz MAJD! Mi legalábbis gyakran álmodozunk párommal a közös jövőről, ami nap, mint nap távolatt kúszik, és mi is úszunk ebben az örvényben, és ez nagyon jó...álmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...
[Szerkesztve] -
-
jeges
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
asszem, most ''esett le'': Te ''eljegyzés'' alatt a családi/társasági eseményt érted. nekem ez nem fontos. ami nekem fontos, az, hogy asszonypajtás tudja, h mit gondolok. tudja, h sztem összetartozunk.
-
Gyűrűt én is adtam Páromnak, jelezvén ezzel szándékaim komolyságát, de el nem jegyeztem Őt... Nem tettem/teszem meg azért, mert Ő nem akar férjhez menni -sok negatív élmény a környezetében... Ettől független szeretjük Egymást, ez a dolog cseppet sem befolyásolja Kapcsolatunkat.
Amennyiben sikerül ráébresztenem a házasság fontosságára (mert én szeretném Vele összekötni életem), természetesen megkérem a kezét.
Igazad van, mások v.unk, máshogy gondolkodunk...![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/103.gif)
-
jeges
senior tag
eztet a kompromisszum dógot kevéssé értem: közös gyerek ''helyett'' ''csak'' közös lakás? vannak területek, ahol lehet kompomisszumot kötni, de a gyerek-kérdés tipikusan nem ilyen, és a közös lakást sem ilyennek látom.
viktor: nem győztél meg. sztem nem ''kell''. dehát mások vagyunk, máshogy gondolkodunk. -
-
tildy
nagyúr
Akkor is ha le kell mondanod az ''álmaidról''? Szerintem kompromisszumnak kéne lenni, én is lejjebb adok, de ő is.
Sianis: jól mondod. Én már abban a stádiumban vagyok, amikro szeretném eltervezni az életem, de mit tehetek , ha életem párja még csak a mának él?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Én nem tervezek túl nagy esküvőt! Még nincs eljegyezve barátnőm 19 évesen ráérünk még, de nem akarunk majd nagy hajcihőt, mert nem azért házasodunk össze, hogy erre büszkék legyünk, hanem azért mert szeretjük egymást. Minek ide hintó, meg fehér galambok, huszár kiséret, meg 500 vendég? Felesleges 2 millió ft-ot kiadni egy délutáni szórakozásért...nem? Én legalábbis minimalizálni fogom, ami nem kell azért minek fizetni? Jól jön az a pénz máshova is.
Viszont tildynek igaza van, kell tervezni, az embert az álmai éltetik, ha nincsenek álmai, tervei, akkor nem is él már igazán... -
jeges
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
''én sem akarok házasodni, de az összetartozás sokat jelent.''
erről lenne szó.
a társaságot meg - már elnézést a kifejezésér' - de magasról lesz@rom. ha vkinek nem tetszik, az éppen az ő baja
szerk: szalma: ez azér' nem ennyire egyszerű szerintem. amit írsz, az feltételezi, h mindig mindenről ugyanaz a véleményem, esetleg még megengedhető, h nincs véleményem arról, amiről a páromnak van. ''különvélemény'' esetén mi a követendő? ha úgy gondolom, h mindkettőnknek jobb lenne a. megoldás, akkor is b.-t fogom választani, csak azért, mer' a párom úgy gondolja, és örömet szerenék szerezni?
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Nem, nekem nem kell átgondolni a dolgokat.
Rajta áll vagy bukik a dolog.
Ehh midnen embernek azt ajánlom, hogy olyan partnere legyen, aki könnyen kimutatja az érzéseit
(hiába tudunk pl. mi mindenről beszélni, ha az érzéseiről nem vagy nehezen tud beszélni.)
'' Azert gondolom ezt igy nem akarod csinalni addig amig meg nem venulsz...''
Erről van szó.
Szeretném tudni, hogy nála is én vagyok -e az igazi. Csak tudod, eddig úgy gondoltam, hogy ha egy embernek komolyak tényleg a szándékai, akkor uyge eljegyzi a barátnőjét vagy valami .Ő viszotn úgy gondolja, hogy jól megvagyunk, szeretjük egymást, miért kell nekem még ennél is több? Miért nem jó így.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Hat, hogyismondjam....
Nekem kicsit olyan szaga van, hogy addig amig neki jo, addig hagy szoljon, aztan amit te szeretnel...
Te szeretnel gyereket, vele ellentetben. Te szeretnel egy kis idot kulon, hogy atgondold a dolgokat, vele ellentetben. De ha mar ez sem mehet, szeretnel tervezni lakasvasarlast, hogy veled lehessen es ugyanugy jol erezhesse magat veled mint eddig. /Meg persze forditva (?)/ De ez sem koser. Hat akkor most mit akar? Azert gondolom ezt igy nem akarod csinalni addig amig meg nem venulsz... Bar nemtudom a mostani korulmenyeket, hogy hogyan mukodik is az egesz, szoval nem magyarazok bele tobbet. Csak igy most elso olvasasra ez erzodik. -
jeges
senior tag
-
tildy
nagyúr
Igen lett említve.
De az mondja, az úgy nem jó, mert velem nagyon jól érzi magát
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak az a baj, hogy én -ellentétben a régi énemmel- mostmár bizonyos tekintetben nem carpe diemeznék, hanem terveznék(pl. lakásvásárlás, stb.). Szerinte meg felesleges tervezni.
Kalandor :
jaja mások. Én mást hívok romantikának. Ugyanis szerintem nagyon szép lánykérés lehetett, (ilyesmire én is hasonló helyet -Pilisborosjenőn a Nagykevélyt választanám), de mitn írtam, nekem a romantika szó mást jelent. (Holfényt, tópartot, vagy egy éttermi vacsorát, stb. ) Ettől függetlenül persze ha valakinél ez a romantika, akkor ez van
Viktor: hogynekéne. Sőőőt ...Olyan szívfájdalommal tenném a lelépést, hogy nacsak. De ha fontos vagyok a számára, akkor keresni fog, és én leszek a legboldogabb a világon
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
Én igen, ő nem. Szerinte egy ilyen s..r világba minek még egy gyerek is, hogy szenvedjen?

Nők nőügyekbe már leírtam az okait. Nameg persze bennem van az is, hogy lehet el kéne kicsit ''messzebbre'' engednem, vagyis hogyismondjam kipróbálni mit bír el a kapcsolatunk , szétköltözni egy időre, hogy élje a maga világát, és ha még ekkor is mindkettőnknek egymás a nyerő (vagyis úgy érezzük , hogy nem tudunk meglenni a másik nélkül), akkor bátran mondhatom, hogy na minket egymásnak teremtett a sors. Tudom tudom erről mi egyeseknek a véleménye, hogyha ilyen valakiben már felmerül, akkor ott nem oké valami... de figyelembe kell azt is venni, hogy nem vagyunk egyformák, ki jobban, ki kevésbé tudja kimutatni az érzéseit... -
tildy
nagyúr
Tudom, tudom, hogy nem azt jelenti. De szerinte így is eléggé összetartozunk.

Rez_grof: köszönöm nem kell. Ha nem akar , hát nem akar. Várok, azt ha 2 év múlva sem, akkor lelépek amerikába/hollandiába/ norvégiába vagy nem tudom hova. Lehet ,(biztos) hogy neki ez is jó , ami most van (mondjuk ennek én örülök), és ezért nem is akar rájönni, hogy az milyen jó lenne.
Ja és persze: Kalandor : gratula. Én ezt nem hívnám romantikus lánykérésnek, viszont szép, és eredeti
[Szerkesztve] -
-
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
En kedvet kaptam, de egyenlore nincs kit megkerni

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én

Csak miylen dolog már egy nőnek megkérni a pasi kezét. Főleg ha az nem is akar házasodni...
Sebaj, majd lesz valahogy
Úgy még soha nem volt, hogy ne lett volna sehogy. -
tiv83us
veterán
Katrina ''szeme'' mar kevesebb mint 80 merfoldre van New Orleans-tol... Elo adasban kozvetitik, ahogy a korhazakban szerencsetlen orvosok+apolok+mindenki tologatja a szekreny-meretu generatorokat+mobil eletmento eszkozoket...
Izgulok egesz New Orleans-ert, voltam mar tobbszor, a Francia-negyed gyonyoru, es kar lenne erte ha karba veszne az egesz...Sajnos nagyon sok a regebbi epitesu haz, amik pedig nem valoszinu hogy a helyukon maradnak...
![[kép] [kép]](http://img363.imageshack.us/img363/642/spectrop7277x1876pi.jpg)
-
BobChemistry
őstag
a hülye BTK-sok már megint felvették az összes ámét kurzust

-
MEGVAN A POHÁR!!!
Csak győzzem kivárni... U.is az oldal szerint szept. végére küldik ki...
-
BosX
aktív tag
Egy jó bank
Bővebben: link
Bash: nem lennék felétek biztosító... -
Achill3uS
nagyúr
Vangelis jó lett az új avatarod

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- Bittorrent topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2048
Áldom az eget, hogy 3 év garis alaplapokat vettem például

Pedig jól kellemes dolog ''tehenegelni'', kis koromban sokszor csináltam... Nyugodt állatok, csak nem figyelnek a rajtuk ülőre.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem felületi fájdalom hanem ''bent''.Nyomásérzékeny eléggé.
Nekem is win reinstall..

Congratulations!!!