Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Szalma
őstag
-
-
tildy
nagyúr
Szerintetek is hüyleség elvégeznem a villmérnökit?

-
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hej, jó hogy itt vagy. Csütörtökön kötik nálunk a chellót. Ha a születendő baba úgy akarja, akkor végre újra tudok a neten is Starcrafttal nyomulni.

Hm? Benne lennél? Tudom, hogy szénné leszek verve, mert nem gyakoroltam eleget humán ellenfelek ellen, de a rend kedvéért játszanék.
Utoljára még lehetek gyerek kb két hétig. Utána végleg fel kell nőnöm, mert nekünk is gyerekünk lesz.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Így van.... ez azt jelenti hogy már a '88-as csajok is potenciális barátnők
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Nekem a melóhelyen optikai egerem van, szeretem. Otthon van egy vezeték nélküli optikai, de azt most nyugdíjaztam, mert néha érdekes dolgokat csinált. Ugyebár ezeknél a vez. nélküli dolgoknál van egy energiatakarékos mós, mikor nem használják az akksit, kikapcsolják a ledet. Ekkor meg kellett mozdítani a görgőt, vagy kattintani kellett. Viszont a kattintásra már reagált is, és ha rossz helyen volt a kurzor, akkor rosszul tudott jönni.
Most egy vez. nélküli golyós van, ott a mozdítás már elég a bekapcsoláshoz. Mindenképp vezeték nélküli kellett, mert a rend igen rövid életű az asztalomon, utána meg csak a gond van a madzaggal. -
Pacák
senior tag
Megpusztult a régi genius golyós-görgős egerünk otthon. Vettünk egy optikait helyette. Este eszembe jutott, hogy kipróbálom a q3 demóban mit tudok vele.

Kiderült, hogy az ugrálós pályán már van esélyem nyerni a három alap férfi bot ellen Nightmare! fokozaton. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig nyerek is.
Mondjuk az már nagy előny, hogy a ''filléres'' optikai egérrel oda tudok lőni, ahová szeretnék. A görgős egér persze olyan régi volt már, hogy folyton ugrott. -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem az a topik, de ide illik:
Vő az anyóshoz:
- Mama, maga olyan, mint az orvosi recept!
- Miért, az milyen?
- VÉNY!
SPdeluxe: nem tanítok, valamikor korrepetáltam. 1-2 gyerekkel elboldogultam, de többet nem mertem vállalni. A legszebb időkben heti 4 nap jártam, 4-fele. Miután vége volt az egyetemnek, még egy darabig kérdezték, hogy nem tudnám-e folytatni az okítást, de a munka miatt nem tudtam. Kár, mert nem rossz keresetkiegészítés volt. -
tildy
nagyúr
Párom ma bal lábbal kelt, vagy franc tudja milyen lábbal.(De lehet csak abból van elege, hogy már 3.-4. hete éjfél körül jövök haza)
Kértem kölcsön tőle 30 ezer forintot erre a hónapra, erre megkaptam, hogy:
- mi a f.t járok abba a hülye iskolába(villmérnöki) , amikor még fizetni is kell érte
- mi a manóért nem gyakoroltam a samarán, ha most meg plusz órákat kell vennem , mert nem megy
-miért mondtam ''hoyg nem , nem , nem, mára nekem nem kell több a vezetésből'' , amikor végre sikerült elindulnom
- amiatt mert msot kölcsönkértem, nem tudja meggeneráloztatni a kocsit
Szal midnen baja volt
Ritkán látom ilyennek, de baromi szar ilyesmire ébredni, hogy lehülyézik az embert
A BMF -villmérnöki miatt eléggé ki van akadva
Azt mondja nem is akarom én azt igazán. Csak az a baj, hogyx így én is elbizonytalanodom
Suxx.
De legalább ma megyek vezetni
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akkor mint mondjak én, '77-es

-
ngabor2
nagyúr
Le se lehet tagadni, hogy egyr inkább ősz van. Már sötétben indulok a buszhoz, 5:35-kor. Ezt nagyon utálom, meg azt is, hogy az október végi óraváltás után se megyek világosban a buszhoz, csak még korábban fog sötétedni. Az vigasztal, hogy legalább ki tudom aludni magam a buszon, mert sötét van. Más is sötétben indul munkába, vagy csak én vagyok ilyen ''szerencsés''?
-
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
De vén segg lettem
..... -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ez így van. De mire akarsz ezzel célozni?
Csak nem arra hogy milyen öregek vagyunk?! 

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tegnap jutott a tudomásomra,hogy a 1987-es(!)
születésű korosztály kezdi meg a felsőfokú intézményekben a továbbtanulást.Javítsatok ki,ha tévednék! 
-
tildy
nagyúr
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Miért,hova ment a párod,hogy máris hiányzik?
Olvasgatom a hozzászólásokat,amiket a kapcsolatotokról írogatsz,hát le a kalappal előttetek,nagyon romantikus és bensőséges a kötődés köztetek.Azt kell mondanom,hogy az ilyen mélységű összetartozás 2 ember között bizony ritkább,mint a felületes 'együttélés'.Na persze ti már jegybe is jártok,- mint ez kiderült a napokban -,nyilván ez azért mostmár nyújt még egy kis pluszt!Meg persze szimpatikus ez a sok apró jelzés,amiből a kedvesed bizonyos lehet a szándékod komolyságában,és hogy a további akat már vele képzeled el.
elsősorban azér' írogatok ilyeneket,mert jelenleg nincs senkim
,másodsorban meg azért,mert a tiedhez hasonló párkapcsolatban is élnek emberek,de te egy nyilvános fórumon szavakba is öntöd a boldogságodat -
Grafiqs
őstag
Lövöldözés volt a Komjádi uszoda előtt. Amennyire tudom egy autólopás elkövetőivel kerültek a rendőrök tűzharcba.
De bazz, nem tudok utánanézni...
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Dede. Rövidebb is, egyszerűbben meg is jegyezhető , ráadásul én válazsztottam magamnak. Mennyivel egyszerűbb már megjegyezni, hogy vagy ladybug, vladimirR vladimirR és így tovább. Főleg , hogy vannak oylan nehezen megjegyezhető nevű egyének, mint amilyen maniac családneve

-
-
Korcsii
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt én nem hívnám annak
-
-
Korcsii
őstag
Most hallottam hogy a magyar internetezők átlagosan 1.25 órát neteznek naponta. Ez nem elecsony?
Ebben gondolom mi pH!-sok nem vagyunk benne, legalább is engem nem kérdeztek. Én nyáron 12 órát neteztem egy nap, de most is kb 7-8 órát netezek.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
miert? imho semmivel nem rosszab, mint pl egy Atus, Bog, fLeSs, vagy akar egy Parci felirat
a killerman - jelentesebol adodoan - mas kategoria
mas: iiimadom az emali szolgaltatokat....mindenki a freemail-t szidja, de nem tudom miert....az axelero es a citromail felvaltva mondjak be az unalmast ugy heti 1-1 napra, holott a freemail ''jo'', ha havonta egy-ket orat kihagy....de inkabb negyedevente
mondjon mar valaki egy gyors, folyamatosan rendelkezesre allo szolgaltatot.... (nem, nem kell gmail, sot 1 mega boven eleg) -
Korcsii
őstag
Mi van VladimirR keresőjével? Nem úgy volt hogy ma hajnalban már menni fog?
-
estie
tag
Sziasztok! Megjöttem gólyatáborból
rohadt jó volt
Csak ennit akartam. Ja, meg a barátnőm úgy örült nekem hogy rögtön betörte véletlenül felénél a körmömet a lábamon és még vissza van egy városjárás
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
szombaton jottem le kocsival (kulon jo volt, hogy ugy indultam el, hogy nem vlt kulcsom, es nem tudtam lesz-e valaki a lakasban, utkozben sikerult elernem a sracot, es beszeltuk le, hogy adjon kulcsot, mert a lakas ures lesz meg aznap - meg jo, hogy el tudtam erni, es nem szegedreol kellett visszafordulni, mert utvonalat kellett modositani, kecskemetre kellett menni a kulcsert), hoztam a cuccom, aztan mentem is haza, es tegnap vonatoztam le, mert a sok kocsog nem birja idoben jelezni, hogy nem kell rohanni, hetfon meg nem lesz suli
hat bekaphassak -
Panther
HÁZIGAZDA
Bár tudnám ti miről beszéltek... én hajnali 2-ig filmet néztem, 11kor keltem, és kb ez lesz a program a hét hátralevő részében is. Neptunt nem láttam június óta, órarend már negyed éve készen...

MOD: mamakedvence: Mi lenne ha szimplán beraknál egy szóközt a nevedbe? Akkor el kéne hogy tudja törni neked két sorba. (Asszem...)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
start menu => kellekek => kommunikacio (vagy internet, nemtom, mert atrendeztem) => tavoli asztali kapcsolat
bahh, Sanya megelozott
Lorcsi: az ertesites mindenhol jol mukodik, en vasarnap este 8 korul a szegedre tarto vonaton tudtam meg, hogy hetfon (ma) rektori szunet (vagy miafasz) van az egyetemen (SZTE TTK)
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán

bejött & ez várt:
Kedves Hallgatók!
A tárgyfelvétel 2005. szeptember 7-én (szerdán) 8:00-tól szeptember 25-én (vasárnap) éjfélig tart. A kis csúszás technikai okok miatt történt.
Csak a levelezős órarendek lesznek kitéve a TO-val szemben a koppolitüvegre, a nappalisok nem! A tárgyfelvétel után a felvett tárgyaknál az ''órarend'' gombra kattintva meg lehet nézni a felvett kurzusok helyét és időpontját.
Ha egy óra nincs az órarendben, azzal hozzám kell jönni a 125-ös szobába.
Ha egy tárgy nincs meghirdetve, azt kizárólag a tanszéken tudják pótolni.
Duczár Sándor
a vicc az hogy a Sanyi is ph-s

érdekes hogy ezt pl. 1-2 nappal korábban nem lehetett elküldeni
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
ne is mondd...már kb. 2-3 órája próbálkozom...mire meg majd fel tudok lépni minden normális időpont tele lesz ...a hajam fogom tépni..

remélem as főiskolán se jó
az kicsit megnyugtatna...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem ez jön be:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
azt hiszem ez illik most ide:
<amne`> az a baj ezzel az egésszel hogy a szar rendszer kitalálói mindig messze vannak egy szájba kenéshez. Most valami neptunos fejest leültetnék ide és mondanám neki lépjen be, kattint a linkre, disconnect levágnám egy ujját
''
én is csak brutálisabban. -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
feltennék egy láma kérdést!
van egy alaplap de nincs benne se memória se proci se semmi, csak tápra van kötve, ha bekapcsolom ilyen szűz állapotban, lehet valami baja?
szerintem nem! csak kérdezem, hogy mégis
-
Sanya
nagyúr
semmit. xp-s klienssel megyek be,és debrecenben most megy. múltkor 1 hetes leállás volt. király volt, mert nekünk 6. éven már nincs oktatás, csak gyakorlat, és vizsga. 6 darab. nos, eddig 1 hétig voltam gyakorlaton, és már szeptember van (aug 1 a start

már lassan lehetetlen a gépelés a genius alapbillentyűmmel, mert tele van szeméttel .lehet ezt takarítani??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Nekem a bill is épphogycsak ráfér az asztal lalatti tartóra, az egér esélytelen. Meg olyan szép az egéralátétem is...

Mert ugy ''civakodtok