Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Féreértettél, csak kb arra akartam utalni, hogy ha véletlenül olyat írnál, amit meggondolnál később, van kéznél egy mod, akivel meg tudod beszélni. De csak viccnek szántam, bocs, ha nem úgy értetted.
#3993: különben te is használni fogod a piros BAN gombot?
Jóvan, abbafejeztem.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ne is mondd, mert ez a szoveg Copyright-os
Bővebben: link
Egyebkent nem maganbeszelgetes ez, nem maganugyekrol van itten sza /szerencsere
/.
ui:Ja es fater! Hasznald a piros MOD gombot, ne postolj mindent kulonben ha nem esel ki az 5 percbol! Ezt vedd moderatori figyelmeztetesnek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
(Ez jó! Apa és fia magánbeszélgetése a fórumon... Erre szokták a türelmetlenebbek mondani, hogy no chat plz... de én nem mondok ilyet
) -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Jah megneztem a Foxnews.com-on, eleg szepen letette a pilota, le a kalappal elotte.
ui:jova
-
tiv83us
veterán
Szombat reggelre elvileg. Az okosok aztmondjak, hogy meg mindig nohet az intenzitasa, de ezt az erosseget nemtudja sokaig fenntartani egy hurrikan, szal valszeg gyengulni kezd lassan. De igy is okozhat hatalmas karokat, akar meg Katrina 2. is lehet belole

Altalaban szeptember a legaktivabb honap hurrikanok szempontjabol, amugy maga a szezon oktober vegeig tart, ha jol tevedek. -
-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Értem! Én már készülök a napra, most reggelizem, tusi már megvolt.

Teljesen kellemes dolog volt az éjjel, hajnali 1:30-kor valami barom úgy hívta a többieket bulizni, hogy ezerrel bömböltette a hangládáit. Utánna csend, gondolom, hogy portás sem örült neki, és jött....
Azt nem értem, hogy megszavazták, hogy éjfélig mehet a ricsaj. Elfogadott, hogy adig csak a tökösök tudnak aludni ilyen hangorkánban, viszont utánna ugye kussnak kéne lenni...
Na de mindegy ők döntik el...én csak erősebb leszek! 
-
WN31RD
addikt
VladimirR egy Isten! Mindenki ot imadja!

-
Grafiqs
őstag
VladimirR egy Isten! Mindenki őt imádja!
Aki meg meri kérdezni itt a forumon, hogy ez a post miért született vagy bele mer kötni az számoljon a következményekkel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Remelem most tobb eszuk lesz es mar zavarjak kifele az embereket a picsaba onnan.
Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
Vladinak köszönhetően (ötletelt, már amennyire Ő tud
) ma végre újra a régi jó kis gépemmel netezhetek. 
-
-
most olvasom, hogy rita már 5-ös hurrikán?

kíváncsi vagyok, mi van most azokkal a houston-i komákkal, akikkel a nyáron együtt dolgoztam.
meg mi lesz itt, ha megint extra nagy kárt koz a hurikán (beleértve az olajipart is)
-
escie
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt úgy írlyuk, hogy eggyedik, te hűje.

-
escie
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
kösz, megerősítettél, nekem is az tetszett a legjobban. nem fogod elhinni, elég komoly oldal alján találtam a harmadik verziót.

--
az én kis elméletem szerint betöményedik a kapszaicin(ez csíp) a paprikában, ha kicsit kiszárad. ez nem biztos, csak vannak tapasztalataim, ami ezt alátámasztják(előző hsz-om). -
-
escie
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
vannak ilyen gonosz paprikák, amik becsípősödnek. lehet, ilyennel járta meg anyud...
attól hajlamosak ezt tenni, hogy ha meg vannak már vágva, és egy kicsit kiszáradnak.
hú, de megszívtam egyszer egy ilyennel. este még sima tvpaprika volt, reggel már méregerős.
jahh, a csuklás. az csúnya tud lenni. főleg ha az ember beszélni muszáj közben. ilyekor jönnek a jó kis ordításszerű csuklások...
körkérdés:
szerintetek melyik a helyes?
Minden jog fenntartva?
Minden jog fenttartva?
MInden jog fentartva? (
)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ha nem Bp-i vagy, akkor szervezz egyet a környéken. Csak van néhány10 km-es körzeten belül még pár PH!-s... A mostani debrecenit is én vetettem fel, mert május már régen volt
Ha fővárosi vagy... akkor egyről lemaradtál.
asszem uppolok is egyet a topikjában, nagyon leült... -
rii
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
egyszer egy fizikaórát sikerült mellélvágányra terelnem csillagászati kérdésekkel, a tanárnő csak a 35. percben vette észre, hogy a többiek nagyon somolyognak ...

nekem is volt emlékezetes találkozásom határozott fellépésű káposztástésztával, amikor is kértem rá fekete őrölt borsot, de keresztapámnak megbicsaklott a keze ...
semmit nem éreztem, csak a lávafolyamot, ami a hömpölygött a számban ...
-
ngabor2
nagyúr
miután végigolvastam a lemaradásomat... Nekem is elég hülye ízérzésem van. Ha vlami egy kicsit is csíp, már nem bírom megenni, mert onnantól csak a csípős és a keserű ízt érzem. És ezt a kettőt nem igazán szeretem.
Egyszer egy amúgy nagyon finom kolbászos-tojásos lecsót hagytam ott, mert egy picit csípett. De sajnáltam, mert nagyon szeretem (puha kenyérrel, frissen elkészítve...) -
ladybug
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
Kinek milyen gyomra. Mihez van hozzászokva.
Az emlékek...
Erről az én egyik sztorim jut eszembe. Szintén csípőspaprikás.
Általános iskolás 4. osztályos voltam (tisztán emlékszem a napra, nagyon belémvésődött). Szendvicset készítettet édesanyám paprikával, amit vittem magammal a suliba. Tízórai szünetben nagy vígan elkezdtem enni, mert ugye jó éhes voltam már. Kb a 2. falat után éreztem csak, hogy itt v.mi nem stimmel. Iszonyat erős volt. Többet nem is bírtam enni. De rámjött a csuklás tőle. Ittam egy csomó teát, mert azt is csomagolt anya, de nem mulasztotta el. Már negyed órája csuklottam. Becsöngettek. Kezdődött az óra, de én még mindig csuklottam. Kb 5 perc után már az oszifőt is nagyon zavarta. Igyak v.mit, mondta. Hát ittam, de mindhiába. A csuklás nem akart múlni, ráadásul egyre jobban vörösödött a fejem (szinte lángoltam). Elküldte az egyik osztálytársamat a tanáriba üditőért. Hozott egy pohár narancslevet. Azt megittam, és olyan 10 perc után abba is maradt a csuklásom, és megnyugodott a fejem színe is.
Nagyon ciki és nagyon rémisztő érzés volt. Szegény oszifő is pánikba esett.
Az egészben annyi p+ volt, hogy az óra elmaradt, mert mindenkit lekötött a műsor, ami velem történt. -
Jut eszembe mikor lesz PH! tali? Szeretnék már résztvenni 1n
-
WillChi
őstag
Az ilyenben az a csúnya, hogy az ember szája széle is elkezd zsibbadni tőle. Ha meg nézők is vannak, akkor az már a non plus ultra...

Mod.: Ha ég, akkor már mindegy, hogy ki előtt ég az ember. Sehogy sem jó érzés, bár vannak fokozatai, így egy fokkal feljebb van a skálán.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
És mi van ha egy ilyen paprika a pizzán van?

Ph talin ígyjártam

-
WillChi
őstag
Volt egy sztori, mikor olyan 15-16 éves gyerekek lehettünk. A haverral elmentünk horgászni, fogtunk is halat, aztán kitaláltuk, hogy náluk fogunk halászlevet főzni. A halászlébe kell paprika rendesen, így megkértük az anyját, hogy hozzon csípős és édes paprikát is. Hozott, aztán elkeztünk kotyvasztani. Az édesből dögivel bele, a csípősből meg módjával. Kész is lett a leves, kóstolás... Olyan erős volt, mint a méreg, mint kiderült a két adag paprika mindegyike csípős volt. Ha megfőztük, meg is esszük, gondoltuk. Nálunk ez úgy működött, hogy egy kanál leves, egy karéj kenyér, egy pohár víz felváltva. Jött a haver apja, megkóstolta, majd előkapott némi 'kutyapöcse' paprikát, az is vidáman belekarikázta, és ette, mint a vizet. Most akkor neki nem volt ízlelése, vagy mi vagyunk gyengék?...

-
ngabor2
nagyúr
Üdv mindenkinek itthonról! Végre jó a net, monnyuk a PoE-t nem bírja, de majd teszünk róla holnap

Rezi: ma este már nem kereslek, majd holnap. Kezdek álmos lenni, régen volt már délelőtt 5 óra, és egyre közeledik a holnapi... -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
WillChi
üzenetére
családi hétvégéken látom, hogy 65 éves keresztapám minimum 8 karika paprikát szokot belevágni a levesbe (1 ilyen karikának a felétől én már teljesen kész vagyok), de olyan prüszköklést rendez mindig tőle, hpgy visitva rohanunk szét a konyha összes szeglete felé

Ő meg élvezi ...
-
escie
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
egyszer engem is beterített így egy haver. mondtam valami vicceset, miközben a sörét itta. következő pillanatban már csak a sörcseppeket láttam felém száguldani...

azóta íratlan szabály, hogy mikor valaki a szájához emeli a söröskriglit, nincs viccelődés.
(''iszok, b*zmeg!''-protokoll)
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Nekem már volt példa az ilyen evés közbeni röhögésre, de ott, és akkor az cseszett rá, aki levesevés közben megröhögtetett. Tele volt a szám levessel, és akkor jött az 'inger', próbáltam visszatartani egy darabig, de a végeredmény kirobbanó lett, a delikvens meg betakarva...

-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kedvenc, és inkább aktuális ...

írtad alekvárt.... savanyúságok is jók, amiket a boltban lehet kapni?
be kell raktároznom vitaminilag
//bevágódás tildy-nél on
én a páromat elhalmoznám sajtotkkal, nem hogy elvenném tőle ....
-
tildy
nagyúr
Szerinted? Még jóhogy attól félek
Nekem sajtlopó /csenő manókák inkább nem kellenek
Egyébként én is oda meg vissza vagyok a trapistáért
xpod: mégegyszer valaki azt mondja norvégiában hideg van annak letöröm a kezét. Nincs hideg. Én sosem vettem fel 2 pulcsit, mégsem fáztam. Mondjuk azt, hogy hosszú a tél, és a tavasz. Szvsz kinn nem fáztam sose annyira, mitn néha idehaza szoktam...
Szó se róla, hoztam norvégiából áfonyalekvárt, amit annyira imád mindenki, hogy azóta megitn hozzattam .Sőt novemberben szerintem a bőröndömben 10 kiló áfonya és egyéb lekvár lesz hazafelé
Képzeljétek el a szinte legdrágább , leggyümölcsösebb itthoni lekvárt: na az ott az alap
És én fél évig azon éltem kb
(Többi kajához képest relative olcsó volt)
[Szerkesztve] -
-
válasz
parandroid
üzenetére
sajna nincs
-
tildy
nagyúr
Norvégiából.Egy kiló áfonya lekvár csak 25 korona, és teli van áfonyával.(~750Ft/kiló)
Ahogyan a szamóca, narancs és egyéb lekvárjaik is... (10 korokna/fél kiló- >600Ft/kiló)
xpod: tools/preferences és alul kivalasztod a nyelvi fajlt a detailsre kattintva.
[Szerkesztve] -
Leszedtem a 8.5-ös Operát és a nyelvi file-t, hogy kell magyarítani?
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nem alaptalan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050920/WN31RD-Vlad.gif)

Ha fővárosi vagy... akkor egyről lemaradtál.

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/128.gif)