Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére

Én is szoktam tölteni egy online felmérést időnként, bizonyos kérdésekre valóban nincs jó válasz, vagy érzi az ember, hogy könnyen félremagyarázható. De ez akkora triviális baklövés lenne, hogy csak na. Mondjuk, amit el tudok képzelni, hogy a t. Kókusz főszerkesztő ránéz a felmérés eredményeire, és felkiált, hogy ''Néddmán, csak 4 millió ember csak 3x fürdik egy héten, milyen jó téma lesz ez így uborkaszezonban!'', és el sem jut a következp, zuhanyzást taglaló pontig. Vagy ha el is jut, csak legyint, hogy ''Á, 8 millió ember naponta zuhanyzik, ez nem érdekes''.
tildy: én pont fordítva látom: zuhanyozni lehet fürdőkádban, ellenben zuhanytálcában fürdeni izgi lehet...
Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni. 
p
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Jaja. Emlékszem amikor az első rutinra mentem a cél az volt hogy legalább egyszer induljak el. (előtte egyszer sem vezettem gépjárművet) Hál Istennek nem volt gond. Bár a rutin vizsgánál annyira szakadt az eső hogy a sarok tolatásnál nem láttam semmit a visszapillantóból. Na de sebaj az elsőre meglett. Remélem a forgalom meg a következő alkalomra meglesz.
-
PeliScan
addikt
-
Lord Zero
addikt
splinter cell: chaos theory esetleg vkinek eladó állapotban leledzik-e?
(tyüh, ezt a kretén mondatot) -
Grafiqs
őstag
Abban viszont cseppet sem vagyok biztos, hogy annak örülne, hogy itt aláírást gyűjtesz azért, hogy vetkőzzön, és mindenki az Ő Félig-meddig meztelen képét nézegesse. Ez annál szerintem intimebb dolog. Főleg első kanyarban.
Amúgy ha fotósra van szükséged akkor tudok ajánlani profit, aki neked olcsó pízért megcsinálja (haveri alapon). -
Rez_Grof
őstag
És milyen volt aza batman? Ilyen: Bővebben: link
-
ladybug
őstag
Mint nő, én is támogatom ezt az ötletet. Szuper dolognak tartom, hogy erre szeretnéd rávenni. Ha jó a fotós, akkor biztos, hogy olyan képeket fog készíteni, amin a Kedvesed egy csinos és szép nőt fog látni. És ezáltal ugye, az önbizalma nőni fog.

Bár én spec nem tudom, hogy lehetne rávenni egy ilyenre.
-
Sianis
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
De legyen valami haszna is a dolognak a PH! felé!

Meg bizony én is szeretném már látni úgy a szerelmem ahogy még nem mutatta magát előttem, nah jó ez félreérthető...szóval egy kicsit ultrasexibb kivitelben, mert tudom, hogy ő is vágyik egy ilyen lehetőségre, hogy kinyíljon a világ felé...nehéz ezt így megfogalmazni NA!
Szóval az a lényeg, hogy kell egy kis unszolás neki, legyetek ezek ti barátaim, és szép lesz a végeredmény, bizony neki is örök emlék lesz ez. -
a_tesz
Korrektor
Amúgy igen, hogyha megfeleő ösztönző erő jönne össze, felhívnám a profi fotós ismerősömet, aki sminkeléni is nagyon tud, és nekiesnénk...
(elnézést
)
de félretéve a tréfát, szerintem itt a PH!-n mindenki egy emberként fogja támogatni az ötletet, így nyilván énis
szerk: ...vagy mégse?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Egyenlőre erotikus fotókról lenne szó, nem pedig aktról.
Amúgy igen, hogyha megfeleő ösztönző erő jönne össze, felhívnám a profi fotós ismerősömet, aki sminkeléni is nagyon tud, és nekiesnénk... -
parandroid
félisten
Profi fotóson nem gondolkoztatok? Kell legyen valaki, aki vállal aktfotózást, tökéletesen diszkréten (értem ez alatt, hogy akár te is ott lehetsz, ha akarsz
), megfelelő felszereléssel és kellő rutinnal. Nyilván megkéri az árát, de te sosem fogsz olyan képeket csinálni - hacsak nem gyakorolsz (gyakoroltok) eleget...
Lehet, hogy asszonyka is könnyebben belemenne. Általában ezeknek a fotósoknak vannak referenciáik is. Nézz körül a neten.
p -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem én azt akarom elérni, hogy az asszony meglássa, hogy jó nő!
Én nem tudom egyszerűen bebizonyítani, de mivel gondolkodott már ilyen fotózgatós dolgon, ezért gondoltam azt, hogy akkor kerítsünk neki egy kis felhajtást, had buzduljon föl egy kicsit. Ez most komoly dolog, minden hátsó- , mellékszándék nélkül.
Ez a Betsy dolog jó poén, de ezt most komolyan venni kéretik...köszönöm -
parandroid
félisten
-
Sianis
addikt
Bővebben: link
Görgessük tovább azt a követ!
-
jeges
senior tag
nekem sokkal hatékonyabb volt a tanszéki tanár, mint bármelyik ''külsős''.
nagyon nagy előnye, hogy egészen pontosan tudja, mit követelnek meg. írásbelin vót olyan, h szinte csak a szóról-szóra ''betanult'' hivatalos levél-formátumot kellett ''visszaadni'' (kb. 3 leckében szerepelt, és minden 3. órán szóba került).
szóbelin meg ő is vizsgáztatott másik teremben, de állandóan ''rágta a fülét'' az én bizottságom tagjainak, h milyen voltam, mit lehet ebből kihozni, stb. igaz, ez utóbbihoz a saját emberi hozzáállása is kellett
-
Sianis
addikt
Nem baj, tudjátok mit? Nem is beszélek róla többet!
Nem mentegetőzöm, nem tagadom...együtt voltam vele! Egy sátorban...a többit rátok bízom! Nem fogjátok megtudni a részleteket...lehet róla filozofálni...de semmit nem tudtok meg.
Amúgy meg a faxért kell ilyenről beszélni, asszonyt is itt emlegetni, fene sem bírja ki estig, megyek kirángatom elsősegély oktatásról, hogy mutassa meg a stabil ágybanfekvést!
-
jeges
senior tag
nekem ez német vót ugyan, de nem hiszem, h nagy különbség lenne

mindenesetre az ''iskolai'' nyelvtankönyvben leckénként cca 50-100 ''szakmai'' szó volt az anyag emlékeim szerint (asszem 14 lecke volt mindenestül). kerestem egy egyetemi tanszéki tanárnőt, és hetente egyszer jártam hozzá kb. 3 hónapig. igaz, 2essel, de átmentem (azóta se tudok németül
). -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ne de ki csak nem tiv83us maga?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fagyi kezd visszanyalni! Most mosd le magadról!
-
Sianis
addikt
Engem csak ő érintehet úgy! Aki mésként néz ki, annak automatikusan letöröm a kezét...
Batman ha így tett volna, a szemüvege már a szemgyolóiba építve figyelnének, a golyói vahahol a nyákládi tavak egyikében táplálna egy egészséges csukát, a segglyuka pedig egy CO heggesztővel lenne befoltozva, hogy hátralévő élete során valahol a púpjátol egy arasznyira tudjon csak üríteni
Ezt de szépen megfogalmaztam egy jó nagy dübörgős hátbaveregetés tiv83us-nak 
-
lorcsi
veterán
Na bassza meg kivágtak angolról ( magántanár)..

A múltkor is majdnem...
alig tudtam magam visszakéreztetni
kb. 2-300 szót adott fel egyik hétről a másikra....én meg már 4 éve nem is foglalkoztam az angol tanulásával...nem tudtam bemagolni a szavakat
hiába próbáltam (hétfű óta csak ezeket magoltam ) nem ment...
a nyelvtani rész szótárazás fordítás minden kész volt de aszavak nem...
hiába mondtam ...
Nem tudom lehet jobb is lesz így.... most 1 kibaszott nehéz félévem lesz
nem igzán biztos hogy jutna időm erre a sok angol szóra....
meg drága is volt 3500HUF/90 perc .
Anyunak nem tudom hogy fogom elmondani

Egy ismerősünk most kapta meg a diplomát & 1 félévet sem késett a nyelvvizsga miatt Anyu meg nem akarja hogy én is késsek ezért beiratott hogy minél gyorsabban meglegyen nekem is..
Kicsit kivagyok
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
tiv83us
veterán
Meg mar amugy is tudja mindenki, hogy neked estenket betsy mossa a hatad Bővebben: link

-
Sianis
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
én nem költök!
Egyrész muter megveszi nekem, meg csak akkor füdök, ha kezd zöld lenni a ruha, vagy jön az asszony...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a lakásban nem leszek mocskos, még csak meleg sincs, hogy izzadjak, ezért nem tudolok 6x egy nap...így nem is megy a zseton. Mondjuk fogmosásra költök, de az nem tétel -
Pacák
senior tag
A Karnevál I-II. még nekem is megvan. Utána kezdtek el szarakodni. Utána lett a kiadó Inomi. Még tőlük is van jópár könyvem, még csak egy éve, hogy elszakdt nálam a cérna és bepöccentem. Mostanában inkább elővettem a sci-fi könyveket. Brett Shaw, Paul Wittgen és társaik, jó is az.

-
Sianis
addikt
Ha elkopik, van raktáron nekem Karnevál I-II.
Ha gondolod kölcsön adom! 
Viszont én Alan O'Connor rajongó vagyok...van egy könyve a legelső nem is tudom hol olvastam a címét, nem is jut eszembe, egyedül azt nem olvastam, de elolvasnám...viszont a Sianis részkből eddig mindet...és mivel utolsóban nem sokat volt, csak két-három mondat erejéig, így elolvasnám mi volt vele Kránban, nagyon, de nagyon -
Pacák
senior tag
De három éves elmaradás?! Mutasson a kiadó nekem egy Wayne Chapman rajongót, aki nem venné meg a fojtatást! Az első részt már ronggyá olvastam, aztán a neten anno találtam egy icike-picike részletet a folytatásból az író honlapján, de ennyi, kész. Szerintem elvágták magukat. Én egy ideje megfogadtam, addig nem veszek tőlük más könyvet, amíg a folytatást ki nem adják. Inkább rongyosrra olvasom a meglévőket.

-
parandroid
félisten
És ez jó? Az utolsó 5-6, amit megvettem, kalap semmi sem volt. Kb a keleti szél volt az utolsó értékelhető, de abból meg szappanoperát csináltak.
Sőt, a szappanoperáknál legalább tudod, mikor vetítik a következő részt. A Holdfényember vajon 4 kötetes lesz, ha egyszer végre tényleg elkészül? 
Emlékeztek még a részletre belőle az első kiadású szabálykönyvben? 1994-ből?!
p -
brownus
veterán
ha már tudsz róla akkor sry:Bővebben: link
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Persze hogy én nem akarok modder lenni,én nem írtam ilyet,hiszen ahhoz elhívatottság,meg némi hozzáértés is szükségeltetik
.A legkomolyabb ''moddolás''(inkább szükségszerű volt mint optikai tuning) az volt,hogy a FDD helyére(sose volt) belefúrtam a SATA vinyót,így a ház bal feléből lemezvágóollóval ki kellett metéltem egy darabot,hogy az új csavarhelyekhez hozzáférjek 
-
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
tusfürdő: fa, palmolive vagy dove (250-300-400) (minden nap napi 1-2szer tusolok)
sampon , kizarolag sunsilk, emrt a tobbitol korpasodik a hajam: 350 (kethavonta fogy el)
szappan, folyekony: utoljara dalmat vettem, 150ert(ez is tobb mint egy honapra eleg).
Najo jon meg havonta egy rexona stift, az lemaradt.
Szal kb 1250.
upsz oblito es mosoporral egyutt kb 1500.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Kihívom már T-Com szuperszervízt, hogy Ubuntu Linux alatt egy gdesklet alkalmazáson belül szétcsúsznak a betűk!
Kíváncsi vagyok meggid ülnek itt! 
-
jeges
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére

te hol szoktál vásárolni?
sztem keress gyorsan egy másik bótot, ahol normális árak vannak
(tusfürdő pl. 400-500ból bőven kigyön, és akkor már nem is a leggagyibbat vettem)
sia: méélen hívtad őket vagy telefonon? egyáltalán kigyönnek megvizsgálni az ilyen problémát? mennyiér'?
hja, és jóreg mindenkinek!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ezek hogy jönnek ki 1250Ft-ból?
Csak egy tusfürdő 800Ft,egy sampon dettó,egy szappan 200Ft,mosópor/öblítő nem t'om(muter rendezi
),így szerintem ez az 5 tétel már meghaladja a 1250Ft-ot,és nálam ez még kiegészül egy oldszpájsz deóstift-tel,meg arczvízzel(nem havi szinten),nagyvonalakban ennyi. -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nos, ettől még valaki nem lesz modder, csak büszke arra, hogy van pénze dögivel. Lehet, hogy az én gépem nem egy ilyen kinézetű cucc, de a vér (SAMY) és izzadság, forrasztópálka, állandó olvasás, és értetlenkedés benne van, és ezt nem veheted meg. Persze lehet, hogy mindez téged hidegen hagy és csak a haverok padlóra küldése a cél!
Jól néz ki a ház, de nekem túlspirázott, a lényeg a hiányzik, amit bizony neked kell elkészíteni... -
tildy
nagyúr
Valami ilyesmirol dumaltunk multkoraban mi is a munkahelyen par penzugyes csajjal.
Volt ugye az a cikk valahol, hogy magyar ember mennyit furdik, meg tisztalkodasi/pipere szerre havonta mennyit kolt (2500 Ft korul)
Ugyanis azt mertem mondani, hogy en ennek jo ha a felet elkoltom havonta.
Kell egy tusfordo, egy sampon, meg egy szappan nekem egy honapra kb. ezenkivul egy doboz mosopor, meg egy ki soblito , hogy szep tisztak legyeneka ruhaim. De kb ennyi.
Azt megsem nezek ugy ki szvsz, mint aki most jott a barlangbol. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Sztem nem kérdés,hogy megéri-e,mivelhogy jómagam is szimpizek egy hasonlóval,persze az se baj,ha a jobboldalán szépen be lehetne tekinteni a gépházba
,ebből a nézetből nem láccik sajna !!
Ergo a kérdésre a válasz : normális
mennyi normális szavazatod van ezidáig?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Erről van itt nagybaszó!

Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Hol lehet betekinteni ezt a házat?Akkor eggyel megint bővül majd a szavazatlistád!

-
ngabor2
nagyúr
Tegnap megmondtam a melóhelyen a csajoknak a legjobb, költséghatékony kozmetikai módszereket... nem tetszett nekik. Mondták előtte, hogy hány ezer Ft-ért festik/vágják a hajukat, mennyibe kerülnek a mindenféle kenceficék...
De én megmondtam: ráncok ellen szakáll, ősz hajszálak és hajhullás ellen tart kopaszság
-
Sianis
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Mr. Gyíkarc el van szállva magától, mert írhat ilyeket Magyarroszág ''legnagyobb'' a ''legtrógerebb'' portálján. Azthiszi, hogy valakit érdekel, hogy ő elszórakoztatja magát egy hírben. A magyar focit meg hagyjuk, nemzetközi szinten nem vagyunk sehol, ettől még valaki szerethet focizni, szóval nem kell itt piszkálni senkit sem. Gyíkarcuka meg remélem jól aludt...és nem kelt fel...
-
Sianis
addikt
válasz
I. Richard
üzenetére
Én sem adnék ki majd' 40k HUF-ot pár kiló vasért, mégha a csillagokat lehozza akkor sem. Nincs az a tulajdonsága amiért én annyit fizetnék...
-
I. Richard
senior tag
Eddíg 7 szavazat, h. nem normális dolog 37k-ért megvenni a TT Armor házat...

-
válasz
duracell89
üzenetére
szakkommentár:
Ez a Giggs egy zseni, ahogy cselez, ahogy fut! (Háromszor idősebb a magyar védőknél...)
szakkommentár:
Utálom, amikor porig alázzák a magyar csapatokat. Olyan rossz ezt nézni, ahogy esélytelenül szaladgálunk, mint egy kísérleti patkány a labirintusban, aminek a végén egy hatalmas macska várja, vagy esetleg egy kurva nagy áramütést kap.
Giggs majd 75 évesen a sétabotjával is jobban bánik a labdával, mint ezek a honi LUFTBALLISTÁK! -
Dufresne
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Elkezdtem olvasni, de látom sok a pörgetnivaló és ilyenkor még fordtsak is magamban

Inkább elhiszem és jóéjt
-
duracell89
senior tag
Ebből levontam azt a következtetést, hogy én vagyok ET!
enny1enny1
-
Dufresne
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Ez nem az index-re nézve szomorú, hanem a szakira.
Bár számomra is kicsit nevetséges volt ez a nagy beharangozás, hogy majd a LOKI így, meg úgy, azzal együtt, hogy semmi sem elképzelhetetlen, elvégre ez játék és láttunk már ilyenbe is érdekességeket.
DE akkor is egy honfitárs szakiban legyen már annyi, hogy nem cikizi, meg járatja le a srácokat. Rosszabbak papíron, meg a gyepen is, de ez van. Tudja ezt mindenki, de tényleg nem kell ezt még kihangsúlyozni. Na most énis felkaptam kicist a vizet, megütném a szakit most hirtelen, aztán mennék aludni
-
duracell89
senior tag
Megint sikerult felbaszni az agyam az indexen! Nem tudom mindek olvasom...
Szóval nemrég ránéztem, hátha van valami botrány, esetleg Nócisztárka majdnem leejtette a mobilját, vagy valami hasonlóan important astounding informésön.
Erre látom, hogy mencseszter debrecen meccs, és egy ''online közvetítés'' link.
Amit ott a ''szim'' nevű ''szakkomentátor'' művelt közvetítés címén... hányok. Nah nem is pofázok, olvassátok: Bővebben: link.
Egy kis ízelítő:
''szakkommentár:
Valahogy nincs kedvem nézni ezt a meccset. Túl esélytelenek vagyunk.
szakkommentár:
Hagyják már abba...
szakkommentár:
Hajlandó lennék megnézni a Gálvölgyi-show-t, ha nem lenne második félidő.''
Normális ez a szim?
Nah és az index.hu portál mint magyarország vezető portálja kienged egy ilyen anyagot? Éljen...
[Szerkesztve] -
Tsunami
senior tag
Nem tud valaki japánul?
-
Dufresne
addikt
Házunk előtt volt egy kis mozgolódás. Öregasszony sztem megszökhetett valami öregek otthonából vagy nemtudom, ült az út szélén, szép lassan a rendőrk is előkerültek. Asszony nemigazán tudott értelmesen válaszolni. Mikor egyik rendőr előkerült, megkérdezte: Meg tudja mondani a teljes nevét, úgy nagyjából?

és akkor miért az a sok rendőrvicc nem?
-
trenzit
tag
Nem tudjátok mi van Lighty-val?
Fél éve találkoztam vele, de már hónapok óta nem tudom elérni.
MSN-en sincs fenn soha... -
Lord Zero
addikt
mindenki vörös ördögöket néz?

Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni.