Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hmm télleg lehet vele kerestetni.
-
parandroid
félisten
válasz
mayerlaci
üzenetére
Volt erre valami olyasmi, hogy itass vele sört, és hagyd aludni. Nem emlékszem pontosan a használati utasításra, de majd VladiBővebben: linkmirR megkeresi.
p
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor micsináljak vele?
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánatot kérni Vladitól? Ő olyan durva, mint egy fatörzs. Sem megsérteni nem tudod, sem felvenni nem szabad, ha esetleg lehorzsol.
p -
Pacák
senior tag
Gyerek nyugi van. Itt kockultok, gyakjátok egymást. Ha nem bírtok magatokkal, legközelebb menjetek a battlenetre.
Én megyek ágyazni, a kismama aludni kíván. 
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
mer? asszondod en vmi huje vok, es nemtok irni? most mer vagy ien?
-
válasz
Triangulum
üzenetére
Azt azért hozzátenném, h. a chat szvsz. nem a legjobb hely nyelvtanulásra -már ha azért kellett a cím.
Ezt a magyar chat/fórum oldalakból szűrtem le...
-
Triangulum
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi remélem tényleg lesznek angolok is!

-
VladimirR
nagyúr
VladimirR valasz peterkeT (Bővebben: link) uzenetere
''Lehet utálni'' - fogunk is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Triangulum: nyelvtanulashoz kell? imho elso korben kulfoldi forumokon nezelodj, ott lassabban megy a kommunikacio, van idod keresgelni a szavakat
persze ha ettol mar jobban vagod, nem szoltam
egyebkent irc-en nezz szet, van ott egy kazal csati, talalomra beirsz valamit, ami erdekel, hatha bejon, es van olyan csati -
válasz
Triangulum
üzenetére
http://chat.yahoo.com/ Bővebben: link
-
Triangulum
tag
Tud valaki egy oldalt vagy egy olyan helyet ahol angolokkal vagy amerikaiakkal lehet csetelni esetleg beszélni?
-
Pacák
senior tag
Szolgálati közlemény. Minndenkit várok szerettel a Battleneten PH! chanel -en. A Starcraft ma is fog egy kisebb frissítést tölteni magának. Gyertek!

Nem vagyok már huszonéves fiatal, csak újra elkapott játszhatnék.
-
Sir Pocok
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy diákigazolvány igénylőlapra lehet-e színes fényképet felragasztani?
-
ladybug
őstag
Ez v.mi tábori nóta, fiúk?

-
Szőrös
veterán
na le lehet állni vagy ban hegyek lesznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Megbaszta a nyúl a borzooot,
A picsája csak úgy porzooott! -
Rez_Grof
őstag
Megbaszta a nyul a borzoooot
a picsaja csak ugy porzoooot
-
lorcsi
veterán
megbaszta a nyul a borzoooot
a picsaja csak ugy porzoooot -
ReJim
őstag
megbaszta a nyúl a borzoooot,
a picsája csak úgy porzoooot! -
SAMYka
senior tag
megbaszta a nyúl a borzoooot
a picsája csak ugy porzoooot -
Sianis
addikt
megb@szta a nyul a borzoooot
a picsaja csak ugy porzoooot -
VladimirR
nagyúr
5
4
3
2
1
Nota! -
lorcsi
veterán
hopp
-
(Kolombusz)
veterán
Komolyan mondom, minden elismerésem a moderátoroknak és a házigazdáknak.
Annyi primitív, unintelligens, magát szakértőnek, hozzáértőnek és okosnak vélő user van, hogy el nem lehet mondani.
Nekik pedig ezt hidegvérrel kell kontrollálni. Na én ezt soha nem tudnám csinálni. Nem küldhetnék el senkit a jó büdös qrva anyjába, mert moderátor vagyok, bár ezt most sem teszem, néha igen erősen vissza kell fognom magamat, hogy csúnyát ne irjak valakinek. Csak nehogy valaki egyszer annyira felhúzzon, hogy ne tudjam visszatartani a dühömet.
-
Sick Boy
őstag
A RadioCafe-n IFA beszámoló a PH-s, valamilyen Eszter
beszél, hallgassátok!
onlány itt --->>> Bővebben: link![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Lehet hogy bejössz az öreglánynak.
És le akar csapni téged a párod kezéről. Előtte persze felméri a terepet. Holnap már tangában és ostorral áll oda eléd, hogy bevallja az érzéseit. 
Én a buszon képedtem el, amikor egy idős úr szabályosan követelte a helyet. Kérdem én, hogy hol van az leírva, hogy át kell adni a helyet? Illik, de nem kötelező. Személy szerint mindig felállok ha látom hogy a környéken áll egy idős ember, de ha valaki ilyen pofátlanul nekemrontana, tuti a végállomásig nem állnék fel. -
Gero
tag
Most olvastam egy cikket az indexen, ezentul szerintem ossze lehetne vonni a Benzinarak, es a nagy macskatopic-okat

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Gondolom előfizetett az enternethez és a többi szolgáltatóhoz, hogy legyen milyen emailre regisztrálni. Gratula.

Amúgy Vlad nem ilyen.
-
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az-az! Remélem! Oda kellene eljutnom.
thx ladybug
már be sem kell írnom a böngészőbe 
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Bővebben: link
Szerintem ezt keresed.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kis erdekesseg:
Bővebben: link -
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
állat... 
-
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt honnan tudod? Igaz valahol már én is találtam ilyet...
-
(Kolombusz)
veterán
Emberek.
Hatalmas felfedezést tettem. ÉN vagyok a 30001. tag.
-
net84
őstag
Kedves budapesti fórumtársak! Kicsi segítségre lenne szükségem péntekre.
Hol van az Aquapark (vagy mi a neve) Pesten? Hogyan jutok oda a Keletiből a legegyszerűbben tömegközlekedési eszközzel a lehető legkevesebb átszállással?
Előre is köszönöm a segítséget! -
VladimirR
nagyúr
ejj, be jo napom van ma: kidreult, hogy a heten kapok vegre fizut, igy abbol a 300 forintbol, amim van, nem fogok ehenhalni, sot, meg aladar is kapott egy moderatori figyelmeztetest, ami azt jelenti, hogy egy lepessel kopzelebb kerult a ban-hoz
juhejj -
-
Sipi
addikt
Linkeket nem tudok, mert én mindezt élőszóban hallottam.

A www.elsolakashitel.hu oldalán viszont elég sok infót találsz, érthető nyelven megfogalmazva. Más bankokhoz is felhasználható.
Esetleg meg tudom adni a pénzügyi tanácsadó srác számát (vagy neki a Tiédet), mert ő valamivel jobban ért hozzá.
(Az a gáz, hogy pl. mióta felvettem a támogatott lakáshitelt, azóta az is kétszer megváltozott, úgyhogy végképp nem tudom követni. Piszkosul variálják...)
Sipi -
Szalma
őstag
(Addig sem kérdez kényes dolgokat... 14 éves korom (a középsuliba menet nagy váltás volt az életemben, kicsit bezárkóztam, így onnan datálódnak a tudatos önvédelmi mechanizmusaim) óta gyakorlom a módszert az elsőre kellemetlennek tűnő emberekkel, sok (hasznos) ismerőst szereztem így.
)
Szeretettel:
Szalma -
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
No. A párom ''lánykorában'' lakott olyan albiban, ahol a szomszéd ürge volt olyan, mint ez a vénasszony. Ott könyökölt egész nap a gangra nyíló konyhaablakban, szívta a cigijét, én meg szívtam a fogamat, ahányszor el kellett mennünk előtte. Mindig meg kellett kérdezni, hogy hol voltunk/hová megyünk, valamit jópofiztunk neki, aztán csá... De megúszni ritkán lehetett, mert szó szerint mindig ott lógott az ablakban. Mindketten vidékiek vagyunk, az ürge pesti. Abból a fajtából való, akinek, ha megemlíted a disznóvágást, már földönkívülinek néz.
Ez vén szipirtyó még egyszerű eset. Az ex-szomszédról utólag tudtam meg, hogy mikor még főiskolás volt a párom, akkor bepróbálkozott nála. Áthívta beszélgetni a páromat - akivel akkor még nem ismertük egymást - aztán bezárta az ajtót. És közölte, hogy egy kis gyengédségre vágyik stb. - mellesleg felesége volt. A párom kikelt magából és liluló fejjel leüvöltötte az ürgét.
Kardos egy menyecske. 
Amikor összeismerkedtünk, nekm is elmesélte a párom, és megértettem, hogy miért sunyít kicsit az ürge, ha meglát engem. Erre később még rá is játszottam persze.
Aztán a párom előbb hozzánk költözött (szülőkhöz), onnan együtt elmentünk albiba, itt rendes szomszédaink vannak, aranyosak, kedvesek, csak olyan ritkán látni a másikat, hogy szinte csak arcról ismerem meg őket. -
Szalma
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
(Rutinná kell fejleszteni a visszakérdezést... A második rázós kérdés után átvenni a szót és kifaggatni a nyugdíjáról, az unokákról, a vagyonáról, stb... Kis gyakorlással elég jól működik. Lehet, hogy alapvetően szimpatikusak is lesztek egymásnak.
Lehet, hogy csak eőugró rossz beidegződés volt az extrém kérdezősködés. (Mondjuk olyan gesztust látott, ami hasonlított az unokájáéra/lányáéra, stb.)
Embereket megismerni szép feladat; pár rossz kérdés semmit nem árul el sem a kérdezőről, sem a választ adóról.)
Szeretettel:
Szalma -
kymco
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hazafelé menet tegnapelőtt megállított egy kertes ház udvarán kertészkedő idős néni. Öt perc alatt felvázolta jelenlegi családi helyzetét, majd tanácsot kért jogi ügyben tőlem.... Előtte sohasem láttam, és nagyon kényelmetlenűl éreztem magam a végére már.... Mikor azt válaszoltam, hogy mivel nem vagyok ügyvéd, azt tudom tanácsolni, hogy forduljon ügyvédhez.... A válasza nagyon vicces és egyben kedvesen naív volt: Kinézetre azt hittem, hogy ön ügyvéd, egyébként mi a foglalkozása?
Mondom: mérnök ember...
A hölgy ezzel zárta le: Mondom én, hogy ön egy uriember......látszik magán....
Végig mosolyogtam, amíg haza nem értem....
Furcsa dolgokat eredményez a magány....
Ezzel nem akarom védeni, a ti idős asszonyotokat, mert nem ismerem, és a ti tapasztalatotok pedig elég negatív volt, de a történetetek ezt juttatta eszembe. -
kymco
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem lehet, hogy valamit félreértetek? Ha a hölgy vidéki származású, akkor még lehet tisztességes is a kérdezősködése. Eszembe jut egy novella/regény (talán Móricz Zs.) ahol egy falusi gazda beköltözik a fiához a városba, eladva és a fiának átadva minden vagyonát. A falusi közvetlensége, nyíltsága, egyszerűsége nem illett a városi környezetbe.....
-
brownus
veterán
kész vagyok a mai fiatal ''kis''lányoktól, 100% hogy még ált. sulisok (13-14) de már úgy néznek ki, hogy meglódúlt a fantáziám
, az én időmben még a gimiben is! tilos volt a csajoknak festeni magukat, sőt hajfestésről még csak nem is filózhattak. és ahogy öltözködnek
, ez nem igazság!!! hozzák vissza a suliköpenyt most!!!!!! ja és legalább térdig érő legyen a lányok esetében
ja és tartom magam a min.18 legyen szabályhoz (mindig)!!!!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez milyen?
Amúgy yó reggelit!!
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én megyek ágyazni, a kismama aludni kíván.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ez nem igazság!!! hozzák vissza a suliköpenyt most!!!!!! ja és legalább térdig érő legyen a lányok esetében