Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Bővebben: link, itt van webáruház is teafüvekkel. Ilyesmire gondoltál:
-
-
-
-
-
-
-
A rutinvizsgán izgultam én is, mint állat, de semmi gáz nem volt. A lényeg az, h. tudd az elindulás előtti kötelező dolgokat, meg tisztában légy az elméleti kérdésekkel, a gyakorlatit könnyeben megadják/elnézőbbek, ha előbbinél jól nyomod!!!
Tehát nyugi, meglesz az!!!
Valaki mondhatná ezt nekem is, mert teljesen szétesem, ha a 28-ai forgalmivizsgámra gondolok... Tegnap tök rosszul ment a vezetés ez miatt....
-
Működik a tréonlájn!!!
Kb. negyed órával ezelőttig nem ment, meg az 1234 hívásakor azt írta ki a telcsim: ''Zsúfoltság''...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fakk tréonlájn... -
-
-
Ez úgy működik szvsz., ha a Linux lenne elterjedtebb, akkor azt szídná mindenki... Már csak azért is, mert akkor arra írnának mindent, arra írnák a vírusokat, stb... Az lenne összetettebb, tehát nehezebben kezelhető, stb...
Én pl. nagyon meg v.ok elégedve az Intézővel, ritkán használom csak a Total Commandert.
[Szerkesztve] -
-
válasz
ladybug
üzenetére
Ebben csak az a nevetséges, h. esernyőből már végigpróbáltam mindefélét, az 500 forintos ósönöstől kezdve a 7 ezer Ft-os (ilyen van most) Samsonite-ig...
Az olcsóbb kategóriát mindig kicsavarta a kezemből a szél, meg állandóan széthullott, ezt megelégelve ruháztam be egy ''fullextrásra'', de ez meg nagy esőknél átengedi a vizet. Nem nagyon, de épp' elég zavaró, h. esernyő alatt csepereg a víz a homlokomra/hajamra...
Legszívesebben visszavinném oda, ahol vettem, de kidobtam a blokkot, meg a bolt is bezárt...
Mondjuk inkább cipő ügyben kérnék itt segítséget/javaslatot, annak átázása jobban zavar...
[Szerkesztve] -
Tegnap a cipőm alap, h. elázott, hisz, csak egy méregdrága Rieker, na de h. a szintén nem két Ft-os Samsonite esernyőm is áteresztette a vizet, az már idegesítő...

Nem tudtok olyan helyet mondani nekem, ahol jó (vízálló) cipőket lehet venni (szeretem az elegáns viseletet, ill. a nem túl magas szárú bakancs jöhet még szóba) ill. nem vízáteresztő esernyőt??? Az esernyőnél kritérium, h. összecsukható legyen, mert szeretem mindig a táskámba tenni.
gézu:
Pia és gyógyszer egyben??? Az ütős lesz!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Grat a modi címhez!!!
-
Engem pl. marhára idegesít, h. Tschepel-szitiből mindenhova (min.) egy órával hamarabb el kell induljak, h. odaérjek. Nem az út hossza miatt, hanem a várakozások miatt... Amennyiben csak ezt spórolom meg az autóval (de mint tudjuk, általában ennél többet lehet), már sokkal hamarabb ott v.ok...
Ezért leszek én is környezetszennyező, egyedül az autóban ülő sofőr...
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
peterkeT utólagos engedelmével készítettem egy kis táblázatot a Ph!-s adatlap kiegészítő adataival -Bővebben: link (bocs a modemesektől -a kép mérete 199 kB
).
Amennyiben v.kinek valamilyen adatát hibásan írtam volna be a táblázatba, bocsánatot kívánok érte...
Most nézem csak, de bunkó v.ok... Magam tettem előre... Bocsika...
Mentségemre legyen mondva, a topikban előrehaladva jegyeztem fel az
adatokat...
[Szerkesztve] -
-
-
válasz
ladybug
üzenetére
Miből gondoltad?
Sőt, ha még azt is leírom, h. 27 v.ok, de sokkal kevesebbnek nézek ki -többek közt a ''magasságom'' miatt?
peterkeT:
Hasam ugyan van (nem sör-, hanem ülőmunkát végzek, nem mozgok-), a szemüveg is stimmel, de Wim XP alól gépezem, ill. nem v.ok sörös/pizzás (előbbi vonatkozásában elég csupán e topikban visszaolvasnod)...
[Szerkesztve] -
Bocsánatot kívánok, h. beleszólok, de az uptime nem a neten töltött időt jelenti?
Egyébként a lábbeli méretem 41-es -168 centi magassághoz.
[Szerkesztve] -
Tegnap nem találkoztam Kedvesemmel, mert...
Ma nem találkozom Kedvessel, mert kiütötte egy pohár romlott tej (kakaót készített belőle, nem vette észre az ízt)...
Szomorú v.ok...

-
válasz
mayerlaci
üzenetére
A jó múltkorában olyan T-Mobile-os készülékeket adtak 2 (két!!!) ezerért, amik 3 napos cseregariban lettek visszahozva, v. nem is lettek eladva -volt köztük néhány nagyon jó vétel!!! Pl.: egy teljesen jó 3410-es Nokia, aminek a 2-es gombja kicsit nehezen jár...
Vagy ötvenezer forintos dig.fényképező (szintén tökéletes állapot) tízért... Emlékszem, olyan tülekedés volt, reggel hatkor rohantak az emberek a pulthoz...
(Helyszín: miklósi madaras)
[Szerkesztve] -
válasz
neongorack
üzenetére
Mielőtt kifizetted, bontasd ki...
-
Amennyiben zavaró, törölni lehet... Azonban ki _kell_ írnom magamból...
&$@ß#×˝ békávé!!! Csúnyábbat akartam írni, de önmoderációt hajtottam végre...
Ez a &$@ß#×˝ hév (mindent kapcsolódó nevet kisbetüvel, mint a PUF-ban...) izélt időben jönni, Kincsem elázott az esőben, nem volt kedve fél órát gyalogolni (az esőben), így nem találkoztunk ma...
Semmi gond, végül is csak ezer éve nem találkoztunk...
Mindenkitől bocs, Pacáknak grat a kicsihez, a betegek gyógyuljanak meg, minden Ph!-zónak szép estét!!! -
Szeretek itt lenni...
Szeretek ide írni...
Szeretem a témákat bújni...
Jó dolog ez a fórumozás...
Mindenféle témákkal kapcsolatban cserélünk eszmét -(általában) baráti hangnemben...
Teljesen rákattantam... Olyannyira, h. már volt (és szerintem még lesz is) belőle összetűzésem Barátnőmmel...
Mostmár megyek alucikálni... Átadom a helyem az idősebbeknek -bátyó.
Jó éjszakát mindenkinek!!!
[Szerkesztve] -
-
Ezennel beléptem én is a 2000-ek klubjába...

Eme hsz. a kétezredik a sorban...
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, h. elviselt eddig, nagyon sok információt tudtam meg mindenféle témában, mióta itt v.ok.
Üdv Mindenkinek!!!
Bocs, de ezt ki kellett írjam magamból...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor bocsánatot kívánok, nekem úgy rémlett, h. Szalma kolléga csak mostanában ír ilyen ''formátummal''...

-
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre gondoltam... Bővebben: link
-
-
-
V.hol találtam egy programot, vagy flash ''játékot'' egy nyúl főszereplésével. A lényege az volt, ha a közelébe vitted a nyilat, megpróbálta elkapni, amennyiben sikerült neki, lógott rajta, míg ''ki nem rántottad'' azt a kezéből.
Tud v.ki egy linket?
[Szerkesztve] -
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem akarok flame-elni, de ehhez a banhoz két ember kellett... Mindketten leütötték a másik által feldobott labdát, ha -legalább- egyikük abbahagyta volna, nem lett volna ''lefokozás'' a vége...
Ez az én véleményem...
Hunterevil:
Ha megnézed, sok volt a tisztogatás, a moderátorok kifejezett kérése ellenére sokan offoltak, (flameltek is talán) a topikban, ezért lett pihentetve.
[Szerkesztve] -
Dehogynem!!!
Reggel felkelek, az az első, h. belövöm a gépet, aztán mobilarena.hu majd Fórum gomb! Lefekvésig, ill. amig bátyó haza nem jön abba sem hagyom!!!
Érzem magamon, h. már teljesen addikt lettem, pedig attól a rangtól messze v.ok...
Melóhelyen szintén... Bejön a vásárló, miközben megkérdem, mit szeretne, még befejezem az utolsó hsz. elküldését...
-
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...

Jómagam is kerültem már itt párszor nézeteltérésbe, de még csak a Ring topikig sem jutottunk...
Nevetséges, mennyire komolyan vesznek emberek dolgokat!!! -
-
-
Miért van az, h. mostanában csomó olyan e-mail megtalál, aminek nem én v.ok a címzettje?
Mindegyiknek [telefonszám]@vodafone.hu a címzettje. A [telefonszám] helyére több féle szám beehlyettesíthető -egyik sem az enyém, nem is ismerem azokat.
Ötlet?
anaqer:
Miután én is így jártam (táskát hagytam el, tele mindenféle cuccal [discman, CD-k, vadi új lévisz farmer, póló, stb...] + papírok), többet nem vittem magammal sok értéket, később inni sem ittam...
[Szerkesztve] -
-
válasz
Triangulum
üzenetére
Azt azért hozzátenném, h. a chat szvsz. nem a legjobb hely nyelvtanulásra -már ha azért kellett a cím.
Ezt a magyar chat/fórum oldalakból szűrtem le...
-
válasz
Triangulum
üzenetére
http://chat.yahoo.com/ Bővebben: link
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ezért szeretnék már egyéni avatart... Egy szemüveges papírzacskót...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mondod, h. belátsz a papírzacskó mögé???

Amennyiben mégis így volna, lécci ne terjeszd a hírt itt a Ph!-n...
Szeretném az anonimitásom megőrizni...
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ne tessék bántani a panelokat!!!

Jómagam panelgyerek vónék, semmi kivetnivalót nem találok ebben a létformában!
Sőt! U.azt eszem, mint a nempanelok!!!
Na jó, ha gondolkodom rajta, találok, de ez megvolna nempanelként is...
-
-
-
-
-
-
''... 2 monitor nem probléma, akkor a két gépház már csak elfér egymáson, nem? ...''
Mondasz v.mit...
Laptopot láttam 60-ért v.hol, csak attól félek, h. annak meg minden baja lehet...
A demokrácia témához még utolsónak annyit, h. tény, nem tökéletes, de messze jobb, mint a többi allámforma... Egy-két dolog nem kéne csupán bele...
Na, jó éjszakát mindenkinek!!! -
Köszönöm a segítséget.
Második gépet azért nem akarok összerakni, mert nem nagyon van hely a lakásunkban mégegy gépnek..
Notebookban (is) gondolkodom, de arra meg a pénztárcámban nincs hely...
Amerikanizálódás:
Pedig, ha megnézed ez megy... Jó dolog ez a demokrácia, csak kéne ''rá'' egy szűrő, ami nem engedi át a sok szennyet...
A médiában az agyleépítés megy, az életben meg, ha van egy jó ügyvéded (és persze sok pénzed), mindent megtehetsz...
Néhány bűnözőt egyenesen sztárolnak -Viszkis, Kulcsár, Zalatnay...
[Szerkesztve] -
Thx.
Amiket találtam, mind hardveres megoldás volt, de én szoftveresre gondoltam...
Az van vajon?
Gero:
Ezzel kapcs. Ákosnak van egy nagyon találó száma. A szövege v.mi ilyesmi: ''A hírekben a bűnös az áldozat''
Sajnos amerikanizálódunk... Itt is lehetnek/lesznek majd olyan érdekes perek, mint odaát...
[Szerkesztve] -
Szituáció:
A bátyám meg én is szeretünk számítógépezni. Egy gép van, sokszor adódik úgy, h. mindketten nyomnánk, de ez így nem működik.
Kérdés:
Van-e olyan megoldás, amivel megoldható, h. két, egymástól független egér/bill. páros legyen a gépre kötve? A két monitor nem gáz, mert a vid.kártya két kimenetes.
Remélem, érthetően fogalmaztam...
-
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Pl. ha csak három fogható adó van, abból is csak kettő élvezhető minőségű -vétel tekintetében...
-
-
-
-
-
Valaki segíene nekem, h. lehet olyan betükészletet használni, mint pl. Kalandor ezen hsz. Bővebben: link utolsó mondatában?
-
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ez már volt egyszer. Erre válaszolta tiv83us az általad írt hsz. előzményét...
-
-
-
-
-
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Ezzel csak az a baj, h. hiába teremti meg magának és az utódainak a sok olajzrilliárdos (zrilliárd=10 a végtelenediken
) a biztos egzisztenciát, ha nem lesz hol élniük... 
Ákos - Conquistador: ''Mennyit ér így az aranyad?''
tiv83us:
Nem a skálát kéne átírni (bár tény, ez egyszerűbb), hanem a környezet rombolását kéne mérsékelni...
[Szerkesztve] -
válasz
tiv83us
üzenetére
Olvasam, h. a környezetszennyezés miatt egyre erősebbek lesznek a hurrikánok...

Sajnos, jelenleg a világ (Amerika - nagy autók, Ázsia - fejlődő motorizáció, Afrika (jól gondolom, ugye, h. itt is vannak?) és Közép-Amerika - esőerdők pusztítása, stb...) pont ezt táplálja...
[Szerkesztve] -
Tud v.ki olyan progit, amivel az egyben leszedett (mix) CD-hez lehet olyan információs fájlt (asszem a kiterjesztés CUE) készíteni, h. az író külön vegye lemezre az egyes számokat?
Jó bonyolultan fogalmaztam, de remélem, érthetően...
-
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
A managerek az ósönben sokszor (gyak. majdnem minden esetben) teljesen más területről érkeznek az osztály élére...

Pl. az én korábbi m.helyemen az irodatechnika (szám.tech. + mobil) osztály vezetője egy v.mi mezőgazd. sulit végzett nő volt...
Fogalma sem volt a dolgokról... 
-
-
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nézz körül a notebook.hu-n, de találtam is egy 128 MB-os vid.karisat: Bővebben: link.
-
-
-
Gyűrűt én is adtam Páromnak, jelezvén ezzel szándékaim komolyságát, de el nem jegyeztem Őt... Nem tettem/teszem meg azért, mert Ő nem akar férjhez menni -sok negatív élmény a környezetében... Ettől független szeretjük Egymást, ez a dolog cseppet sem befolyásolja Kapcsolatunkat.
Amennyiben sikerül ráébresztenem a házasság fontosságára (mert én szeretném Vele összekötni életem), természetesen megkérem a kezét.
Igazad van, mások v.unk, máshogy gondolkodunk...![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/103.gif)
-
-
-
-
-
MEGVAN A POHÁR!!!
Csak győzzem kivárni... U.is az oldal szerint szept. végére küldik ki...
-
Kettő személy lett volna (meg persze innen akárhányan, ha válaszoltok...
), akinek odaadhatom, de mivel későn vettem meg a söröket (mert nem válaszoltatok...
), már nem biztos, h. időben visszajutottak volna hozzám a kódok...
Ezért kellett ehhez a sörgyilkos módszerhez folyamodnom. Persze, beleönthettem volna a söröket egy nagyobb üvegbe, de marhára habzott -egy másfél literes ásványvizes palackba fél litert tudtam átmenteni.
VladimirR:
A sört a közért hűtetlen polcáról vettem le, 3 napon át tartottam szobahőmérsékleten, tehát abszolút nem volt optimális hőfokú...
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt Bővebben: link a fent nevezett hsz.
Ha megnézed, senki nem mondott ilyesmit, szóval fenntartom, h. ti vagytok a hibásak 4 és fél liter sör kiöntésének vétségében...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a plusz fél lityi, mert kiderült, vettem olyat is, ami nem akciós -ez pedig a kiöntés közben derült ki...
-
-
Sörkedvelők ugorják át ezt a hsz.-t...
Aki olvassa a blogom Bővebben: link , leírtam benne, h. van egy Dreher játék, amiben 8 üveg/doboz segítségével szert lehet tenni különböző hírességek által dedikált/díszített poharakra.
No, a napokban megvettem a 8 üveg sört. Mivel későn tettem ezt meg, és a kódok nekem holnap hajnalban kellenek, nem tudtam senkinek odaadni a nedüt, ki kellett öntenem az üvegek tartalmát...
Remélem, sörkedvelők nem olvasták el ezt a hsz.-t...
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)