Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erről Fless a HG aláírása jut eszembe.
erdey_a : just relaXXX,pls!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mindig kiváncsian figyelem,hogy ki lesz a következő MOD,de rád konkrétan nem gondoltam.GRAT

A következő szerintem majd Motion_Blur lesz,mivel ő az elmúlt 9 hónap összes topicjában megfordult,így ismeri a dörgést itt a PH! fórumon
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudná nekem valaki linkelni azt a topic-ot,ahol az Erdoke aláírását Bővebben: link szolgáló szösszenet született by kukkermakker
Bővebben: link.
Hihetetlen ez a duma,meg megnézném még néhány hozzászólását a fentemlítettnek.(persze ha megmaradtak egyáltalán
) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Nagyon szerencsés vagyok,mindig kizárólag jún. vége-júl.eleje körül lázasodok be cirka 3 napra,és ennyi.Se allergiám,se semmi más nyavalyám(kopp-kopp-kopp) sincs,ámugye én soha nem iszom alkoholt,és nem dohányzom,kocsmaszagot már régóta nem bírom elviselni,ellenben szépszámmal fogyasztom a gyümölcsöt,és cukor nélkül iszok 5-6 KV-t naponta.Nekem már maga az életmódom is egy jó recept
A cigaretta büdös is,drága is,nekem meg szétszakadt a tüdőm tőle(igaz 3 dobozzal toltam/nap),aki gondolja sztem hagyja abba még ma. 
Nem is kérdeztem,dohányzol?
P.S. :Látom gyengélkedtek,gyógyuljatok fel minél előbb!!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
/roló fel
Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...
''A többire inkább nem reagálok.''
Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.
Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.
/roló le -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! 
* :WN31RD
____
Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
- WN31RD -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Télleg qrva jó,örüljünk együtt az átnevezésnek és a lefokozásnak!!

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor mi lesz,ha a PH!-t,majd az összes net hozzáférést tiltja le a kedvenc rendszergazda?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lásd : engem június idusán
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez milyen?
Bővebben: link
Amúgy yó reggelit!! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Inkább a pálinkát húzd meg!
Egyébként meg miért írsz olyat hogy csúnya vénlány?Láttam a fotóidat,és csak nem írnék ilyet,pláne nem azt hogy vén
Láthatod,25fél vagyok,te 26 és nekem nincs semmim,neked viszont van élettapasztalatod,hosszabb párkapcsolatban részed,tehát neked máris van valamid,nekem meg egy idáig elpocsékolt életem!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát ezaz,egy picit ugyanezt érzem,meló után netcaféba megyek minden nap este 6-ig,majd go haza,este 10-fél11-ig bringázunk haverral,'oszt kezdődik minden előről péntekkel bezárólag,szombat vasárnap pedig csocsó töménytelen mennyiségben.Mindezt 25 és fél évesen.
Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam
,tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem hiszem el,és nem tudom elhinni,hogy mindenkinek ennyire szarul megy a sorsa,és senki nem talál némi örömet akár a 'szürke' mindennapokban is.Vagy csak az Off Topic-ba írnak az elkeseredett emberek?
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
Komolyabbra fordítva szvsz elég jól élünk itt M-E Európában,ha a világ számos pontjához hasonlítjuk az életszínvonalunkat,és sajnos a nálunk százszor/ezerszer szemetebb körülmények között élők vannak többségben kis sárgolyónkon,akiknek nem az a legfőbb gondja(mint például engem is ezek foglalkoztatnak),hogy legyen-e jogsim,jön-e a net gyorsabban,melyik pub-ot látogassuk meló után,meg m'ér nincs a hűtőben yoghurt,etc..Tehát ha a mércét hozzájuk mérjük,akkor tartunk egy elég nívós szintet,persze olvasva a hsz-eket lejön az is,hogy sajna ketten keresnek annyit,mint én egyedül saját magamra
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.
Összegezve :én nagyon jól érzem magam,és ezt kívánom mindenkinek,aki a szükségesnél levertebbnek érzi magát ezen a szép hétfői napon.
Ma szabin vagyok,úgyhogy fél 11kor már fel is keltem,anyu 1. kérdése az volt hogy behozza-e a kávét,vagy kimegyek-e a konyhába bedobni a mérget
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Közben visszaolvastam,és láttam hogy most neked kijut a melóból bőven,na és persze minden rosszszándék nélkül írtam az előzőt,ha mégis megsértett volna,akkor szori.Másrészt örülök,hogy rendeződnek a dolgaid a munkahelyváltás után,a saját példámból tudom hogy mennyi pluszt igényel ez az egész procedúra,nem beszélve arról hogy székhelyet is váltasz.Remélem a legjobbakat az elkövetkezendőkhöz,de gond nem lehet hiszen te nem ismered a fáradtságot

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jó.Valóban.Főképp,hogy nálam készült.Gondolkozom egy DFI lanparty nf4-es lapon,azon is integrált a hangkaresz(7.1).Vajon az is ilyen problémás lehet?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet benn valami,hogy az nForce2 és a hangvezérlő nincsenek igazán köszönő viszonyban sem,a jó példa(lásd verziószám):Bővebben: link
LOL!! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tegnap jutott a tudomásomra,hogy a 1987-es(!)
születésű korosztály kezdi meg a felsőfokú intézményekben a továbbtanulást.Javítsatok ki,ha tévednék! 
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Miért,hova ment a párod,hogy máris hiányzik?
Olvasgatom a hozzászólásokat,amiket a kapcsolatotokról írogatsz,hát le a kalappal előttetek,nagyon romantikus és bensőséges a kötődés köztetek.Azt kell mondanom,hogy az ilyen mélységű összetartozás 2 ember között bizony ritkább,mint a felületes 'együttélés'.Na persze ti már jegybe is jártok,- mint ez kiderült a napokban -,nyilván ez azért mostmár nyújt még egy kis pluszt!Meg persze szimpatikus ez a sok apró jelzés,amiből a kedvesed bizonyos lehet a szándékod komolyságában,és hogy a további akat már vele képzeled el.
elsősorban azér' írogatok ilyeneket,mert jelenleg nincs senkim
,másodsorban meg azért,mert a tiedhez hasonló párkapcsolatban is élnek emberek,de te egy nyilvános fórumon szavakba is öntöd a boldogságodat -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Bizony-bizony,már közel 3 hónapja,akkor még mint aktív senior tag

Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szégyeljék magukat,mert téged mint optimális munkaerőt kiraktak,de ha téged már nem foglalkoztat,akkor má nem téma az ügy,az viszont hogy az újakat meg többért alkalmazzák,szinte már általánossá válik(saját tapasztalat)
.Ha az emlékeim nem csalnak valami öreg csávóról beszéltél akkortájt is,akivel te sem szimpiztél egyáltalán
,talán az akkori főnöködre emléxem?azért a fa-alligátor kicsit hiányzik,nemde? 
Loretto :Hogy ne tudnám?Én voltam a recepciós
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Felmondtad ezt a Bővebben: link munkahelyet?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor sorry,mert én sajna perpill nem látom a Vlad által linkelt képet
,mert gondolom a cyla szervernek is kijár néha egy kis pihi. 
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
kontra : Bővebben: link

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Persze hogy én nem akarok modder lenni,én nem írtam ilyet,hiszen ahhoz elhívatottság,meg némi hozzáértés is szükségeltetik
.A legkomolyabb ''moddolás''(inkább szükségszerű volt mint optikai tuning) az volt,hogy a FDD helyére(sose volt) belefúrtam a SATA vinyót,így a ház bal feléből lemezvágóollóval ki kellett metéltem egy darabot,hogy az új csavarhelyekhez hozzáférjek 
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ezek hogy jönnek ki 1250Ft-ból?
Csak egy tusfürdő 800Ft,egy sampon dettó,egy szappan 200Ft,mosópor/öblítő nem t'om(muter rendezi
),így szerintem ez az 5 tétel már meghaladja a 1250Ft-ot,és nálam ez még kiegészül egy oldszpájsz deóstift-tel,meg arczvízzel(nem havi szinten),nagyvonalakban ennyi. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Sztem nem kérdés,hogy megéri-e,mivelhogy jómagam is szimpizek egy hasonlóval,persze az se baj,ha a jobboldalán szépen be lehetne tekinteni a gépházba
,ebből a nézetből nem láccik sajna !!
Ergo a kérdésre a válasz : normális
mennyi normális szavazatod van ezidáig?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Hol lehet betekinteni ezt a házat?Akkor eggyel megint bővül majd a szavazatlistád!

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,kinézek,aztán elalszok majdnem én is,ha már a kialvatlanságról van szó.
)

történik,így inkább léptem aluszni.

,de most is elmondom,hogy péntek este ott leszek a talin!

Láthatod,25fél vagyok,te 26 és nekem nincs semmim,neked viszont van élettapasztalatod,hosszabb párkapcsolatban részed,tehát neked máris van valamid,nekem meg egy idáig elpocsékolt életem!