Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
na megyek hajatmosni mert nagy a szárítási intervallum.

-
aDM|RaL^
őstag
holnap matekdolgozat, semmit nemtudok, lekellene ülnöm tanulni, de KÉPTELEN vagyok rá.
-
aDM|RaL^
őstag
En komolyan beszarok.
Ugye mar harom honapja hirdetem anyam motorjat, es ilyen cucc hogy eddig 1 jelentkező nemvolt erre a csodálatos motorra.
erre mitörténik? miutána ma végre volt itt egy érdeklődő, megint csörög a telefon, és egy másik ember keresett a motorral kapcsban
namost mondom akár ma is meglehetne nézni, és kérdezi merre lakom, és kiderül hogy a szomszéd városban laki, tőlünk kb 7km-re
komolyan ez már durva... 3 hónapig senki, mostmeg pont ebből a körzetből hív valaki. PFFF. -
aDM|RaL^
őstag
na megvolt a motorszemle, nemvitték el, mert még gondolkozik rajta.
továbbá muter főzött húslevest, naon finom volt
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
LOLOLOL.

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
) ühüm ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zúzok egy kis zenét, elvileg ma jönnek anyám motorjáért, amit itt is hirdettem
600as YAMAHA![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap mentünk vele még egy utolsót, négyhengeres vadállatból kihúztuk a 180at
Tovább nemmerte apám rövidujjúban húzni... paráltam mint a rohadtélet
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
megyek megbontom a tér-idő kontinuumot

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

Egyik Q3-as haverom felidegelte egyik nap magát valami überlámeren, és akkor kezdtek neki ennek a weblapnak, persze az ötleteket máshonnan lopták...
igaz a www.roflcopter.com nem üzemel de van helyett például a http://www.rofl.name
rii az a kép télleg nagyot üt
-
aDM|RaL^
őstag
vagy akár roflcopterspániel

Bővebben: link
húh de pihent vagyok ma
-
aDM|RaL^
őstag
láttatok már copterspánielt?

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
húúúú bábleves

rulz
ma nincs időm főzni, megyek pestre végre rendezni anyagi helyzetemet, ugyanis végre sikerült az 1 hete itt álló full új vinyót eladni...
Junk food lesz úgyérzem
-
aDM|RaL^
őstag
Csak ne egész nap azelőtt üljön...

szomszéd gyerekek egész nap ezt meg a cartoon networkot nézték, aztan nemtudom, kicsit olyan furcsák.
Mondjuk a cartoon network akkor volt jó még szerintem amikor full angolul adták, én például lefogadom hogy sokat tanultam abból, néztem mint a hülyegyerek, a végén meg anyám azon kapta magát hogy az egészet értem, volt ez olyan 10-12 éve
-
aDM|RaL^
őstag
nemtudja valaki miért nemelehet semmi földi TV adót fogni Vác felé?
mármint m1, rtl, tv2 meg ilyenek...
miért pont szombat délelőtt kell baszakodni az adóállomással?
-
aDM|RaL^
őstag
megyek alszom mer kivan készülve a szemem.
-
aDM|RaL^
őstag
mostjöttem gitáróráról, eléggé kikészültek az ujjaim

-
aDM|RaL^
őstag
Szeretem a sikátorokat, és az elhagyott váci dunapartot.
-
aDM|RaL^
őstag
húzós egy nap volt, végre idetudtam ülni, egy kis zenét tolni magamnak, aztan tépek aludni, holnap újabb hajtás... semmi lazítás :\
-
aDM|RaL^
őstag
Mióta jobban beosztom az időmet a tanulás is megy, jobban is lövök, és barátnőmmel is több időt töltök el.
Reggel suli, délután tanulás, barátnő, warozás, és minden készvan -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jó válasz

most ez így beleakadt a fülembe, nem egy rossz zene, tetszik az elején az a hanszerölés vagy hogynevezzem
Pontosabban most olvastam a másik hsz-ed.
A szöveg tényleg nagyon jó, de ahogy az elején elsuttogja az is megtetszett
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
Gently, my mind escapes into the relaxing
World of pleasure, a pleasure that’ll take
My mind off the reality of my life,
My past life... life as I know it now. -
aDM|RaL^
őstag
szép gitáros jóreggelt

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nah, torta time van!
Megtömöm a bendőm!
stfuzok -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
megpróbáltam értékes szempontokat figyelembevenni

erdeya: mitörtént a régi nickeddel? -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha én választhatok, akkor az egyén torz on borz lesz

őt megfelelőnek találom a feladatra
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

nincs definiálva mennyi az a fél![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aDM|RaL^
őstag
Szülinapom vaan!

17edikén 17, csak 2 3as kell közé és 1337! -
aDM|RaL^
őstag
Revo.......................................it's my life!.................I Love it............................................... said:
[Messenger Plus! Sound] - Data{8C480854AB1F} - Bazd meg bazd meg!
sF admiral` // sF* // teh_dokument said:
O_O
sF admiral` // sF* // teh_dokument said:
csá
Revo.........................................................BED BEACH........................................................... says:
Tisztelt olvasó ezúton szeretnénk tudomására
adni, hogy az M N Messenger megszűnik , mivel a Microsoft
már nem tart rá igényt. Ha ön szeret msn-ezni, akkor
tegyen a neve elé 2 nagy M betüt és ezt az üzenetet küldje
el az összes partnerének. Ha 2005.10.01-ig nem gyülik
össze 2millio M betü akkor megszűnik az MSN.
sF admiral` // sF* // Deep, Silent, Complete says:
és ezt el is hiszed bazdmeg?
Revo.........................................................BED BEACH........................................................... says:
hát
mért nem kéne??,
NEMIGAZÁN DD
ezeket hoaxoknak hívják ^^
rémhír másnéven, és olyan emberek útján terjed akik elhiszik, és max a sávszélt foglalod vele
MM Revo........................................................BED BEACH......................................................... says:
?
MM Revo........................................................BED BEACH......................................................... says:
uuu te gyerel
k
szerinted a microsoft majd szájhagyomány útján indítana útra egy ilyen hírt mint a népmeséket? DD
nagyon okos vagy
...
és ez most mire jo akkor és kinek?
viccnek jó, jó játék hülyegyerekeknek, 5 éve még mi is küldözgettünk ilyeneket, nézve hogy mindenki kirakja a kiskacsát a neve elé...
amugy azt sem tudom hogy kivagy
talán ligeti?
BÁÁÁH.... és mindennap vagy 200 ilyen. COPTER. -
aDM|RaL^
őstag
unalmas ez a webprogramozas ora
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
''csak szúnyogcsípés''
azt lassan úgy nézek ki mintha méteres ragyák borítanának. -
aDM|RaL^
őstag

ezek a rohadt szúnyogok akkorát csípnek, hogy kb 2 centis dudor marad, körülötte meg piros.
még jó hogy a vegyszer kiirtotta őket, vagy csak belémfecskendezik azt is? wtf. -
aDM|RaL^
őstag
valaki nemtud valami optikát aminek van weblapja és esetleg keretek árai is fentvannak?
sajnos kapok egy feles minuszos szemüveget, és valami jólkinéző minőségi keretet akarok... :\ sok pénz lesz már látom. -
aDM|RaL^
őstag
na megyek füvet nyírni. szépen süt a nap. -
aDM|RaL^
őstag
LOL.
már megint.
Multkor pont vele dumáltunk erről a kor dologról.
Hasonlíts össze egy olyan tizenixévest aki a lakótelepi grundon töltötte az életét, és eddig könyvet nemvett a kezébe, egy olyannal mondjuk aki a fél világot bejárta, és 3000 könyvet olvasott. mindkettő ugyanolyan korú, mégis másképp döntenek. az 1ik aztmondja kurva anyád, a másik lehet hogy diplomáciai társalgásba kezd veled
csak 1 példa.
valamennyit számít a kor, de nem minden. -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Velünk alapban ilyen bunkó hangnembe vette fel a kapcsolatot, így haver bunkón pattintotta le

nah mind1... ez a média...
csak elgondolkoztam azon van-e jó sztorim... csak 1-2 havernak kellene szólni, jól elszínészkedni valamit, bár értelme nemsok van, mert ország előtt égés még mindíg bejátszik
lassan elkezdem számolni hányan akarnak megállítani 1 nap alatt Pesten ilyen ''csak 1 perc'' dumákkal. -
aDM|RaL^
őstag
Tegnap mentünk haverral nyugatiba, erre odajött egy csávó, és megkérdezte hogy nem-e akarunk a balázs showba szerepelni, mert hogy ő az RTL-től jött és blablaöergh. Hátha van valami jó sztorink. Nem.
Megmondtuk hogy leszarjuk, mert szar az a műsor 
különbenis, kinek van kedve égetni magát 1 egész ország előtt? -
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
Mondjuk nekem meg most közeleg a szülinapom, és egy új gépet tervezek, mert már az alaplapom 4-5 vagy éppen 6 éves?
Anyam beszólt hogy elege van hogy ilyen hangos a billentyuzetem... BÁH.
37k sok pénz. Azért gondold át mégegyszer
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Most hogy a kedvest eszembe juttatod, nekem is most valahogy inkább kedvem lenne rá költeni, vagy ránk költeni vagy nemis tudom. 37k-ból sokmindent lehet csinálni/venni.
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jól
2. Csapjunk hozzá még egy nullát és sikerül megakadályoznunk egy embert élete fatális hibájának elkövetésében
! -
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
nem aztmondom h. hülyeség, de én megeléxem ezzel a vasdarabbal mellettem

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
személyszerint lesz@rom miben csücsül a gépem. biztos vannak előnyei... de nekem nemlenne pénzem ilyenre.
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem, nálunk nincs pénz ilyesmire

-
aDM|RaL^
őstag
Ezt a rohadt időt... és persze most kell elmenni barátnőm tankönyveiért, utána nekem meg persze máskor... ajj, szétfogunk ázni szegénnyel :\
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ühüm ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)