- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
2700 - 2601
4984 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ha a kalandozók a seggükön maradtak volna Erionban, most élnének, több bor fogyott volna és sokkal kevesebb örömlány heverne parlagon...

Most hol van a Keleti Szél folytatása?
Még mindig semmi? -
mayerlaci
senior tag
Szerda.Az indulatok elszabadultak.
-
Pacák
senior tag
Ez stratégiai játék nem fps szerencsére, linux alá ugyan belőhető, de csak ugrattalak ezért ne melózz ennyit, nem érné meg.

(Kellene hozzá egy win alatti eredeti install, és egy linux, amin már van Wine.)
Az eredeti CD-tokon a ys req.: win95/98, nt.4.0, Pentium120MHz, 32Mb ram, , 80Mb hard drive space, 2* CD-rom, local bus svga video card (directX-compatible). -
ngabor2
nagyúr
msn címem az adataimnál. De most nem sokáig leszek netközelben. holnap feltöltöm. Amúgy a bH-n van, ha ez mond neked valamit... ezért nem akarom linkelni.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
Találtam néhány naggyon veszélyes képet, erre nem tudom linkelni, mert egyrészt nem-publikus oldalon vannak, másrészt a ''szaktopik'' pihenésen van. IJ.
-
Vérboci
addikt
A dzsembe egy ütős hangszer Bővebben: link
Nekem is van egy és nem könnyű rajta játszani. Persze ütni kell, de azért egyazon bőrön többféle hangot megszólaltatni már nem egyszerű. Főleg, hogy jól is szóljon a ritmus. -
ngabor2
nagyúr
Ha Linux alatt, erősen (kb. 100%) terhelt hálóval is megy, akkor benne vagyok. A gép többi része IMHO elég lenne neki. Bár semmilyen fps-játékot nem játszottam még, a legkomolyabb 3D-s játékom a Foobillard volt, ami egy biliárdjáték. a 3D igényéről annyit, hogy a TNT2-m (amit egy ideje nem találok sehol) elég volt neki

-
Vérboci
addikt
ez új volt... köszi, jegyzetelek

-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
Ez mi-->asterisk?
-
Pacák
senior tag
Semmi.
Gyere te is játszani. -
Pacák
senior tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! 
* :WN31RD
____
Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
- WN31RD -
parandroid
félisten
Mi van itt ma?!

p -
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Úgy látszik, valami van a levegőben, mert nem csak itt volt ma paprikás a hangulat. A cégnél is mindenki ingerült volt.
(Főzőcske topik már nincs? Mintha valamikor lett volna... de nem találom. Mindegy, megnézem máshol, hogyan lhet finoman elkésztni a laskagombát gombapaprikáson kívül.) -
VladimirR
nagyúr
-
escie
őstag
köszi az útbaigazítást.
-
Pacák
senior tag
-
Vérboci
addikt
...most mondd meg...

-
(Kolombusz)
veterán
-
Vérboci
addikt
Na jó. Végeztem. Mindennek van ám határa.
Én szálljak magamba?
Talán neked kellene leszállnod rólam. Mi a teliberakott bajod van he?
Csípi a szemed a mustár vagy mi van?
Mostantól minden postomat törlöd? Gondolkozzál már testvér!
szerk.: Tudod pont azzal, hogy kitörölted az előző postomat, azzal tűnik úgy, hogy valamit takargatnotok kell. (Tudom, nem te pöcköltél ki, de akkor is.)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
escie
őstag
nem azért, hogy a parazsat szítsam, de mi volt a mai balhé tárgya? lemaradtam, suliban voltam.

erdeya?
ban?
mivan? -
WN31RD
addikt
erdey_a, legyél szíves leszállni a témáról. Nem vagyunk kíváncsiak a kitiltásoddal kapcsolatos véleményedre. Nézz kicsit magadba, és örülj neki, hogy egyáltalán visszajöhettél.
(Erre se válaszolj.) -
fokukac
nagyúr
most mi történt?

-
Kidus
őstag
Ez a mai nap tenyleg olyan, mint amit josoltam, csak meg jobban...

Naon lehangolo, elszomorito, egyszeruen nem ertem, miert kellett ez a sok balhe, mi volt ez a nagy lazongas, sokan mondtak sok mindent, neha mar nagyon kinyilt a bicska a zsebemben, megsem nagyon irtam. Nem akartam meg egy lapattal ratenni.
Viszont ezt a postot nem azert irom, hogy akarki is reagaljon ra, sot megkerek mindenkit, hogy ne valaszoljon. Azert irtam le, mert azt szeretnem, hogy mindenki nezzen magaba, es ertekelje a tortenteket. Es vegre felejtsuk el a sardobalast, sot meg az ervelest is, mert ez mar tulmutat az ertelmes vitan, illetve azon a szituacion, amin meg erdemes vitatkozni.
Reszemrol ( leginkabb ) azert jarok ide, mert szeretem a tarsasagot, es azt, amikor nyugi van, megertjuk egymast ( marmint azt, amit a masik mondani szeretne ), es nincs feszko.
Kosz, csak ennyit akartam. -
Rez_Grof
őstag
A viccrovatban most az elgondolkozás, megnyugvás időszaka van. Lehet olvasni a régieket ott is sok jó vicc van.

-
WN31RD
addikt
Elszabadult a pokol arrafelé. De újra meg lesz nyitva nemsokára, türelem.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem akarok flame-elni, de ehhez a banhoz két ember kellett... Mindketten leütötték a másik által feldobott labdát, ha -legalább- egyikük abbahagyta volna, nem lett volna ''lefokozás'' a vége...
Ez az én véleményem...
Hunterevil:
Ha megnézed, sok volt a tisztogatás, a moderátorok kifejezett kérése ellenére sokan offoltak, (flameltek is talán) a topikban, ezért lett pihentetve.
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
Hi emberek meddig van zárva a vicctopik? vagy most hogy vagy mi?
-
(Kolombusz)
veterán
Hidd el, én is sajnálom erdeyát.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Télleg qrva jó,örüljünk együtt az átnevezésnek és a lefokozásnak!!

-
(Kolombusz)
veterán
-
T. Almeida
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
VladimirR
nagyúr
egy 944-ese van => Bővebben: link
-
Markgx10
őstag
-
Pacák
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
Markgx10
őstag
-
Pacák
senior tag
-
Vérboci
addikt
-
PeliScan
addikt
Nahát, az ember pár napot egyetemre jár, meg dolgozik, meg porschét-szerel, aztán benéz egy picit a PH!ra és egymásnak esett usereket lát.

-
MarKoo
addikt
-
Vérboci
addikt
Nem lehetek Vérboci...
Szerintem elszabtam az emilcímet és nem jött jelszó a vérboci nikkhez.
Maradok tehát továbbra is erdeya, csak kicsit kibővülve.
Látom nagy az öröm
Talán akkor mégsem voltam olyan nagy hátramozdító.
Na de spongyát rá. -
jeges
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
MarKoo
addikt
-
T. Almeida
senior tag
-
Vérboci
addikt
Újra itt, veletek!

-
ngabor2
nagyúr
-
kymco
veterán
Ami késik, az nem múlik

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Dehogynem!!!
Reggel felkelek, az az első, h. belövöm a gépet, aztán mobilarena.hu majd Fórum gomb! Lefekvésig, ill. amig bátyó haza nem jön abba sem hagyom!!!
Érzem magamon, h. már teljesen addikt lettem, pedig attól a rangtól messze v.ok...
Melóhelyen szintén... Bejön a vásárló, miközben megkérdem, mit szeretne, még befejezem az utolsó hsz. elküldését...
-
faster
nagyúr
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...
Mert nem szívvel-lélekkel fórumozol!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...

Jómagam is kerültem már itt párszor nézeteltérésbe, de még csak a Ring topikig sem jutottunk...
Nevetséges, mennyire komolyan vesznek emberek dolgokat!!! -
jeges
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
Volt már rá példa. Tavaly vagy két hétig nem tudtunk az internethez csatlakozni.

Banolták erdeyát. Hoppá ez nem semmi. Pedig jó arc volt, én szerettem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Úgy tűnik, Vlad vágya teljesült...
Az utolsó csepp nem tudom, mi volt. -
erdeya
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
felfedeztem az egyetemi pc használat kényelmességét
bármikor betolhtaom a seggem és PH!-zhatok, meg netezgethetek
minnyá neki is állok overclockolni ezt a gépet
kíváncsi vagyok mit szólnának egy tuning 2.4-es cerkához -
ngabor2
nagyúr
Vagy a beírónak volt túl magas az ingerküszöbe/alacsony a felfogóképessége, vagy a moderátoroknak fogyott el a türelme/túl érzékenyek voltak. De mivel itt is él a jó öreg ''A modnak MINDIG igaza van'', ezért kénytelen vagyok az 1. változatnál maradni
Asszem egy darabig csend lesz, legfeljebb máshol lesznek kimoderálandó viccek. Kár a topikért, de IJ. -
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
kymco
veterán
-
Rez_Grof
őstag
Akkor már késő bánat volt!

Miért ne:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
-
Apika
addikt
Az előbb megnéztem, hogy mennyi aktív tag van fent a PH!-n. És ámulva láttam, hogy több, mint 500! Ezt nevezem!

(Régebben ennek csak a tizede volt...) -
ladybug
őstag
Szóval, azt hiszem, hogy fiatalkorúak is vannak itt, tehát az előbbi esetet nem részletezném kihatóan. Ezért álltam le.
Továbbá, ha nagyon érdekel a téma, msn-en megtalálsz.
Igen Jeges, Kedvesemet sem akarom zavarba hozni.
És azt hiszem, senki sem kíváncsi a részletekre, mert mindenkinek megvan a saját hálószobája.
Bocsi, többet nem fordul elő velem. Kicsit elfantáziálok néha.
PeterkeT:
ngabor2: Egy nőn is van mit bekapni. Nem kell azért átoperáltatni magát.
Jól van, leálltam.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
kymco
veterán
-
tiv83us
veterán
-
Rez_Grof
őstag
-
Szőrös
veterán
-
jeges
senior tag
-
Rez_Grof
őstag
Jól kell csinálni!

-
neongorack
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
-
2700 - 2601
4984 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000 - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még mindig semmi?

),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt

Offtopic leszek az offban. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)