Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ha a kalandozók a seggükön maradtak volna Erionban, most élnének, több bor fogyott volna és sokkal kevesebb örömlány heverne parlagon...

Most hol van a Keleti Szél folytatása?
Még mindig semmi? -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerda.Az indulatok elszabadultak.
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ez stratégiai játék nem fps szerencsére, linux alá ugyan belőhető, de csak ugrattalak ezért ne melózz ennyit, nem érné meg.

(Kellene hozzá egy win alatti eredeti install, és egy linux, amin már van Wine.)
Az eredeti CD-tokon a ys req.: win95/98, nt.4.0, Pentium120MHz, 32Mb ram, , 80Mb hard drive space, 2* CD-rom, local bus svga video card (directX-compatible). -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
msn címem az adataimnál. De most nem sokáig leszek netközelben. holnap feltöltöm. Amúgy a bH-n van, ha ez mond neked valamit... ezért nem akarom linkelni.

-
ngabor2
nagyúr
Találtam néhány naggyon veszélyes képet, erre nem tudom linkelni, mert egyrészt nem-publikus oldalon vannak, másrészt a ''szaktopik'' pihenésen van. IJ.
-
Vérboci
addikt
A dzsembe egy ütős hangszer Bővebben: link
Nekem is van egy és nem könnyű rajta játszani. Persze ütni kell, de azért egyazon bőrön többféle hangot megszólaltatni már nem egyszerű. Főleg, hogy jól is szóljon a ritmus. -
ngabor2
nagyúr
Ha Linux alatt, erősen (kb. 100%) terhelt hálóval is megy, akkor benne vagyok. A gép többi része IMHO elég lenne neki. Bár semmilyen fps-játékot nem játszottam még, a legkomolyabb 3D-s játékom a Foobillard volt, ami egy biliárdjáték. a 3D igényéről annyit, hogy a TNT2-m (amit egy ideje nem találok sehol) elég volt neki

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ez új volt... köszi, jegyzetelek

-
Vérboci
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ez mi-->asterisk?
-
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi.
Gyere te is játszani. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mivan??Volt itt egy hsz(gyanítom a #2661. sorszámú [vagy a #2662. módosítva],amit a szerző* most már kivett a topic-ból
),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt
,és ahol a jóember leírja,hogy nem érdekli hogy utálják,vagy utálni fogják a fórumbéli cselekedeteiért.emlékeim szerint tiv-nek szóltTehát most a kb. 16h45m körül íródott,ex-hozzászólásra 'referálnék',de felesleges,mert abban a hsz-író össze is foglalta az én mondanivalómat is,persze szépen saját magára vonatkoztatva[kulcsszó : HATE].Azmeg,hogy akkor m'ér válaszolok rá,azér' mer csak.
Így ennyi erővel Én is lehetek MOD,egyrészt az edit gomb 'rendeltetésszerű' használata is csábító[tudom a MOD is ember,de ezesetben itt egy,és csakis egy MOD-ról van szó],másrészt a nekem antipati személy 'jogos' dorgálása is csábító,napersze helyes útra terelés címszóval.
Erre még véletlenül se kell válaszolni,márha egyáltalán megmarad az elkövetkezendőknek
Téma részemről letudva,erdeya továbbra is köztünk,azasterisk-nek pedig nagy tapsot! 
* :WN31RD
____
Azért itt válaszolok, hogy ne hozzam fel újból ezt a témát. A tiv83us-nak címzett hozzászólásomat, és az övét is, közös megegyezéssel távolítottuk el. Részben azért, hogy ne hergeljünk velük senkit, részben csak kettőnkre tartozó magánjellegű okok miatt. Hogy ez az apróság miért ilyen érdekes, azt nem tudom.
A többire inkább nem reagálok. Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed.
- WN31RD -
parandroid
félisten
Mi van itt ma?!

p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
de van:
Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
Úgy látszik, valami van a levegőben, mert nem csak itt volt ma paprikás a hangulat. A cégnél is mindenki ingerült volt.
(Főzőcske topik már nincs? Mintha valamikor lett volna... de nem találom. Mindegy, megnézem máshol, hogyan lhet finoman elkésztni a laskagombát gombapaprikáson kívül.) -
escie
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi az útbaigazítást.
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
...most mondd meg...

-
Vérboci
addikt
Na jó. Végeztem. Mindennek van ám határa.
Én szálljak magamba?
Talán neked kellene leszállnod rólam. Mi a teliberakott bajod van he?
Csípi a szemed a mustár vagy mi van?
Mostantól minden postomat törlöd? Gondolkozzál már testvér!
szerk.: Tudod pont azzal, hogy kitörölted az előző postomat, azzal tűnik úgy, hogy valamit takargatnotok kell. (Tudom, nem te pöcköltél ki, de akkor is.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
nem azért, hogy a parazsat szítsam, de mi volt a mai balhé tárgya? lemaradtam, suliban voltam.

erdeya?
ban?
mivan? -
WN31RD
addikt
erdey_a, legyél szíves leszállni a témáról. Nem vagyunk kíváncsiak a kitiltásoddal kapcsolatos véleményedre. Nézz kicsit magadba, és örülj neki, hogy egyáltalán visszajöhettél.
(Erre se válaszolj.) -
most mi történt?

-
Kidus
őstag
Ez a mai nap tenyleg olyan, mint amit josoltam, csak meg jobban...

Naon lehangolo, elszomorito, egyszeruen nem ertem, miert kellett ez a sok balhe, mi volt ez a nagy lazongas, sokan mondtak sok mindent, neha mar nagyon kinyilt a bicska a zsebemben, megsem nagyon irtam. Nem akartam meg egy lapattal ratenni.
Viszont ezt a postot nem azert irom, hogy akarki is reagaljon ra, sot megkerek mindenkit, hogy ne valaszoljon. Azert irtam le, mert azt szeretnem, hogy mindenki nezzen magaba, es ertekelje a tortenteket. Es vegre felejtsuk el a sardobalast, sot meg az ervelest is, mert ez mar tulmutat az ertelmes vitan, illetve azon a szituacion, amin meg erdemes vitatkozni.
Reszemrol ( leginkabb ) azert jarok ide, mert szeretem a tarsasagot, es azt, amikor nyugi van, megertjuk egymast ( marmint azt, amit a masik mondani szeretne ), es nincs feszko.
Kosz, csak ennyit akartam. -
Rez_Grof
őstag
válasz
Hunterevil
üzenetére
A viccrovatban most az elgondolkozás, megnyugvás időszaka van. Lehet olvasni a régieket ott is sok jó vicc van.

-
WN31RD
addikt
válasz
Hunterevil
üzenetére
Elszabadult a pokol arrafelé. De újra meg lesz nyitva nemsokára, türelem.
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem akarok flame-elni, de ehhez a banhoz két ember kellett... Mindketten leütötték a másik által feldobott labdát, ha -legalább- egyikük abbahagyta volna, nem lett volna ''lefokozás'' a vége...
Ez az én véleményem...
Hunterevil:
Ha megnézed, sok volt a tisztogatás, a moderátorok kifejezett kérése ellenére sokan offoltak, (flameltek is talán) a topikban, ezért lett pihentetve.
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
Hi emberek meddig van zárva a vicctopik? vagy most hogy vagy mi?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hidd el, én is sajnálom erdeyát.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Télleg qrva jó,örüljünk együtt az átnevezésnek és a lefokozásnak!!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
egy 944-ese van => Bővebben: link
-
PeliScan
addikt
Nahát, az ember pár napot egyetemre jár, meg dolgozik, meg porschét-szerel, aztán benéz egy picit a PH!ra és egymásnak esett usereket lát.

-
Vérboci
addikt
Nem lehetek Vérboci...
Szerintem elszabtam az emilcímet és nem jött jelszó a vérboci nikkhez.
Maradok tehát továbbra is erdeya, csak kicsit kibővülve.
Látom nagy az öröm
Talán akkor mégsem voltam olyan nagy hátramozdító.
Na de spongyát rá. -
Vérboci
addikt
Újra itt, veletek!

-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ami késik, az nem múlik

-
Dehogynem!!!
Reggel felkelek, az az első, h. belövöm a gépet, aztán mobilarena.hu majd Fórum gomb! Lefekvésig, ill. amig bátyó haza nem jön abba sem hagyom!!!
Érzem magamon, h. már teljesen addikt lettem, pedig attól a rangtól messze v.ok...
Melóhelyen szintén... Bejön a vásárló, miközben megkérdem, mit szeretne, még befejezem az utolsó hsz. elküldését...
-
faster
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...
Mert nem szívvel-lélekkel fórumozol!
-
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...

Jómagam is kerültem már itt párszor nézeteltérésbe, de még csak a Ring topikig sem jutottunk...
Nevetséges, mennyire komolyan vesznek emberek dolgokat!!! -
(Kolombusz)
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Volt már rá példa. Tavaly vagy két hétig nem tudtunk az internethez csatlakozni.

Banolták erdeyát. Hoppá ez nem semmi. Pedig jó arc volt, én szerettem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Úgy tűnik, Vlad vágya teljesült...
Az utolsó csepp nem tudom, mi volt. -
MyKonzerv
senior tag
felfedeztem az egyetemi pc használat kényelmességét
bármikor betolhtaom a seggem és PH!-zhatok, meg netezgethetek
minnyá neki is állok overclockolni ezt a gépet
kíváncsi vagyok mit szólnának egy tuning 2.4-es cerkához -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Vagy a beírónak volt túl magas az ingerküszöbe/alacsony a felfogóképessége, vagy a moderátoroknak fogyott el a türelme/túl érzékenyek voltak. De mivel itt is él a jó öreg ''A modnak MINDIG igaza van'', ezért kénytelen vagyok az 1. változatnál maradni
Asszem egy darabig csend lesz, legfeljebb máshol lesznek kimoderálandó viccek. Kár a topikért, de IJ. -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
az a baj, hogy a tiveszehez jo lenne az elozmeny is, de ugy mar tul hosszu (mondjuk anelkul is elmegy), Lorettoeval meg pont azet ernem el, amt kert, hogy ne tegyek.....mindegy, majd a fentebb emlitet verseny eldonti....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a viccrovatba egyebkent asszem egy ideig nem raksz be semmit.... -
Rez_Grof
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Akkor már késő bánat volt!

Miért ne:
Bővebben: link -
Apika
addikt
Az előbb megnéztem, hogy mennyi aktív tag van fent a PH!-n. És ámulva láttam, hogy több, mint 500! Ezt nevezem!

(Régebben ennek csak a tizede volt...) -
ladybug
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szóval, azt hiszem, hogy fiatalkorúak is vannak itt, tehát az előbbi esetet nem részletezném kihatóan. Ezért álltam le.
Továbbá, ha nagyon érdekel a téma, msn-en megtalálsz.
Igen Jeges, Kedvesemet sem akarom zavarba hozni.
És azt hiszem, senki sem kíváncsi a részletekre, mert mindenkinek megvan a saját hálószobája.
Bocsi, többet nem fordul elő velem. Kicsit elfantáziálok néha.
PeterkeT:
ngabor2: Egy nőn is van mit bekapni. Nem kell azért átoperáltatni magát.
Jól van, leálltam.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Rez_Grof
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Jól kell csinálni!

Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még mindig semmi?

),amelyre azért nem tudtam válaszolni,mert az 17h-ig szóló netcafé bérlet lejárt

Offtopic leszek az offban. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)