Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Kettő személy lett volna (meg persze innen akárhányan, ha válaszoltok...
), akinek odaadhatom, de mivel későn vettem meg a söröket (mert nem válaszoltatok...
), már nem biztos, h. időben visszajutottak volna hozzám a kódok...
Ezért kellett ehhez a sörgyilkos módszerhez folyamodnom. Persze, beleönthettem volna a söröket egy nagyobb üvegbe, de marhára habzott -egy másfél literes ásványvizes palackba fél litert tudtam átmenteni.
VladimirR:
A sört a közért hűtetlen polcáról vettem le, 3 napon át tartottam szobahőmérsékleten, tehát abszolút nem volt optimális hőfokú...
-
VladimirR
nagyúr
na ne viccelj mar!
nem kell engem sajnalni, vegig jol szorakoztattam, mindig akadt valami tarsasag, az esetek tobbsegeben pedig sorom is volt (meg tobb is, mint 4.5 liter
)
Panther: hat eppen ezaz, hogy sehol....pedig a bal oldalon jol lathatoak, a fal maradvanyarol lekukucskalo, betonvassal (?) megerositett betontombok....
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez akkor sem normális dolog. Ennek bezzeg nem lehet topikot nyitni? Megérdemelte volna. A felelősség áthárítása pedig nem szép dolog. Rosszkor és rossz helyen hívtad fel a figyelmet a vészhelyzetre. És nem is volt elég fenyegető az eredeti hozzászólás. Ki hitte volna, hogy komolyan arra készülsz, hogy...

Arra gondolok közben, hogy milyen népszerű topik lett volna a ''Ki jön le hozzám meginni 4,5 liter sört?'' topik...
p
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ezaz, rugjal belem megegyet: kerlek reszletezd azt is, hogy a kipntoptt 4.5 azaz es fel liter nedu milyen homersekletu volt (lehetoleg 5°C koruli erteket mondj, hogy meg jobban fajjon)....
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.:
azt a hozzaszolasodat nem lattam, de a biztonsag kedveert leirom:
aki a tovabbiakban sort kivan felajanlani, mindenkeppen keressen meg msn-en, nehogy ugy kelljen tennie, mint Viktor0610-nek => Bővebben: link
p.s.:
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt Bővebben: link a fent nevezett hsz.
Ha megnézed, senki nem mondott ilyesmit, szóval fenntartom, h. ti vagytok a hibásak 4 és fél liter sör kiöntésének vétségében...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a plusz fél lityi, mert kiderült, vettem olyat is, ami nem akciós -ez pedig a kiöntés közben derült ki...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kicsit faradt vagyok igy estere
szerdan 1 azaz egy ora alvas utan az 5:20-as vonattal mentem szegedre alberletet keresni, majd hazafele beugrottam kecskemetre, ahol elsorozgettunk zuzoval, aztan nemi alvas utan csutortokon jottem haza
penteken 4 ora alvas utan arra ebredtem, hogy epp basznak valamit flex-szel az ablakom alatt, de mar nem tudtam visszaaludni
este volt az elso miskolci party7 parade, utana after, onnan hajnalban haza, majd 2, azaz ketto ora alvas utan indultam pestre paradera (es a vonaton minden masodik kocsognel volt egy sip, hogy ne tudjak hunyni egy keveset), utana pedig ph talalkozora, majd a ph meet ''afterparty''-jara (ezuton is szeretnek elnezest kerni a hangoskodasert, mind magam, mind a tobbiek neveben)
innen ma 7 ora ertem haza, ugy, hogy meg egy vonatot is lekestem, sz'al 2 orat ultem a keletiben
szoval attol felek, hogy olyat mondanek, amit kesobb megBANnek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ne aggodj, jelzom lenne boven, csak nem merem leirni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
hoztad volna el ph-talira, lett volna jelentkezo, aki megigya....de ez....inkabb nem mondok semmit....
-
Bash
őstag
válasz
hapci007
üzenetére
Nem tudom miért így építkeznek, de felraktam a kedvedért egy képet: Bővebben: link.
A kép tavaly Hurricane Charley után készült, ami ''csak'' 4-es erősségű volt, amikor partot ért. Ennyit a tégla- meg betonfalról, és hozzátenném még, hogy az a teherautó az épület előtt állt egy nappal korábban. -
-
ngabor2
nagyúr
Megadsz egy jelszót. Csak aztán ne felejtsd el...
Ilyenkor tudom értékleni a korlátlanságot. Csak torrenttel rég túlléptem a havi maxot... párszor
De amit még el akarok mondani csak úgy... Fel kell valamit vennem videóra. No, akkor távkapcsoló a kézbe. Tévét bekapcsolom, üres képernyő, a videót nem tudom bekapcsolni. Ja, ha az akksit visszatesztem, mindjárt könnyebb a távirányítót használni. De akkor is csak hangyafoci. Persze, előbb az antennát is vissza kell dugni. Mikor is húztam ki? Vagy 2 hónapja? Ennyit a tévézésről
-
ngabor2
nagyúr
Forgalomkorlátos a neted?
Nekem win alatt a Panda vot fenn, nem igazán szerettem, de nem is igazán volt hangulatom próbálkozni.
Most nem hiszem, hogy lenne fenn akármilyen tűzfal is, legfeljebb kernel szinten, alapbeállításokkal. Nagyon jópofa bír lenni a cucc, most, hogy már be tudtam állítani egy letöltőgépet, ami egyben osztja is a netet. Mindkettő Debian Sarge, és kezd beállni a rendszer,már csak egy néhány apróság hiányzik.
(ja és ha lesz, vegyél fel msn-re.)
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Vangelisnek nem is lehet még avatarja
Csak hülyéskedem. -
<MZ/X>
őstag
Valaki tudja hogy mikor lesz Desperados 2?
-
Bash
őstag
Nagin eléggé akadozva beszélt, persze érthető. New Orleans nagyon szép történelmi város, és most nagyon úgy néz ki, hogy nem sok marad belőle. Eleve tengerszint alatt fekszik, most meg hatalmas hullámok közelítenek, hogy a szelekről ne is beszéljek.
Reggel óta egyébként tovább erősödött Katrina, jelenleg 175 mp/h-s (82 km/h) az átlagos szélerőssége 200 mp/h-s (322 km/h) lökésekkel.
Hogy legyen valami összehasonlítási alapotok, 1992-ben Andrew csapott le ilyen erősséggel Miami környékére, gondolom mindenki hallott a pusztításáról. 40 emberélet és $26.5 milliárd írható a számlájára. Néhány kép:
Bővebben: link
Katrina belső légnyomása még Andrew-énál is alacsonyabb, ami nem sok jót sejtet.
-
anaqer
veterán
Pffft... gyerekek, ma valaki aludjon helyettem is. De lehetőleg rögtön lásson hozzá, mert ha mégis rám marad a feladat akkor abból itt balhé lesz. Koktélparti után éjszakai ügyeletet elvállalni, ilyet is csak én tudok magamnak beszervezni. Ehh.
[/blog] -
tildy
nagyúr
origon találtam:
''New Orleans polgármestere elrendelte a város teljes kiürítését, mert hatalmas erejű hurrikán közeledik a 485 ezer lakosú nagyváros felé. A jelzőközpont a legmagasabb erősségű hurrikán közeledésére hívta fel a figyelmet, mely végzetes károkat okozhat.
Katasztrofális károk okozására képes hurrikán közeledik New Orleans felé. Ray Nagin polgármester elrendelte a város teljes kiürítését. ''Bár jobb hírekkel szolgálhatnék, de olyan vihar közeledik felénk, amitől mindig is féltünk'' - mondta New Orleans polgármestere. A 485 ezer fős, Louisiana állambeli város lakói a polgármester rendeletének kiadása előtt elözönlötték az országutakat, hogy idejében biztonságos helyre jussanak a pusztító szélvihar elől.
Az országos hurrikán-előrejelző központ helyi idő szerint vasárnap reggel tette közzé, hogy a forgószél óránként már 257 kilométeres sebességgel száguld, miután erőt gyűjtött a Mexikói-öböl meleg vize felett. Az ötös fokozat a legmagasabb a Saffir-Simpson-skálán, az ilyen besorolású forgószél végzetes károkat okozhat. Ilyen erősségű hurrikán mindössze háromszor csapott le az Egyesült Államok területére azóta, hogy feljegyzik a forgószelek átvonulását.
A hivatalos hatóságok attól tartanak, hogy nem mindenki vette komolyan a hatalmas szélviharra figyelmeztető előrejelzéseket, ezért a szövetségi rendőrség illetékese ismét felszólította a lakosságot: addig menjen biztonságos helyre, amíg lehet. A Katrina várhatóan helyi idő szerint hétfő hajnalban sújt le a partvidékre, a hurrikánriadó Morgan Citytől egészen az Alabama-Florida határvonalig érvényben van.'' -
lorcsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
igen & együttérzek velük..
..
sajnos nagyon sokáig tudtam mi az a betárcsázóhang...Kívánom mindenkinek minél hamarabb legyen min. 386 de inkább 512...
pedig nem olyan nehéz bekonfigolni...ha tudok segítek... -
Rez_Grof
őstag
Hát nem az igazi.
Ez jó:
Kerio personal firewall Bővebben: link -
parandroid
félisten
Ma kellett (volna) egy ismerősnél beállítanom a modemes netet - sajnos nem sikerült, fogalmam sincs, mi a kínja, most hozták szervízből a gépet, megy majd vissza. Mindenesetre kipróbáltuk a notebookomon a vonalat, hogy jó-e, mert azt mondta, hogy foglalt és ezért nem tud kapcsolódni. A notival tökéletesen ment, már amennyire 45kbps-kel normális akármilyen netkapcsolat. Ismerős megnézte a tíofflájn honlapján a leveleit, de azt hittem beleőszülök, mire egy-egy oldal megjelent...
Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy mit tudnék kezdeni azzal, aki felállítota az utolsó modemes netező szobrát, és nyomja ezt az ökörséget a hirdetésekben is. Egyszerűen vérlázítónak tartom. Vannak emberek, akik vagy földrajzi elszigeteltségük (nincs lehetőség szélessávú kapcsolatra), vagy anyagi helyzetük miatt (egyszerűen sok még az a 3k is, amit most fizetnek a Kombi15-ös csomagért) modemeznek. Undorító marketing, szemétláda szolgáltatók. 
p -
mayerlaci
senior tag
Fu bash ez a vihar télleg durva.Láttam a Hiradoba lattam eddig osszesen 3 ilyen volt evakualnak holnap hajnalra ér oda.260km/h durva.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére

Ha véletlenül összefutnánk talin vagy táborban akkor sörözni fogok éllettelen testeden.

Jéghideg Drehert fogok inni. 16 üveggel és akkor nekem 2 poharam is lesz!

[Szerkesztve] -
Sörkedvelők ugorják át ezt a hsz.-t...
Aki olvassa a blogom Bővebben: link , leírtam benne, h. van egy Dreher játék, amiben 8 üveg/doboz segítségével szert lehet tenni különböző hírességek által dedikált/díszített poharakra.
No, a napokban megvettem a 8 üveg sört. Mivel későn tettem ezt meg, és a kódok nekem holnap hajnalban kellenek, nem tudtam senkinek odaadni a nedüt, ki kellett öntenem az üvegek tartalmát...
Remélem, sörkedvelők nem olvasták el ezt a hsz.-t...
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
MOst kötötték be a chellót
...
eddig csak nyílt net volt
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Minden évben van hurrikán-szezon június 1-től november 30-ig. Csakhogy az elmúlt 40 év átlaga alapján évente 10 nevezett ciklon született (akkor adnak nevet egy ciklon-nak, ha a szélerőssége eléri az óránkénti 39 mérföldet), és ezekből is csak kevés alakult hurrikánná, még kevesebb csapott le USA partjaira. Ehhez képest csak tavaly 4 jelentős hurrikán ért partot Florida-ban, és idén is Katrina már a 11. nevezett ciklon úgy, hogy a csúcs szeptemberben szokott lenni.
-
ipgirl
tag
teljesen kiszámíthatatlan ez az időjárás. Tegnap elmentünk kempingezni. Nagyon jó idő volt, napoztunk, fürödtünk...stb. Hajnalban meg beázott a sátrunk, és körülöttünk csapkodtak a villámok, úgyhogy hajnali 5kor hazaindultunk. Persze sz*rrá áztunk amíg bepakoltunk az autóba...
-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
-
Bash
őstag
Katrina tegnap este ''még csak'' 3-s erősségű volt, ma reggelre már 5-s erősségű lett, átlag 160 mp/h-s (258 km/h) szélerősséggel, 195 mp/h-s (314 km/h) széllökésekkel. Az előrejelzések szerint még több, mint egy nap van a partot érésig, kb. hétfőn délig, addig még tovább erősödik és nő.
Ahogy a képen is látszik elég nagy ahhoz, hogy 3-4 államot is beterítsen.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja.

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére

25 fok alatt természetesen -
-
ladybug
őstag
Nekem is mindig hidegek a végtagjaim és az orrom. Alapvetően fagyos típus vagyok, csak 25 fokban és afelett érzem jól magam. Én az alacsony vérnyomásnak tulajdonítottam be. Aztán lehet, hogy semmi köze hozzá.

(Kolombusz): Érdekes pedig...a hideg évszakokat szeretem.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Nekem régebben a kezem és az ujjaim egyaránt jéghidegek voltak,sok évig.Olyan 4 éve lett vége ennek,azóta nincs semmi,de most a napokban újra mintha hidegnek éreztem volna a lábujjaimat

Elmúlhat ez magától? -
MarKoo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Oké, akkor majd irány az orvos.
Nem nem masszíroztam, mert nem foglalkoztam vele. Viszont 2 nap után már elkezdett érdekelni. -
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hogy érted, hogy félig komolyan írod? Én ilyenektől már nem félek.

Amúgy a családban nem ismeretlen az érszűkület és a trombózis. -
-
MarKoo
addikt
Ne röhögjetek ki, de nincs tippe senkinek se, hogy miért érzem úgy hogy bizsereg a lábujjam, sőt a végével már olyan furcsán érzek dolgokat. Sőt a végén már nem is fájnak annyira a külső behatások.

-
ngabor2
nagyúr
Azért a holnapután ''kissé'' el van túlozva. Oké, hogy ha megáll a Golf áramlt, akkor nagyon csúnya dolgok történhetnek, de annyira összetett a rendszer, hogy egyes elképzelések szerint önmagát indítja újra egy idő után. Persze hogy addig mi történik, az más kérdés.
meg különben is új rendszerem van, kell ez jobb oldalra
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem feltétlenül. Az időjárásról nem tudjuk megmondani, hogy emelegebb lesz-e vagy hidegebb. mindkettő elképzelhető! Amit tudunk, hogy sokkal kiszámithatatlanabb lesz, mint most. Tudósok szerint lesznek aszályos évek, amikor tényleg aszály van, és jóval nagyobb, mint az elmúlt 2 évben volt, és lesznek majd olyan évek, amikor hatalmas árvizek várhatók. Hogy melyikből lesz több, azt nem tudjuk. Elképzelhető viszont egy nagy lehűlés is, ha megáll a Golf-áramlat, mint láthattad a Holnapután cimű filmben.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De ha felmelegedés a globális akkor nem melegnek kéne lenni?Mert gondolom nálunk nem a jéghegyek miatt avn árviz

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, Vernenek is van sok jó könyve, olvastam is tőle párat, de nem mindig van időm és kedvem olvasni, tegnap rámjött, lehet, hogy ma is rám fog.

Kedden hallgattam a Kossuth rádión egy műsört az időjárásról és klimaváltozásról. Meteorológusok szerint az idei nyár nem a klímaváltozás miatt ilyen esős, hanem, mert az egyik ciklon most érintette hazánkat, nem úgy mint tavaly és tavaly előtt. Lehet, hogy van benne valami.
És utánanéztek, hogy az elmúlt 100 évben hányszor volt fehér karácsony , mert az emberek arra panaszkodtak, hogy ez is a klimaváltozás miatt van. Nos meglepő, de összesen 14 és még 1 (ez 1944 tele, mert onnan nincs feljegyzés, csak feltételezhető, hogy esett a hó) alkalommal volt fehér karácsony!
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Robinson Crusoe egy nagyszerű könyv, és nem a siker és a nézettség és főleg a pénz hajszolásáért íródott, hanem a történetmesélés kedvéért. Éppen ezért nagyszerű. És éppen ennek a hiánya miatt nem hiteles ez a Lost.
Ajánlom még Verne teljes életművét.
mayerlaci: az ly, az a Noszály. Még egy káros médiahatás... A muszáj az j.
p
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha muszály nem biztos hogy nem sikerülne.
-
(Kolombusz)
veterán
No emberek, itt a mai agymenés:
Tegnap nem volt kedvem a gép előtt ülni, elővettem egy könyvet, aminek cime: Robinson.
Körülbelül 130 oldalt olvastam belőle majd átgondoltam a dolgokat: na ez a valódi túlélés nem a Survivor, meg a Lost. Arra is kiterjedt a gondolatmenetem, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, szinte tuti elvéreznék, mert igaz, hogy szerszámokkal elég jó barkácsoló vagyok, de eszközök nélkül meghalnék.
No erre várom a reakciókat!
-
ladybug
őstag
Itt meg tudod nézni, hogy milyen az aktuális időjárás.
Amúgy szép napot mindenkinek. Remélem az esküvősök jól érezték magukat, és a betegek már jobban vannak.
Szerencsére én már javulok.
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Nincs véletlenül valaki Nyíregyházáról vagy környékéről? Érdekelne az időjárás arrafele!
-
gozso
őstag
csak benéztem igy a tegnapi esküvői buli után...
jó pihenést mindenkinek ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Húú gyerekek az este egyéni csúcsot döntöttem
, ennyi alkoholt még soha nem ittam meg úgy hogy nem voltam tatt részeg.
Esküvőn voltunk és rátaláltam egy elég ivós haverra, megittunk 2en 3üveg jägert
, 5centes poharakban adták, 20 fölött voltunk mindketten.
Elgogyott a 3üveg, hát akkor mit igyunk
Vilmos, egy üveggel abból is leküldtünk
, utána meg akartuk szivatni az örömapát, hogy igyon velünk, asszongya akkor valami durvát, STOGRAM
, már tudtam hogy gáz lesz
, mondom nem gáz, Vilmosból nem üt be, erre kikért 1deci Finlandiát, húzóra megittuk... utána kiderült hogy 10évig élt az öreg Ukrajnába...
Eléggé részeg lettem, aztán 1óra múlva kijött, most meg már megint tudnék inni.
-
tildy
nagyúr
Kepzeljetek mi tortent.
Hugi ma vagyis tegnap iratkozott be a VE kolijaba.
Szobatarsa rajta kivul meg ket timi, raadasul az egyik neve ugyanaz mitn tesome, (Toth Timea )sot , raadasul elsos gazdinfos lesz o is.
Jart mar valaki igy suliban, hogy egy evfolyamon vele, volt meg egy ugyanolyan nevu?
Szegeny tok kesz van msot, hogy ilyen TIMIS szobaba kerult, azon meg megjobban, hogy mi lesz a vizsgakon, ha ket Toth Timi is van. (hugomnak van 3. neve (Judit) de utalja mint a.... es sosem hasznalja... dolgozatokkor sem...)
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én egy ITT-Nokia hangfalra vagy rádiosmagnóra gondoltam!!!
Emlékeztek?
ITT-NOKIA fekete a doboza.... tevagy a jobb a 8 WATTAL!!!
(Az ''ITT'' fonetikusan a gyengébbek kedvéért ÁJTITI)
áááááááááá loooooooooooollllll
Idösebbek talán még látták

-
mayerlaci
senior tag
Volt valaki a Savarian?Én voltan nagyon tetszett főleg amikor a dobos zenekar jatszott valami fm... A végén a felvonulas is jo volt.
-
-
sharpapa
senior tag
Azt hittem az offtopicok nyitásának szerepe rang szerint van kiosztva, ill. asszerint van esély a nyitásra.
Nem akarok senkit se szivatni, de azt elképzelhetetlennek tartom, hogy mongyuk a következőt én nyissam... -
törölt tag
válasz
üzenetére
visszaraktam a 80-asra.
Nekem redirectel a 8080-ra, belülről. Ez van. Másik porton cseszik átengedni.
Csináltam egy vizsgaportál-szerűséget.
Ezt kellene tesztelni.
Véleményeket írjatok. Elég fapados, inkább design nélküli.
2 vizsga van elindtva jelenleg.
felh.nev: tesztelo
jelszó: tesztelo.
Aki először belép a tesztelővel, annak meg kell erősíteni az adatait.
másik acc: timurlenk, pass:mandula
[Szerkesztve]
MOD: A vizsgák 23:59-ig indíthatók...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), akinek odaadhatom, de mivel későn vettem meg a söröket (mert nem válaszoltatok... 
Az a tulaj?
Akkor hát jó dolgok történtek veled a sípolást leszámítva.