Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Mindenki dolgozik?

Vagy senki nem tud róla semmit?
szerk:Hoppá .... bocsi a Find a Drug-ól lenne szó.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Üdvözölek!
Igen láttam a Find a Drug-os topickban a vinyós dolgot.Nekem ilyen dolgot még nem csinált csak ismerőseim mondták , hogy lehet ez esetleg nem jó dolog is.
Ennek szeretnék utánna járni.
Alakítottunk új csapatot is meg minden ami kell és nem szeretném ha kiderülne , hogy az FBI szerverét törögetjük.
-
csapos2
addikt
Üdvözlök minden kedves Fórumtársat!
Lenne egy kérdésem.Van e itt valaki aki tud biztos információt a Find a Drug nevű
programról,szerveződésről?
Ez a dolog arról szól , hogy halálos betegségek ellenszerét keressük a szabad proceszor kapacitással. Jómagam nemrégen csinálom még , de most feljött egy olyan dolog ami nagyon elbizonytalanított.
Továbbá érdekelne az is , persze csak akkor ha törvényes keretek között lehet megoldani , hogy hogyan lehet egy IP szám alapján beazonosítani egy szervert , vagy a működtetőjét.
Előre is köszönöm! -
csapos2
addikt
Kedves fórumtársak, elnézéseteket kérem ,hogyha egy kicsit erőszakosnak tünök,de nagyon érdekelne azok véleménye akik már hallotak a Find a drug-ról.
-
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt is van már egy elég régi topic a PH-n róla . Csak az már régóta halott. Kíváncsi lennék olyanok tapasztalataira akik már csinálják egy ideje .Persze ha van egyáltalán ilyen itt , köztetek.
-
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen erre gondoltam csak egy kicsit bővebben,ha lehetne . A minap ajánlották a figyelmembe ezt a programot és ha valódi akkor szerintem mindenképpen szót érdemelne.
-
csapos2
addikt
Hello emberek , van itt valaki aki hallott már a Find a drug-ról?
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest