Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
In case of ugly chick...
Bővebben: link -
PeliScan
addikt
(érdemes megnézni, engem meglepett, h milyen szépen meg van csinálva. Bővebben: link)
-
PeliScan
addikt
Nahát, az ember pár napot egyetemre jár, meg dolgozik, meg porschét-szerel, aztán benéz egy picit a PH!ra és egymásnak esett usereket lát.

-
PeliScan
addikt
megváltozott a (mod) időlimite? hány perc lett?
-
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
mielőtt belekezdtem, gondolkodtam rajta, h inkább vegyek-e helyette egy Minolta DSLR-t vmi közepesen jó objektívvel... asszem nm sajnálom h így lett.
szerk: viszont abban igazad van, h marha drága fenntartani (napi ~250ft) ilyenkor azzal vígasztalom magam, h még mindig olcsóbb, mintha dohányoznék, és elszívnék napi egy dobozzal (~460ft)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kevesen dolgoznak 14 éves koruk óta, többnyire folyamatosan.
Akik meg igen, azok szegények kajára, szállásra kell hogy költsék, míg nekem, e kettő hálistennek megvan 'alapból'.
Amúgy meg, pont h nm lyukas zsák.
Ennyi pénzért veszek egy 10 éves szuzukit, az már *soha* nm fog többet érni. Míg ezek a veteránba hajló sportkocsik tartják az értéküket.
lorcsi: ahogy vesszük, de kb 600k körül
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nem tom mit számolgattok ti itten ketten
oda van írva km/h-ban is. 
Bővebben: link
Amúgy az ótópályán sem kínoztam szegényt, régi az olaj benne, az olajszűrő is, nm lett volna fair szegénykémmel szemben, szal 150nél megálltam, utazósebességet a nagypapás 125re vettem. -
PeliScan
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Dög?!

65 napja vettem meg az ótót, az alatt ráköltöttem majdnem pontosan 600e-t, mindennel együtt, eddig. Most épp nyolcszáz forintos órabérrel dolgozok, az 750 óra pont. Mindösszesen két nap (fél + másfél) tudhattam magaménak egy működő Porschét, ami 48 óra. Tehát minden óráért, amit Porsche-tulajdonosként átéltem, 16 órát kellett dolgozni.
Megérte.
-
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha esetleg, netán vmikor úgy gondolod h 944et veszel, szólj, emrt igen sok kellemetlenségtől megkímélhetlek a tanácsaimmal, tekintve h végigjárom a 944 pokol minden bugyrát.

-
PeliScan
addikt
Pl ilyesmire gondoltam.
Családi ház és lakóház
feladás dátuma: 2005-09-06
III. Jó fekvésű saroktelken, csendes mellékutcában lévő 2,5 szobás, 60nm-es házrész utcára néző, D-i tájolású ablakokkal eladó. Roppant világos a lakás, mely egyébként felújítandó. Mintegy 200nm saját kertrésszel és gépkocsi beállóval rendelkezik. Irányára: 12,5 MFt. Érdeklődni lehet ***** ********tól a 06-30/***********-es telefonszámon!
ár: 12.500.000 Ft
ház/lakás alapterülete: 60
telek területe: 200
ladybug > bizony, komoly filozófiám a használtan vásárlás. laptopot, fényképezőt, sz.gépet, mobilt, autót... és majd lakást is. -
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
944 természetesen, 911 az végtelen pénz. (nekem kevésébé is tetszik szerencsére)
-
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Fotóblogot szeretnék már vagy egy éve, de sajnos nem hogy erre, de fingani sincs időm.
Meg kell keresni a napi porschére valót. 
Szvsz egy békásmegyeri, nem lakótelepi lakás/ház/házrész talán még az elérhető árkategória, és mégsem falu még. Legalábbis én majd 3-4-5 év múlva vhol arrafelé képzelem el hogy veszek még elfogadható törlesztésű hitelből egy még elfogadhatóan lepusztult házikót, amit majd az évek során fel lehet újítani. -
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Jaja, feljött lábon végülis, a szerelőbácsinál csekély 190e-t hagytam. Csak kiköhögtem vhogy, de gondoltam, legalább jó lesz most a kocsi. Hehe.
A motor jól megy - adddig amíg el nem érem a bűvös 4000 percenkénti fordulatszámot, mert a fölött úgy füstöl, mint 2-3 kétütemű trabant egyszerre. Ha 4000 fölé megyek, mindenki elkezd villogni, azt gondolván h kigyulladt a kocsi.
Itt pesten azt mondják, h motorgenerál, kb 150e, vidéki szerelőm megelégedne egy szelepszárszimering cserével, ami 30e. Én meg titkon reménykedem benne h a füstölés nagyrészt annak köszönhető h állati öreg az olaj, teszek bele vmi sűrűbbet és jobbat, talán javul. Aztán a váltó nem vált fel az utolsó fokoztaba, csak 5500rpm fölött. Szal vagy 70ig autózok, vagy 120 körül. Erre a gyógyírt itt pesten 200e fölött mérnék, mosonmagyaróváron elvielg lehet h meg lesz pártíze-ből.
Ez még hagyján lett volna, de tegnap este kilazulhatott egy váltóolaj-cső (Bővebben: link) és elfolyt az összes, szal most megint mozgásképtelen. Nem szeret engem ez a kis kurva.
-
PeliScan
addikt
Ma délután 5re megyek Győrbe a Porsche-ért.
Szurkoljatok, h feljöjjön pestig a lábán, és ne kelljen egy mozgásképtelen kocsiban éjszakáznom vhol a pusztában, szervízszámlák rémképét vizionálva!
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ma lett meg a műszaki is, csak mna ezért nm mehettem még érte, mert vmi rejtélyes hiba miatt a lámpák nm csukódnak le (amikor én próbáltam, 2 hónapja, csukódtak) és a hűtőventi nm kapcsol be még ha magas a hő sem (2 hónapja még akkor is dolgozott a venit amikor megemeltük a kocsit h megnézzem az alvázat) szal ha ez a kettő kész, ma, vagy inkább pénteken már le is zúzok győrbe, és felhozom ami az enyém.

H mennyibe fog fájni, azt még nm mondta meg, ''összeszámolja''

-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Rólad? Ugyan. Coder.hu

Azért a Neptunosok egy szót sem szólhatnak, tesóm (bme építész) tavasszal már tudta az idei órarendjét, én még most sem
az ETR főfőfőfőfelelőse meg épp a legnagyobb szar közepette mondta azt, h neki eddig tartott, innen csinálja vki más, szal most egy rendszergazda nélküli rendszer intézi a tanulányi ügyeinket.
(
) -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Mennyivel eccerűbb, mennyivel kevesebb felelősség és vesződés! Csupa jó

az elte ETR rendszerét kéne meghackkelni, egy órára már betelt a limit de én csakazért is fel akarnám venni, vállalja vki?
(keddenként 14:00-15:30ig egyszerre 4db órán kéne lennem, ez már kicsit sok, ezért kéne) -
PeliScan
addikt
''my friend can build a computer so i asked him how to do it. hes really good with computers, but i guess everyone makes mistakes. ill try to return it. my friend said that the lines were like fringed edges on a piece of paper and you just need to cut carefully at the line :-[''
eszméletlen

-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Kinézem az emberiségből, h produkál ilyen egyedet is. Eredeti: Bővebben: link
-
PeliScan
addikt
Biztos volt már 1000x, de ha mégsem.

Bővebben: link -
PeliScan
addikt
Ugyanmár.

Ahhoz, hogy megőrizzük az ép elménket, az agyunknak elég sok manipulációt kell végrehajtania a valóságon. Ezért mondják sokan azt, aki nem USAban él, h szarfosusa, mert tudja h ott az életszinvonal magasabb, vmi indok kell, h miért jobb mégis itt. Aki pedig ott él, az pedig nm veszi észre, h valóban nem az USA a fejlett világ csimborasszója, és jól megsértődik, és nm vesz tudomást a világ USA határain kívül eső részéről.
(illetve ha mégis, akkor lebombázza jól) -
PeliScan
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Kicsit furcsállom, hogy elállították a mentéseket, mert páran lődöznek a helikopterekre, és vki könnyen megsérült. A városban rekedtek közül ezrek haldoklanak (ez írják) tehát akkor a szolgálatot teljesítőknek kötelességük lenne, a veszély ellenére is, folytatni a mentést.
Szerencsétlen tűzoltók nap mint nap egő, omladozó házakba mennek be, embereket menteni, sokkal veszélyesebb körülmények között, úgy, hogy valószinűleg nincs senki a házban, de azért meg kell nézni. itt meg ezrek biztosan várnak evakuálásra.
-
PeliScan
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
...ha a közül tudnék választani, h hétfőig ne tankoljak, de akkor kinti áron vehetem a benzint, vagy tankolhatom akár most is, itthoni áron...

Egyébként, ha már itt tartunk, ugye helyesek az infóim, h kint 87, 89, 92 oktánszámú benyák vannak csak? Tehát a legmagasabb a 92es? Ez a különbésg szimplán abból adódik, h nem finomítják annyira a benzint, vagypedig, mint oly sok más esetben, a 92es benzin kb az itthoni 98asnak felel meg, csak máshogy számolítják? -
PeliScan
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Két hónapja vettem az autót, rögtön az első úton az út szélén hagyott, most készül el - azóta egy percet sem ültem benne. Tehát, h mennyi fogyaszt, arról saját infóim nincsenek, neten ilyesmit találni > 21 mpg (city) 26 mpg (hwy). Ennek örülnék. A drágaszágom épp most 23 éves, tehát idősebb a vas mint én! A javítása pedig, igen, nagyon drága.

Kedves Ámerikai Fórumtársak!
Ugye, Amerikában az mpg fogyasztás kiszámolásához az U.S. Gallon mértékegységet, és nm Imperial Gallon-t használják? -
PeliScan
addikt
WN31RD - a legtöbb kérdező ajándékokat visz, ezzel veszi rá a népet, én inkább meggyőzöm őket, több kevesebb sikerrel. A korban utánam következő kérdező a KSHnál pont kétszer annyi idős mint én (holnap leszek 22
) szal ennyi az előnyöm, hogy a bérezés kisebb teljesítménybírású emberekre van mérve, így kb megéri nekem.
Rez_Grof - bizony, 944.
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
anno még volt vmi ilyesmi topicom is Bővebben: link
ha gondolod, végy fel MSNre, ha van kérdésed, válaszolok. lehet h lenézek a gólyatáborba is, bár szervezőséget nm vállaltam. -
PeliScan
addikt
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.ingatlan.expressz.hu/img/0/0/1/big_1131001_1.jpg)
meg hát az igazi hekker nm hagy nyomot maga után.