Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
Szalma
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
(Saját cégtől netezni jaj de jó...
)
Szeretettel:
Szalma -
neongorack
senior tag
Suliból netezni infóórán jaj de jó...

-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Természetesen nem látom...
Az a baj, hogy te még itt tartasz, hogy leírni, hogy ''kurv@ anyádat'' az a menő dolog. Nos el kell keserítselek, nem alacsonyodom a szintedre...
Bújj visza a barlangodba aztán aludj még egy picit. Hátha egyszer normálisan ébredsz, úgy, hogy nem haragszol a világra.
A provokáció kezdetét ugyebár innen datáljuk:
Bővebben: link
Csak a szőrmókok tisztánlátása végett
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Oh yeah. Tegnap este kimentem a fürdőszobába, mert vérzett az orrom. Azzal a lendülettel, ahogy benyitottam, végig is hánytam mindent, amíg el nem jutottam a wc-ig.
Szuper volt... -
rii
nagyúr
Egy új állatfajt fedeztem fel, a többi embertől nem függetlenül ugyan, de számomra a meglepets erejével hatott.
neve: ügyfél
táplálkozási, szaporodási szokásairól vajmi keveset tudok, lehet most már nem is érdekel, de a tápláléklánc csúcsán Ő áll. Öl, pusztít, és nyomorba dönt, ha nincs a mi cégünknek is ebből a fajból pár példány.
Az ajtón bevezettetve már szörnyen vehemesen viselkedik, rajtam, kollégáimon, mint üvegtáblán átnéz, tea, kávé, cappucino, kakaó, és végtelen szeretet, elfogadás, amit a főnökasszonytól kap.
Hogy merném hát ennek a pumukli-fejünek elmagyarzáni a monitorvédő-rétegek törlőruahával vívott gyilkos harcát? -
VladimirR
nagyúr
jah, egen, azt kifelejtettem, hogy szanalmasan gyenge provokator vagy....sebaj, azert jokat nevetunk rajtad
jo tudom, ezt sem latod, meg a kurva anyamat is, bar ezt nem mered leirni
tittaaaaa: en nyugodt vagyok, azt meg igazan lathatnag, hogy aladar milyen profi modon nem vesz rolam tudomast....atsiklik a hsz-eim felett, mintha azok ott sem lennenek, nem latta sem a #2432-t, sem a #2587-et es tuti, hogy ezt sem fogja latni....verprofi a srac
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
jó lenne már lenyugodni és egymásról nem tudomást venni. de nem bírjátok ki mi ? menjetek stárboxba vagy mi a ragya vót az oszt üssétek szét egymás buksiját na.
-
erdeya
senior tag
Hopsz, nem látom a 2587-es hozzászólást... Még ilyet...

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nagyon helyes.
Lehet hogy én sem fogok amúgy alkohlizálni, mert kegyetlen mód fája a torkom, meg fogyni is kéne. A sör meg ugye nem éppen diétás. Majd teázgatok
-
tildy
nagyúr
Ugyanmár ... Ilyesmire 18as karikát csak amerikában szokás. Nem mutogattunk se melleket, se semmit, csak puszirol, es a gyenged ebresztesrol beszelgettunk...
-
Szalma
őstag
(Valóban van, de azért ennél egyszerűbb a kérdés: Bővebben: link
)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Lorettó: jaja...
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nah bent dekkolok melohelyen, ma is kestem negyed orat, mert lerohadt a metro ( ilyen a meseben nincs ). Amugy is hajnalban keltem, tokom tele, megtapostak osszenyomtak, meg minden... sirok is. Azota benyomtam egy kavet, hatha jobb lesz, epp az eredmenyt varom. Angol bill rulz. Ja, es ma tenyleg '' mindenki bekaphassa '' nap van
Foleg, hogy itt leszek fel 6-ig, es mar most cseszegetnek mindenfele baromsaggal. De legalább reggelizni sem tudtam, ebédelni se fogok tudni, na nem baj, majd talán a vacsi osszejon 
-
Pacák
senior tag
Az egyik kollégám öntapis cetlin kiírta, hogy a monitort tilos törölgetni. A cetlit meg a kávára ragasztotta.
Nekem is körben cetlik vannak a 21'' -os moncsin, itt a munkahelyen. És nagyon csúnyán tudok nézni én is a monitor taperolókra. Mellesleg kurv@ gyorsan mozdul be a kezem a monitorom felé nyúló mutatóujjak láttán.
Nem is tükröződik a monitorom, viszont vastagon poros.
De nem érdekel. Ahogyan nem érdekel az a három pici pötty kóla sem, amit az elődöm hagyott a moncsin.
Ha TFT lenne, akkor pixelhibának látszana.
Ha adnak monitor tisztító folyadékot, akkor takarítok, addig nem nyúlok a monitorhoz. 
-
parandroid
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nők...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
erdeya
senior tag
SpDeluxe1.0 csekkolgasd okosan az aláírásom amíg finom vagyok oké?
Szalma: Postán adj fel egy ezrest. Köszi!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Na... ez legyen a legnagyobb örömöd az életben

Max visszajövök Vérboci, vagy Szeretlek Vlad néven.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nomegaztán nehogymá WN31RD mondja meg a szélnek, hogy merről fújjon.
Bár nem ő volt a fő népnemzeti...
Ez a sok fogadatlan prókátor mind beszkennelhetné az árvízkárosultaknak befizetett segély csekszelvényét.
Gondolom van ilyenből nekik pár otthon, és a vöröskeresztnél is aranyfokozatú támogatók.
Jól megy ma a kisebbségeknek. Mindenük megvan a segítő szándékú millióknak hála. Már csak ezeket a fránya vicceket kellene kiírtani igaz...?
No, de új nap van és új téma. Ezzel be is fejezem. -
T. Almeida
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
![[kép] [kép]](http://eloszto.hu/cms/content/images/1_169_7ZWD4ZwWDH-31x25.gif)
-
jeges
senior tag
alig hiszek a szememnek... kora reggel a ph!-n ki kell tolni a 18as karikát?

vmi biztos van a levegőbe'...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jóreg egyébként mindenkinek!
anaqer: hasonlót már jómagam is átéltem, hál'stennek nem lopták el semmim. részvétem.
lady: apjuk is olvashatja mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Na, jó. Erről nem nyilatkozom. Kezd nagyon intim lenni.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor mi lesz,ha a PH!-t,majd az összes net hozzáférést tiltja le a kedvenc rendszergazda?
Lásd : engem június idusán
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nagyon kemény gépek lehetnek. Komolyan mondom, múltkor ilyet láttam a százforintos boltban...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mod: pontos
-
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó munkát vele...
-
ngabor2
nagyúr
Jóreg. Ma előreláthatólag igen sz@r napom lesz... Tipikusan ''hol tartok, és miért csak ott'' kérdések lesznek, olyan kérdezőtől, aki bármit ki tud forgatni. Az indokok szerinte csak kifogások.
Asszem reggeli után neki is kezdek valami értelmesnek látszó munkának. -
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia! Milyen márkájúak az új gépek?
-
Szőrös
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
vehehe ne is mond..ismerős szitu. pár percig azt se tudtam mi/hol/merre aztán szép lassan bevillant pár kocka az estéről. no ezóta ezt próbálom lekertülni mert még a csaj nevét sem tudtam így kicsit ciki volt az eksön

-
(Kolombusz)
veterán
sziasztok
jó reggelt nektek.
melóhelyen új gépek vannak (celerongy 2ghz, 256 mega ram, integrált vga). Ahhoz képest, hogy eddg mik voltak, nem is rossz. De a monitorok nagyon gyengék, régi ibm fosok 60hz-es frissítéssel. -
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Persze, vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is.... de néha vágynék arra, hogy tovább aludhassak... és gyengéden ébreszthessenek. Nálunk vagy én kelek korábban, vagy a gyerekek ébresztenek... Így a reggeli gyengédségnek lőttek.... kb 10 évig...
Erről jut eszembe most lesz a párkapcsolatom 10 éves.... szeptember 19.
-
Thulcandra
senior tag
Arra is tök jó ébredni, mikor nagy buli után egy idegen lakásban eszmélsz, és melletted hátat fordítva egy idegen alak szuszog. És lassan kezd összeálni a kép...
Egyébként pontosan melyik testrészeden puszilgattak? Egyik volt b.nőm keltett úgy, hogy khmm... hát az nem csak puszilgatás volt. ;> De ha minden nap ez lenne, megunnám. -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mivel ez mar szinte partot ert, eselye sincs hogy erot gyujtson, nem lesz semmi komoly belole. /Ettol fuggetlenul meg masfele elmehet es erosodhet, de ne adj' Isten... :S/
Viktor0610: Nincs mitol tartani, mivel errefele nagyon ritka a hurrikan es en az allam belsobb pontjan elek amit az Appalache vesz korul, erre fele kicsi az eselye hogy valami is bejojjon es zuzzon
-
tildy
nagyúr
Jo reggelt.
ahh kesz vagzok. annyira az esti melohoz vagyok szokva, hogy mikor tegnap hazajottem du. 5kor, akkor utana rogton be is aludtam, csak 9 korul keltem fel, mert a parom nagyon bujt hozzam hatulrol(
), majd megint belaudtam.Fel hatkor kelltem volna egyebkent most reggel. Lehet bealszom megint, mert akkor vegre kipihent lennek, igy csak mosott s..t. -
rii
nagyúr
csuklóból törném el minden account, és kényszeres monitor taperoló gerincét ..... a sok subickolástól teljesen lekopott a monitoromról a fényvisszaverődést gátló réteg ....
most már a windows nem ablak, hanem tükör a világra ....
szerk: egy jó kis FTP-mirror
köszönöm a figyelmet, leülök magamtól ............
[Szerkesztve] -
-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Joval kisebb. Katrina 5-os kategoria volt, ez 1-es. Ha Katrina nagysagu lenne, mar tuti mas allamban lennek

Egyebkent a North Carolina delkeleti partjain mar igy is Emergency statusz van. /Mostmar felnek a nyuszitol is a nagymedve latogatasa utan
/
Hozzan max esot fog hozni meg szelet /meg aramszunetet
/ -
-
tiv83us
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Az ''alapelvek'' szerint meg mindig 5 perc...

Mas.
Opheliabol megint hurrikan lett es elerte az allamunk partjait. Kool.
Bővebben: link -
PeliScan
addikt
megváltozott a (mod) időlimite? hány perc lett?
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg válts szolgáltatót.

-
Miért van az, h. mostanában csomó olyan e-mail megtalál, aminek nem én v.ok a címzettje?
Mindegyiknek [telefonszám]@vodafone.hu a címzettje. A [telefonszám] helyére több féle szám beehlyettesíthető -egyik sem az enyém, nem is ismerem azokat.
Ötlet?
anaqer:
Miután én is így jártam (táskát hagytam el, tele mindenféle cuccal [discman, CD-k, vadi új lévisz farmer, póló, stb...] + papírok), többet nem vittem magammal sok értéket, később inni sem ittam...
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, főleg hogy alig két hónapja vettem... ezzel egy darabig nagyjából lőttek is az A64 upgradenek, átcsoportosítgatás, miegymás. Leginkább mégis az zavar, hogy a) természetesen csak magamat hibáztathatom, ill. b) nincs rá garancia hogy legközelebb nem járok esetleg még rosszabbul...
-
VladimirR
nagyúr
ha mindenki nem is, Te mindenkepp, mert nem daloltal velunk....rasszkislany
ReJim: azutan, hogy bemutatkoztal, s mondtad, hogy ''en ilyen reszeg informatikusokat keresek'', jodarabig nem igen lehetett szavad halalni, s eleg lassan oldodtal....meg masnap reggel is megprobaltal sunyitani, de kifigyeltuik, hogy az oem vukk-ot* csempeszed ki a satrobol eppen
* oem, vagyis nem dobozos (egy zacskoban volt)
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Nem az aminek hangzik. =]
Rövid verzió : pár rendőr ismerőssel iddogáltunk (jómagam persze szokás szerint minden mértéknek híján) - hazafelé menet jól pofáraestem (párszor) - vélhetőleg menet közben ki is raboltak (tárca & teló legalábbis azóta sehol) - rendőrök megtaláltak (ami ellen hevesen védekeztem) - véres képem és enyhe alkoholmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak - hétfő reggelig bent a kórházban tartottak (fejsérüléssel nem viccelnek) - holnaptól megy a körjárat okmányirodákra, bankba, önkormányzathoz, apeh felé, stb. (móka, öröm, kacagás garantált). -
Rez_Grof
őstag
Ha már mindenki kapatni akar akkor itt a horgásztopic Bővebben: link. Itt biztos szeretik a kapást.
Akinek meg nem tetszik azt elégitse ki orálisan a vacogó cápa.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
hehe... engem hogyan sértegetett aftermath-on..

mindig azzal jött, hogy szótlan vagyok... pedig én beszéltem, benem állt a szám
csak akkor ő vagy a nedüdobozt forgatta vertikálisan, vagypedig a füvet lapítottat... (vagy bírkozott... ugye kidus
''te is láttad'') ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megbántani? lehetetlen!
jah, és jóéccakát... és elnefelejtsétek... bekapni
hamár elöttem felvetették
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ma ''mindenki bekaphassa'' nap van?

-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
lol Rivatunert adjunk neki?
'' mennyiségű sör és alvás esetén képes produkálni'' mit?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a mondat angolul?
- Renault, Dacia topik
- Kés topik
- Ingatlanos topic!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Szuper volt...
Van tea szesz nélkül? Hogy miket ki nem találnak már...

)

Olyanra még nem ébredtem