Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
jajj erről jut eszembe. régen a suliban volt ilyen egészségügyi ellenőrzés, aztán tesi órán szóltak, hogy fel kéne menni. ugye 150-es vérnyomás(a tesiórai állatkodás miatt), azannal mennem kellett a háziorvoshoz, jól van mondom legalább nem kell bent lennem. el is mentem a dokihoz, de én olyan típus vagyok hogy 3 perc várakozás után lelépek, most nem tehettem mert várták a papírt a suliban, ültem 2 óra hosszát a váróban mire kinyögték, hogy nincs is orvos. na ekkor felment a pumpa, elküldtek egy másikoz, újjab egy óra várakozás..
14*-as vérnyomás, azonnal menni kell a kórházba. be is rángattak, első nap magas is volt a vérnyomásom, nem csoda,le kellett volna ütnöm pár embert amiért ide kerültem. na erre kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok és hogy a vesém is rossz.
1 hét alatt napi 2-3szor vettek vért, tömték belém azt a cukros szart amit beléd is, gyűjtötték a vizeletet, röngen meg ultrahang meg látás/hallás vizsgálat. mondtam anyáméknak, hogy vagy most kivisznek vagy magamtól elmegyek. szerencsére kirángattak, aztán megállapították, hogy tökéletesen egészséges vagyok, még magas vérnyomásom sincs, fasza. ha belhalok se fogok többet kórházba menni, ja és azóta megtagadtam minden orvosi vizsgálatot, néha fenyegetőzni is kellett.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest