Hirdetés

Aktív témák

• crab

senior tag

válasz ladybug #2742 üzenetére

jajj erről jut eszembe. régen a suliban volt ilyen egészségügyi ellenőrzés, aztán tesi órán szóltak, hogy fel kéne menni. ugye 150-es vérnyomás(a tesiórai állatkodás miatt), azannal mennem kellett a háziorvoshoz, jól van mondom legalább nem kell bent lennem. el is mentem a dokihoz, de én olyan típus vagyok hogy 3 perc várakozás után lelépek, most nem tehettem mert várták a papírt a suliban, ültem 2 óra hosszát a váróban mire kinyögték, hogy nincs is orvos. na ekkor felment a pumpa, elküldtek egy másikoz, újjab egy óra várakozás..
    14*-as vérnyomás, azonnal menni kell a kórházba. be is rángattak, első nap magas is volt a vérnyomásom, nem csoda,le kellett volna ütnöm pár embert amiért ide kerültem. na erre kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok és hogy a vesém is rossz.
    1 hét alatt napi 2-3szor vettek vért, tömték belém azt a cukros szart amit beléd is, gyűjtötték a vizeletet, röngen meg ultrahang meg látás/hallás vizsgálat. mondtam anyáméknak, hogy vagy most kivisznek vagy magamtól elmegyek. szerencsére kirángattak, aztán megállapították, hogy tökéletesen egészséges vagyok, még magas vérnyomásom sincs, fasza. ha belhalok se fogok többet kórházba menni, ja és azóta megtagadtam minden orvosi vizsgálatot, néha fenyegetőzni is kellett.:)

Aktív témák