Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
Tegnap mentünk haverral nyugatiba, erre odajött egy csávó, és megkérdezte hogy nem-e akarunk a balázs showba szerepelni, mert hogy ő az RTL-től jött és blablaöergh. Hátha van valami jó sztorink. Nem.
Megmondtuk hogy leszarjuk, mert szar az a műsor 
különbenis, kinek van kedve égetni magát 1 egész ország előtt? -
VladimirR
nagyúr
mar kevesebb, mint 1 ora van hatra....
-
Loretto
veterán
Tök jó ahog felkeltem telot be egybőkpipitől jött egy sms hogy happy birthday, bár ezt hajnalban küldte, akkor feküdt a ''gólyám''

-
Vangelis
félisten
Megyek krumplit ásni, de azé nagyúr lettem...fakkkkk, nincs kedvem
..igazi paraszt lettem
-
tiv83us
veterán
Integra:
Annyi a baj csak, hogy nem a vezetesrol, hanem az ottrekedt, szarbajutott, haldoklo emberekrol van szo. Erre nem azt kene dobalni, hogy ''megerdemlik a bunko amerikaiak, majd most ok is megtanuljak...bla...bla...bla'', hanem hamar nem segit, legalabb fogja be a pofajat es oruljon, hogy nem o doglodik ott a sajat szaraban, viz es elelem nelkul tobb ezer emberrel osszezarva. -
F-ECT$
titán
Amikor elértem és észrevétlenül túlhaladtam az 5000 hszt, akkor kigondoltam, hogy a 10000. valami kiemelt helyre kerül majd. Erre azt látom, hogy nagyúr lettem. Na mind1,a 15000-ikre jobban odafigyelek majd

-
Lord Zero
addikt
mert most - fél kettőkor, stand alone - ez jutott eszembe:
''Tizennégy éve ül a kapubejáratban, egy kis tolóablak előtt. Mindössze kétfélét kérdeznek tőle:
-- Merre vannak a Montex irodái?
Erre így válaszol:
-- Az első emeleten, balra.
A második kérdés így szól:
-- Hol található a Ruggyanta Hulladék Feldolgozó?
Amire ő így felel:
-- Második emelet, jobbra a második ajtó.
Tizennégy év óta még sohase tévedett, mindenki megkapta a kellő útbaigazítást. Egyszer történt csak, hogy ablakához odaállt egy hölgy, és föltette a szokásos kérdések egyikét:
-- Kérem szépen, merre van a Montex?
Erre ő kivételesen elnézett a messzeségbe, aztán így szólt:
-- Mindnyájan a semmiből jövünk, és visszamegyünk a nagy büdös semmibe.
A hölgy panaszt tett. A panaszt kivizsgálták, megvitatták, aztán elejtették.
Tényleg, nem olyan nagy eset. ''
szerk>
adatlap: örkény - információ
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Ezt tegnap sikerült előcsalnom a Windows-ből

Bővebben: link -
-
tildy
nagyúr
Órarendem:
Havonta 3 nap suli: IX. 21-23 , X.19-21, XI 16-18 így.
Szerda 8.50-11.10 elektroniak előadás
Csütörtök : 10.30-> Menedzsment , villamosságtan és üzleti kommunikáció előadás.
Péntek 13.00-14.30 Villanytan előadás
Csak az a baj, hogy mindez 75 ezer forintért
Húzós lesz ez a hónap
-
Integra
titán
-
MyKonzerv
senior tag
hát nem élt valami sokáig a nagy HÖRE topik...

különben i sVladimiR monta, hogy niyssam meg
-
erdeya
senior tag
Juhéjj! Péntek van!
Nemsokára megyek haza.
Úgy kikapcsolom a céges telkót, mintha a Kedvesem melltartója lenne
El kell mondanom még, hogy jön hozzánk egy gyakorlatos lány. Szakdolit fog írni. Nagyon kis dekoratív és egzotikus szépség, igazi bomba kategória. De higgyétek el nekem, nincs abszurdabb látvány, mint egy hófehér miniszoknyás kosztümbe öltözött csaj, 20 centis csúcsosorrú szandálban a gyárudvar közepén.
Szerintetek hány forgácsba fog belelépni, hogy zárt cipőben és farmerban jöjjön melózni? Persze, irodai munkára jön, de mászkálni is kell majd eleget. -
PeliScan
addikt
Ugyanmár.

Ahhoz, hogy megőrizzük az ép elménket, az agyunknak elég sok manipulációt kell végrehajtania a valóságon. Ezért mondják sokan azt, aki nem USAban él, h szarfosusa, mert tudja h ott az életszinvonal magasabb, vmi indok kell, h miért jobb mégis itt. Aki pedig ott él, az pedig nm veszi észre, h valóban nem az USA a fejlett világ csimborasszója, és jól megsértődik, és nm vesz tudomást a világ USA határain kívül eső részéről.
(illetve ha mégis, akkor lebombázza jól) -
VladimirR
nagyúr
válasz
MyKonzerv
üzenetére
ettol azert joval tobb dolog szamit
elektronikus zenekrol itt egy oldal => Bővebben: link
tiv: szarfosusa
-
tiv83us
veterán
Nemtudom, nem-e kellen atnevezni a hurrikanos topikot mondjuk ''Rugjunk bele meg parat Amerikaba''-ra... Az talan jobban passzolna a tartalomhoz.
-
ngabor2
nagyúr
A punk topikban felmerült egy érdekes kérdés: honnan lehet megállapítani egy zenéről, hogy milyen stílus? Abban a konkrét esetben, mitől lesz egy zene punk zene? De ugyan ez állhat majdnem minden műfajra, néhány határozottan megfogalmazotton kívül (pl. az instrumentálisat én is meg tudom magyarázni, de pl. egy ''klasszikus'', mint műfajt már nehezebb).
Tehát mitől lesz egy zene punk, house, goa, disco, stb... -
tomcsi23
veterán
''Új tagunk: pukizz
Taglétszám: 43920''
LOL. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
valoszinuleg a az egyetlen hatalmas amerikai szellemet, a sziklaszilárd identitástudatot, a mindenki egyért, egy mindenkiértes, összetartozásos] dolgokat, meg az önkéntesen nyújtott segítő jobbot elmosta az, hogy nincsenek (nem voltak) a varosban rendfenntartok, szoval azt lophatnak el, amit csak akarnak (tudnak)
ne feledd, az emberek alapvetoen barmok....mind -
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
arra gondolok, h miért/hogyan megy el az agyuk az embereknek
az egyetlen hatalmas amerikai szellem, a sziklaszilárd identitástudat, mindenki egyért, egy mindenkiért, összetartozás, önkéntesen nyújtott segítő jobb, stb - elúszott az árral?
mind1, hülye kérdés, ennyire extrém helyzetnek sosem voltam kitéve, gondolom nem érthetem a biokémiáját és az eszement algoritmusait.. -
PeliScan
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Kicsit furcsállom, hogy elállították a mentéseket, mert páran lődöznek a helikopterekre, és vki könnyen megsérült. A városban rekedtek közül ezrek haldoklanak (ez írják) tehát akkor a szolgálatot teljesítőknek kötelességük lenne, a veszély ellenére is, folytatni a mentést.
Szerencsétlen tűzoltók nap mint nap egő, omladozó házakba mennek be, embereket menteni, sokkal veszélyesebb körülmények között, úgy, hogy valószinűleg nincs senki a házban, de azért meg kell nézni. itt meg ezrek biztosan várnak evakuálásra.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
gondoljuk egy kicsit tovább a dolgot: a katonai tűzparancs már egy okozat
(mentőhelikopterekre lőttek, embereket nyírtak ki.. a bandák - miért? hogy? a wtc utáni kollektív amerikai zászlólengetés attitűdjével egyszerűen nem tudom összehozni..)
szerk: tiv, igen olvastam, erről beszélek
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Lord Zero
addikt
tiv:
new orleansba irakból hazatérő katonákat vezényeltek, a fosztogatás/erőszak megfékezésére..? és tüzet nyithatnak - felhatalmazást kaptak rá
kormányzói szavak: ''Ezek a csapatok tudják, hogyan kell lőni és gyilkolni, és remélem, nem haboznak majd'' - ez kibaszott durva
szerk> cnn-en is fent van, indexen is (én a rádióban hallottam reggel)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Igen, helyesek az infoid, a 92-es a legmagasabb a benzinkutaknal. Fogalmam sincs ez minek felel meg minosegben a magyarorszagi benzinszamozast illetoen.
Bash talan tudja...
Ui: De mivel a szam itt is az oktanszamot jeloli, igy valoszinusitem, hogy nem finomitjak annyira a cuccot. -
PeliScan
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
...ha a közül tudnék választani, h hétfőig ne tankoljak, de akkor kinti áron vehetem a benzint, vagy tankolhatom akár most is, itthoni áron...

Egyébként, ha már itt tartunk, ugye helyesek az infóim, h kint 87, 89, 92 oktánszámú benyák vannak csak? Tehát a legmagasabb a 92es? Ez a különbésg szimplán abból adódik, h nem finomítják annyira a benzint, vagypedig, mint oly sok más esetben, a 92es benzin kb az itthoni 98asnak felel meg, csak máshogy számolítják? -
tildy
nagyúr
Na megyek, beiratkozok villmernoknek. parom szerint hulyeseg volt villmernokire jelentkeznem

-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Persze, ahol 50 cent egy lityi, ott senki nem gondolkodik, arab országokban meg nem is tudom mit mondtak...inkább nem is akarom tudni. Mindenesetre én csak azzal szívok, hogy szívhatom a sok büdös trutyit a bicajon, mert kocsiba csak akkor ülök, ha 1 hétig tartana a bicajút oda.

-
ngabor2
nagyúr
Igen, ameddig valamiből sok van és viszonylag olcsón, abból nem takarékoskodunk. Nagyon meg kellene ahoz drágulni tartósan a benzinnek, és úgy általában az olajnak ahoz, hogy az ember elgondolkodjon. De az a baj ezzel, hogy elsősorban a kisember fog szívni, mint a torkosborz.
Azt a 1E7 évet meg csak kibírjuk valahogy
-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezért tartunk mi itthon egy 1.2-es Twingot, mert egy tank benzinnel megjárja Budapestet oda-vissza, és még marad is benne...
Ja meg ugye a nagy dög motorok miatt van ez ami most van, hogy szív a világ erősen...no de nem baj, majd 10 millió év múlva újrakezdjük...talán jobban...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
A 40-es számok hívása mennyi pénzbe kerül?
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
amfi baloldalan, a 17es villamos fele gyalogolni, kando mozdonynal balra fel.
-
PeliScan
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Két hónapja vettem az autót, rögtön az első úton az út szélén hagyott, most készül el - azóta egy percet sem ültem benne. Tehát, h mennyi fogyaszt, arról saját infóim nincsenek, neten ilyesmit találni > 21 mpg (city) 26 mpg (hwy). Ennek örülnék. A drágaszágom épp most 23 éves, tehát idősebb a vas mint én! A javítása pedig, igen, nagyon drága.

Kedves Ámerikai Fórumtársak!
Ugye, Amerikában az mpg fogyasztás kiszámolásához az U.S. Gallon mértékegységet, és nm Imperial Gallon-t használják? -
Szalma
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
(Mennyit nyernek azzal, ha New Orleans-ba cuccolják vissza őket? És azt hiszem, mintha azon a környéken (USA déli része) lenne valami tapasztalat a piszok gyors városépítésben...
Ehhh... Csak morgok az emberi hülyeségen. Kb. olyan, mint árterületre építkezni. Nagyon szomorú, ami ott történt/történik. Tegnap egy hozzászólásban valaki emlegette, hogy milyen emberien tudnak viselkedni ott. Ez mára kiteljesedett...
)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
(Csak Neked, csak most -> Bővebben: link. )
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Érdemes egyáltalán egy ilyen problémás helyen lévő várost újjáépíteni..? (New Orleans)
A lecsapolt mocsarak ritkán jönnek be...)
Szeretettel:
Szalma -
Lortech
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A koliba kell menned? Ha a 86-ossal mész, leszállsz a Nagyszombat utcánál, majd annak mentén a Bécsi út felé mész, elfogsz haladni a 60-as buszmegálló mellett (a 60-assal megspórolnál pár métert), és jobb kézre lesz az Árpád Gimnázium, és a BMF épülete is, szemben lesz egy büfésbódé, arra menj, pár méterre átmész a kereszteződésen a Bécsi útra, villamos keresztezi utad, ott ha szétnézel lesz egy Honi pár méterre, és azon a ''sarkon'' kellesz felfelé fordulnod egy emelkedős közbe.
A két piros pötty a buszmegállókat jelzi:
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Kolléganőm a Nagyvárad térre szeretne eljutni (Budapest). Nem tudja konkrétan megmondani, hogy honnan, ezért csak azt kérdezi, hogy milyen tömegközlekedési útvonalakhoz van közel. Valaki tudna srgíteni ebben?
-
mayerlaci
senior tag
GhOsT:Majd felhiv.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
?

-
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hm. hát
1: elmész a kosztolányira, felszállsz a 86os bsuzra, le pedig a nagyszombat(ha jól emlékszem.Kolosi után van) utcánál.
2. elmész 19/41essel a batthyanyig, és onnét 60as busszal a a nagyszombatig
neked hány órára kell menned? Nekem 11re -
Motion_Blur
félisten
Móricz-ról III. kerületig (Doberdó u. 6.) mi a legrövidebb útvonal? És mennyi idő alatt érek oda? Van ott valami útfelújítás?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PH! Darts
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megmondtuk hogy leszarjuk, mert szar az a műsor 
..igazi paraszt lettem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Húzós lesz ez a hónap