Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Bizonyos dolgok előtt nem szabad egy napig enni. Én is ehhez tartottam magam.
Az már más kérdés, hogy ennek ellenére egy ritka szar buli kerekedett a végére...
Xpod: sokkal rosszabb. Atomjaimra hullottam szét, s egyáltalán nem volt kellemes... Tudod kicsit kiakartam ''rúgni a hámból'' , ha már mindig olyan jó kislány vagyok. Hát adott az élet egy kegyetlen pofont.
katavagyok: friss képed kikerült.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hihetetlen balázsoknak:
Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
KHM

Aki tudott kijött elém
De már írtam, mivel rozsliszt volt itthon, a tésztája nem lehet oylan hú de jó, de a feltét rész finom lett.
Én nem ettem belőle, csak egy picit.
Peterket: a fenét volt nagy , olvassál már vissza. Egyébként is, este azért nem voltam, emrt 8kor már indultam goapartyra.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ezt vajh miért írtad?

Fel nem fogható volt az az érzés, hogy megéreztem , tényleg szeret és aggódik értem (Szó se róla volt is rá oka, hiszen eléggé belecsaptam a lecsóba, kijönni meg nagyon nehezen tudtam belőle.Még most is kattogok bizonyos mértékig...). Biztos érezted már, hogy van kihez hazamenned, várnak otthon. Szeretnek. Én attól féltem nem így van, attól féltem, csak eléldegélünk egymás mellett, mert mindkettőnknek ez a legjobb perpill. Azt egy nagy francot. Olyan erős vonzódás fog hozzá, hogy az hihetetlen .Többen kérdezték, miért vagyok még mindig vele, mikor volt rá példa , hogy megbántott szóval stb. Hát ezért. Ő nekem az otthon melege a bújás, akivel midnen gondom , bajom megoszthatom, és aki mellettem áll. Szinte mindig én navigálom mindenhol, képzelheted , hogy paráztam , hogy nem találunk egymásra, elkerüljük egymást. De hála égnek ne. Kijött értem, egész éjjel nem aludt, részben miattam sem, nem volt mérges rám, hogy kiráncigáltam, sőt amolyan odúként éreztem, mikor végre felvett a kocsijába, és átölelt . -
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Nyugi , már megszoktam. A nagyúr rang jobban zavart.

-
tildy
nagyúr
Megtaláltam... Bővebben: link
ngabor: nagyon aranyos vagy
Már kezdtem aggódni , hogy csak ilyen megtűrt emberke vok itt
-
tildy
nagyúr
Volt egy olyan topik, ahol volt egy olyan árukereső, ami megmutatja mi hol mennyiért van.
Konkrétan ezt akartam volna megkeresni benne:
Szal valami kereső emberke megmutatná nekem ezt a topikot? Talán mi hol olcsóbb volt a címe? -
tildy
nagyúr
Reggelt

Na azt hiszem goapartykból is elég megint egy jó ki időre.
Uhh. Most ébredtem fel, párom kijött értem. Hiányoltam, és nem voltam meg jól nélküle. ÉS kijött értem. Tökjó. -
tildy
nagyúr
Azt hiszem következő ph tábora megvan a ''főszakácsnő''
Na nem én, hanem ott lenn , az a gomba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Asszonyod merre? Kis technikai segítség kéne.. Meddig kell sütni a pizzát rávalók nélkül?

-
tildy
nagyúr
Készüla ladybug féle pizza

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna csak rozsliszt volt itthon, remélem finom lesz abból is

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Na álljunk nmeg egy szóra!
Először is nem azt mondtad, hogy elnagyoltan számol, hanem hogy nem generálja a fraktált. Idézet tőled:
''megeshet, hogy olyasmi, mint a tildy altal emlitett void demo, csak ez eppenseggel szamolja a fraktalt, nem pedig elore megadott adatokbol dolgozik''
''1: beszeltunk mar errol, es abbol is ugy remlik, hogy elore megadott pontokbol epiti fel a fraktalokat, illetve a forrasbol is igy tunik (bar csak feluletesen beleneztem)''
Igen ez qrvára úgy volt csak érthető , ahogy msnen is megbeszéltük, ahogyan én mondtam. És jogosan b*sztam fel rajta az agyam, hogy mi mán az , hogy a mienk nem számol.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
ÉS? Ez enm jelenti azt, hogy a miénk nem lehet fraktálgenerátor, csak azért mert kevesebb pontot számol , mint más fraktálgenerátorok. Ettől még ugyanúgy számol.
De mint mondtam, nézz utánna az IFS (Iterated function system) fraktáloknak.
Mindegy, hagyjuk.
(Azért kb. ezt ugyanúgy nem vártam volna tőled, hogy így leszólod ezt a programot, mitn ahopogy te sem tőlem, mikor leszóltam a keresőprogramod. Szal 1:1) -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát de ha parameterezel egy algoritmust akkor az már nem is fraktál?
Ha utána akrasz nézni akkor nézz az ifs után...
Ja és nem a képernyő, hanem a fraktál áll 10 000 pontból. Érted?
mandelbrot: A 2 pont és az algoritmus, az nem ''semmi'' azaz a fraktál nem a semmiből keletkezik. Akkor próbáld felparaméterezni az algoritmusod gy, hogy egyzszer falevél jöjjön ki belőle, egyszer csillag, egyszer korall, egyszer fa, stb.
Mindegy, úgy látom, a programot tényleg csak felületesen nézted át, (bár lehet én értek félre valamit), de amit te pontoknak hiszel (
), azok a számok paraméterek, összesen 35 paraméter.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Egyrészről igazad van, mert lehet ennél több számítással is sokkal szebb fraktált generálni, és számolni, de minek, ha csak egy frame per seccet tudna csinálni-
A void kb 20 frame/seccel megy kb. 30 %os processzorterheléssel. (egyébként bocs, kimaradta flotbol egy a, szal float, azaz lebegőpontos szám) .Másrészről amit rii említett az hardveres gyorsítást is használ, és még így is sokkal lassabb.
Szóval:
1. Miért szerinted , hogy épül fel egy fraktál? A semmiből? Nem. Szóval meg van adva 35 szám, és ebből generálja le a teljes fraktált. Ez a 35 szám: paraméter!!
2. 10k pont miért lenne rendkívűl kevés?
Egyébként néz utánna a fraktáloknak, elég sokféle van, és is tudnék oylat mutatni, ami itt szöszölne a számolással órákon át is esetleg...
A void nem használ hardveres gyorsítást.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom által készített void demo Bővebben: link -> majd ebből készített fractaldreams screensaver Bővebben: link.
Lásd bővebben link az előző hozzászólásomban.
Mikor elfogja a páromat a nagy ''nem tudok mit csinálni, programozni kéne'' érzés, mindig alkot valami hasonló okosságot
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
khm.. Vladimirr, talán engem kérdezz meg:
A void demoban egy 10000 pontos fraktál kiszámolása 35 flotból történik
És ezenkívűl még van benne antialising és zoom is.
bővebben:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Auchanban többféle ''auchanos '' pizza van.
Ami hátul van a grillpultnál az fincsi. De gondolom ez most ez az akciós 165 forintos pizza volt, amit nem is az auchanosok csinálnak.
Az auchanos pizza az jó. Tapasztalat. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Izé, azért egy moderátorhoz nem illik ez a beszéd. Olvass alapelveket, rá id vonatkozik
Legalább kicsillagoznád
'
amit tiltunk fórumunkban:
'a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Sikerult, megvan

Hat remegett a labam, a muszaki resznel hulyesegeket csinaltam, annyira paraztam, de amikor mar vezetni kellett nem emnt rosszul. Mjd a jogsis topicba reszletesen irok kesobb, msot rohanok el.Szal megvan, de buszke nem vagyok magamra, sot nem is adtam volna meg magamnak. -
tildy
nagyúr
Hogy a manó vigye ela rézfánfütyülőjét. Kiveszek 2 nap szabit, suli meg rutinvizsga miatt, erre nem rám telefonálnak? ÉS...
Na szal. mennék délre rutinvizsgára. Erre munkahelyről jöna telefon, hova lettek a cd-k. Munkahelyről mégegy telefon, nem emgy az alkalmazás, csináljak vele valamit, stb stb. (már van róla log egy hete, a külföldiek válaszra sem méltattak...)
Szomszédasszony is itt mondja, hogy valamelyik szomszéd szólt a az albi tulajának, hogy nicns elsöpörve a falevél az albi előtt, meg hoyg piszkos meg hasonlók... (ÓÓ bocs, naponta éjfél és egy óra között érek haza, reggel 10-11ig alszom, aztán meg mehetek megint munkába, vagy mitn tegnap is, reggel 8kor mar mentem suliba...)
qrvaélet.. És igy vizsgazzak nyugodtan... -
-
tildy
nagyúr
És mi van ha egy ilyen paprika a pizzán van?

Ph talin ígyjártam

-
tildy
nagyúr
Szerinted? Még jóhogy attól félek
Nekem sajtlopó /csenő manókák inkább nem kellenek
Egyébként én is oda meg vissza vagyok a trapistáért
xpod: mégegyszer valaki azt mondja norvégiában hideg van annak letöröm a kezét. Nincs hideg. Én sosem vettem fel 2 pulcsit, mégsem fáztam. Mondjuk azt, hogy hosszú a tél, és a tavasz. Szvsz kinn nem fáztam sose annyira, mitn néha idehaza szoktam...
Szó se róla, hoztam norvégiából áfonyalekvárt, amit annyira imád mindenki, hogy azóta megitn hozzattam .Sőt novemberben szerintem a bőröndömben 10 kiló áfonya és egyéb lekvár lesz hazafelé
Képzeljétek el a szinte legdrágább , leggyümölcsösebb itthoni lekvárt: na az ott az alap
És én fél évig azon éltem kb
(Többi kajához képest relative olcsó volt)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Norvégiából.Egy kiló áfonya lekvár csak 25 korona, és teli van áfonyával.(~750Ft/kiló)
Ahogyan a szamóca, narancs és egyéb lekvárjaik is... (10 korokna/fél kiló- >600Ft/kiló)
xpod: tools/preferences és alul kivalasztod a nyelvi fajlt a detailsre kattintva.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
divot Bővebben: link
Ezek szerint nem te voltál akkor...
Xpod: az de fini
Én is szoktam úgy
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Már 8 éves tapasztalat, szal tuti
Csak figyelni kell rá, ha sokáig van benn akkor szétreped. És az nem jó!
Főleg a füstli fincsi mikrózva
peterket: kösz a kiegészítést
Mondjuk bőrös virslinél érdemes lehúzni a bőrét...
Willchi: én víz nélkül csinálom. Kb 1 percre rakom be, és kész is. de utóbbi időben nagyon leszoktam a virsliről, mert csak a füstlit szeretem, az meg drága
Meg egyébként is, a csirkehús finomabb
Batman: nem tudod mi az a buci? tudod amibe a virslit kell rakni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
És hogy tyúk tojás...
''Web browsers are notable for implementing this kind of interface (called tabbed browsing). BookLink Technologies pioneered this interface design in its InternetWorks browser in 1994, an approach followed by the Internet Explorer shell NetCaptor in 1997. It was followed by Opera 4 in 2000, although Opera has always had a full MDI interface. These pioneers were followed by a number of others like Mozilla in 2001 (through the MultiZilla extension in April of 2001 and a built-in tabbed browsing mode added to Mozilla 0.9.5 in October of 2001) and Safari in 2003. As of March 2005, most current graphical web browsers, with the notable exception of Microsoft Internet Explorer 6 (it has been stated IE 7 will support it), natively support a TDI. Software, such as the freeware Crazy Browser, is available to add a TDI around Internet Explorer. OmniWeb version 5, released August 2004, includes visual tabbed browsing which displays preview images of pages in a drawer to the left or right of the main browser window.''
Szal fater írta tán. Ja az is ''lopott''.Szal 1. netcaptor. izé... Internetworks
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
AZért írtam , hogy lopták, mert .. felhúztam magam az indexes cikken
''Az Opera abban is hasonlít ez utóbbi riválisára, hogy gyorsan betölti a weboldalakat, személyre szabható a kinézete, blokkolja az előugró ablakokat, és vannak benne böngészőlapok (tabok), az Operában elérhető kifinomult beállításokat azonban a Firefoxnál csak különféle extrák letöltésével tudtam elérni.''.
Nem az opera hasonílt ugyanis az ff-re a leírt dolgokban, hanem fordítva....
Egyébként is , neszójjjábe.
(És igen, az operával szemben elfogult vagyok. Szinte mióta neten létezem, csak azt használom.. Ennek pedig a gyökerei kb 1998-1999-ba nyúlnak vissza. (3.52-essel kezdtem tán
) ) -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Lopták

-
tildy
nagyúr
Holnap után már aszfaltbetyár leszek
Remélem. Persze még egy ideig csak az almerában. Az oktató nagyon elégedett velem
kolombusz: jaja . Nagyon szeretem
Kezes bárány. De végülis a samarával sinc ssok bajom. Remélem nem bízom el holnapra magam...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Grat: megérdemelted

-
tildy
nagyúr
Ilyen szemüvegárak mellett ekzdem áldani az eget, hogy az általad leírt ár 5-szöröséből megműtettem. Utolsó szemüvegem akkor készült, amikor még votl mom(12 éve kb) , és csináltak vékonyított lencsét. Rá két évre akartunk venni szemcsit, de a vékonyított lencse maga 20000 lett volna, úyhogy sarkon fordultunk meg kijöttünk. Az a durva, hogy most már midnen szir szart ráraknak a szemüvegekre, pl. portaszító réteget meg hasonlók, azt nemhogy taszítaná, hanem még jobban vonza a port meg a piszkort , alig lehet leszedni. Az enyémen még iylen sincs, ráfújom a clint és arany tiszta ha megdörlöm. Páromét meg itt takaríthatjuk, sosem tud tökéletesen tiszta lenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na ilyen szempontból szerencsés vagyok. metró is és 7-es busz is kb. 2 percenként jár

-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is időszaktól függ. Párom 5 kmre dolgozik az albérlettől, kocsival 15 perc alatt benn van, általában. BKV-val 30-35 perc, de múltkor kocsival kifogott egy frankó dugót: 45 perc. Viszont én sokkal messzebb vagyok, és gyorsabb szvsz a hév-metró-7es bsuz kombó, mintha ugyanezen a vonalon kocsival jönnék

Kényelem: szinte mindig van ülőhelyem
Ráadásul reggel 6kor gyakran végigbóbiskolom az utat... Ezt kocsiban nehezen tehetném.
Peterket: tudom, tudom, vidék az más.. .Nem is azért mondtam.... Remélem ladybug nem nyel le emiatt keresztbe, hogy kicsit belédkötök, de : neked sem a 40 km a nyomós érv, hanem a megfelelő tömegközlekedés hiánya
Vidéken én sem gondolkodnék a dolgon, de itt?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a napi 2*20(25) nem... két nap alatt megy el egy 100as, az budapestet alapul véve 9 lityós fogyival számolva ~24E forint./hó. Na most ebből én 4 db bp-i felnőttbérletet veszek, azt már csak halkan mondom, hogy kb 10 diákbérletet

-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hát kb a kapcsolatunk is ilyen
De Kidus elég jó emberismerő, ő teljesen jól leírta , hogy is viselkedem. Minden embernek vannak hülyeségei, amit a másik tolerál. Én is -bár lehet azt érzem ennek mégsem ilyennek kéne az egésznek lennie - ezek még tolerálható határon belül vannak. Amúgymeg kitombolom magam, pörgök rajta két napig , aztán meg minden megy a régi normál kerékvágásban (Amikoris kijön elém a metróhoz, amikor este 11ig dolgozom, csinál nekem teát meg hasonlók)
Hülye vagyok, ugye?
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
ladybug na ez viszont félreértés a részedről. Abszolúte nem anyagias, sőt inkább én vagyok az.
Az csak az én megjegyzésem volt hozzá, hogy nekem úgyis ingyen van . És azért kért hogy én hívjam, mert ha valami baj van, akkor a távolból ő azt hogy érezze meg? Szal, lehet bealszik, de ha baj van ne habozzak felhívni. Meg estefele amúgyis szoktam hívni.
Az enyém tied dolgot meg én találtam ki , megoldásnak(sajnos nem vált be!) , mert ha közös volt, akkor abból mindig csak keveset , vagy semmit sem láttam. Nagy dolgokban tényleg nem közösködünk(pl. kocsi..) -
tildy
nagyúr
Általában nem rossz ez. Csak amikor az, akkor az nekem fáj. Bár lehet én kerestem a bajt, minek pattogok 20 deka sajt miatt. Pl most kaptam előbb egy hívást, hogy nagyon köszöni az ebédet, és hogy msot bealszik, de aha akármi gond van, vagy estefele nyugodtan hívjam fel(nekem ingyen van) Meg hogy vigyázzak nagyon magamra. Hát ezért.
-
tildy
nagyúr
ladybug te mint ilyen jártas emebr: miért félnek az emberek kötődéstől? Miért félhetnek? Szerinted ez mivel függ össze?
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Albérlet felét, kaja felét, rezsi felét, amit épp venni kell dolgok, annak a felét. A kocsit teljes egészében.(benzin, biztosítás, stb).
Én terveznék közös jövőt, de ő carpe diem tipusú ember. Szerinte felesleges tervezni. ÉS fél, hogy ha közösködünk, akkor ha valami gond van és szétmegyünk, akkor nem fogunk tudni megegyezni.. íPedig ez szerintme hüyleség
Nem vagyok olyan ember, aki sokáig tudna haragudni rá, vagy, hogy követelném a jussom... -
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Én se bírom megállni, hogy ne nyomjam ki a pattanásait, ne kapirgáljam a hátát. Akkor én is szakemberre szorulok? Na mindegy hülyék vagyunk mindketten... (Egyébként más kajájához sosem nyúl.. Itt volt hugi egy hónapot, külön volt kajszija, ahhoz hozzá sem nyúlt! Csak az enyémhez..Vagyis, miénkhez, de ..(de én szeretek pár dolgot magaménak tudni..)Szal az enyémhez))
Nade legyen a téma hanyagolva most
Ma találtam rá erre, nem piskóta: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ehhehe
Azért páncélszekrény nem szükséges. Csak valami kulccsal, lakattal zárható , kis , max 20*20cm-es doboz.
--------------------------------------------------------------------
Divot: csak kicsit elegem lett abból, hogy én mindent emgtennék érte, ő meg értem.. Hát nem is tudom. Persze ''családi féeszeknek'', biztos pontnak jó vagyok... Nameg bújni... Csak kicsit úgy érzem , nem értékel engem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megmondtam(csúnyább kifejezéssel, mégpedig, hogy ez , hogy hozzányúl ez gec*ség)
Hasztalan.
Nem is tudom mit csináljak
Sebaj, lehet elköltözök hamarosan, meglátom fog -e könyörögni, hogy....
--------------------------------------------------
NA ha már így kitomboltam magam, megyek csinálok sajttal töltött pulykát, ha még van. Ugyanis azt sütni kell, magyarul foglalkozni vele, forgatni , stb.. Ez idő mire kész van, és az ilyesmit nem komálja, szal szerintem abból van még
Jól gondoltam. Ami nicns készen kaja, amit sütni főzni kell, abból mindig van még...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mert finnyás vagyok kaja ügyben. Neki van mindenféle pizza, paradicsom, uborka, paprika, tavaszi felvágott,zöldségkeverék , husika a fagyasztóban stb.
Én az ilyen bolti pizzáért nem rajongok, a tavaszi züldségesért szintén nem. egyen a szalmámiból, sajtból én nem bánom, de ne arra érjek haza, hogy mind eltűnt . Legalább a fele megmaradhatna
Nagyn fasza ám úgy hazaérni a munkából, hogy a másnapi reggelidnek hűlt helye
A kaják jó része pedig közös.
-------------------------------------------------------------------------------------
Most már értem miért nincs soha semmi náluk otthon a hűtőben. Akármikor leutaztunk hozzájuk, ott is ugyanez volt, szinte tök üres volt a hűtő (pedig ott nem is tudta kikajálni, hiszen velem jött haza!). Szvsz a nevelés az oka
-------------------------------------------------------------------------------------
Én ahhoz vagyok szokva, hogy benézek a hűtőbe is válogathatok a kaják közül, mit egyek. Ezt itt nem tudom kivitelezni, hiszen még az az egy , ami ott van, annak is hűlt helye. Nem is tudom mi legyen.
------------------------------------------------------------------------------------
Na szal tud valaki lakatos ládikót?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Igen a sajtom eltűnésére nagyon hárplis vagyok. Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, hogy abban a tudatban, hogy van otthon mindenféle földi jó kaja a hűtőben, így mennétek haza, azt mikro hazaértetek semmit nem találnátok a hűtőben

Nem sok iyeyn különbejáratú kajám van, próbálkoztam már úgy is, hogy neki is vettem sajtot, meg magamnak is, direkt mondtam ne egyen belőle, azt látom 2 nap után, hogy az övé már nincs meg, az enyém meg vészesen fogy. Mivel elég finnyás vagyok kaja ügyben, csak ez a két kaja , amihez mondom, hogy ne nyúljon hozzá, mert az enyém. Midnen másból nyugodtan ehet. Volt neki sajttal töltött pulyka is a hűtőben, meg ubisali is, meg 4 ksi csomag pizza , amit meg lehet csinálni.(azt meg is ette egy nap alatt..)
2.egyél olyant amit ő nem szeret: nem megoldás. Mert azt is megeszi, ráadásul még hibáztat is, ha véletlenül nem bírja a gyomra, vagy akármi (minek kell sz.r kaját csinálni, ami neki nem jó... Hát bocs, de ez nem neked lett csinálva.. Hát ne csináljak akkro ilyet... )
Nem szoktam sokszor patáliát rendezni, de a sajt/szalámi eltűnésre harapok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Muszáj. Másképp nem tudom megóvni tőle. Egyébklént ő szorgalmazta az ötletet...
AZtán még iylet beszól, ha megveszem akkor egyek is belőle, ne álljon ott, aztán meg ő egye meg... De bakker, én ezekből csak csipegetek reggilere, stb.... Szal megveszek egy negyed kiló sajtot, az nekem egy hétig lazán elég... Neki 1 napih, kb.
Kidus: amikor minden kajádnak eltűnik több mint a fele, ráadásul a párodnak külön is veszel még kaját ,akkor baromira idegesítő.
Képzld el hogy megveszel fél kiló sajtot, azt jobb esetben az 1/5-e jut neked....
''Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni'' mifelénk is így járja otthon, szüleimnél. Mindig telia hűtő, midnenki azt vesz el , amit akar. De ott az nem egy nap alatt ürül ki. Én itt ha feltölteném a hűtőt teljesen, két nap alatt midnen eltűnne belőle
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ööö , mégha csendes lenne
Megint eltűnt tegnap a munkaidőm alatt egy fél csomag szalámi az itthoni hűtőből

Természetesen leordítottam a csenő manó fejét, mert mindig eltűnik hol egy fél sajt , hol a szalámi, ami a reggelim.
úgyhogy egészen estig ment a morc.
Nem tudtok valahol jó kis, lakattal zárható ksi ládikót, amit hűtőbe is be lehet rakni? Sajna muszáj , ha meg akarom oldani kis kajáim épségét. -
tildy
nagyúr
Na ha már midnenki, akkor jó reggelt ....
Sörhas: Nőknek ilyen nincs(szerintem)
Pici (nagy?
) poci azért akad, fogyasztása folyamatban .
Linuxos poló: kéne egy, mert nincs.
Szemüveg: Sasszem vagyok
vagyis lettem. Régen kellett: J -.5.5 D -2.5cyl B: -4.25D -2.25cyl
Sör: Soha. nem is értem hogy tudják egyesek meginni ezt a kesernyés, számomra rosszízű valamit . Tea iylesmi szokott lenni, jellegzetességem, hogy begyűjtöma bögréket a gép köré.
Pizza : Diéta miatt elvileg tilos. Sajnos ph talin ''elcsábultam'' , eredménye : percenként nyúlhattama számhoz, ugyanis kicsit paprikás volt a mexikói pizza
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos azért, mert rám is jó(azért van akkora választék).
Na jó , befejezem a viccelődést, mindenesetre ledöbbentem , na.
(Hiába, amit a családjában megszok az ember, azt vetítheti ki esetlegesen általánosnak. )
Egyébként nagyon helyes, hogy vannak magas pasik, van(vagyis inkább volt) honnét válogatnom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
14 éves koromban is már 40es lábam volt. Szal mifelénk otthona női lábméretek 39-41esek, szal ez nálunk nem nagy

Egyébként meg , mint írtam, a 180 centit valamin el kell cipelni
Egyébként ami miatt furcsálltam,: általában úgy vettem észre, hogy a férfiak jó részének 43-44-45s lába van.
42 az olyan kicsi
Nekem fura
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Férfi létedre elég kicsi lábad van

-
tildy
nagyúr
Bocs , hogy tényleg ezt így jöttem elújságolni, ha zavar valakit legyen kitörölve, csak olyan jó boldognak lenni, és ezt megosztani másokkal

-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Az azért még messzi van, legalább másfél hónap
(elmegy két hétre az oktatóm ''nyaralni'' .
De azért tetszik
Sőt egyre jobban tetszik
divot
Juszt se! Kezd tetszeni ez a váltogatás (persze nem ebben a kcosiban...)
Viszont döbbenet menynire kezesbárány a szamár, direkt ilyen keménykezű csajoknak való, amilyen én is vagyok
(Szeretem jól megtekernia kormányt, meg úgy adni az érzésnek
Már ha már elindutl a kocsi
Sőt szvsz lesz kitől tanulnom, barátnőm is elég ''sportosan'' vezet...
)
mamakedvence: nem. Már elkezdtem. Csütörtökön rutinvizsga. Csak szülinapom helyett kb fél-1 hónappal később lesz meg a jogsim. Szal kb október közepe, vége.(persze ha minden sikerül elsőre)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én ma felkeltem 10-kor, elléptem auchanba finom pulykahusit, dögös farmergatyát, és egyéb dolgokat, kaját venni, majd hazajöttem, bealudtam, majd kimentünk vezetni.Kb egy kilométerre van egy jó kis placc, lehet régen rutinpálya volt, na mindegy, szal találtunk egy jó helyet gyakorlásra ( google earth a barátod

Kiderült mirét nem tudtam eddig a szamárral elindulni: rendszeresen 3asba raktam
ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban) 
Én leszek majd az utak réme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Ehh bammeg. eltűnt egy kisfiú Jászberényben. Holland- magyar. Ráadásul beteg is
Ott látszika zagyva folyó, erre lepatakozzák... Kész
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
BEerősödött?:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Ugyanmár ... Ilyesmire 18as karikát csak amerikában szokás. Nem mutogattunk se melleket, se semmit, csak puszirol, es a gyenged ebresztesrol beszelgettunk...
-
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De már írtam, mivel rozsliszt volt itthon, a tésztája nem lehet oylan hú de jó, de a feltét rész finom lett.
Már kezdtem aggódni , hogy csak ilyen megtűrt emberke vok itt
Mert írtam hogy jó lenne hazajönni, mert nem annyira jó a buli. Nameg kicsit (nagyon?
) meg is voltam zuhanva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)

vagyis lettem. Régen kellett: J -.5.5 D -2.5cyl B: -4.25D -2.25cyl
Juszt se! Kezd tetszeni ez a váltogatás (persze nem ebben a kcosiban...)