Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.