Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nah bent dekkolok melohelyen, ma is kestem negyed orat, mert lerohadt a metro ( ilyen a meseben nincs ). Amugy is hajnalban keltem, tokom tele, megtapostak osszenyomtak, meg minden... sirok is. Azota benyomtam egy kavet, hatha jobb lesz, epp az eredmenyt varom. Angol bill rulz. Ja, es ma tenyleg '' mindenki bekaphassa '' nap van
Foleg, hogy itt leszek fel 6-ig, es mar most cseszegetnek mindenfele baromsaggal. De legalább reggelizni sem tudtam, ebédelni se fogok tudni, na nem baj, majd talán a vacsi osszejon 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Foleg, hogy itt leszek fel 6-ig, es mar most cseszegetnek mindenfele baromsaggal. De legalább reggelizni sem tudtam, ebédelni se fogok tudni, na nem baj, majd talán a vacsi osszejon